دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

امروز از اینها خریدم:
    ستران - به خاطر روند گروه و عقب ماندگی نسبت به گروه
    ساروم - یک کوچولو - همین‌جوری. شاید هم فردا فروختم.
    خکاوه - طبق قرار قبلی و به پیشنهاد سامانه.
    آپ - طبق قرار قبلی و به پیشنهاد سامانه.
    خساپا - یک مقدار آغازین خریدم. بیشتر برای اینکه در سبدم باشد و حواسم باشد روندش را رصد کنم. فردای کاری یعنی شنبه هم شاید خریدم.
    از اینها هم فروختم:
    تلیسه - یک کوچولو داشتم و با هدفی خاص خریده بودم و بیشتر می‌توان گفت که از شرش خلاص شدم...
    آپ - قیمتش مناسب شده بود... به علاوه اینکه شاید دوباره خریدم ازش. (همه‌اش را هم نفروختم و بخشی‌اش ماند در سبدم.)

پی‌نوشت:
    ۱- آپ را حال کردید؟ اگر اشتباه نکنم زمانی که داشتم می‌نوشتم ۹۰۰ هزارتا صف فروش داشت! پاقدممان خوب بود... امیدوارم دوستان دیگر هم استفاده کرده باشند و دعای خیرشان به من و خانواده‌ام و مادربزرگ مرحومم برسد... @};-
    ۲- روی کاغذ سود می‌کنم ولی در جیبم تغییر خاصی نیست... :( مثلا این آپ را هر جور نگاه می‌کنم می‌بینم امروز باید نزدیک ده درصد سود می‌داشتم ازش... حالا با ۱/۵ درصد کارمزد و فروش یک مقدار پایین‌تر از سقف و خلاصه با حواشی‌اش شما بگیر اصلا ۵ درصد... رقم خوبی هم خرید کردم... ولی جیب چرا خالی است؟ :-? :-/
    ۳- این وقوام و فاذر خاک بر سر را هم باز نمی‌کند این شاپور بی.... /:.zzzzzz.:/ عملا من از ۶۰ - ۷۰ درصد سبدم نمی‌توانم استفاده کنم! به علاوه اینکه معلوم نیست هنگامی که باز شوند چقدر زیان باید بکنم! :( زیان اجباری!!!
    /:.zzzzzz.:/ پدرمادرهای مسئولین کشورمان را... خدا به راه راست هدایت کند... /:.zzzzzz.:/
    ۴- جالب است که برای دیگران که سبدشان را می‌گردانم بهتر از خودم سود می‌کنم! حتی برخی کدها که برای اعضای خانواده است و با پول خودم دارم در آنها فعالیت می‌کنم بهتر از کد خودم سود می‌برند! یک مقدرا به این اندیشیده‌ام... گمان کنم به خاطر این است که برای خودم را زیاد جدی نمی‌گیرم و همواره پشت رایانه به داد و ستدها به چشم یک تمرین و آزمایش و خطا و یادگیری نگاه می‌کنم... یک جورهایی بازی می‌کنم.... برایم زیاد مهم نیست چقدر خطر بپذیرم... یک سری خطرها را نمی‌پذیرم ولی یک جور دیگر یک سری خطرهای دیگر را با همین دید آزمایش و یادگیری می‌پذیرم! مانند خرید سبجنو ای که امروز می‌خواستم انجام دهم... کم مانده بود خرید کنم... همین جوری یلخی... یا فروش دیروز/پریروز فسلیر و سکرد... با عجله و بدون صبر. و بدون رسیدن به نقطه‌ی تصمیم گیری با اقتدار و محکم... همین‌جوری! ولی برای دیگران که می‌خواهم خرید کنم (به خصوص زمانی که با پول خودشان است) خیلی وسواس به خرج می‌دهم و پیش از اینکه خرید و فروش را انجام دهم (به خصوص خرید را) یک بار محکم از خودم می‌پرسم مطمئنی؟ و اگر پاسخم آری بود خرید می‌کنم یا فروش را انجام می‌دهم. (گویا) همین می‌شود که سود آنها از سود خودم بیشتر می‌شود... باید بیشتر به این بیاندیشم... باید برای خودم یادآوری و تمرین کنم تا ملکه‌ی ذهنم شود و برای خودم هم تنها و تنها خریدهای محکم و مطمئن انجام دهم.

