دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

ونوین
    _____
    خبر زیر را در سایت همسایه گذاشته بودند گفتم بگذارم اینجا.

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

بانک ملت

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Mehdi1400
        ستاره دار(19)
        • Jul 2013
        • 2939

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        بانک ملت

سلام

وضعیت وبملت از بانگهای دیگر را جدا کنید
        خیلی وقت است که نگاه خصوصی در این بانک جاری شده
        ولی صادرات و ملی و دیگر سهام نه
        همان گردشگری هم که ملاحظه میکنید تکانی خورده به نظرم به دلیل وجود آن رویکرد درست است.

وقت کردید پادکست زیر را گوش کنید.
        در خصوص ماجرای یکی از بزرگترین رسوایی‌های مالی تاریخ معاملات سهام امریکا
        ببینید که چه مقررات سختی برای Insider Trading دارند همان که ما میگوییم رانت
        ماجرای درگیری یه پزشک، یک کارگزار سهام و استیو کوهن میلیاردر امریکایی.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

دستاورد 1050

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

دیروز سفارش گذاشته بودم در فسلیر که بخرم...
            خرید هم شد! ولی فکر می کنید چقدر؟؟؟ 63 تا دانه سهم.
            امروز 9 درصد مثبت خورد!
            می توانم خوشحال باشم حالا.
            ????????
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

دستاورد 1145

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

بازار خوبی نیست. جنب و جوش ندارد.
                امروز تنها در وکوثر میانگین کم کردم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

کارنامه
                  ______
                  خاک تو سر بازار.
                  ???

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

کارنامه 1
                    _______

کارنامه 3
                    ______
                    https://vgy.me/MfdpVC.jpg

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

همین جوری
                      _________

???????????

واقعا مانده ام...
                      در کارنامه ی بالا سودهای عالی برایم درج شده... ولی در عمل که نگاه می کنم می بینم جیبم نسبت به گذشته تغییر خاصی نداشته.
                      نمی دانم جریانش چیست؟
                      یعنی میانگین سود روزانه ی من نیم یا 0.4 درصد است. که از عالی هم عالی تر است.
                      ولی میانگین سود ریالی که از این ور دارم می بینم صفر است...
                      چرا؟؟؟؟

شاید به خاطر این است که در سهامی که زیان ده بوده (مثلا در نماد وکوثر) بیشتر سرمایه گذاری کرده ام...
                      شاید.

شاید هم در این کارنامه ها یک اشتباهی چیزی کرده ام خبر ندارم.

تازگی ها انگار دارم بد می آورم... اعصابم خرد است...

ماه رمضان و آن بحث هایی که گفتم خدمتتان هم هست... کلا این جوری ام: /.:blinksmiley.://:.wacsmiley.:/

راستی... دقت کرده اید که چندین روز است که هیچ پیشنهاد خریدی در خروجی سامانه نداشته ایم؟؟؟؟ با توجه به اینکه وضع بازار معمولی بوده و افت قیمتی در نمادهای زیادی بوده باید پیشنهاد می داشتیم... ولی نداشتیم... چرا؟

تو هم، بروتوس؟ Et tu, Brute?

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/28, 13:45.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دستاورد انتهای روز

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

همین جوری - ادامه از گذشته

پیرو مطالب بالا...
                          و همچنین صحبتی که با یک نفر دیگر در یک سایت دیگر در این مورد داشتم...
                          گفتم یک کالبد شکافی ای داشته باشم از اینکه چرا بر روی کاغذ سود بسیار عالی ای کرده ام (در کارنامه) ولی در عمل احساس می کنم سود ریالی خاصی در جیبم نیست...
                          چیزهایی که به ذهنم می رسد را در زیر فهرست می کنم و سپس یک نگاه مختصر به هر کدام می اندازم:

1- در یکی دو تا از نمادها سود نقدی تقسیم شد که من آن را در کارنامه آوردم ولی در حساب ریالی خودم نیاوردم! فرآور بود و یکی دیگر... آری... دتماد...
                          2- من بخشی از سودم را بیرون کشیدم و خرج کردم. و حواسم نبود حساب نکرده بودم.
                          3- در کارنامه وزن سرمایه گذاری لحاظ نشده... در برخی مثلا نیم واحد آزمایشی خرید کرده ام... در برخی بالای پنج واحد...
                          4- گمان کنم یک مقدار هم توقعم (محاسباتم) زیاد بوده باشد...

