دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

این هم عملکرد ما تا امروز:
    (با توجه به اینکه شرایط بحرانی است کاملا رضایت دارم.)
    خرید فروش
    روز ماه سال قیمت خرید قدرت پیشنهاد خرید نماد روز ماه سال میانیگین قیمت فروش درصد سود پس از کسر کارمزد روزهای سهامداری
    28 1 97 602 35% تپکو 4 2 97 619 1.39% 7
    27 1 97 1,095 35% دسانکو 4 2 97 1,091 -1.83% 8
    1 2 97 1,102 35% ونوین 4 2 97 1,064 -4.88% 3
    27 1 97 1,358 35% فولای 3 2 97 1,590 15.65% 7
    28 1 97 5,806 45% تلیسه 5 2 97 6,129 4.13% 8

میانگین: %2.9 میانگین: 6.6 روز

خرید فروش نصفه نیمه (باقی اش هنوز در سبد است)
    روز ماه سال قیمت خرید قدرت پیشنهاد خرید نماد قیمت کنونی قیمت فروش سود نگهداری سود فروش
    2 2 97 1,525 42% ثامان 1470 1,481 -5.04% -4.34%
    3 2 97 2,682 39% شپاس 2720 2,798 -0.01% 2.90%
    9 2 97 16,151 45% آپ 17097 17089 4.43% 4.38%

میانگین: %-0.21 میانگین: %0.98

خرید در حال نگهداری

قیمت خرید قدرت پیشنهاد خرید نماد 11 2 97 آخرین قیمت سود نگهداری پس از کسر کارمزد روزهای سهامداری
    1 2 97 2,619 39% پکویر

2642 -0.55% 10
    2 2 97 13,101 45% شسپا

13744 3.48% 9
    1 2 97 6,184 42% شسینا

6194 -1.27% 10
    8 2 97 5,353 42% فاسمین

5193 -4.42% 3
    8 2 97 13,030 39% فرآور

12769 -3.43% 3
    8 2 97 691 35% تکمبا

687 -2.01% 3
    8 2 97 3,747 با 1روزتاخیر 45 بنیرو

3740 -1.62% 3
    8 2 97 1,648 39% سصوفی

1626 -2.74% 3
    10 2 97 1,349 35% (45 با یک روز تعجیل) فلات

1307 -4.54% 1
    11 2 97 2,654 58% اپرداز

2654 -1.43% 0

میانگین: %-1.9 میانگین: 5 روز

1- این ثامان (و یکی دو تای دیگر) درس عبرتی به من دادند (و هنوز هم دارد می دهند) که دیگر در «بازار بد» به مواردی که «پیشنهاد خرید نیستند» توجه نکنم. یا اگر می خرم خیلی خیلی خیلی تند بفروشم. تقریبا هر چه در جاهای دیگر سود کردم را این ها دارند از بین می برند...
    2- نکته ی مهم این است که فروش من روی خیلی از نمادها درست نبوده... هم فروش و هم خرید... البته تجربه نداشتم... و اکنون دارم تجربه کسب می کنم... همچنین گمان می کردم بازار پس از اینکه ضرب شصت و بدترین حالت خودش را نشان می دهد یک مقدار آرام می گیرد ولی وقتی آرام گرفت دوباره با حمله ی موشکی آمریکا و انگلیس به سوریه در چند روز پیش ملتهب شد و کار ما را خراب کرد... و البته من هم باید بلافاصله با سود کم یا بدون سود می فروختم ولی نگه داشتم... این از فروش... اما در مورد خرید هم همان گونه که در مورد پیشین گفتم در مورد مواردی که پیشنهاد ضعیف هستند باید صبر کنم و روز بعد اگر منفی شدند بخرم... خوب... اینها تجربه است... با این تجربیات ان شاء الله در آینده سودمان را از سامانه بیشتر بکنیم.