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

برای اندیشه
      _________

پیش از اینکه آمار امروز را بگذارم و با هم بررسی کنیم...
      داشتم برگه‌های پایاینی جستار نبض بازار را مرور می‌کردم...
      وپارس و وبصادر به دیدم خورد...
      در وبصادر قیمت را بسیار پایین باز کردند... بسیار پایین... مدت‌ها حقوقی وبصادر داشت در کف خرید انجام می‌داد...
      این قدر سنگین و عجیب خرید کرد که سهم اصلا خشک خشک شد!
      پس از این مرحله رفت وارد فاز دوم شد... در این مرحله با اندک تلنگری به آسانی وبصادر با آن ابعادش (مانند پر کاه) حرکت می‌کند و قیمتش بالا می‌رود! شاید حتی با چند ده یا چند صد میلیون ریال!
      در ۵۰۰ ریال زهر اصلی/اولیه را گرفت و از ۵۰۰ ریال برد روی ۶۰۰ ریال و آنجا خشک کرد و اکنون خیلی آسان قیمت آمده روی ۸۰۰ ریال! بسیار بسیار بسیار آسان.
      حالا اگر حقوقی پس از این دو فاز فاز سومی را هم اجرا کند و در قیمت‌های بین ۸۰۰ ریال تا ۱۰۰۰ ریال فروش انجام دهد نه تنها بابت این دفاع از سهامش! زیان نکرده بلکه یک پول بسیار خوبی هم گیرش آمده!
      این یکی از شیوه‌های سفته‌بازی است.
      زمانی که سهام از فروشنده خالی می‌شود و اصطلاحا نماد خشک می‌شود، سفته باز مانند محتکر می‌شود... مانند کسی که تمام جنس‌های بازار را جمع کرده و دیگر اوست که تعیین می‌کند جنس به چه قیمتی باید داد و ستد (فروخته) شود. آس و شاه و بی‌بی دست اوست... اوست که تعیین می‌کند از این پس بازی چگونه باید انجام شود. مانند این بنده خداست که دو تن سکه از بازار جمع کرده بود.
      البته در مورد سهام یک مقدار قضیه فرق می‌کند. علاوه بر اینکه سهام یک چیز ضروری یا کلیدی نیست موضوع (دیگر) این است که سهام مشابه دارد... شما ممکن است تمام سهام خساپا را جمع کنید ولی سهام خودرو هم شبیه خساپا است! این باعث می‌شود هم در بحث قیمت گذاری در اذهان عمومی مشکل به وجود بیاید و هم اینکه هنگام خرید و فروش مردم مقایسه کنند و به سمت خرید سهام خساپای شما که آن را قبضه کرده‌اید نیایند... (ولی باز این دو دلیل قوی نیستند و سفته‌بازی می‌تواند به خوبی انجام شود.)

اسم این مبحث را هم بهتر است بگذاریم
      آموزش سفته بازی!
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

برای اندیشه

خوب! در بخش دیگر آموزش سفته‌بازی‌مان این بار قصد داریم در مورد نحوه‌ی خروج سفته‌بازان گرامی بررسی‌هایی داشته باشیم...
        پیش‌تر در مطلبی شیوه‌ی خرید و بالا بردن را بیان کرده بودیم. این جلسه تکمیل کننده‌ی مطالب ارائه شده در گذشته است.
        دوستان اگر دوست دارند نمونه‌ی عملی این حالت را مشاهده کنند می‌توانند نماد خاذین را زیر نگر بگیرند.
        بسیار تند می‌رویم سر اصل مطلب:

