نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : اخبار و نظرات انتخاباتی

من کلا به این نتیجه رسیدم وقتی جماعت بورسی یک نفر نیومده و نفهمیده اثرات تورمی یارانه رو حساب کنه و حتی یک نفر نیومد این عدد یارانه رو در تعداد نفرات مملکت ضرب کنه ببینه از بودجه کل کشور میزنه بالا از بقیه مردم نمیشه مطلقا انتظاری داشت.
    همینه که امثال احمدی نژادها و ترامپ ها در دنیا رای میارن
    دلیل این که در دوره رضا خان پیشرفت داشتیم اینه که ما ملت تن پرور بی سواد و به قول علی حاتمی جماعت خواب زده رو به زور کتک و دگنک به کار مفید وادار کردند
    مردم مفت خوری که دنبال پول مفت ماهیانه از جانب دولت هستند.
    همین الان تو روستاها طرف رفته پول داده شناسنامه گرفته کلی داره یارانه می گیره
    با شورای ده شون هماهنگ می کنند میرن وام نوسازی مسکن می گیرند برای خونه های روستایی که وجود نداره
    برق دزدی اب دزدی
    مملکت بی صاحب همه دنبال مال مفتند
    نخبگانش فرار کردند تو اروپا و آمریکا دارند زحمت می کشند دلال و کلاه بردار و مال مفت خورش که ماها باشیم موندیم

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1838

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
      من کلا به این نتیجه رسیدم وقتی جماعت بورسی یک نفر نیومده و نفهمیده اثرات تورمی یارانه رو حساب کنه و حتی یک نفر نیومد این عدد یارانه رو در تعداد نفرات مملکت ضرب کنه ببینه از بودجه کل کشور میزنه بالا از بقیه مردم نمیشه مطلقا انتظاری داشت.
      همینه که امثال احمدی نژادها و ترامپ ها در دنیا رای میارن
      دلیل این که در دوره رضا خان پیشرفت داشتیم اینه که ما ملت تن پرور بی سواد و به قول علی حاتمی جماعت خواب زده رو به زور کتک و دگنک به کار مفید وادار کردند
      مردم مفت خوری که دنبال پول مفت ماهیانه از جانب دولت هستند.
      همین الان تو روستاها طرف رفته پول داده شناسنامه گرفته کلی داره یارانه می گیره
      با شورای ده شون هماهنگ می کنند میرن وام نوسازی مسکن می گیرند برای خونه های روستایی که وجود نداره
      برق دزدی اب دزدی
      مملکت بی صاحب همه دنبال مال مفتند
      نخبگانش فرار کردند تو اروپا و آمریکا دارند زحمت می کشند دلال و کلاه بردار و مال مفت خورش که ماها باشیم موندیم

rudelمن از شما سوال دارم
      یارانه یا بیمه بیکاری دادن به بخشی از جامعه تا وقتی که برای آنها کار و شغل فراهم بشه اشتباه هست یا نه؟{نه همه مردم و دایم}
      در دوره خاتمی مردم به قول شما مفت خور! تشخیص دادن و اون سید بزرگوار را به مسند قدرت رساندن و او با سیاستهای درست و در مقطعی با نفت بسیار ارزان
      صندوق ذخیره ارزی با 700 میلیارد دلار تحویل داد
      نتیجه چه شد؟
      موجودی مثل محمود آمد همه را بر باد داد!!بلکه بدهی هم بالا آورد.
      در کشوری که برداشت از صندوق ذخیره ارزی منوط به کسب اجازه از رهبر باشه نه کسب اجازه از قانون،شما چه انتظاری دارید؟

لطفا شما یکبار با عدد بیان کنید و بفرمایید چگونه از بودجه کل کشور میزنه بالا؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• علیرضا123
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1605

اقتصاد مملکت را با شعار اقتصادی نمیشه اصلاح کرد ...با برنامه اقتصادی مدون باید درست کرد...چین اگر اقتصادش به اینجا رسیده بخاطر این بوده برنامه 40 ساله داشته..الان کاندیدای ما میاند برنامه اقتصادی میدند که اصلا ردپایی از شعور در اون دیده نمیشه...این بخاطر این هست که قبلا با شعار های عوام فریبانه کار را به پیش بردند و رای جمع کردند
        شاید روحانی فرد ایده الی نیست برای ریاست جمهوری....این ساز و کار انتخابات هم کلا درست نیست...اما در مقطع فعلی بحث این هست که مردم بدنبال فکر و عقلانیت میرند..یا 4 تا شعار پوپولیستی...اگر رفتند دنبال شعار یارانه گرفتن و کمک به مستضعف و محروم و یا ایجاد 5 میلیون شغل بدون هیچ برنامه و زیر ساخت اقتصادی...دیگه هیچگونه امیدی نمیشه به اصلاح داشت حتی در سالهای اینده
        آخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2017/05/07, 09:18.

