دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

خریدار قوی امروز

فروشنده قوی امروز

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

نتایج دستاورد

بررسی سبد:

(متاسفانه اکنون نمی رسم بررسی کنم... بعدا ان شاء الله همین نوشته را ویرایش می کنم.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        از هیچ کدام هم متاسفانه نمی توان خرید. نه برای سرمایه گذاری و نه برای آزمایش.
        به خاطر کم بودن داد و ستد ها و خریدارها و فروشنده ها و کلا رکودی که در بازار است.
        از صبح دارم می بینم آیا می شود در اینها خرید کرد؟ ولی هر چقدر نشستم نشد که نشد.
        فک میکنم فقط اپرداز خوب باشه برا خرید

نظر

• gholamk
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 520

و تبریک هم بابت آپ!
          گویا دوتا قرارداد بسته که به زودی شفاف سازی میکنه.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
            فک میکنم فقط اپرداز خوب باشه برا خرید
            سلام؛
            اپرداز در سامانه که امتیاز خاصی نیاورده...
            فردا اگر یک صف فروش دیگر بتواند به خودش ببیند البته احتمالا می آید در زمره ی خروجی های سامانه...

7080 ریال حدودا می شود فیبوناچی 38 درصد تمام عمرش.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
              و تبریک هم بابت آپ!
              گویا دوتا قرارداد بسته که به زودی شفاف سازی میکنه.
              ممنونم.
              همچنین مبارک شما هم باشد ان شاء الله.
              البته من اگر صبح زود از خواب بیدار شده بودم احتمالا سهامم را افزایش می دادم... که نشد... اکنون خیلی ازش ندارم. (بیشتر فرآور و فاسمین دارم)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

نتایج دستاورد

بررسی سبد:

(متاسفانه اکنون نمی رسم بررسی کنم... بعدا ان شاء الله همین نوشته را ویرایش می کنم.)
                ابتدا بگذارید آنهایی که فروخته ام را بررسی کنم:
                تپکو را خیلی خوب نخریدم. و البته خیلی هم خوب نفروختم. ولی در کل خوب کار کردم. (تپکو پیشنهاد نبود)
                دسانکو را هم خوب خریدم ولی همان فردایش باید می فروختم... که البته چون آدم نمی داند چه به چه است... اشکال ندارد... در کل می توانم بگویم بد نفروختم. البته می توانستم بهتر بفروشم... یادم می آید که 1120 ریال با 1.5 درصد سود به راحتی می توانستم خارج شوم... ولی یا خوابم می آمد یا اینکه طمع کردم... (دقیق خاطرم نیست) و در کل خوب نفروختم.... (دسانکو هم پیشنهاد خرید نبود و صرفا نمره ی معمولی آورده بود.)
                در ونوین بدترین عملکرد عمرم را داشتم! یعنی هم اگر همان روز بعد می فروختم تنها با 1.5 درصد زیان خارج می شدم و هم اگر صبر می کردم و مثلا اکنون می فروختم با سود خارج می شدم... ولی نه این کار را کردم و نه آن کار را... و در نهایت 5 درصد زیان ثبت شد... تا حواسم باشد از این به بعد...
                البته در فولای برعکس، بهترین عملکرد ممکن را داشتم! اگر نمودار فولای را نگاه کنید می بینید که بهتر از این اصلا امکان پذیر نبوده!!!! بهترین نتیجه را در فولای ما گرفتیم. 20. (در ضمن... انگار دوباره فولای دارد مناسب می شود برای خرید... البته احتمالا در سامانه نمی آید ولی همین جوری که نگاه می کنم می بینم انگار وضعش خوب است.)
                ثامان... به خاطر حافظه ضعیفم و به خاطر تخطی از راهبرد (و از سامانه) کارم را (احساس می کنم که) خراب کرده. اصلا حواسم نبود که پیشتر این را خریده بودم و فروخته بودم! گمان می کردم یک مقدار کم خریده ام و نتوانسته ام زیاد بخرم و امروز گفتم زیادش کنم... حافظه را نگاه کن تو را به خدا... شاید شما بگویید چه فرقی می کند؟ ولی فرق می کند... من فرزندم را (سامانه ام را) بهتر می شناسم... اگر یک رشد کوچک بکند، احتمال دارد همان رشد کوچک تمام آن چیزی باشد که باید می داده... البته... اکنون دارم نگاه می کنم در زمان خرید انگار قدرتش بد هم نبوده... هر چند پیشنهاد خرید نبوده و از مرز 45 واحد نتوانسته عبور کند... ولی باز قدرتش بد هم نبوده... (42 بوده) در مجموع می توانم بگویم که اکنون کاملا وضعیت ثامان برایم نامعلوم است و حماقت محض بود که امروز ثامان اضافه کردم (چون جایی که نمی دانی چه به چه است نباید کاری بکنی و باید جایگاه خریدت را ببندی) حالا ببینم فردا چگونه می توانم از شرش خلاص شوم...
                تلیسه چهار درصد سود به ما رساند... ولی هم زمان خریدم و هم زمان فروشم بد بوده... و جایی که می توانسته ام 10 درصد سود ببرم، نیمی از آن را برده ام... در کل راضی هستم و به عنوان تنها پیشنهاد خرید (بالای 45 درصد) در آن فهرست بالا ازش راضی هستم.