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• rezaeghtedari
      Banned
      • Mar 2018
      • 46

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      این هم عملکرد ما تا امروز:
      (با توجه به اینکه شرایط بحرانی است کاملا رضایت دارم.)
      خرید فروش
      روز ماه سال قیمت خرید قدرت پیشنهاد خرید نماد روز ماه سال میانیگین قیمت فروش درصد سود پس از کسر کارمزد روزهای سهامداری
      28 1 97 602 35% تپکو 4 2 97 619 1.39% 7
      27 1 97 1,095 35% دسانکو 4 2 97 1,091 -1.83% 8
      1 2 97 1,102 35% ونوین 4 2 97 1,064 -4.88% 3
      27 1 97 1,358 35% فولای 3 2 97 1,590 15.65% 7
      28 1 97 5,806 45% تلیسه 5 2 97 6,129 4.13% 8

میانگین: %2.9 میانگین: 6.6 روز

خرید فروش نصفه نیمه (باقی اش هنوز در سبد است)
      روز ماه سال قیمت خرید قدرت پیشنهاد خرید نماد قیمت کنونی قیمت فروش سود نگهداری سود فروش
      2 2 97 1,525 42% ثامان 1470 1,481 -5.04% -4.34%
      3 2 97 2,682 39% شپاس 2720 2,798 -0.01% 2.90%
      9 2 97 16,151 45% آپ 17097 17089 4.43% 4.38%

میانگین: %-0.21 میانگین: %0.98

خرید در حال نگهداری

قیمت خرید قدرت پیشنهاد خرید نماد 11 2 97 آخرین قیمت سود نگهداری پس از کسر کارمزد روزهای سهامداری
      1 2 97 2,619 39% پکویر

2642 -0.55% 10
      2 2 97 13,101 45% شسپا

13744 3.48% 9
      1 2 97 6,184 42% شسینا

6194 -1.27% 10
      8 2 97 5,353 42% فاسمین

5193 -4.42% 3
      8 2 97 13,030 39% فرآور

12769 -3.43% 3
      8 2 97 691 35% تکمبا

687 -2.01% 3
      8 2 97 3,747 با 1روزتاخیر 45 بنیرو

3740 -1.62% 3
      8 2 97 1,648 39% سصوفی

1626 -2.74% 3
      10 2 97 1,349 35% (45 با یک روز تعجیل) فلات

1307 -4.54% 1
      11 2 97 2,654 58% اپرداز

2654 -1.43% 0

میانگین: %-1.9 میانگین: 5 روز

1- این ثامان (و یکی دو تای دیگر) درس عبرتی به من دادند (و هنوز هم دارد می دهند) که دیگر در «بازار بد» به مواردی که «پیشنهاد خرید نیستند» توجه نکنم. یا اگر می خرم خیلی خیلی خیلی تند بفروشم. تقریبا هر چه در جاهای دیگر سود کردم را این ها دارند از بین می برند...
      2- نکته ی مهم این است که فروش من روی خیلی از نمادها درست نبوده... هم فروش و هم خرید... البته تجربه نداشتم... و اکنون دارم تجربه کسب می کنم... همچنین گمان می کردم بازار پس از اینکه ضرب شصت و بدترین حالت خودش را نشان می دهد یک مقدار آرام می گیرد ولی وقتی آرام گرفت دوباره با حمله ی موشکی آمریکا و انگلیس به سوریه در چند روز پیش ملتهب شد و کار ما را خراب کرد... و البته من هم باید بلافاصله با سود کم یا بدون سود می فروختم ولی نگه داشتم... این از فروش... اما در مورد خرید هم همان گونه که در مورد پیشین گفتم در مورد مواردی که پیشنهاد ضعیف هستند باید صبر کنم و روز بعد اگر منفی شدند بخرم... خوب... اینها تجربه است... با این تجربیات ان شاء الله در آینده سودمان را از سامانه بیشتر بکنیم.

واقعا عالیه . خدا بهت خیروبرکت بده و امیدوارم همیشه موفق باشی

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط rezaeghtedari پست شده است View Post
        واقعا عالیه . خدا بهت خیروبرکت بده و امیدوارم همیشه موفق باشی
        بسیار بسیار متشکر جناب رضا.
        امیدوارم شب و روز شما هم همواره پر از برکت و لطف الهی باشد.

