گاهنامه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : گاهنامه

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    شاخص امروز و فردا روز حیاتی داره باید بالای 80 بمونه
    باز ناموفق بود 79800 حمایت اساسی بشکنه و تثبیت بشه .سیگنال خروج قطعی

حجم هم پایین اومده کلا یه عده خارج شدند به عده هم موندند ریسک رو پذیرفتند.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
      حیدر خان
      ایران خودرو را همین قیمت ها میتوانند بیندازند به یک خارجی! چرا؟ چون ایران خودرو فروشش تضمینی است ولی اوپل نه! اینجا بازار فروش دارد آنجا نه!وقتی انحصار باشد معلوم است می خرند.البته اگر شرط و شروطش را بگذارند
      احسنت قلی جان،
      من هم موافقم.

قبلا هم (فکر کنم پارسال... عید 95) این بحث را داشتیم...

به نگرم برترین فناوری جهان را داشته باشی... اصلا فناوری نوکیا و اپل و اینتل را داشته باشی ولی وقتی بازار فروش نداری کل شرکت شاید به اندازه ی ساختمان هایش هم نیارزد!

ولی از آن طرف آفتابه سازی مش خسرو و پسران (به جز نادر!) را داشته باشی و یک بازار فروش تضمین شده داشته باشی که هر چه بسازی با 20 درصد بالاتر بتوانی بفروشی... یک دنیا می ارزد!

الان اشتغال زایی ای که خودروسازان دارند را هیچ دولتی حاضر نیست از دست بدهد... پس هر چند شده با سود اندک اجازه خواهند داد رشد کنند...

از آن طرف اگر سوریه و عراق (و احیانا چند کشور دیگر!) هم اوضاعش درست شود به احتمال قوی بازار نیمه انحصاری همین فرغون سازی های داخلی خواهند بود. «سهم بازار» هم قیمتش با فناوری و دارایی و این جور چیزها سنجیده نمی شود...

همین حالت را در دارو ساز ها هم داریم... هر چند پولشان را با یک سال! تاخیر می دهند... ولی همه راضی اند... برای اینکه وزارت پشتشان است و حمایتشان می کند و نمی گذارد در محصولاتی که در داخل تولید می شود تعرفه واردات کاهش یابد... (انصافا دم وزیر بهداشت گرم.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

حیدر جان، تخمینی از نتایج انتخابات داری؟
        این نظرسنجی هایی که من دیدم دقیقا معلوم نیست چه به چه است؟
        الان هر سه تا گزینه مهم شده اند... هم قالیباف با وعده ی یارانه ای اش... هم روحانی با حمایت خاتمی و آل هاشمی و اصلاح طلب ها... هم رئیسی با حمایت بسیج و سپاه و نهادها و اصول گرا ها... (آن سه تای دیگر هم که ول معطلند :D آمدند یک دوری بزنند ببینند هوا آنجا چگونه است برگردند...)

به نگرت رئیس جمهور بعد که آمد چه صنایعی در چه بازه ی زمانی ای مستعد خواهند بود؟
        البته آقای روحانی که مشخص است... خودرو.
        آقای رئیسی و قالیباف این روز آخری خیلی روی کشاورزی و صنایع کوچک کار کردند که به نگر حرف هایشان جدی هم می رسید... من با خودم فکر کردم گفتم به احتمال قوی تکمبا و تکشا و ختراک و خاهن و این جور چیزها در می آید...
        این دو نفر در مورد پتروشیمی هم صحبت کرده اند... که گمان نکنم زیاد جدی باشد...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          الان هر سه تا گزینه مهم شده اند... هم قالیباف با وعده ی یارانه ای اش... هم روحانی با حمایت خاتمی و آل هاشمی و اصلاح طلب ها... هم رئیسی با حمایت بسیج و سپاه و نهادها و اصول گرا ها... (آن سه تای دیگر هم که ول معطلند :D آمدند یک دوری بزنند ببینند هوا آنجا چگونه است برگردند...)

آقای رئیسی و قالیباف این روز آخری خیلی روی کشاورزی و صنایع کوچک کار کردند که به نگر حرف هایشان جدی هم می رسید... من با خودم فکر کردم گفتم به احتمال قوی تکمبا و تکشا و ختراک و خاهن و این جور چیزها در می آید...
          والا فعلا قاطی شده فعلا مبهمه تا 4 شنبه شاید یه کم بهتر میشه فهمید . همچنان میشه حسن رو شانس اول دانست اون هم در یه مرحله ولی لب مرزه 50-55
          اگر تغییرات داشته باشیم بورس پایین میاد به نظرم و چند ماهی گیج خواهد بود تا دولت جدید مستقر بشه سهام خودرویی افت زیادی میکنند سهام حبابی افت وحشتناک میکنند
          اگر تغییر نداشته باشیم مثبت داریم ولی ادامه دار بودنش رو نمیشه دقیق گفت که هست یا نه . صنغتی هم دقیق نمیشه گفت باید دید از جه صنایعی حمایت میشه در عمل

