نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TAJ2014
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 1027

پاسخ : اخبار و نظرات انتخاباتی

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

مرحوم هاشمی ! سال 84 علاوه بر دادن 10 میلیون تومان سهام ! وعده داده بود به هر بیکاری 80 تا 120 هزار تومان ماهیانه میده !!!

سال 1384 !!! تازه !

دوستانی که اهل حساب و کتاب هستند و این روزها وعده نامزدها را حساب و کتاب می کنند ! یه حسابی بکنند ببینیم وعده مرحوم ! به قیمت الان چقدر می شود !!!

تا بعد ببینیم اینم مصداق پوپولیسم بوده یا نه ! منابع داشته یا نه ! اقتصاد رو به پرتگاه میبرده یا نه !!!؟؟
    سرکار خانم مینوی عرض سلام و درود و خسته نباشی
    واقعا هنوز پر انرژی مینویسید و مثل گذشته با مستندات محکم مطالبتون ارائه میکنید
    احسنت بسیارعالی
    ممنون از تلاش و پشتکار عالی شما

نظر

• TAJ2014
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 1027

یه تشکر و قدردانی از همه دوستان از آقایان رادل عزیز فریبرزخان و محمد حسین دوست داشتنی و عزیز وجناب مهدی ۱۴۰۰
      و دیگر همه دوستان که در یک جو مثبت بدون توهین نظراتشون ابراز میکنن به دور از توهین وبا حفظ حرمت ها نقد میکنن
      به همه این عزیزان خسته نباشی و عرض ارادت خالصانه دارم
      موفق باشین دوستان از موافق و مخالف
      سبدتون سبز برای مدتهای مدید

نظر

• TAJ2014
        عضو فعال
        • Dec 2014
        • 1027

اون ۱۲۰ هزار وعده پوپولیستی هاشمی رحمت الله علیه معادل ۷۵۰ هزار تومن امروز براورد کردن
        باقیش الله اعلم

نظر

• arman10
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 226

موضوع وعدۀ پرداخت پول به بیکاران توسط هاشمی و تفاوتش با این دوره چند نکته دارد:
          1- تجربه پرداخت یارانه را نداشتیم ...طرح چنین وعده هایی بصورت خام و حساب نشده که هیچ اطلاعی از آمار بیکاران و اساسا تعریف بیکاران نداریم مشکلات زیادی به باور می آورد
          2- احمدی نژاد زمانی یارانه ها را تصویب کرد که سر مست از نفت 120 دلاری و صادرات 3 میلیون بشکه ای نفت بود ... در حقیقت زحمت و بار پرداخت یایرانه افتاد روی دوش این دولت ... یعنی دولت او دو سال دیگه ادامه می یافت می دیدی چه بروز کشور می امد ...
          3 - ما دیگر با تمام وجود احساس کردیم و بلکه مشاهده که پرداخت یارانه بد.ن تدبیر لازم مساوی است با یک تورم سنگین
          4- آمار بیکاران در زمان هاشمی با امروز قابل مقایسه نیست

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

وقتی دید محدود و دایره عقل کوچک باشه همه چی رو حزبی می بینه

من همین چند روز پیش نوشتم اگر روحانی یارانه رو سه برابر کرده عوام فریبی احمقانه ای کرده باز باید به یه مشت آدم بی وجدان تاکید بکنیم
            که اصولا یارانه دادن چه توسط هاشمی چه توسط هر کس دیگری باز احمقانه است
            آقای هاشمی هم با تغییر سیاست های ارزی باعث تورم 37 درصدی شد
            چون خودشون از کیسه محمود ارتزاق می کنند فکر می کنند ما اینجا وظیفه دفاع از حسن کلید یا هاشمی رو داریم
            رئیسی یا محمود یا خالیباف یا اون سابقه دار بقایی وقتی وعده یارانه 130 تا 250 هزار تومنی می دهند از بودجه کشور فراتر میره کاملا احمقانه است واضخ و مبرهن است
            حسن کلید یا هاشمی هم این وعده رو بدهند الان احمق هستند
            یک کار اگر احمقانه و بی برنامه باشد مهم نیست گوینده اش ترامپ باشد یا انجلا مرکل باشد یا محمود و چاوز