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

rudelمن از شما سوال دارم
          یارانه یا بیمه بیکاری دادن به بخشی از جامعه تا وقتی که برای آنها کار و شغل فراهم بشه اشتباه هست یا نه؟{نه همه مردم و دایم}
          در دوره خاتمی مردم به قول شما مفت خور! تشخیص دادن و اون سید بزرگوار را به مسند قدرت رساندن و او با سیاستهای درست و در مقطعی با نفت بسیار ارزان
          نتیجه چه شد؟
          در کشوری که برداشت از صندوق ذخیره ارزی منوط به کسب اجازه از رهبر باشه نه کسب اجازه از قانون،شما چه انتظاری دارید؟

من از شما سئوال دارم اون 700 میلیارد دلار صندوق ذخیهر ارزی که خاتمی عزیز به محمود تحویل داد از کجا آوردید؟ اصلا همچین اعدادی نبوده فکر می کنم نزدیک 140 میلیارد دلار بود

آقای بقایی گفت 250 هزار تومان یارانه میدم ماهانه جمعیت کشور 80 میلیون میشه 240 هزار میلیارد تومان.

منابع بودجه 95 منابع عمومی بالغ بر دو میلیون و نهصد و چهل و سه هزار و نهصد و سی‌وهفت میلیارد و یکصد و نود و نه میلیون (2.943.937.199.000.000)ریال

با فرض فروش خالص نفت به قیمت 40 دلار که در سال 95 محقق هم نشد!

از منابع عمومی باید 240 هزار میلیارد تومن یارانه داد که نزدیک بودجه کل کشور میشه!!

دیروز هم حساب کردم که طبق اعلام اصولگرایان بیش از ده میلیون بیکار داریم موقع ثبت نام در سیستم قطعا خیلی بیشتر از این اعداد ثبت نام می کنند ایجاد شغل برای 5 میلیون نفر با حداقل هزینه اشتغال پایدار همون 250 میلیارد دلاری میشه که روحانی در مناظره اول گفت یعنی به 60 درصد افزایش بودجه سالیانه نیاز هست که این اشتغال در 5 سال ایجاد بشود
          در این میان یارانه 250 هزار تومنی این تعداد بیکار معادل 20 درصد بودجه عمومی کل کشور هم اضافه باید بشود
          یعنی 60 درصد افزایش بودجه برای اشتغال بعلاوه 20 درصد اضافه برای یارانه 250 هزار تومنی به بیکاران میشه 80 درصد افزایش بودجه

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1838

من از شما سئوال دارم اون 700 میلیارد دلار صندوق ذخیهر ارزی که خاتمی عزیز به محمود تحویل داد از کجا آوردید؟ اصلا همچین اعدادی نبوده فکر می کنم نزدیک 140 میلیارد دلار بود

آقای بقایی گفت 250 هزار تومان یارانه میدم ماهانه جمعیت کشور 80 میلیون میشه 240 هزار میلیارد تومان.

منابع بودجه 95 منابع عمومی بالغ بر دو میلیون و نهصد و چهل و سه هزار و نهصد و سی‌وهفت میلیارد و یکصد و نود و نه میلیون (2.943.937.199.000.000)ریال

با فرض فروش خالص نفت به قیمت 40 دلار که در سال 95 محقق هم نشد!

از منابع عمومی باید 240 هزار میلیارد تومن یارانه داد که نزدیک بودجه کل کشور میشه!!