باز هم تشکر می کنم، خدا حافظتان کند... اکنون خیلی نیاز به دلگرمی داشتم. /:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/

امیدوارم این اپرداز هم با این تخمین بسیار خوبی که فرزندم ازش داشته روسپیدمان کند. امروز و فردا. و مانند آپ از صف فروش سنگین به صف خرید سنگین بدل شود.
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/01, 19:01.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

???
          یک مقدار در باره ی تفاوت کاریمان با دیگران توضیح دهم...
          ???
          (ابتدا پوزش می طلبم (و به خدا پناه می برم از شر نفسم) که یک مقدار حالت تعریف از خود دارد این نوشته... همان گونه که عرض کردم من همیشه تلاش می کنم اندکی چراغ خاموش حرکت کنم ولی اکنون نیاز می بینم که یک مقدار خودم را معرفی کنم. از خودم تعریف کنم. آن کسی هم که چشم ندارد ببیند یا احیانا از خواندن متن ناراحت می شود... به درک. یا برود تلاش کند، یا همراه شود، یا کور شود هر آن که نتواند دید)
          ???
          خدمت دوستان عرض کنم که بنده در این فهرست بالا
          تمامی داد و ستدهایم را می آورم. (داد و ستدهایی را که با سامانه انجام می دهم.) نه اینکه مانند کانال های تلگرامی دو تا خوبش را (مانند فولای که دو روزه 15 درصد گرفتیم) جدا کنم و بیاورم بالا و بقیه را از یاد ببرم.
          نه...
          دیدی گفتم های ما شامل تمام موارد می شود...

چون هدفم هم در درجه ی اول این است که واقعا سامانه را (به ویژه برای خودم) آزمایش کنم و صحت عملکردش دستم بیاید. و البته در وهله ی بعد به فروش پیشنهادهایش هم دارم می اندیشم... ولی اگر هم بخواهم آن کار را بکنم (بفروشم) باز دوست دارم با صداقت و انصاف این کار را بکنم...
          (هر چند... اگر این آخرین فرزندم بتواند در روزهای بد، زیانخیلی بدی ایجاد نکند و در روزهای خوب، بتواند خیلی خوب سودسازی داشته باشد دیگر نیازی به فروش پیشنهادهایش هم نیست.)

همچنین اینکه
          همان زمان که خرید و فروش می کنم اینجا هم اعلام می کنم تا دوستان بدانند تردستی و چشم بندی نمی کنم...
          اکنون که اپرداز 800-900 هزارتا صف فروش دارد می گویم از صف فروش خریدم... اکنون که مثلا آپ صف فروش است می گویم خرید کردم... نه اینکه بگذارم وقتی آپ صف خرید شد بگویم «دوستان بنده دیروز آپ خریدم»!

همچنین مخصوصا در حال حاضر کانال تلگرامی نزدم که اگر کسی بخواهد اظهار نگر کند و یا انتقادی به عملکرد سامانه بدهد یا پیشنهادی داشت یا
          اگر کسی گمان کرد جایی از کار ما کلکی چیزی هست بیاید اینجا در یک جو گفتگو_مدار با هم صحبت کنیم درباره اش.

همچنین
          دوستان دیگر زمان های فروششان را اعلام نمی کنند! ولی ما می کنیم.
          این خیلی مهم است!
          طرف در کانال تلگرامی اش گفته من در 1000 ریال فلان نماد را معرفی کردم و تا 2000 رفت!
          خوب عزیز من!
          تو چقدر از این 100 درصد رشد را توانستی بگیری و به اطرافیانت معرفی کنی؟

بلی... اینجا هم ما تلیسه را معرفی کردیم! و دقیــــقا از زمان معرفی ما دو روزه 12.5 درصد (با کارمزد 11 درصد) رشد کرد!!!!!!! ولی ما چه؟؟؟ واقعیت این است که ما اینجا 4.13 درصد را گرفتیم! از آن 12.5 درصد را! و همین میزان را هم ثبت کرده ایم!
          اینجا دسانکو را معرفی کردیم و به محض معرفی ما دو روزه 5 درصد سود روی نمودارش ثبت شد... بلی... می شد گرفت... ولی ما انصافا اینجا زیان 1.8 درصدی را تحمل کردیم! و همین را هم ثبت کردیم! نه اینکه بگوییم فلان قدر رفت... (خوب رفت که رفت.. به من چه؟ من چقدر توانستم از آن رشدش را بگیرم؟ چقدر رفت که مهم نیست... من چقدر رفتم مهم است!)

باز برخی دوستان هدف اعلام می کنند... مثلا می گویند اگر فلان سهم از 1000 ریال بیشتر شد بخر با هدف 1200 ریال... ولی حتی همین عزیزانی که هدف اعلام می کنند اگر قیمت به هدفشان هم نرسد باز می آیند و می گویند از زمان معرفی ما فلان قدر رشد داشتیم!!! مثلا هدفشان 100 درصد رشد بوده ولی نمودار به 93 درصد رشد می رسد و از آنجا بر می گردد و 50 درصد اصلاح می کند! (یعنی هر چه خورده بوده را بر می گرداند!) ولی اینها همان 90 درصد رشد را جزء موارد موفق کارنامه شان ثبت می کنند و اعلام می کنند! در صورتی که این کار صحیح نیست...
          صحیح آن است که خیلی دقیق آدم همه چیز را بگوید.