نظر

• TAJ2014
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 1027

در اصل توسط arman10 پست شده است View Post
              1- تجربه پرداخت یارانه را نداشتیم ...طرح چنین وعده هایی بصورت خام و حساب نشده که هیچ اطلاعی از آمار بیکاران و اساسا تعریف بیکاران نداریم مشکلات زیادی به باور می آورد
              2- احمدی نژاد زمانی یارانه ها را تصویب کرد که سر مست از نفت 120 دلاری و صادرات 3 میلیون بشکه ای نفت بود ... در حقیقت زحمت و بار پرداخت یایرانه افتاد روی دوش این دولت ... یعنی دولت او دو سال دیگه ادامه می یافت می دیدی چه بروز کشور می امد ...
              3 - ما دیگر با تمام وجود احساس کردیم و بلکه مشاهده که پرداخت یارانه بد.ن تدبیر لازم مساوی است با یک تورم سنگین
              صد البته قابل قیاس نیست
              اما وقتی به اعداد نگاه میکنیم سال ۸۴ مبلغ ۱۲۰ هزار تومن تقریبا ۶۰ تا ۷۰ درصد یک فیش حقوقی بود
              امروز ماشاالله فیش ها همه رسیده به مرز ۲ میلیون تومن و وعده ۲۵۰ تومنی تقریبا یه چیزی معادل یک دهم یک فیش حقوقی میشه
              پس با این حساب اگر اون زمان ۲میلیون بیکار بودن با ۱۲۰ هزار تومن محاسبه کنیم چقدر میشه
              امروز اگر ۶میلیون بیکار باشن با ۲۵۰ تومن ببینیم چقدر میشه
              صمنا نفت در تمام دوره محمود ۱۲۰ دلار نبود یه دوره کوتاه تا ۱۴۰ رفت اما تا سه سال به کف ۳۰ دلار هم رسید
              بعد مموت ۳ سال از نفتی که فروخت باهرقیمتی پولش بلوکه میشد بعد حسن اقا مثلا پولا رو آزاد کرد بعد هاپولی شد میگه معادل ریالیشو
              از بانک مرکزی گرفتیم خلاصه ۱۸۰ میلیارد دلار هم آزاد شد کسی نفهمید چی شد و ادامه داستان کی بود کی بود من نبودم....

نظر

• TAJ2014
                عضو فعال
                • Dec 2014
                • 1027

در اصل توسط arman10 پست شده است View Post
                الان دولت باکنترل تورم و ایجاد رکود در بازار حجم نقدینگی رو از ۴۵۹ هزار میلیاردبه ۱۳۰۰ هزارمیلیارد
                رسیده
                وای به حال دولت بعدی که اگر این پول به جریان بیفته چنان تورمی ایجاد کنه اونوقت ملت فقط بیچاره میشن
                تقریبا ۲۰۰ درصد افزایش حجم نقدینگی مثل سیل همه چیزو میبره گرانی بیداد خواهد کرد تورم چاوزی خواهد شد حالا اگر اصول گراها بیان همه چی بنام اونا تمام میشه
                ولی روحانی باشهچی؟ باز میگن اوار برداریاز دولت مموت ...

نظر

• TAJ2014
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 1027

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                  وقتی دید محدود و دایره عقل کوچک باشه همه چی رو حزبی می بینه