حالا عرض می کنم.
                          از مورد آخر بروم به سمت مورد نخست:

4: نخست اینکه 60-50 درصد سرمایه من قفل است... پس سودی که می آید روی این می آید نه روی همه سرمایه... دوما اینکه اکنون بهتر حساب کردم دیدم اگر نسبت به کل سرمایه حساب کنم 1.6 درصد و اگر روی همان سرمایه غیر قفل شده و فعال حساب کنم: در این مدت حدود 3-4 درصد سود آمده روی پولم. (یعنی در طول دوره ی آزمایشی)
                          حالا این در حالی است که در این مدت آزمایشی کل پول غیر قفل شده ی من فعال نبوده! تا همین الان هم حتی کل پول من فعال نبوده. این اواخر اگر نسبت به کل سرمایه ام حساب کنم حدود 5 درصد از سرمایه ام نقد است و اگر نسبت به سرمایه ی غیر قفل شده ام حساب کنم 13 درصد از سرمایه ام هنوز که هنوز است نقد مانده!
                          و باز هم این در حالی است که در اوایل آزمایش من با پول بسیار کمی از کل سرمایه ام آزمایش می کردم... یعنی سودهای اولیه تقریبا بی تاثیر بوده... شاید بتوانم بگویم نیمی از دوره باید سودش آمده باشد در حساب ریالی ام. که آمده.
                          با این تفاسیر دیگر نیازی به بررسی سایر موارد نیست. و انگار همه چیز جفت و جور شد.
                          ولی من همچنان بابت سودآوری کمی که داشته ام ناراحتم. از ابتدای برج 2 انگار آزمایش ها را آغاز کرده ام و تا اینجا می شود چهل روز. در این چهل که همان گونه که گفتم نیمی از آن منتفی است، یعنی در حدود 20 روز 4 درصد اگر سود کرده باشم، می شود حدودا ماهی 5 درصد. که بد نیست. ولی خوب هم نیست. تعمیمش می شود سالی صد که مطلوب نیست.

3: در این مورد کلا جدول را به زودی تغییر می دهم که این هم معلوم شود. فقط سربسته همین اکنون بگویم که از روی بخت، در نمادهایی که زیان ده شدند آمدم و سرمایه گذاری بیشتری کردم. نمادهایی مانند وکوثر و فاسمین... ولی در نمادهایی که عالی بودند مانند شمواد که یک روزه سود عالی داد یا تپولا سرمایه گذاری زیادی نکردم...
                          البته امیدوارم اینهایی که در سبدم اکنون در زیان هستند هم درست شوند... یعنی وکوثر و وکار و وگردش هم بشوند مانند شسینا و پکویر و فرآور و بنیرو و غیره که یک زمانی در سبدم زیان داشتند و زیان بدی هم داشتند و بعد برگشتند.

2: تاثیر این مورد (یعنی پول هایی که خوردم و حواسم نبوده حساب کنم) را در همان مورد چهارم آوردم. مهمترین عامل هم همین بود. یعنی تقریبا این پول هایی که بیرون کشیدم همان 4 درصد سودی است که درآورده بودم.
                          باز هم در ادامه ی مورد چهارم و این مورد باید عرض کنم که توقعم بیشتر بود... احساس می کردم دیگر اکنون باید کلی پول روزانه به حسابم بیاید... ولی این جوری که شد تعجب کردم... کاش می شد وضع جیب تک تک دوستان و سهامداران دیگر را هم آدم می دانست... می فهمیدم بازار خراب بوده؟ یا من کم سود کردم؟ باید آستین ها را بالا بزنم و یک برنامه بنویسم که در آن وضع دقیق روزانه ی بازار مشخص شود... مشخص شود که روزانه بازار چقدر سود به سهامداران داده یا پولشان را خورده. حتما در آینده ی بسیار نزدیک این کار را قصد دارم انجام دهم. (همان شاخص محمد حسین که عرض کرده بودم و مدت ها برایش برنامه ریخته بودم.)

1: این مورد (یعنی سودهای نقدی تقسیم شده در مجامع) را هم حساب کردم... زیاد وزنی نداشت در محاسبات ما... گمان کنم نیم یا یک درصد سود می شد.

