دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • gholamk
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 520

پاسخ : دستاورد ???

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    فروش
    ______

خدایا...
    این فروش همیشه اذیتم می کند...
    من خیر سرم رفته ام قلاب ساخته ام و اختراع از خودم در کرده ام که دیگر مدام نگاه کردن به بازار و تنش (Stress) و اعصاب خردی و هیجان و از این جور مسائل نداشته باشم...
    ولی از آن سو چون بخش فروش را بلد نیستم و نمی توانم به فرزندم بیاموزم، دوباره نصف بار هنوز روی دوشم می افتد...
    اکنون نمی دانم این دلقما را کجا باید بفروشم. واقعا نمی دانم. معزلی شده برایم. اعصابم را خرد می کند. همین هایی که امروز خریدم را (یعنی وکار و وتعاون و شصفها را) نمی دانم کجا باید بفروشم. یک روزه بفروشم؟ نگه دارم؟ حسابی نگه دارم و یک ماهه بفروشم؟ چه کار کنم؟ نمی دانم...

راهبرد فروش
    _________

گمان کنم یکی از بهترین راهبردهای فروش این باشد که بیایم و هر چه بود و هر چه هست را به محض اینکه ده درصد داد بفروشم.
    (حالا ده درصد نه، هشت درصد، یعنی ده درصد بدون کارمزدش)
    اینهایی که در سبدم هست و اینهایی که فروخته ام را نگاه کنید... اکثرا در زمان کوتاهی ده درصد داده اند... و الته اغلب من توانسته ام 5 درصدش را بگیرم.
    می توانم بخش فروش سامانه را این گونه بگذارم که هر چه بود و هر چه هست را تا رسید به 10 درصد بفروش. اصلا هر چه می خرم همان جا آفلاین برای فروش ده درصد بالاتر اقدام کنم.
    نمی دانم...
    حوصله هم ندارم بنشینم رویش بیاندیشم...
    باشد برای بعد از افطار.
    سلام بر دوست پرتلاش جناب محمد حسین عزیز
    برای فروش یک راهی مد نظر من هست که خود من هم از روش ابتدایی خودم هم واقعا روش کار میکنم و الان که مدرسه ها تعطیل شده اند میخوام فقط بشینم پشت بازار و....
    روشی که میگم رو یه کوچولو روش فک کن و ببین آیا جواب میده یا نه؟
    وقتی سهمی رو خریدی و توی سود رفتی هر روزی که حجمش نسبت به روزهای دیگه بالاتر رفت روز بعد اول وقت بفروشش.این که حجم معاملات نسبت به روزهای قبلی بیشتر شده این دست خودت هست و این یه کار تجربی هست.
    اما یه چیزی که به ذهن من میرسه و شاید خیلی خنده دار باشه رو میگم شاید با گفتن من یه ایده تازه ای در ذهنت ایجاد بشه.
    فرض کن تکمبا رو روی میانگین 70 تومن تعداد 100هزار تا میخری(ارزش خرید میشه7 میلیون تومان). نگه میداری وقتی روزی که حجم معاملات نسبت به روزهای قبلی بالاتر رفت روز بعد اول وقت میفروشی.مثلا قیمت تکمبا بعد چهار پنج روز میرسه به 81تومان. خب من اگر برای تست روش بخوام اقدام کنم این حرکت رو میکنم.من با 7 میلیون تومان 100هزارتا تکمبا خریدم. روزی که حجم بالا رفت روز بعدش تعداد 88 هزار تا رو میفروختم تا همون مبلغ 7 میلیون تومن من (با درصد مالیات و کارگزاری شده 88هزارتا) دوباره بهم برگشت داده بشه.حالا تعدادی که میمونه میشه سود من.
    اگر با این روش دیدم که خب عالی هست و روزهای دیگه قیمت از81 تومان برگشت داده شد تقریبا این روش رو میذارم روش کاری من و اگر دیدم که قیمت داره بالاتر میره حد سود رو هر روز به یه میزان دلخواهی از قیمت پایانی(مثلا 4درصد بالاتر از قیمت پایانی امروز) میذاشتم.حالا حتی اگر قیمت سهم هم بشه صفر من اصل پولم رو حفظ کردم.
    این روشی هست که من همیشه حتی اگر یک روش دیگه ای ببینم که شاید نسبت به روشی که تقریبا باهاش دارم معامله میکنم بهتر باشه امتحان میکنم.

نظر

• gholamk
      عضو فعال
      • Jan 2015
      • 520

روی آمی بروکر اندیکاتور حجم رو بندازید اون زیر
      خیلی راحت بعضی وقتها روی حجم معاملات میتونی بفهمی اینجا دیگه واقعا موقع خروج هست.
      الان چندتا عکس میذارم براتون ببینید