من همین چند روز پیش نوشتم اگر روحانی یارانه رو سه برابر کرده عوام فریبی احمقانه ای کرده باز باید به یه مشت آدم بی وجدان تاکید بکنیم
                  که اصولا یارانه دادن چه توسط هاشمی چه توسط هر کس دیگری باز احمقانه است
                  آقای هاشمی هم با تغییر سیاست های ارزی باعث تورم 37 درصدی شد
                  چون خودشون از کیسه محمود ارتزاق می کنند فکر می کنند ما اینجا وظیفه دفاع از حسن کلید یا هاشمی رو داریم
                  رئیسی یا محمود یا خالیباف یا اون سابقه دار بقایی وقتی وعده یارانه 130 تا 250 هزار تومنی می دهند از بودجه کشور فراتر میره کاملا احمقانه است واضخ و مبرهن است
                  حسن کلید یا هاشمی هم این وعده رو بدهند الان احمق هستند
                  یک کار اگر احمقانه و بی برنامه باشد مهم نیست گوینده اش ترامپ باشد یا انجلا مرکل باشد یا محمود و چاوز
                  جناب رادل بحث سراین هست که اگر یارانه بد هست چرا روحانی خودش یارانه بخشی رو سه برابر کرد اون هم دم انتخابات مثلا دوسال پیش چرا این کارو نکرد
                  حالا که زیاد کرده چرا به وعده یارانه دیگران ایراد میگیره
                  تمام دنیا بیمه بیکاری میدن خوب خالیباف هم گفت متعهد به ایجاد ۵ میلیون شعل هستم تا زمانی که َشغل براشون ایجاد نشه ماهی ۲۵۰ بهشون کارانه میدیم
                  این که مشکل نداره
                  خیلی کشورها حقوق بیکاری خدمات بیمه رایگان میدن

نظر

• محمد یزدی
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 948

فاشیست و یا تکفیری خروجی نهایی انتخابات 96 باید قبول کرد انتخاب سختی هست
                    بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                      جناب رادل بحث سراین هست که اگر یارانه بد هست چرا روحانی خودش یارانه بخشی رو سه برابر کرد اون هم دم انتخابات مثلا دوسال پیش چرا این کارو نکرد
                      حالا که زیاد کرده چرا به وعده یارانه دیگران ایراد میگیره
                      تمام دنیا بیمه بیکاری میدن خوب خالیباف هم گفت متعهد به ایجاد ۵ میلیون شعل هستم تا زمانی که َشغل براشون ایجاد نشه ماهی ۲۵۰ بهشون کارانه میدیم
                      این که مشکل نداره
                      خیلی کشورها حقوق بیکاری خدمات بیمه رایگان میدن
                      اقدام روحانی اشتباه است و صد در صد برای جذب رای است
                      اقدام اون رقبا هم اشتباه است
                      خالیباف که میگه 5 میلیون شغل خود شما بهتر میدانید به ازای هر شغل بین 50 تا 100 هزار دلار هزینه باید کرد
                      5 میلیون شغل را قبل از ایجاد شدن میخواد ماهی 250 هزار تومن بده میشه 1250 میلیارد تومن ماهانه و 15 هزار میلیارد تومن سالانه
                      غیر از اون یارانه 70 میلیون نفر دیگه رو هم باید بده الان نفت باز هم رفت زیر 40 دلار این قضیه از دایهر محال هم اون ور تر است.
                      در ضمن اگر حداقل هزینه ایجاد شغل پایدار یعنی 50 هزار دلار رو لحاظ کنیم میشه 250 میلیارد دلار در حالی که کل بودجه کشور سالی 100 میلیارد دلاره
                      یعنی اگر کسری بودجه نیاورد با همین فرمول دولت فعلی و سالی 50 درصد افزایش یودجه بدهد در 5 سال می تواند این 5 میلیون اشتغال پایدار رو تازه با حداقل هزینه ها بوجود بیاورد
                      تازه 4 میلیارد دلار هم باید سالی یارانه اضافه بدهد
                      اگر به نظر شما این قضیه شدنی است که هیچ
                      به نظر من نشدنی است. از سال 90 به بعد هر ساله کسری بودجه داشتیم آقای قالیباف میخواد 50 تا 60 درصد بودجه رو هم بالاتر داشته باشه!!!