نتیجه گیری:
                          1- باید دعا کنم! دعا کنم که سرمایه ام آزاد شود. در وقوام و فاذر. و مقداری هم دی. (یادش به خیر... یک زمانی جزء اینها کچینی هم بود... که کچینی مرد! کشتند آن را. و البته آرمان هم بود که خدا را شکر آزاد شد.)
                          2- باید دعا کنم! دعا کنم که بازار بهتر شود. افت یا خیزش را نمی گویم. افت و خیزش را می گویم. اکنون بازار مرده است. باید بازار پر تکاپو و پر جنب و جوش بشود که بشود از آن نان در آورد... در این بازار مرده همان گونه که دیده می شود دو تا بدی برای آدم همراه دارد: نخست اینکه پیشنهاد خرید کمتر در سامانه می آید و دوم اینکه روزهای نگهداری آدم را بالا می برد. یعنی سهامی که باید دو روزه 5 درصد سود می گرفتی بیرون می رفتی را اکنون شاید باید بالغ بر ده پانزده روز نگهداری تا بتوانی پنج درصد سود ازش بگیری... آن هم با التماس! چون خریدار نیست! البته فروشنده هم نیست! هیچ چیز نیست! کلا بازار نیست! بازار مرد! از بس که جان ندارد.
                          3- در کل حتی اگر وقوام و فاذر هم بازگشایی شود و حتی اگر بازار هم خوب شود چقدر قرار است سود من افزایش پیدا کند؟ فوقش چهار برابر... یعنی این 4 درصدی که در 10 تا 20 روز دارم می گیرم یا قرار است بگیرم را در 2.5 تا 5 روز می گیرم... ولی باز انگار پاسخ گو نیست... حالا نمی دانم چرا... به خاطر کم بودن سرمایه ی اولیه ام است؟ به خاطر این است که نمادها اجازه ی ورود پول خوب نمی دهند؟ شاید باید یک مقدار دیدم را بزرگتر کنم...
                          یا بروم روی سهام های خارجی و فارکس کار کنم. البته سامانه ی من در حال حاضر روی فارکس نمی تواند مانور دهد! بیشتر روی دسته ی بزرگی از نمادها می تواند مانور دهد تا روی سه چهار تا نماد. یعنی اگر شمار نمادهای مطرح و پر تراکنش فارکس بالغ بر 500 عدد بود و اگر نوسان های فارکس (بدون اهرم) همین اندازه ی سهام بود می شد، ولی اکنون شک دارم.
                          یا بروم روی فروش پیشنهادهایم کار کنم. و از این راه پول در آورم.
                          یا تندتر سامانه را به جای خوبی برسانم که بتوانم شغل دومی برای خودم داشته باشم. (هر چند متنفر هستم از اینکه بخواهم شغلی داشته باشم که روی پولش حساب کنم... تمام آرزوی من این است که از همین راه پول کافی در بیاورم و نیازی به چیز دیگری نداشته باشم.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

بدترین بازارها

در مورد اینکه چگونه بازار بد اینجا کار ما را خراب می کند توضیح بدهم:
                            بازار بد در اصل کار ما زیاد خللی ایجاد نمی کند!
                            همان گونه که می دانید هنر ما اصلا کف یابی است.
                            پس اگر بازار بد باشد به این معنی که همه جا منفی های شدید و ریزش های سنگین ثبت شود، در این حالت برای ما خیلی بد نمی شود! چرا که منفی های زیاد یعنی پیشنهادهای قوی خرید در سامانه و همان گونه که دیده اید پسرمان بلد است شعبده بیرون بیاورد و سربلند بیرون بیاید... (اگر شک دارید ابتدای جستار را نگاه کنید و ببینید زمانی که وخیم ترین زمان برای سوریه یا زمان پاره کردن برجام بود چقدر اینجا وضع بهتر بود... هر چند تجربه نداشتیم و به خاطر بی تجربگی یک سری از موقعیت ها را از دست دادیم... ولی وضع عالی بود... روزی چند پیشنهاد خرید می آمد که تقریبا همه گل می کردند و یک روزه می شد سود بالای 3.5 درصد از هر کدام گرفت! یک روزه هم نه! نیم روزه!)
                            از آن سو هم در بازار خوب به این معنی که مثبت های زیاد و سنگین در کل بازار مشهود باشد هم باز برای ما بد نیست... چرا که با آنهایی که داریم سهامداری می کنیم و در آن حال پیشنهادهای خرید ضعیف را هم خرید می کنیم و گل هم می کند ان شاء الله...
                            حتی در بازار نوسانی هم مشکلی نیست!
                            مشکل فقط در بازارهایی است که این جوری -مانند اکنون- بد هستند! به این معنی که نه بالا می روند و نه پایین می آیند و نه نوسان می کنند! بلکه نمادها در این بازار بد راکد و مرده هستند. رکود!
                            * بازارهای بدی که در طول روز در نمادهایی که دنبال می کنی می بینی تغییرات زیاد قیمتی ای وجود ندارد.
                            * بازارهای بدی که در طول روز حجم داد و ستد زیاد نیست و از آن بدتر شمار داد و ستدها کم است.
                            * بازارهای بدی که در طول روز می بینی فاصله ی قیمت بین سفارش های خرید و فروش وجود دارد! (این از همه وحشتناک تر است و عمق بیماری بازار را نشان می دهد) مثلا در یک نماد حتی دیده می شود که سفارش خرید روی کف قیمتی (منفی پنج) است و سفارش فروش روی سقف قیمتی (مثبت پنج)! این یعنی فاجعه! و اکنون در یکی دو نماد هم این وضع نیست... در بسیاری از نمادها این حالت مشهود است!