بررسی سبد حال حاضر در نوشته ی بعدی.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

نتایج دستاورد

بررسی سبد:

پکویر: در مورد پکویر خریدمان تقریبا خوب بوده ولی نباید زیاد نگهش می داشتم... از 10 درصد سودی که می توانست به ما برساند تقریبا هر چه خورد را دارد پس می دهد. (احتمالا در این روزهای بد بهترین کار این است که 1- اصلا این موارد ضعیف را نخریم و 2- اگر می خریم یک روز با تاخیر باشد و 3- با سرعت بیشتری اقدام به فروش آنها کنیم... چند مورد فولای اکنون در بازار پیدا می شود که سامانه بخواهد به من معرفی شان کند؟؟؟ پس باید فروش ها را متناسب با جو بازار کرد) پکویر را احتمالا فردا می دهم برود.
                  شسپا: (ابتدا لازم می بینم یادآوری کنم که تنها چند مورد یپشنهاد خرید در این جدول وجود دارد... یعنی آنهایی که بالای 45 واحد تاثیر دارند... تلیسه و شسپا و آپ و بنیرو... باقی همین جوری الکی هستند که البته ما به آنها هم به عنوان موارد آزمایشی خوبی توجه داریم. و از آنها می توان خیلی چیزها یاد گرفت...) شسپا کلا 10 درصد سود داده که از این 10 درصد 4 درصدش را ما گرفته ایم تا کنون! ??? ولی آیا آن 10 درصد تمام چیزی بود که شسپا باید می داد؟ آیا از این پس هم با شسپا بمانیم یا نه؟ حقیقتش را بخواهید اوضاع احوال نمودارها هم درهم و برهم است... این روز آخری یک رنج مثبت خوب داشتیم... قبل از خبر حمله آمریکا و انگلیس به سوریه... شاید اگر فردا هم همچین چیزی داشته باشیم یک مقدار کم کردم.... کلا اکنون تمام نمادها نامشخص و در وضع بدی هستند... (موقع خرید که تکلیف روشن است... با سامانه است... آن هیچ... ولی) هنگام فروش آدم می ماند باید با این جو بازار که هر لحظه هم دگرگون می شود باید چه کند... از آن سو هم در شسپا تحرکات خوبی از سمت بازیگر استشمام می شود... و در کل جمع بندی این است که وضع «نامعلوم» است.
                  شپاس: به خاطر اینکه حجم مبنای شپاس یک است هر روز یک جور می شود... دیروز در سبد من منفی دو و نیم درصد زیان داشت! صبح یک بنده خدایی با چندرغاز حمایت کرد و رنج کشید و در سبد من +2.5% شد!!! ولی باز دوباره جریان انگلیس و سوریه که شد با چندرغاز دوباره تبدیل به صف فروش شد و برگشت به همان 2.5 درصد زیان... این را هم نمی دانم کی بفروشم... دو تا مسئله یادم آمد... من مقداری از شپاس ها را پیش تر با سود 2.5 درصدی فروخته بودم انگار! و مسئله ی دوم هم اینکه انگار شپاس اکنون زمان عرضه ی حق تقدم های استفاده نشده اش است! پس شپاس هم نامعلوم است.
                  شسینا هم همین جور.

