دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

از گروه بانکی حکمت هم بد نیست. من خیلی از این گروه خریده‌ام ولی نمی‌دانم حکمت هم بخرم یا نه؟ ببینم اگر امروز منفی پنج دادند که حتما یک کوچول می‌خرم. اگر هم همین‌جاها ماند... باز هم شاید یک کوچول خریدم... نمی‌دانم.

پیش‌تر هم گمان کنم گفته بودم. احتمالش هست که اصلا بازی (در کنار خودرویی‌ها) بیاید روی بانکی‌ها. امکانش هست. امروز حقیقی‌ها خوب وبصادر می‌خرند.
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/07, 09:24.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در شسینا هم خریدار می‌تواند همین امروز حرکت را آغاز کند (دارد می‌کند.) البته من همین‌جاها یک مقدار سبک کردم. چون نموداری دقیق مشخص نیست که می‌تواند یا نه؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در سبجنو بلوک زدند. البته در نماد اصلی.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

امروز از کل بازار خروج پر قدرت ِ قدرت را شاهد بودیم. ارزش داد و ستدها هم بسیار کم بود. در مجموع امروز واقعا افتضاح بود. و آسان می‌تواند نویدگر روزهای مزخرف آینده باشد.
          تک نمادهایی مانند وساپا از این قایله مستثنی بودند. و قدرت خرید در آنها بیشتر بود.
          من امروز خساپا و کپشیر خریدم و یک مقدار شسینا فروختم. البته اگر فردا دوباره قرار باشد خساپا همین‌گونه عمل کند می‌فروشمش. چون با راهبرد آزمایشی بالا بخر خریده‌ام‌اش.
          امروز همان‌گونه که توضیح داده‌بودم و انتظار داشتیم بانکی‌ها یک حرکتی زدند. البته این بیشتر در حد آرزوست تا محاسبات ولی امیدوارم در آینده‌ی نزدیک روزی را ببینم که بانکی‌ها رهبر بازار شوند.

نمادهای خوش خریدار امروز اینها بودند: شپدیس و کاوه و وبصادر و وساپا
          یک مقدار هم غبشهر و حپارسا و فبیرا هم بودند. که نمودارشان برای بلند مدت انگار خوب است.

بلوک‌های امروز

در آپ و کرمان حقیقی‌ها بلوک زده‌اند!
          باز هم بانکی.
          آکنتور آنجا چه می‌کند؟ حجمش هم صفر است! اشتباه سازمان است انگار.
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/07, 17:27.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

دستاورد انتهای روز

خکاوه. دزهراوی. زنگان. حکمت. کمنگنز (که به درستی موقتا فروخته‌ام‌اش). ولراز (و ولیز و کلا لیزینگی‌ها انگار). سکرد. کترام.
            اینها همه عالی هستند. (به ترتیب از راست به چپ. خوبند) و احتمالا در آخرین امواج کاهشی خودشان به سر می‌برند. آثار برگشت که در تابلویشان ظاهر شد می‌توان اقدام به خرید کرد.
            یا علی @};-
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام و وقت به خیر. امروز همان یکی دو روز مانده به عرضه اولیه است که خدمتتان عرض کردم. پیش‌تر گفتیم چه کار باید کرد.
              فقط امیدوارم امروز خون و خونریزی در بازار زیاد نبینیم.

نکته: کل افت مورد نگر که پیشتر مفصلا درباره‌اش صحبت کردیم ۱۰ تا ۳۰ درصد است. در نمادهای خاص و نمادهای کوچک ممکن است اصلا این عدد ۰ یا معکوس هم باشد! هر سهامی را نیاییم بفروشیم‌ها! آن هم به هر قیمتی! حتما باید پیش از زدن دکمه‌ی خرید قدی تامل کرد.

هر سهامی فروشی نیست‌ها! شغدیر مثلا ۷۰ میلیون صف خرید دارد... یا نمادهای کوچک که تازه روند گرفته‌اند...
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/08, 08:46.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

نمی‌دانم در بورس تهران فقط این‌گونه است یا همه جا همین است. در بورس ما حقیقی‌ها مهمتر از حقوقی‌ها هستند و قیمت را آنها تعیین می‌کنند. و نیز در برخی بازارها مانند امروز سهامداران خرد قوی‌تر از سهامداران بزرگ می‌شوند!
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

چون صوفیان به حالت و رقصند مقتدا, ما نیز هم به شعبده دستی برآوریم
                  در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  دستاورد انتهای روز