اما رکود و بازار راکد چگونه ما را اذیت می کنند؟
                            یکی اینکه پیشنهاد کم می آید. و از آن سمت مجبوری نمادهایی که داری را بیشتر نگه داری. چون با پولش هیچ کاری نمی توانی بکنی. چیزی نیست که بخری! پس برای چه بفروشی؟
                            و یکی اینکه قیمت ها دیرتر به مقصد می رسند و مجبوری نمادهایی که داری را بیشتر نگه داری.
                            پس بازار راکد و این رکود خاک بر سری مشکلی که برای ما ایجاد می کند روی زمان است! زمان! دوره ی نگهداری را برای ما بالا می برد. و باعث می شود سود 4 درصدی میانگین را که باید در یک، دو، سه، یا چهار روز می گرفتیم را در بیش از ده بیست روز بگیریم!

دعا می کنیم زودتر عمر این بازار راکد هم تمام شود و بازاری پویا، خوش نوسان، شاد، پر از خریدار و فروشنده را شاهد باشیم. و البته مثبت!
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/28, 23:32.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              دستاورد انتهای روز

دقت کردید؟
                              بازار که بد شده هم شمار نمادهایی که پیشنهاد خرید می شوند کم شده و هم جنس نمادهایی که می آیند نزدیک پیشنهاد خرید بد شده!
                              این چند وقته فقط یک عدد شصفها داشتیم که خوب بود... نه... آن هم انصافا خیلی خوب نبود... از دید نموداری خوب نبود... بیمار بود... (البته احتمالا شبیه این بیمارهایی که یک شوک به آنها وارد می شود و خوب می شوند.)
                              دیگر نماد درست حسابی نیامد که نیامد...
                              گذشت آن زمانی که فرآور و فاسمین و آپ و اپرداز و تکمبا و دالبر و وگردش و وکوثر بیاید در سامانه...
                              این روزها هر چه می بینی یا سصفها است یا ثاصفا یا سیلام یا... یا خفنر! این خفنر گلابی را گفتم امروز یک مقدار همین جوری (بدون اینکه پیشنهاد اصلی سامانه شود) بخرم... ولی خاک بر سر مگر فروشنده دارد؟ ندارد که؟ از گند هم یک چیزی آن طرف تر است... قیدش را زدم... حتی دلم نیامد سفارش بگذارم... خاک بر سرش. از آن سو هم یک خسیسی بدتر از من نشسته آن کف روزانه بز خری می کند... روزی سه چهار هزارتا دانه بهش می رسد! /:.yead.:/ یعنی نه آنهایی که فروشنده هستند حاضرند دست و دل بازی کنند نه اینی که کف نشسته! به خدا آدم می خواهد یک فحش بهشان بدهد در برود... /.:biggrinsmiley.:/ مسخره ها... /:.zzzzzz.://:.yead.:/

در بین نمادهایی که دارد می آید به سمت پیشنهاد خرید دسینا یک مقدار وضع نموداری اش بهتر است... دسینا اکنون اندازه ی نشانگرش 32 واحد است. اگر بیاید روی ارقام بالاتر شاید بتوان یک مقدار خرید کرد. احساس می کنم 13500 ریال خرید دارد.
                              به هر حال... مُردم از بی پیشنهادی...
                              پرداخت هم فوق العاده است... همین فردا می گذارمش در دیده بان...
                              باقی هیچ...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

دیروز سفارش گذاشته بودم در فسلیر که بخرم...
                                خرید هم شد! ولی فکر می کنید چقدر؟؟؟ 63 تا دانه سهم.
                                امروز 9 درصد مثبت خورد!
                                می توانم خوشحال باشم حالا.
                                ????????
                                یک نکته ای در مورد بازار خوانی گفته ام... باز هم می گویم...
                                این فسلیر واقعا از آن نمادهایی بود که از دستمان در رفت...
                                پیش تر هم گفته بودم... یک مقدار در ذهنم هم بود... ولی رعایت نکردم... باز هم می گویم که یادم/یادمان بماند:
                                نمادهایی که پیشنهاد خرید می شوند یا حتی پیشنهاد خرید نصفه/نیمه می شوند و در طی روز جنب و جوش دارند و راحت پایین نمی آیند و روی تابلو می بینیم که خریدار هم یواش یواش دارد نیمچه رنج هایی می کشد، اینها را، باید همان جا خرید و نباید دست دست کرد که بیاید پایین آنجا بخریم...
                                نمونه ی آخرش هم همین فسلیر...
                                اصلا میانه ی روز یا بهتر است بگویم در طی دو سه روز گذشته خیلی رویش بازی در می آوردند و آشکار بود می خواهند رنج بکشند... نباید می ایستادم در کف به من بفروشند... ولی من سفارش هایم را در پایین گذاشتم...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X