فاسمین: در وضعیت خوبی است... تا وقتی پایین تر از روزی که ما خریدیم نیامده وضعیت خیلی عالی است. پس به شرط اینکه پایین تر نیاید حاضرم باز هم همین جا (که دو سه روز کاری است دارم می خرم) باز هم بخرم. یا همین را نگهداری کنم.
                  فرآور: داشتم نگاه می کردم ببینم چرا در فرآور با اینکه خیلی خوب سامانه کار کرده چرا در سود نیستم؟ دیدم یک روز زودتر خرید کرده ام انگار... چرایش را هم یادم نمی آید... نه... روزش هم که درست بوده... پس چرا من 13030 خرید کرده ام؟ در صورتی که در بالاترین قیمت آن روز فرآور 13030 نبوده!؟!! و از سمت دیگر من هم عادت دارم تنها در قیمت های بسیار پایین خرید می کنم... نمی دانم... به هر حال... به فرآور هم خوش بینم. پس نگهداری.
                  باز هم تاکید می کنم که فرآور و فاسمین هنوز سودی که باید به ما بدهند را نداده اند. (البته فاسمین پیشنهاد خرید نبوده ولی فرآور بوده و به خاطر همبستگی اینها به هم احتمالا فاسمین هم خرید خوبی بوده)
                  تکمبا: باز هم می بینم که تکمبایی که پیشنهاد خرید نبوده و 35 واحد قدرت داشته روز کاری بعد بهتر می شده از آن خرید کرد! تکمبا هم خیلی عالی است (مانند فرآور و فاسمین) و نگهداری می کنیم به شرط اینکه زیر دره ی پیشینش (که زمان خرید ما بود) نرود.
                  چون حافظه ام ضعیف است بگذار یک بار دیگر این ها را اینجا یادآوری کنم: 1- در بازارهای بد می توان زودتر فروخت... و این نه تنها سود را کم نمی کند بلکه ممکن است افزایش هم بدهد. 2- آنهایی که پیشنهاد خرید نیستند ولی می خواهم بخرم را (خیلی از آنها را) می توانم روز بعد به قیمت بسیار بهتری خریداری کنم!
                  بنیرو: راستش... در مورد بنیرو همین جوری خودم نمی توانم اظهار نگر کنم... اصلا هر چقدر می اندیشم چیزی به ذهنم نمی آید... که خوب است؟ یا بد است؟ باید همین جا تا وارد زیان نشده ام بفروشمش؟ یا اینکه باید صبر کنم؟ یا اگر رفت پایین میانگین گیری... فقط تنها چیزی که می دانم این است که فرزندم این را با قدرت پیشنهاد داده! و نیز اینکه فزندم در 90درصد از مواقع درست کار می کند! و در هنگامی که درست کار می کند حتی در شرایط بد نیز باز نتیجه ی خوب می گیریم با آن... و اگر هم افتی داشته باشیم با میانگین گیری می توان آن را به جایگاهی سودساز تبدیل کرد... (ولی اینکه آیا نیرو جزء آن 10 درصد موارد اشتباه فرزند بنده هست؟ یا نه؟ نمی دانم...) پس بنیرو را نگهداری می کنیم به شرط اینکه از دره ی پیشین پایین تر نرود.
                  سصوفی: هیچ جای نگرانی ندارد و مانند تکمبا و فرآور و فاسمین به این هم امید زیادی دارم. اگر پایین آمد در نگر دارم میانگین کم کنم. حتی شاید فردا روی صفر تابلو هم خرید کردم.
                  آپ: طبق تابلو پیش می روم و از آنجا که آپ با 45 درصد پیشنهاد خرید بوده احتمالا یکی دو تا مثبت دیگر می خورد و تا آن موقع نگهداری اش می کنم.