هم زمان و قیمت خرید و هم زمان و قیمت فروش.

همچینین اینکه دوستان را هر جا که نگاه می کنیم عملکرد خودشان را بدون کارمزد اعلام می کنند...
          حالا برای ارقام بزرگ (مانند رشد های 100 درصدی) انصافا این قضیه مهم نیست...
          ولی در رشد های کوچک (زیر 20 درصد) و در زمان هایی که آستانه زیان می خورد این قضیه فوق العاده مهم می شود!

به طوری که در خرید و فروش های کوتاه مدت (فوق العاده حرفه ای) عامل «کارمزد» به یکی از مهمترین عامل ها تبدیل می شود!!! (بحثش را چندین و چند بار در جستار 600 برگه ای کارگاه انجام داده ایم... دیگر تکرار نمی کنم.)
          دوستان سودهایی که اعلام می کنند را بدون کارمزد اعلام می کنند. ولی
          ما اینجا نتایج را با کارمزد 1.43 درصد محاسبه و ثبت می کنیم.

همچنین برخی، بعد از اینکه ده درصد رشد گرفتند... درست زمانی که می خواهند بفروشند به دیگران می گویند اکنون زمان خرید است! /:.zzzzzz.://:.zzzzzz.://:.zzzzzz.:/
          ولی
          ما دقیقا همان زمان که می خریم اعلام می کنیم. و تلاش می کنیم دروغ نگوییم. (بعدها در نگر دارم حالت رایگانش را با تاخیر اعلام کنم... ولی همان را هم در نگر دارم که دقیقا مشخص کنم و اعلام کنم که نتایج با تاخیر دارد گزارش می شود.)

همچنین
          دوستان تلگرامی می آیند از دیگران به عنوان بنزین موتورشان استفاده می کنند... این گونه که وقتی به مقاومت رسیدند هیجان ایجاد می کنند که مردم بخرند و قیمت سهامش از فلان تراز نموداری که حکم مقاومت را داشته رد شود...
          ولی همان گونه که می بینید کار ما عملا تقریبا هیچ ربطی به دیگران ندارد... امروز بچه ام می گوید فلان جا بخر، فردا بر می گردد. به اذن خدا. دیگر نیازی به تهییج و تحمیق مخاطب نداریم.

از دوستان
          اگر کسی عملکرد سامانه را به صورت کلی روی نمادی خاص خواست بررسی کند می تواند نام آن نماد را به همراه بازه ی مورد نگر، مثلا خساپا سال 93 تا 95) به من بگوید و من تصویری مشابه تصویر زیر که پیشتر برای فاسمین دادم برایش ارائه کنم.

توضیحاتی در ارتباط با تصویر بالا:
          توضیح نخست اینکه: نمودار سفید نمودار قیمت است و خطوط سبز یعنی پیشنهاد خرید و خطوط قرمز یعنی فروش و زردها هم یعنی تقریبا خرید یا تقریبا فروش.
          تضویح دوم اینکه: تصویر سه بخش است. بخش بالا نمودار قیمت است و در زیرش هم دو تا نشانگر (Indicator) وجود دارند. که روی هر سه پیشنهاد خرید و فروش مشخص شده و اختلاف اینها به قدرت پیشنهادهایشان است.
          توضیح سوم اینکه: تصویر زیر موارد اشتباهش بیشتر از حالت معمول است... چون ما فقط پیشنهادهای بالای 45 را پیشنهاد خرید اعلام می کنیم. ولی در زیر 35 است... که پیش تر کرده بودمش 35 که چیزی را نگاه کنم و اکنون دوباره کرده ام 45. (در حقیقت اگر تصویر سه بخش باشد جای اولی و سومی را با هم عوض کرده ام.)
          توضیح چهارم اینکه: تصویر بالا فوق العاده مهم است. یعنی اگر یک نفر کلک در کارش نباشد و سامانه اش هم مشکل repainting و نگاه به آینده نداشته باشد با ارائه ی تصویر فوق، قشنگ می توان فهمید که کارایی سامانه یا راهبرد داد و ستدی اش در چه حد است...
          توضیح پنجم اینکه: تصویر بالا یک مقدار جمع شده و کل 15 سال را نشان می دهد... که برای کوتا مدت مناسب نیست...