دیروز هم حساب کردم که طبق اعلام اصولگرایان بیش از ده میلیون بیکار داریم موقع ثبت نام در سیستم قطعا خیلی بیشتر از این اعداد ثبت نام می کنند ایجاد شغل برای 5 میلیون نفر با حداقل هزینه اشتغال پایدار همون 250 میلیارد دلاری میشه که روحانی در مناظره اول گفت یعنی به 60 درصد افزایش بودجه سالیانه نیاز هست که این اشتغال در 5 سال ایجاد بشود
            در این میان یارانه 250 هزار تومنی این تعداد بیکار معادل 20 درصد بودجه عمومی کل کشور هم اضافه باید بشود
            یعنی 60 درصد افزایش بودجه برای اشتغال بعلاوه 20 درصد اضافه برای یارانه 250 هزار تومنی به بیکاران میشه 80 درصد افزایش بودجه
            آقای جهانگیری در همین مناظره تاکید کرد و دقیقا به عدد 700 میلیارد دلار اشاره کرد
            فیلم را میتونید دانلود کنید و مجدد گوش کنید
            دوم اینکه وقتی شما اتهام میزنید که اهالی بورس حساب نمیکنند من انتظار داشتم شما ارقام دقیق تری اعلام کنید،یعنی خودتون حساب کنید نه اینکه به گفته این دزدها استناد کنید!
            اینجا بودجه ثنواتی ملاک نیست،شما باید درآمد نفتی و گازی و غیر نفتی را حساب کنید که بطور متوسط بیش از 105 میلیارد دلار هست
            سوم اینکه الان دیگه بقایی و احمدی نژاد مطرح نیستند،گفته قالی باف ملاک هست،که گفته 5 میلیون بیکار
            در مورد بیکاران هم میشه از مدل کشورهای دیگه استفاده کرد و برای فردی که ثبت نام میکنه برنامه آموزش مهارت میزارن و اگر شرکت نکنه معلوم میشه دروغ گفته.

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

نگفت 700 میلیارد رو خاتمی داده به محمود که

700 میلیارد فروش نفت در زمان محمود هست بعلاوه موجودی صندوق ذخیره ارزی

از شما بعیده فریبرز خان زمان خاتمی این پول از کجا آمده وقتی نفت زیر 20 دلار بوده؟؟

این هم اثبات مدعای من که اهالی بورس حساب نمی کنند خود شما هم حساب نکردید

نظر

• H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

rudelمن از شما سوال دارم
                نتیجه چه شد؟

ساز و کار بیمه بیکاری اینطوریه
                مالیات از قشر شاغل به قشر بیکار جامعه
                اون هم نه مالیات یکسان
                بلکه هر چه درآمد بیشتر مالیات هم از نظر درصد بیشتر و در عوض سرویس دهی از طرف دولت هم بمراتب مطلوبتر
                اینکه چه سازمانی بیمه بیکاری به اقشار بیکار بده که اصلا ربطی به دولت نداره
                بیمه بیکاری مربوط به سازمان تامین اجتماعیه و نمیشه که یه نفر کار نکنه تا آخر عمر مفت بخوره و بخوابه
                من از یکی از بستگان شنیدم که در کشورهای پیشرفته تا 80 درصد هم مالیات از افراد پر درآمد میگیرن
                در کشور ما نصف 60 درصد اقتصاد در دست نهاد رهبریه و این خودش میشه جلوگیری برای تدوین یک برنامه جامع اقتصادی
                دولت هر چقدر هم برنامه ریزی اقتصادیه بدون کم و کاست تدوین کنه اون 60 درصده میشه قوز
                اسکله بدون گمرک
                نهادهای بدون پرواخت مالیات که بعضا بزرگترین کارتل های اقتصادی جهانی با شبکه های در هم پیچیده و غیر قابل نفوذ
                اینکه میگند اصلاحات بایستی صورت بگیره بخاطر همین نهادهاست در واقع اصلاح چارت سازمانی نظام که منجر میشه به اصلاح سیاسی و در پی اون اقتصادی و اجتماعی وووووو
                و اینکه اونا با اصلاح طلبها مخالفند هم خیلی واضحه و نمیخوان قدرت شونو از دست بدن
                سپاه هم که یه سمت دیگه است و همسو با همون نهادها در صورت خطر از دست دادن امتیازات مذکور میتونه شعار روی موشک بنویسه و شهرهای زیر زمینی رو نشون بده
                خیلی سخت نیست

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1838

نگفت 700 میلیارد رو خاتمی داده به محمود که

700 میلیارد فروش نفت در زمان محمود هست بعلاوه موجودی صندوق ذخیره ارزی

از شما بعیده فریبرز خان زمان خاتمی این پول از کجا آمده وقتی نفت زیر 20 دلار بوده؟؟