تازه کی گفته 5 میلیون نفر ثبت نام می کنند ؟ بیکاران مملکت دست کم 10 میلیون نفرند و خیلی ها هم که شاغل هستند بیمه ندارند قول میدم بالای 20 میلیون نفر ثبت نام کنند برای این پول مفت تضمین می کنم یعنی شما اون 15 هزار میلیارد رو ضر بدر 4 بکن میشه 20 درصد بودجه کل کشور/:.ph34r-smiley.:/

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

من فکر کنم قالیباف گفته به چند دهک پایین جامعه یارانه ی چند برابری می دهم.
                        البته هر جور حساب کنی... 2.5 میلیون ریال حق بی کاری هم گفته... که شمار بیکاران خیـــــــــــــــــــــلی بالا است. و سر جمع یک پول هنگفت می خواهد...
                        حالا منابعش را از کجا می خواهد تامین کند؟؟؟؟
                        البته... گفته برنامه می دهم. (فکر کنم گفت در این مناظره ی سوم). ببینیم از کجا می خواهد تامین کند.

===============

فکر کنم از مالیات می خواهد تامین کند...
                        الان در خیلی از کشورها یارانه ها و حق بیکاری های تپل (خیلی تپل) به مردم می دهند... کشورهایی که درآمد نفتی هم ندارند... گمان کنم در آن کشورها از طریق مالیات این مبلغ تامین می شود. و گمان کنم قالیباف هم می خواهد همین کار را بکند...

اگر این گونه بشود یک سری تغییرات را خواهیم داشت... به احتمال قوی مالیات بر بانک! و مالیات بیشتر بر بورس را شاهد خواهیم بود.
                        یک نفر از دولتی ها گفته بود قیمت سوخت... نه! به نگر من قیمت سوخت هیچ گاه 6 برابر نخواهد شد! که اگر این گونه بشود همان گونه که قاچاق صادراتی سوخت داشتیم این بار قاچاق وارداتی سوخت خواهیم داشت... و همان گونه که یک سری یک مدت با کپسول گاز کنار خیابان می ایستادند این بار خیلی ها را خواهیم دید که با دو دبه بنزین قاچاقی! کنار خیابان ایستاده اند...
                        قیمت آب و برق ممکن است گران شود... که اگر این گونه بشود خوب است. یعنی یارانه ای که الان به آب و برق تعلق می گیرد به اندازه ی مساوی بین همه (به صورت ریالی) تقسیم شود... صرفه جویی هم می شود... تجهیزات صنایع آب و برق هم اصلاح و به روز می شود...
                        شاید هم می خواهد از گردن کلفت ها بگیرد... که این یک احتمال ضعیف است! که اگر مالیات بده بودند که گردن کلفت نمی شدند!
                        بهترین احتمال همان قیمت آب و برق است.
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1839

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

مرحوم هاشمی ! سال 84 علاوه بر دادن 10 میلیون تومان سهام ! وعده داده بود به هر بیکاری 80 تا 120 هزار تومان ماهیانه میده !!!

سال 1384 !!! تازه !

دوستانی که اهل حساب و کتاب هستند و این روزها وعده نامزدها را حساب و کتاب می کنند ! یه حسابی بکنند ببینیم وعده مرحوم ! به قیمت الان چقدر می شود !!!

تا بعد ببینیم اینم مصداق پوپولیسم بوده یا نه ! منابع داشته یا نه ! اقتصاد رو به پرتگاه میبرده یا نه !!!؟؟
                          حالا خوبه من در جواب به کاربر آباد به قول شما همفکر خودم اون پست را زدم و گفتم وعده قالیباف برای بیکاران مساله ای شدنی است.
                          و یک کار بسیار عالی که شاید درد بیکاری که خیلی ها گرفتار هستند رفع بشه
                          مرحوم هاشمی هم گفته بود به بیکاران اون مبلغ را میده نه همه مردم،واگر فردی که اون پول را به فرض می گرفت بعد از شاغل شدن حذف میشد
                          اگر به مقادیر اعتراض دارید بفرمایید کجا ایراد داره
                          اگر هم قصد شما مسخره کردن من هست که بحث آن جداست.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            من فکر کنم قالیباف گفته به چند دهک پایین جامعه یارانه ی چند برابری می دهم.
                            البته هر جور حساب کنی... 2.5 میلیون ریال حق بی کاری هم گفته... که شمار بیکاران خیـــــــــــــــــــــلی بالا است. و سر جمع یک پول هنگفت می خواهد...
                            حالا منابعش را از کجا می خواهد تامین کند؟؟؟؟
                            البته... گفته برنامه می دهم. (فکر کنم گفت در این مناظره ی سوم). ببینیم از کجا می خواهد تامین کند.