یا علی
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

اپرداز
            ____

نظرات دوستان در سایت همسایه در خصوص اپرداز:

حقوقی رنج زد . 200 هزار سهم کشید بالا بقیشم جمع میکنه حالا ببینید داره جمعش میکنه از صف فروش بیایید بیرون . نهایت تا اخر وقت باید جمع بشه . خرید حقوقی شد 510 هزار
            به خدااین سهم برای سال 97تعدیل مثبت خوبی دارد...............فقط بایدباقیمت های نازلی این سهم راخریدوبندازیدکنار
            سهم نموداری پایین تر هست الان در کف کانال هست و امروز بیشترین حجم معاملات تاریخشون داشت و شنبه قطعا صف خرید میشه

تغییرات سهامداران عمده ی اپرداز امروز:

تغییرات سهامداران عمده ی اپرداز دیروز:

نمودار نماد:

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/01, 23:03.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

همین جوری
              _________

امشب شب نیمه شعبان است...
              نخست اینکه مبارک همه ی دوستان باشد.
              دوم اینکه ان شاء الله ظهور پیشوایمان را ببینیم. زودتر. الهی آمین.
              سوم اینکه... دیروز داشتم کتاب صوتی «جهاد با نفس» از امام خمینی ره ❤️ را گوش می دادم... در باره ی دعای شعبانیه حرف های زیبایی زده می شد... ❤️ می خواستم امروز یک نگاهی به آن بیاندازم... اگر کسی اهل معرفت و فلسفه است پیشنهاد می کنم.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام؛
                ببخشید که مواردی که یک مقدار بی ربط به موضوع هستند را اینجا می خواهم بگذارم... ولی به خاطر اینکه هنوز جو جستار پیشین در من وجود دارد دوست دارم هر از گاهی اگر چیزی به ذهنم رسید عرض کنم. (طول می کشد آدم عادت کند.)

یادآوری
                ______

لج بازی (روی حرف های نادرست یا نامعلوم) در سیاست و دین و فرهنگ و ... خودش را بسیار دیر نشان می دهد و احیانا دودش در چشم دیگران هم می رود. ولی در بورس تنها کسی که از لج بازی زیان می کند خود شما هستی. و از قضا بسیار زود هم نتیجه اش را به شما نشان می دهد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

یواش یواش می خواهم شمواد هم بخرم.
                  جزء پیشنهادهای خرید نبوده ولی اندازه ی نشانگرش (قدرت پشینهاد خریدش) خوب بوده.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام و صبح به خیر؛
                    نمی دانم چرا نمی توانم در شمواد سفارشهای خریدم را بگذارم. با اینکه وضعیت را مجاز ثبت کرده.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

سلام و صبح به خیر خدمت آقای تلاشگر و کوشا

چه خبرا؟؟؟
                      قرار شد سامانه ات راه افتاد چند تا سیگنال خرید هم به ما بدی برادر !!!
                      فراموش که نکرده ای/:.rolleyessmileyani
                      /:.Heart.:/
                      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• kh25
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 694

اپرداز
                        ____

نظرات دوستان در سایت همسایه در خصوص اپرداز:

تغییرات سهامداران عمده ی اپرداز امروز:

تغییرات سهامداران عمده ی اپرداز دیروز:

نمودار نماد:

اپرداز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                          سلام و صبح به خیر خدمت آقای تلاشگر و کوشا

چه خبرا؟؟؟
                          قرار شد سامانه ات راه افتاد چند تا سیگنال خرید هم به ما بدی برادر !!!
                          فراموش که نکرده ای/:.rolleyessmileyani
                          /:.Heart.:/
                          سلام علیرضا جان؛ خوبی؟ ?
                          عرضم خدمت شما که اکنون دارم آزمایشش می کنم.
                          یعنی دوران اصلی نیست. دوره ی آزمایشی است و مطمئن نیستم چگونه عمل می کند. یعنی روی خریدهایش مطمئن هستم. تقریبا. ولی نمی دانم با هر خرید چگونه باید رفتار کنم و کجا باید بفروشم...
                          به هر حال... تا زمانی که دوره ی آزمایشی است (دست کم) پیشنهادهای خرید را اینجا (نه تنها خدمت شما بلکه) برای عموم قرار می دهم.