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

محمد حسین جان سلام
            ممنون میشم اگر لطف کنی یه نگاره ای همراه با توضیح از کهمدا ارائه بدی...
            ..
            اگر یک شرح جدیدی هم بر احوالات فاذر بدی خیلی خوبه
            سپاس
            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
              محمد حسین جان سلام
              ممنون میشم اگر لطف کنی یه نگاره ای همراه با توضیح از کهمدا ارائه بدی...
              ..
              اگر یک شرح جدیدی هم بر احوالات فاذر بدی خیلی خوبه
              سپاس
              علیکم السلام @};-
              ارادتمندم؛
              درباره ی کهمدا: برای من نامعلوم است. ولی در میان احتمالات بیشترین احتمال به این است که یک مقدار اصلاح زمانی داشته باشد (در همین حدود قیمتی) بعد از آن شروع به رشد کند:

اگر اجازه بدهید در باره ی فاذر در جستار کارگاه مفصل بررسی داشته باشم. (ممکن است صاحب جستار راضی نباشد.)
              @};-
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3951

علیکم السلام @};-
                ارادتمندم؛
                درباره ی کهمدا: برای من نامعلوم است. ولی در میان احتمالات بیشترین احتمال به این است که یک مقدار اصلاح زمانی داشته باشد (در همین حدود قیمتی) بعد از آن شروع به رشد کند:

اگر اجازه بدهید در باره ی فاذر در جستار کارگاه مفصل بررسی داشته باشم. (ممکن است صاحب جستار راضی نباشد.)
                @};-
                سپاسگزارم
                البته اصلا دقت نکردم که در این جستار نوشتم...
                ارادت متقابل@};-@};-@};-
                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

دوستان امیدوارم نقدینگی را در این هفته به مقدار مناسب رسانده باشند

نظر

• DIEGO
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 85

بایدیه الگوریتم این تیپی تو ذهنمون باشه دیگه اگر وقت شد واسه انتخابات ایران هم درست میکنم . میشه گفت تغییرات تکانه ی قوی تری دارند تا عدم تغییر
                    حیدر جان مطلوبیت هر کدام از رویداد ها رو بر چه اساسی تعیین میکنی؟

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

در اصل توسط DIEGO پست شده است View Post
                      حیدر جان مطلوبیت هر کدام از رویداد ها رو بر چه اساسی تعیین میکنی؟
                      با سلام
                      مطلوبیت فردی است و هرفرد مطلوبیت متفاوت یتواند داشته باشد

نظر

• مبتدی2
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 973

از صنعت انبوه سازی فراموش کردین
                        قول دادند تا آخر امسال مهر رو پرونده اش رو ببندند و از سال آینده سالی 1 میلیون بسازند

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
                          از صنعت انبوه سازی فراموش کردین
                          قول دادند تا آخر امسال مهر رو پرونده اش رو ببندند و از سال آینده سالی 1 میلیون بسازند
                          سلام.
                          احسنت.
                          ولی مهمتر از انبوه سازی سیمان است! سیمان!
                          انبوه سازانی که در مسکن مهر کار می کردند را بروید ببینید. (صورت های مالی شان را ببینید) (من که خودم ندیده ام! /:.tonguesmiley:./ ولی) با مدیران این شرکت ها صحبت که می کردیم می گفتند مسکن مهر سود چندانی برایشان ندارد!!! (یک جورهایی مانند توزیع شیر یارانه ای که است که برای بقال ها سود زیادی ندارد! یک سود کم دارد ولی از آن طرف گردش حساب را بالا می برد و پای مشتری را باز می کند و...)

اما پروژه های مهمی مانند مسکن مهر (یا آن مسکن اجتماعی که فقط در حد حرف ماند)، برای صنعت سیمان خیلی مهم است. اگر پروژه ای با آن ابعاد اجرا شود (که چون شغل ساز است دولت ها به آن علاقه دارند و به احتمال قوی اجرا می شود) سیمانی ها خواهند ترکید!
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

روز بعد از انتخابات بخیر
                            حسن مجددا رای اورد با اینحال که موافقش نیستم ولی ما فعال اقتصادی هستیم و بهتره سریع با اوضاع خودمونو تطبیق بدیم با روند باید رفت جلو

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

خوب میرسیم به شاخص
                              شاخص 81500-81700 مقاومت بسیار بسیار قوی دارد . انقدر قوی که اگر رد کند میشه به شکست سقف تاریخی فکر کرد

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

دوستان امیدوارم نقدینگی را در این هفته به مقدار مناسب رسانده باشند
                                کسانی که نقد بودند ضرر کردند از ترس عدم رای روحانی !!!!
                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

در حال کار...
                                X