۱- با شدت بفروش. اگر خوب برده‌باشی بالا با شدت هم بفروشی قیمت افت می‌کند ولی در نهایت با یک سود (بسیار مناسب) می‌توانی خارج شوی. می‌توانی صف فروش اول وقت ایجاد کنی. با این کار یک تیر و چند نشانش کرده‌ای! هم سرخطی مال خودت است و اجازه‌ی فروش به دیگران را نمی‌دهی و هم اینکه اگر کسی نخرد قیمت پایین نمی‌آید و حجم مبنا پر نمی‌شود! پس مطمئن هستی که به میزان کافی می‌توانی بفروشی و هم اینکه بازارگردان را مجبور می‌کنی که سهم توی سفته‌باز را در بالا ازت بخرد! در نهایت کلید موفقیت این روش در خوب بالا بردن است. اگر ۱۰۰ درصد بالا برده باشی زمانی که آغاز کنی به فروش سنگین حتی اگر ۵۰ درصد هم قیمت پایین بیاید باز برد کرده‌ای!
        ۲- تو بفروش به من، من می‌فروشم به تو! با این کار یک مقدار هم این میان می‌فروشیم (می‌اندازیم) به مردم. و نیز قیمت را هم خودمان تعیین می‌کنیم چون حجیم به هم می‌فروشیم. اگر یک گروه بودیم و این وسط چندتا حقوقی هم ثبت کرده بودیم که دیگر چه بهتر!
        ۳- صف خرید مصنوعی‌اش کن! بهتر است باز چند نفر باشیم و یکی صف کند و دیگری بفروشد. صف خرید ایجاد کن ولی با ویرایش سفارش و برداشتن و گذاشتن سفارش‌های ریز تلاش کن بالای صف نباشی. زیر صف باشی! اصلا سفارش را در بالاترین قیمت نگذار! در یک ریال پایین تر بگذار. بگذار مردم از همه جا بی خبر طمعشان فعال شود و به استقبال خطر بیایند! /:.ph34r-smiley.:/:.thumbsupsmileyanim/:.sadsmiley.://:.rolleyessmileyani/:.negaran.:/
        ۴- بوقچی باش. چند تا نام‌کاربری در تلگرام و انجمن‌های بورسی ایجاد کن و به تبلیغ سهامت بپرداز. خوبی‌های بنیادی و نموداری نماد را بگو. راست باشد بهتر ولی نشد: دروغ.
        ۵- قیمت را ثابت نگه دار. اگر یک مدتی قیمت همین‌جاها ثابت بماند مردم احساس می‌کنند همین قیمتش است و اگر بفروشی حتی اگر پایین بیاید هم مردم گمان می‌کنند ارزان شده! و رشد شدید پیشین را نگاه نمی‌کنند. (حافظه مردم کوتاه مدت است. اگر اشتباه نکنم ۷۰ روز یا ۳۰ روز بود.) اصلا تو یک سال طولش بده! و پس از یک سال آغاز کن به فروش. صد در صد سود برای سرمایه‌ی سنگین در یک سال هم خوب است؟ نه؟
        ۶- نوسانش بده. نوسان هم در کف جواب می‌دهد و هم در سقف. یعنی یک مقدار بفروش پایین که آمد یک سفارش سنگین خرید روی یک فیبو یا یک حمایت بگذار و دوباره هم خودت اندکی بخر و هم مردم را تحریک کن که زیاد بخرند و قیمت را بالا ببرند... یک مقدار که بالا رفت سنگین خالی کن تا دوباره بیاید پایین... دوباره بالا دوباره پایین... زمانی که این حالت زیگزاگی در اذهان جا افتاد بار آخر که سفارش خرید در کف زیاد شد و بازار با قدرت خواست برود بالا، همان جا آخرین و سنگین‌ترین فروشت را هم انجام بده و بیا بیرون.
        ۷- از موقعیت‌های خاص استفاده کن. بازار گاهی تحت تاثیر مسائل سیاسی یا مسائل کلان اقتصادی بالا پایین می‌شود... در این موقعیت‌ها می‌توانی زمانی که رشد دسته جمعی قیمت‌ها داشت صورت می‌گرفت از فرصت استفاده کنی و ریز خارج شوی... حتی می‌توانی این گونه در مثبت هم بفروشی!
        ۸- از همه‌ی موارد بالا استفاده کن.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

ثاصفا دوباره یک حرکتی زده... به نگر شما جایی می‌رود؟
          وبملت آیا در کف است و پس از بازگشایی گازش را می‌گیرد؟ به همراه وتجارت؟
          شرانل آیا از اینجا ده درصد سود می‌تواند بدهد؟
          تکنو آیا یک موج هر چند کوچک به سمت بالا می‌تواند از روی فیبوی ۳۷درصدش داشته باشد؟ یا یک راست می‌رود سراغ فیبو ۵۰؟
          فن‌آوا آیا با حجم‌های عالی اخیرش می‌تواند یک کار اساسی (در حد ۴۰۰۰ ریال) صورت بدهد؟

(اینها احتمالشان بالا نیست ولی برای بررسی واقعا ارزش دارند.)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

پاسخ : نبض بازار...