جمع بندی: بلاتکلیفی در شپاس و شسینا و شسپا و پکویر (فروش تدریجی)
                  وضعیت خوب برای سصوفی و آپ و تکمبا و فاسمین و فرآور (و نسبتا خوب برای بنیرو)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

شیمیایی ها هم کلا شاخصشان پیشنهاد خرید شده! ولی جالب اینجا است که هیچ کدام (تقریبا) به تنهایی پیشنهاد خرید کاملی (مانند شاخصشان) نیستند! حتی فارس!
                    شتولی و شلرد و شپلی و شمواد و فسا و کلا از این در و داغان ها هم بد نیستند انگار.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام و صبح به خیر
                      اپرداز هم پیشنهاد خرید شد.
                      همین اکنون صف فروش بسیار سنگینی دارد و من از همین صف خرید کردم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام و صبح به خیر

تا کنون چند بار فرزدنم به ما پیشنهاد داده و مطابق آن خرید انجام داده ام:
                        (برخی مانند کازرو و وتعاون را هم که اصلا نمی شده خرید کرد... یک شبه سودهای نجومی دادند ولی ما اصلا حساب نمی کنیم چون امکان خرید اصلا وجود نداشت...)
                        آپ که شعبده ی زیبایی بود.
                        شسپا که رشد خوبی داشت.
                        تلیسه که رشد خوبی کرد و کامل خارج شدیم و از آن (رشدش) سود هم گرفتیم.
                        بنیرو که تا اکنون هیچ حرکتی نکرده. (باید بررسی کنم)
                        و اپرداز!

زمانی که نوشته ی بالا را نوشتم اپرداز 880 هزار تا صف فروش داشت. ببینیم این هم شعبده ی فرزندمان می شود یا نه؟ امید دارم که بشود. این فرزند حاصل چند سال تلاش شبانه روزی من است... باید در پیری و کوری عصای دستم شود یا نه؟ امروز که... در اپرداز یک تحرکات عجیبی مشاهده می شد... یک حقوقی و یک حقیقی گردن کلفت افتاده بودند به جان سهام و مانند چیز می فروختند... ولی از آن سوی هم یک حقوقی قهرمان ❤️/:.Heart.:/❤️ هویدا گردید و ناجی سهام شد! /:.rolleyessmileyani/:.yead.:/
                        ببینیم فردا چه می کنند؟

(اکنون بازار بسیار گند است و عقلانی اش همان کاری بود که پیش تر انجام دادم و چند هفته پیش نقد شدم... و باید نقد می ماندم... می دانم... ولی اکنون برای آزمایش سامانه -به خصوص اکنون که بازار خراب است!!!- باید خرید و فروش کنم... ولی در شرایط عادی احتمالا این روزها دیگر خرید و فروش نکنیم. اکنون فقط برای این می خریم که ببینیم در بدترین شرایط آیا سامانه زیان دهی شدید دارد؟ زیان دهی خفیف دارد؟ یا (شاید) می تواند بدون زیان این دوره ها را هم رد کند؟ یا حتی اینکه سودی هم بسازد؟)

امروز به خاطر اینکه رتبه اپرداز خوب بود (بالای 45... اگر اشتباه نکنم بالای 55 بود اصلا!) من بیشتر از معمول خریدم و علاوه بر میزان آزمایشی یک مقدار برای سرمایه گذاری هم خریدم.

شاید اگر فردا منفی باشد و مانند امروز خواب نمانم باز هم خرید کنم.

تا ببینیم خداوند کریم چه می خواهد...
                        که هر چه بخواهد خیر است و صلاح.
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/01, 11:54.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام و صبح به خیر
                          ببخشید که باز هم می گویم... ولی چند بار دیگر این بچه ی ما خوب کار کند احتمالش هست که این جستار را تعطیل کنم. تکرار می کنم که بعدا خدای نکرده کسی ناراحت نشود و گله نکند.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

دستاورد آخر روز

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

امروز علاوه بر اپرداز مقداری سصوفی هم افزایش دادم.
                              یک مقدار هم آپ فروختم. (چون در سود هستم. این روزها ذخیره کردن سود خیلی مهم شده...)
                              یک مقدار هم ثامان فروختم.
                              باز هم این تاخیر یک روزه مشاهده شد!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خریداران قوی امروز

کگل و خکار!
                                به خصوص کگل!

فروشندگان قوی امروز

اپرداز، فلزاتی ها و ومعادن
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X