درباره ی این مدت که شما نبودید هم:
                          از بدو آزمایش هم تا اینجا سه چهارتا پیشنهاد خرید داده...
                          اگر درست خاطرم باشد: بنیرو و آپ و شسپا و اپرداز و فلات و تلیسه.
                          که اپرداز و فلات را امروز هم انگار می شود خرید. (خودم اپرداز را در منفی افزایش دادم!)

غیر از این چندتا پیشنهاد خرید، کلی هم پیشنهادهای ضعیف در زمره نتایج سامانه بود... که چندتایش را خریدم... که عملکردشان اصلا خوب نبود و با افت بازار اینها هم افت کردند. (بالاخص فرآور و فاسمین که اکنون صف فروش شده اند!!!)

نتایج دقیق را هم که در یک جدول (در ابتدای برگه ی 10 ام) قرار داده ام. 3 درصد سود آن هایی که فروخته ام. و 2 درصد زیان آنهایی که در سبد نگه داشته ام. (که البته انگار با افت امروز خیلی وضع بدتر هم می شود.)

اکنون یک محاسبه ای کردم... برای آنهایی که پیشنهاد خرید بوده اند هم سود تا این لحظه می شود 0.74 درصد.

اگر بتواند این هفته، سامانه، خودش را در همین وضعیت نگه دارد ازش راضی هستم. یعنی اگر بتوانم اینهایی که پیشنهاد خرید هستند را با همین سود یا بیشتر بفروشم. و توکل می کنم بر خدای بزرگم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post
                            اپرداز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            سلام.
                            متوجه نمی شوم؟
                            منظورتان این است که نگرم را در خصوص اپرداز عرض کنم؟
                            نگرم در ارتباط با اپرداز کاملا مثبت است.

اپرداز چندین روز بود که صف فروش سنگین داشت!
                            و ما هم با راهنمایی سامانه از همین صف فروش سنگین خرید کردیم.
                            و خدا را شکر امروز صف فروشی وجود ندارد دیگر!
                            و حتی در قیمت های مثبت هم داد و ستد می شود.
                            اگر امروز حتی به درصدهای بالای 2 و 3 و یا حتی 4 هم رسید یا حتی صف خرید هم شد جای تعجب ندارد.

اندازه ی نشانگر اپرداز هم در سامانه 55 بود که یکی از بالاترین رقم ها است. پس ماشین خیلی روی این خرید تاکید دارد.
                            امیدوارم دست کم ده درصد سود بتواند بدهد.

و همان گونه که در نوشته ی پیشین گفتم نمودارش هم خوب است و از سوی دیگر سهامداران عمده هم در حرکتی نمادین حمایت خودشان را از سهام اعلام کرده اند.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

یک بار دیگر خدمت دوستان عرض کنم که
                              1- سامانه در حال آزمایش شدن است و قطعی نیست.
                              2- نحوه ی فروش بهینه هنوز دست خودم نیامده. چه برسد به اینکه بخواهم خدمت دوستان عرض کنم. برای برخی پیشنهادهای خرید، مدت زمان نگهداری بهینه نیم روز است! و با همان نیم روز و بیش از 1 درصد سود (1+1.43) می رسد به جای خوبش برای فروش. و برای برخی هم نیم سال! برای برخی میانگین گیری می خواهد و برای برخی همان خرید اولیه کفایت می کند... تقریبا می توانم بگویم تمامی پیشنهادها عالی و سودده هستند و احتمال خطا فوق العاده کم است ولی زمان فروش مشخص نشده برایم هنوز. فروش بهینه.
                              3- بنده هیچ مسئولیتی را در قبال خرید و فروش دوستان بر عهده ندارم. چه اینکه رایگان پیشنهادهای خرید را خدمت دوستان عرض کرده باشم چه اینکه فروخته باشم. هر کسی دوست داشته باشد می تواند با یک نگاه به پیشنهادهای پیشین و بررسی آنها روی نمودار ببیند ما چه می کنیم و طبق آن تصمیم بگیرد.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• kh25
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 694

متشکرم

من کمی تا قسمتی در حدود 900دارم میخام میانگین کم کنم

اگه زیر 690تثبیت بشه خطری هست

حالا موندم

نظر

در حال کار...
                                X