===============

فکر کنم از مالیات می خواهد تامین کند...
                            الان در خیلی از کشورها یارانه ها و حق بیکاری های تپل (خیلی تپل) به مردم می دهند... کشورهایی که درآمد نفتی هم ندارند... گمان کنم در آن کشورها از طریق مالیات این مبلغ تامین می شود. و گمان کنم قالیباف هم می خواهد همین کار را بکند...

اگر این گونه بشود یک سری تغییرات را خواهیم داشت... به احتمال قوی مالیات بر بانک! و مالیات بیشتر بر بورس را شاهد خواهیم بود.
                            یک نفر از دولتی ها گفته بود قیمت سوخت... نه! به نگر من قیمت سوخت هیچ گاه 6 برابر نخواهد شد! که اگر این گونه بشود همان گونه که قاچاق صادراتی سوخت داشتیم این بار قاچاق وارداتی سوخت خواهیم داشت... و همان گونه که یک سری یک مدت با کپسول گاز کنار خیابان می ایستادند این بار خیلی ها را خواهیم دید که با دو دبه بنزین قاچاقی! کنار خیابان ایستاده اند...
                            قیمت آب و برق ممکن است گران شود... که اگر این گونه بشود خوب است. یعنی یارانه ای که الان به آب و برق تعلق می گیرد به اندازه ی مساوی بین همه (به صورت ریالی) تقسیم شود... صرفه جویی هم می شود... تجهیزات صنایع آب و برق هم اصلاح و به روز می شود...
                            شاید هم می خواهد از گردن کلفت ها بگیرد... که این یک احتمال ضعیف است! که اگر مالیات بده بودند که گردن کلفت نمی شدند!
                            بهترین احتمال همان قیمت آب و برق است.
                            یک راه دیگر هم این است که ریال بیاید پایین...
                            فکر کنم این بهترین راه باشد!

همزمان تولید کننده ها خوشحال می شوند.
                            واردات و قاچاق کم می شود.
                            بلند مدت همه چیز عالی می شود...
                            ولی در کوتاه مدت داد مصرف کننده در می آید! /:.ohno-smiley.:/
                            که برای این کار هم می خواهد یارانه را زیاد کند.

اگر این گونه باشد نفتی ها و سایر صادرات چی ها!!! را باید درک کرد. آنها که با ریال کم بها اینجا تولید می کنند و دلار پر بها وارد می کنند!

اگر این گونه باشد خیلی عالی است و فکر خوبی کرده.
                            «محمد حسین» هستم.
                            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

اگر این گونه باشد نفتی ها و سایر صادرات چی ها!!! را باید درک کرد. آنها که با ریال کم بها اینجا تولید می کنند و دلار پر بها وارد می کنند!

جناب محمد حسین عزیز ریال 37 سال اومد پایین و داد مصرف کننده درآمد تولید هم افتضاح تر از زمان رژیم گذشته ای شد که دلار 7 تومن بود و قاچاق هم خیلی بالاست
                              واردات کم نخواهد شد چون تکنولوژی موجود نیست
                              دلار 1000 تومنی شد 4000 ولی اجناس شدن با دلار 8000 تومنی عملا
                              این چیزی که شما می فرمائید با تجربه خودتون در زندگی قیاس کنید
                              چرا باید همه راه های اشتباه گذشته رو دوباره تجربه کنیم و از تاریخ درس نگیریم
                              کمر مملکت بعد از رشد دلار هیچ وقت راست نشده هنوز هم دلار 4 هزار تومنی پدر مملکت رو درآورده دلیل این که مجبور به ایجاد رکود شدند هم همینه

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

ریال بی ارزش تر یعنی تورم

و تورم این ملت را نابود خواهد کرد .
                                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

در حال کار...
                                X