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            برخی تصمیم‌ها هست که آدم اصلا زمانی که آنها را می‌گیرد لبخند به لب دارد و از کارش خوشحال است...
            امروز من آپ که داشتم می‌خریدم همین‌گونه بودم... حالا کاری نداریم که فردا آپ ۵ درصد منفی می‌خورد یا مثبت... کلا منظور این است که برخی تصمیمها را که آدم می‌گیرد همان لحظه مشخص است که تصمیم را درست گرفته...
            ولی برخی مواقع هست آدم خودش هم می‌داند دارد اشتباه می‌کند! ولی می‌کند! مانند همان فروش‌های بالا که با عجله انجام داده شد و نقش احساسات درش مشهود بود... حتی همان زمان که داشتم عمل را انجام می‌دادم.
            کاش تمام تصمیم‌های آدم همین‌جوری باشد.
            آرزو می‌کنم تمام تصمیم‌هایی که می‌گیرم این‌گونه باشد.
            آدم از تصمیم، از خود تصمیم، لذت می‌برد...
            مهم نیست نتیجه‌اش چه باشد...
            نه... مهم نیست...
            تو از کارت خرسندی... یک خرسندی درونی و زیبا... می‌دانی که کار درست را انجام داده‌ای... نظام درونی‌ بدنت به تو پاداش می‌دهد.

از اینکه به دور از احساسات بوده‌ای و توانسته‌ای خودت را کنترل کنی و یک تصمیم از پیش تعیین شده بگیری و به آن پای‌بند باشی خوشحالی.
            از اینکه به حرف خودت گوش داده‌ای و اسیر جو و هیجان و حرف مردم نشده‌ای خوشحالی. (نمی‌گویم به حرف دیگران گوش ندهیم‌ها! نه! این می‌شود حماقت. می‌گویم اسیر حرف مردم نشویم. تصمیم گیرنده نهایی خودمان باشیم.)

حالا ممکن است نتیجه‌ی خوبی هم ندهد در کوتاه مدت... ولی اصلا همین که آدم این گونه تصمیم‌ها را می‌گیرد از درون خرسند می‌شود... اصلا انگار نتیجه همین است!
            بیایید تصمیم بگیریم از این به بعد تصمیم‌های شل و الکی نگیریم. بیایید تصمیم بگیریم از این پس پایمان را جای شل نگذاریم. بیایید تصمیم بگیریم از این به بعد تصمیم‌هایی بگیری که پس از آن به تصمیم‌مان افتخار کنیم و ازش خوشنود و خرسند باشیم.

آرزو می‌کنم همه‌‌ی تصمیم‌های زندگی‌ام این‌گونه باشد. /:.Heart.:/
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

تصمیم گرفتم از این پس تصمیم‌های آزمایشی و همین‌جوری و حالاببینم‌چه‌شودم را کم کنم. و اگر شد دیگر از این تصمیم‌ها نگیرم.
              می‌خواهم از این پس تمام تصمیم‌هایم محکم باشد. (البته بسیار سخت است... برای من... چون من دو سال کار پژوهشی -شما بخوانید آزمون و خطا- می‌کردم و چند ماه هم در این جستار کار آزمایشی می‌کردم...)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سیمانی‌ها دارند سقف می‌شکنند... همه‌چیزشان عالی است به جز حجم... خیلی حجم زدند... حجم خوب خوب است... ولی نه این قدر... باید نیمی از این مقدار می‌بود...
                ونفت هم شمع آخرین بسیار زیبایی زده. شمع پیشینش هم بسیار زیباست. (ترکیب این دو شمع یک نامی دارد... نمی‌دانم... شاید نامش بود دو یار قد بلند...) احتمالا می‌تواند ۱۴۴۴ ریال را رد کند و یک شمع خوب دیگر هم بزند. ولی پس از آن چه؟ تا کجا می‌تواند بالا برود؟
                لابسا هم شمعی بسیار بسیار بسیار بسیار نیکو زده. حتما دوستان این را برای خرید بررسی کنند.
                تپولا هم روند کاهشی‌اش را شکسته.
                شپترو هم یک شمع زیا زده و سقف کوتاه مدتش را (در چند روز گذشته) دارد می‌شکند. این هم پیشنهاد بررسی است برای خرید.
                کاذر هم از فیلترهای تابلو دشت کردیم... این را هم می‌توان بررسی کرد. شصفها و ولساپا هم هستند.