خکاوه. دزهراوی. زنگان. حکمت. کمنگنز (که به درستی موقتا فروخته‌ام‌اش). ولراز (و ولیز و کلا لیزینگی‌ها انگار). سکرد. کترام.
                  اینها همه عالی هستند. (به ترتیب از راست به چپ. خوبند) و احتمالا در آخرین امواج کاهشی خودشان به سر می‌برند. آثار برگشت که در تابلویشان ظاهر شد می‌توان اقدام به خرید کرد.
                  یا علی @};-
                  زنگان را حال کردید؟

ویرایش: کترام هم مثبت شده ولی کترام زیاد مد نگر من نبود.
                  حکمت هم انگار مانند وکار می‌خواهد همین‌جاها فعلا بازی کند.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در این روزهاست که فایده‌ی دو چیز در راهبرد داد و ستدی مشخص می‌شود:
                    ۱- خرید از نمادهای با شناوری مناسب و نمودار سالم (نه بیمار)
                    ۲- پخش کردن سبد و زیاد کردن شمار نمادهای درون آن.

(شما اگر اکنون از یک نماد با وضع خرید و فروش مزخرف ولی بنیاد عالی یک عالم داشته باشی می‌خواهی چه کنی؟ چگونه می‌خواهی اکنون خارج شوی؟ ولی از نمادهایی مانند خساپا یا وبصادر در هر لحظه‌ای که آدم اراده کند می‌تواند خارج شود.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

با توجه به اینکه دفارا می‌خواهد ببندد برای مجمع و با توجه به اینکه انگار زیان‌ده هست و سود تقسیم نمی‌کند و با توجه به اینکه پس از عرضه اولیه بازگشایی می‌شود شاید یک مقدار امروز دفارا خریدم... ببینیم حالا اصلا صف فروش می‌شود؟؟؟ فعلا که حقوقی یک صدهزارتایی فروخته.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

غگل هم انگاربالاخره چراغش روشن شد!
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

این که قرار شده مالیات فروش سهام را کاهش دهند. اگر بدهند. بسیار کار عالی‌ای است که یک در جستار اخبار و جو بازار به آن اشاره کردم و اینجا هم یادآوری می‌کنم و بعدا در جستار تدبیر و امید هم قصد دارم به آن یک نگاهی بیاندازم.

بسیار بسیار بسیار عالی می‌شود.
                          باعث می‌شود هم نقدینگی جذب بازار بشود و هم روانی داد و ستدها را شاهد باشیم و هم ۰.۴ درصد در هر داد و ستد سود کنیم و عزم دولت در ورود پول به بازار را نشان می‌دهد و....
                          فوق‌العاده است.

پیش‌تر مبغلی که در هر خرید و فروش از حساب ما برداشت می‌کردند ۱.۵ درصد بود. بعدا این را رساندند به ۱.۴۳ درصد. اکنون می‌خواهند بکنندش ۱ درصد. که خیلی خوب می‌شود. ان‌شاءالله گام بعدی هم کارگزاری‌هاست و این مبلغ را برسانند به ۰.۵ درصد. ان‌شاءالله.
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/08, 12:14.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

امروز طبق قرار پیشینی که با هم داشتیم در بسیاری از نمادها اقدام به فروش کردم. البته نه نمادهای خاص و کوچکی که بازیگر دارند و بعدا نمی‌توان پایین تر پسشان گرفت. تلاش کردم تا آنجا که می‌شود نقد شوم. یک مقدار هم دفارا خریدم.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

یادآوری
                              _____

کسی که نتواند از سرخی بازار به اندازه‌ی سبزی‌اش لذت ببرد و استفاده کند یک جای کارش می‌لنگد.

کسی که برای زمان‌های خطر، زمان‌های افت و زمان‌های سختی برنامه‌ای نداشته باشد برنامه‌اش کامل نیست.

بازرگان و بورس‌باز نیمی از کارش با افت‌ها است. اگر افت خاصی وجود نداشته باشد چگونه قرار است رشدهای خوب اتفاق بیافتند؟ حتما باید عدم رشدهایی وجود داشته باشد تا جاماندگی‌هایی اتفاق بیافتد.

سهام عالی در بازارهای خراب تخفیف می‌خورند.

در ابتدای جو/موج کاهشی باید فروخت و در انتهای آن باید خرید. (خواه یک نماد باشد، خواه تمام بازار. خواه یک ساعت باشد، خواه یک سال.)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

امروز اینها را می‌خواهم رصد کنم:
                                زنگان
                                حکمت
                                کمنگنز
                                غگل
                                وآذر
                                کپشیر
                                دپارس
                                پرداخت
                                دزهراوی
                                وکار
                                دی
                                حبندر
                                خکاوه
                                خپویش
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X