این هم اثبات مدعای من که اهالی بورس حساب نمی کنند خود شما هم حساب نکردید

صندوق ذخیره ارزی به ابتکار خاتمی بود،پس هر چی موجودی داشته در دوره همون سید بزرگوار جمع شده.
                  صحبت شما را قبول دارم ،میزان صندوق ذخیره ارزی کشور +درآمد نفتی
                  ما باید خودمون حساب کنیم،اگر به حرف اون دزدها باشه یکبار یادم هست بهمنی +وزیر اقتصاد محمود گفتند ما صندوق ارزی را با 105 میلیارد دلار تحویل دادیم.
                  الان روحانی میگه صندوق و سیلوهای گندم خالی بوده را تحویل گرفته
                  همین حالا اگر رژیم دزد نباشه میتونه سالیانه بیش از 30 میلیارد دلار به صندوق ذخیره ارزی واریز کنه
                  مثلا اگر مبلغ صندوق ذخیره ارزی مشخص باشه آمریکا میاد سرقت میکنه؟

نظر

• FARIBORZ NAEL
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2015
                    • 1838

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                    ساز و کار بیمه بیکاری اینطوریه
                    مالیات از قشر شاغل به قشر بیکار جامعه
                    اون هم نه مالیات یکسان
                    بلکه هر چه درآمد بیشتر مالیات هم از نظر درصد بیشتر و در عوض سرویس دهی از طرف دولت هم بمراتب مطلوبتر
                    اینکه چه سازمانی بیمه بیکاری به اقشار بیکار بده که اصلا ربطی به دولت نداره
                    بیمه بیکاری مربوط به سازمان تامین اجتماعیه و نمیشه که یه نفر کار نکنه تا آخر عمر مفت بخوره و بخوابه
                    من از یکی از بستگان شنیدم که در کشورهای پیشرفته تا 80 درصد هم مالیات از افراد پر درآمد میگیرن
                    در کشور ما نصف 60 درصد اقتصاد در دست نهاد رهبریه و این خودش میشه جلوگیری برای تدوین یک برنامه جامع اقتصادی
                    دولت هر چقدر هم برنامه ریزی اقتصادیه بدون کم و کاست تدوین کنه اون 60 درصده میشه قوز
                    اسکله بدون گمرک
                    نهادهای بدون پرواخت مالیات که بعضا بزرگترین کارتل های اقتصادی جهانی با شبکه های در هم پیچیده و غیر قابل نفوذ
                    اینکه میگند اصلاحات بایستی صورت بگیره بخاطر همین نهادهاست در واقع اصلاح چارت سازمانی نظام که منجر میشه به اصلاح سیاسی و در پی اون اقتصادی و اجتماعی وووووو
                    و اینکه اونا با اصلاح طلبها مخالفند هم خیلی واضحه و نمیخوان قدرت شونو از دست بدن
                    سپاه هم که یه سمت دیگه است و همسو با همون نهادها در صورت خطر از دست دادن امتیازات مذکور میتونه شعار روی موشک بنویسه و شهرهای زیر زمینی رو نشون بده
                    خیلی سخت نیست
                    درود به شما دوست عزیز
                    منظور من دقیقا همون پولهایی هست که گم میشه
                    آقای رادل میاد بودجه ثنواتی را ملاک میگیره!بعد میگه اگر فلان مقدار پول بدن به مردم از بودجه میزنه بالاتر!!!
                    تورم میشه و فلان و ...
                    جالب هم هست دیگران را به مفت خوری و حساب نکردن محکوم میکنه

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

درود به شما دوست عزیز
                      منظور من دقیقا همون پولهایی هست که گم میشه
                      آقای رادل میاد بودجه ثنواتی را ملاک میگیره!بعد میگه اگر فلان مقدار پول بدن به مردم از بودجه میزنه بالاتر!!!
                      تورم میشه و فلان و ...
                      جالب هم هست دیگران را به مفت خوری و حساب نکردن محکوم میکنه
                      اشتباه نکنید این فرهنگ متاسفانه وجود داره
                      شما ببینید خیلی از کشاورزان شهرستانی ول کردن دارن با یارانه سر کوچه سوت میزنند
                      شهرهای بزرگ رو نگاه نکنید مردم به خاطر هزینه های بالا کار می کنند و مالیات هم میدهند
                      بعضی جاهای مملکت این قدر بی صاحبه طرف با شناسنامه های جعلی و اموات یارانه می گیره برق بدون کنتور آب بدون کنتور
                      از خیلی ها شنیدم که میگن نفری 250 یارانه بدن دیگه کار نمی کنیم!