اینها هم خوب‌های راهبرد بالابخر بودند. اینها بیشتر از ۵۰ درصد احتمال دارند. برای من.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

درود ..البته خود شما استادی..ارادتمند
                  دادا...سبد میانمدتی داشته باش..سبد میانمدتی..حکم..خط پدافندی را داره..وقتی...بازار میره تو فاز اصلاح..این سبد...شما را بیمه میکند..و در بدترین بازار ها شما سودی به مراتب بالاتر از میانگین بازار خواهی داشت..نوسان گیری خوبه...ولی در سرمایه های کوچک جواب میده..انهم..عموما بخاطر...مشکلی که عموم ما ایرانی ها در پوزیشن فروش داریم...مقدار زیادی از سود میپره..
                  وقتبی سرمایه بالا میره..عملا...کارکردن .سخت تر میشه..چون..بسیاری از سهم ها برایتان ارزش ورود نداره...ولی عادت به سبد میانمدتی شما را در سرمایه های بالا..هم بیمه میکنه..
                  دادا..بنده مدتی..مدیر پرتفوی و سبد..افراد مختلفی و نسبتا زیادی بودم...ولی به این نتیجه رسیدم..که این کار عملا.جلوی سود کردن خودتان را میگیره..چون انرزی .احساسات..و..تنش زیادی تحمیل ..میکنه..کلا بیخیال شدم...به مراتب راضی ترم.الان.....شما هم بیخیال این سبگردانی شو..وقتت را بگذار ..بر روی تریدهای خودت..به مراتب بهتر عمل میکنی..کلا من..شما..و امثالهم چون اهل کد به کد زدن...سفته بازی..و...نیستیم..وقتی...وارد سبد گردانی میشیم...بازدهی خودمان کم..میشه....به عینه..شاهد کثافت اریها در صندوق ها بودم...
                  دادا..کلا..سهمهایی که نمیتوانی حجم..مناسب بخری را بیخیال شو..چون عملا...وقتی که ازت..میگیره.ارزشش .به مراتب بیشتر از مبلغیست...که سود خواهی کرد....
                  این 4 ماهه گذشته ...بسیار خوب بود..ولی بنظرم...در باقی مانده سال هم بشه...بازدهی.حداقل 50 درصدی گرفت.....حواست به این تغیر فازهای بازار باشه...امثال سودهایی خوب میتوان در اینتغیرات فازی بازار ..دشت کرد...درود

پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بررسی کف‌ها
                    از روی ۸۴۰ ریال که یک حمایت برایش حساب می‌شود دارد بر می‌گردد. حجمش بسیار پایین آمده. قیافه‌ی افزایش هم به خودش گرفته. زنجان بسیار خوب است... فقط خیلی محکم نیست... چه امتیازی من به این می‌دهم؟ چند درصد خوب است؟ چقدر احتمال دارد حمایت پایینش را بشکند؟ گمان کنم روی هم رفته ۵۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز خوب باشد برایش. (زنجان اکنون بسته است و باید منتظر بازگشایی‌اش بود.)
                    زنگان هم روز گذشته روند افت کوتاه مدتش متوقف شد. (زنگان و شجم و کمنگنز و شصفها برای من در یک گروه و یک طبقه‌بندی قرار می‌گیرند.) داد و ستدهای روزش را نگاه کردم. چیز خاصی گیر آدم نمی‌آید. این هم همان ۵۰ درصد است انگار...
                    سکرد از کفی که رویش می‌اندیشیدیم برگشت. خوب هم انصافا برگشت. ما هم خریدیم. (البته به اشتباه فروختیم. و البته به جایش ستران خریدیم که آن هم مانند این خوب است.) خط روند کاهشی‌اش را هم به خوبی شکسته. به خوبی. حجمش هم مناسب است. شاید یک مقدار زیاد باشد. البته. یک مقدار. یک مقاومت نسبتا سنگین دیگر هم در ۸۵۰ ریال در پیش رو دارد. پس از آن هم ۱۰۲۰ ریال. سکرد هم به نگرم امتیازش ۵۰ از ۱۰۰ باشد.
                    شجم هم انگار از فروشنده خالی شده. البته لزوما نبود فروشنده با وجود خریدار برابر نیست... ولی به هر روی دوباره می‌توان در این نماد خرید داشت. این را باید در طی روز روی تابلو یک نگاهی انداخت. خریدار پیدا شود من هم می‌خرم. امتیازش هم حدودا 70 درصد است.
                    سپاها هم شمع خوبی زد و رفت برای موج سومش (من موج شماری‌ام با دوستان متفاوت است.) این هم ۷۵٪.
                    آرمان. ما نفهمیدیم در این نماد جریان چیست؟ برخی اوقات در ۷۰۰ ریال خرید و فروش انجام می‌گیرد انگار ولی ناظر انگار می‌زند باطلش می‌کند... شاید یک بار هم خودم خریدم و باطل شد!؟ درست خاطرم نیست (در این نماد بود یا نماد دیگر). پیام ناظر هم نمی‌آید. کلا اینجا ایران است دیگر... باید به این چیزهایش عادت کنیم... باز هم ۷۰۰ ریال بدهند گمان کنم ارزش داشته باشد. این هم ۷۰ درصد.
                    ددام هم هنوز که هنوز است تصمیمش را نگرفته است.
                    حبندر هم تمام سودی که دو روزه داده بود را پس گرفت. اگر بیاید زیر ۱۹۰۰ ریال واویلا. اینجا باید تنها نگاه کرد.
                    اتکام هم همین‌جور. اگر بیاید زیر همین قیمتی که اکنون هست واویلا.
                    مفاخر هم به کف ۲۰۵۰ ریالی که جناب آباد (اگر اشتباه نکنم) می‌گفتند رسید. حجم بسیار عالی‌ای هم خورده. بررسی شود برای خرید. امتیازش هم ۷۰٪.
                    تاپیکو روز گذشته یک بالا زد. ??????????? اه اه اه اه اه اه اه. من قصد داشتم از این بخرم. اکنون با این بالایی که زد حسابی کار ما را به هم زد. نه به جای خوبی رسیده که همین اکنون ۵ درصد بالاتر ازش بخرم نه گذاشتند برسد به کف ۱۳۶۰ ریالی که آنجا بخریم. هم اینکه اکنون اگر برسد به کف ۱۳۶۰ ریالی گذشته‌اش معلوم نیست خرید داشته باشد یا نه؟ اکنون حتی نمی‌توانم بهش امتیاز هم بدهم. خیلی روی تاپیکو حساب کرده بودم... اکنون چه کنیم؟ بخریم؟ نخریم؟ در نهایت گمان کنم روی همین ۱۴۵۰ ریال ۶۵٪ قدرت داشته باشد... آمار سهامداران عمده‌اش را که نگاه کنی سرگیجه می‌گیری. با توجه به اینکه اینها شستا هستند نباید تحرکی داشته باشند ولی همه شبیه نوسان‌گیران بالا پایین شده سهامشان! رد گم کنی است؟ آیا؟
                    رمپنا هم به کف ۲۹۰۰ ریالی اش رسید. این هم ۶۵٪. ایرن را هم باید روزانه روی تابلو بررسی کرد.
                    شپاس هم برود برای بازدید روزانه‌ی تابلو. ۶۵٪
                    خشرق هم به کف ۲۴۴۰ ریال برخورد کرد. ۶۰ درصد. متاسفانه خشرق نمودارش جوری است که پایانی و پایین‌ترینش با هم اختلاف زیادی دارند و همین تصمیم‌گیری برای خرید را سخت می‌کند. و روی همین حساب نمی‌رود برای رصد لحظه‌ای...
                    داسوه هم می‌رود برای بازدید روزانه. ۶۵ درصد.
                    کپشیر هم بسیار خوب متوقف کرده روند کاهشی‌اش را. مانند زنگان. ۷۰ درصد.
                    لسرما هم شمع آخرینش بسیار خوب بوده. برای کوتاه مدت ۷۰ درصد.
                    کاما هم مانند زنگان و کپشیر متوقف شده. ۷۰ درصد.
                    واحصا هم یک زمانی انگار اینجا ازش یاد کرده بودیم... بدین وسیله از فهرست کف‌هایمان می‌اندازیمش بیرون. حیف شد.
                    پخش هم یواش یواش باید جدی رصد شود. ۷۰ درصد.
                    غگلستا هم ۷۰ درصد ولی یک کم زودش است.
                    تکمبا هم یک توقف زده. (از جنس زنگان) ولی من اینجا نمی‌خرم. هر چند بسیار ارزشمند است. اگر اشتباه نکنم این را کف خریدیم و با زحمت در سقف فروختیم. یک عالم هم پایش صبر کردیم و اذیت شدیم.
                    خپارس و خودرو هم دارند می‌آیند. یکی دو منفی دیگر بخورند می‌روند در رصد روزانه.
                    پترول ۷۰ درصد رصد لحظه‌ای.
                    شکلر هم یک توقف زده (از جنس زنگان). احتمالا ۵ تا ۱۰ درصد کوتاه مدت دارد. کوتاه مدت ۷۰ درصد. ولی میان مدت نامعلوم نامعلوم.
                    شیران هم یک توقف زد. ای بابا... کاش اینها را ول می‌کردند قشنگ بیایند یک جایی که مناسب باشد...
                    تایرا ۷۰ درصد رصد لحظه‌ای.
                    والبر ۸۰ درصد رصد لحظه‌ای.
                    کهرام ۷۰ درصد رصد لحظه‌ای.
                    حریل ۷۰ درصد رصد لحظه‌ای.
                    ولملت ۷۰ درصد رصد لحظه‌ای.
                    وبملت ۷۰ درصد رصد لحظه‌ای.
                    زمگسا هم یک توقف زده.
                    وآتوس اینجا خوب است به ۱۰۵۰ برسد بهتر می‌شود.
                    فاراک تصمیم نگرفته ما هم تصمیم نمی‌گیریم.
                    شلرد افتش را آغاز کرد. ???
                    حفاری ۶۵ درصد رصد لحظه‌ای.