نظر

• gholamk
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 520

به این تصویر نگاه کنید
        ببینید توی اپرداز دیگه تجربه تقریبا دستم اومده که حجم متوسط میشه گفت 1200000 یا 1250000 هست.من با یه خط روی 1200 مشخص کردم. فلش اول رو من روز بعد خرید انجام میدم یک پله، روی فلش دوم روز بعد میانگین کم میکنم و روی فلش سوم چون قیمت نسبت به قبل بالاتر رفته هیچ کاری نمیکنم اما فلش چهار رو ببینید من بنابر احتیاط همون کاری که گفتم رو انجام میدم. سودش خیلی کم میشه اما به هر حال من فهمیدم که اگر اونجا نفروشم امکان اینکه قیمت بیاد پایین زیاد هست.
        حالا اپرداز یکم سخته روش کار کردن اما سهم های دیگه رو نگاه کنید بعضی سهم ها خیلی خیلی خوب روی حجم میشه روشون نوسان خوبی گرفت.روی آمی بروکر لطفا اندیکاتور حجم رو بندازید آقا محمد حسین خیلی جاها واقعا خوب سیگنال میده. حالا شاید نشون دهنده این هست که روند صعودی شده و باید حجم هم بالا بره اما من کاری به این مورد ندارم و با همین روش چند بار خوب خرید و فروش کردم.نمیگم سودهای چند صد درصدی کردم ها اما سودهای 6 ،8،12،18 درصدی داشتم و بعضی جاها تا 20 هم رسیده اما تعداد معاملات خیلی زیادتر میشه.
        آخرین ویرایش توسط gholamk؛ 2018/05/21, 17:30.

نظر

• gholamk
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 520

این چندتا نمونه سهم رو ببینید که حجم ها تو خیلی جاها چقدر قشنگ و عالی سیگنال دادن. البته من خیلی سر سری حجم های عادی هر روز رو پوشوندم که اون حجم های تابلوش مشخص باشه...........خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

ای بابا
            عکس ها رو اومدم مثلا خوشگل آپلود کنم که خراب شدن ولی منظورمو میرسونه
            شما دوستان به بزرگواری خودتون ببخشید دیگه/:.negaran.:/

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام و وقت به خیر.
              پیام ناظر در ارتباط با وگردش:

پیام ناظر

توقف نماد (وگردش1) - اطلاعات با اهمیت گروه الف

08:30:22 1397/03/01

کارگزاران محترم عضو فرابورس،به اطلاع میرساند: نماد معاملاتی (وگردش1)به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت مصادیق گروه (الف) برای شرکت بانک گردشگری متوقف شد. بدیهی است نماد مذکور 60 دقیقه پس از انتشار این پیام، به صورت حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد. مدیر عملیات بازار و اعضا فرابورس ایران

یام ناظر

تداوم توقف نماد ( وگردش1) جهت رفع ابهام یا اصلاح اطلاعات

08:59:20 1397/03/01

کارگزاران محترم عضو فرابورس،به اطلاع میرساند: توقف نماد معاملاتی (وگردش1) جهت رفع ابهام یا اصلاح اطلاعات منتشره شرکتبانک گردشگری حداکثر برای 2 روز کاری دیگر تداوم می یابد. زمان و نحوه بازگشایی نماد معاملاتی (وگردش1) متعاقبا اعلام میگردد. مدیر عملیات بازار و اعضا فرابورس ایران

«محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در دلقما حقوقی در منفی می فروشد.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

دستاورد 0930

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در پکویر همزمان هم می خواهم برای فروش اقدام کنم و هم برای خرید. فروش باقی مانده در بالا و خرید به دید الگوی سر و شانه.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

حواسم اصلا نبود. دیروز دلقما در 2025 اولین پیشنهاد فروش ضعیفش آمده.
                      (البته 35 بوده که در جدول چون از 40 به بالا است درج نشده.)
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/22, 09:12.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دستاورد ۱۰۱۰
                        ـــــــــــــــــــــ

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

من نمی دانم. دوستان می آیند در جستار جو بازار تبریک می گویند که حجم و ارزش داد و ستدهای بازار فلان قدر شده...
                          من که نمی بینم.
                          چیزی که من دارم می بینم رکود است در دیده بان و در سبدم.

در شسینا بالاخره یک سفارش خرید خوب پیدا شد. نمی دانم... احتمالا بدهم بود این را... این هم حوصله مان را سر برد... مانند باقی که دادیم رفت...

بالاس هم وضعش خوب شده... ولی این هم حوصله مان را سر برد...

دسانکو از دستمان رفت. فقط به خاطر 10 ریال.

در فسلیر تا پیشنهاد ضعیف خریدش در سامانه ی ما آمد. یک بنده خدایی با 50 میلیون ریال! رنج کشید.
                          یک نفر دیگر هم 100 هزارتا همان جا گذاشته بود برای فروش. که انگار برداشت.
                          ببینیم دوباره می آید پایین خرید کنیم. منفی کامل شود خیلی خوب است.

دتماد را می خواهند باز کنند:
                          بازگشايي نمادهاي معاملاتي(دتماد)،(سبجنو)،(سخزر)

10:51:23 1397/03/01

به اطلاع مي رساند،نماد معاملاتي شركت هاي توليد مواد اوليه داروپخش(دتماد)،سيمان بجنورد(سبجنو)و سيمان خزر(سخزر)پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه مبني بر تقسيم سود نقدي بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج آماده انجام معامله مي باشند.مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

سصوفی را هم می خواهند متوقف کنند برای مجمع. البته من دیگر ندارم.

در فرآور رنج منفی 5 درصدی کشیدند. 50 هزارتا هم سفارش فروش گذاشته اند برای ترس. حقوقی یک کوچولو خرید کرده. چند هزارتا.
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/22, 10:30.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

دستاورد 1120

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در وکار هم صف فروش دارد تشکیل می شود.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

دستاورد 1203

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X