نظر

• FARIBORZ NAEL
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2015
                        • 1838

اشتباه نکنید این فرهنگ متاسفانه وجود داره
                        شما ببینید خیلی از کشاورزان شهرستانی ول کردن دارن با یارانه سر کوچه سوت میزنند
                        شهرهای بزرگ رو نگاه نکنید مردم به خاطر هزینه های بالا کار می کنند و مالیات هم میدهند
                        بعضی جاهای مملکت این قدر بی صاحبه طرف با شناسنامه های جعلی و اموات یارانه می گیره برق بدون کنتور آب بدون کنتور
                        از خیلی ها شنیدم که میگن نفری 250 یارانه بدن دیگه کار نمی کنیم!
                        من هم با یارانه دادن به عموم مردم و دایم العمر به شدت مخالفم
                        اما برای فردی که بیکار هست،مثل وعده مرحوم هاشمی یا همین قالی باف سپاهی که من ازش متنفرم{تاکید میکنم برای بیکار}
                        به شدت موافقم و تنها راه ریشه کن کردن بیکاری همین روش هست
                        چراکه حاکمیت را وادار میکنه برای اینکه این پول را نده برای بیکار ،شغلی را فراهم کنه.

نظر

• TAJ2014
                          عضو فعال
                          • Dec 2014
                          • 1027

واقعا یه سوال هنوز بی جواب مونده
                          روحانی برای بازار سرمایه چه کار یا اقدام مهمی کزده ‌؟ جز تخریب و وگسترش رانت وفساد توی بورس
                          چرا حالا داره برای گرفتن رای گرو کشی میکنه از بازار سرمایه تا بهش رای بدن ؟

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

من هم با یارانه دادن به عموم مردم و دایم العمر به شدت مخالفم
                            اما برای فردی که بیکار هست،مثل وعده مرحوم هاشمی یا همین قالی باف سپاهی که من ازش متنفرم{تاکید میکنم برای بیکار}
                            به شدت موافقم و تنها راه ریشه کن کردن بیکاری همین روش هست
                            چراکه حاکمیت را وادار میکنه برای اینکه این پول را نده برای بیکار ،شغلی را فراهم کنه.
                            ایجاد شغل بدون ورود سرمایه خارجی و تکنولوژی خیلی ضعیفه بعد مجبور میشن پول چاپ کنند ارزش اون یارانه کم میشه خود اون یارانه هم خرج یومیه میشه باز تورم و ادامه سیکل اشتباه
                            تو همه کشورها درصدی از این پول بیمه بیکاری رو دولت از طریق مالیات میده بقهی رو اتحادیه های کارگری میدن که در مملکت ما دومی وجود نداره و خود دولت هم دچار کسری بودجه است من منبعی نمی بینم
                            اگر رشد اقتصادی ایجاد بشه باید بیمه بیکاری داده بشه موافقم ولی فرهنگ کار هم باید به موازات گسترش پیدا کنه نه این که طرف بگه یارانه می گیرم میخورم و میخوابم

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

به نظر من گروکشی جهت رای نیست چون قاعدتا اگر بازار مثبت می شد بیشتر به حسابش رای ریخته می شد
                              در مملکت ما که کارهای از این دست در هر دو جناح به هیچ وجه عار نیست خیلی عجیبه که نزدند زیر بازار سهام
                              اگر واقعا قصد دخالت ندارند برای انتخابات باید به فال نیک گرفت ولی باور نمی کنم همچین بلوغی در مسئولین این نظام رو

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                                ریال بی ارزش تر یعنی تورم

و تورم این ملت را نابود خواهد کرد .
                                راه خوشحالی تولید کننده از بهره وری می گذرد نه تورم

روحانی در این 4 سال آوارها را برداشت.
                                تورم را کنترل کرد .
                                کنترل تورم زمینه را برای ثبات اقتصادی ایجاد می کند
                                با ثبات اقتصادی زمینه رشد و توسعه اقتصادی فراهم می شود
                                با رشد اقتصادی رکود از بین می رود.

دوستان رای شما محترم
                                اما نگذارید زحمات این 4 سال هدر رود
                                دوستانی که گفته اند به هیچ کدام رای نمی دهند به صحنه بیایند به روحانی رای دهید
                                مشکلات هست قبول ، به حل آن فکر کنیم .
                                آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/05/07, 12:09.
                                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

در حال کار...
                                X