دقت کردید؟ هر چه نماد در بازار سرمایه بود را ما نام بردیم؟
                    هنوز یک دیده‌بان نهایی مانده... تحت عنوان دیده‌بان رصدلحظه‌ای...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                      درود ..البته خود شما استادی..ارادتمند
                      دادا...سبد میانمدتی داشته باش..سبد میانمدتی..حکم..خط پدافندی را داره..وقتی...بازار میره تو فاز اصلاح..این سبد...شما را بیمه میکند..و در بدترین بازار ها شما سودی به مراتب بالاتر از میانگین بازار خواهی داشت..نوسان گیری خوبه...ولی در سرمایه های کوچک جواب میده..انهم..عموما بخاطر...مشکلی که عموم ما ایرانی ها در پوزیشن فروش داریم...مقدار زیادی از سود میپره..
                      وقتبی سرمایه بالا میره..عملا...کارکردن .سخت تر میشه..چون..بسیاری از سهم ها برایتان ارزش ورود نداره...ولی عادت به سبد میانمدتی شما را در سرمایه های بالا..هم بیمه میکنه..
                      دادا..بنده مدتی..مدیر پرتفوی و سبد..افراد مختلفی و نسبتا زیادی بودم...ولی به این نتیجه رسیدم..که این کار عملا.جلوی سود کردن خودتان را میگیره..چون انرزی .احساسات..و..تنش زیادی تحمیل ..میکنه..کلا بیخیال شدم...به مراتب راضی ترم.الان.....شما هم بیخیال این سبگردانی شو..وقتت را بگذار ..بر روی تریدهای خودت..به مراتب بهتر عمل میکنی..کلا من..شما..و امثالهم چون اهل کد به کد زدن...سفته بازی..و...نیستیم..وقتی...وارد سبد گردانی میشیم...بازدهی خودمان کم..میشه....به عینه..شاهد کثافت اریها در صندوق ها بودم...
                      دادا..کلا..سهمهایی که نمیتوانی حجم..مناسب بخری را بیخیال شو..چون عملا...وقتی که ازت..میگیره.ارزشش .به مراتب بیشتر از مبلغیست...که سود خواهی کرد....
                      این 4 ماهه گذشته ...بسیار خوب بود..ولی بنظرم...در باقی مانده سال هم بشه...بازدهی.حداقل 50 درصدی گرفت.....حواست به این تغیر فازهای بازار باشه...امثال سودهایی خوب میتوان در اینتغیرات فازی بازار ..دشت کرد...درود

سلام و درود. @};-
                      بسیار متشکرم از متن بسیار عالی شما که هم تویش تجربه بود و هم نشانه‌هایی از دل پاکتان.
                      ببینید... حرف شما را من تا حدودی قبول دارم... ولی شرایط خودم و بازار به گمانم بیشتر این گونه می‌طلبد...
                      • تند و خلاصه عرض کنم: زمانی که شما اوضاع مملکتت را می‌بینی... زمانی که می‌بینی نیمی از بازار را بسته‌اند... زمانی که می‌بینی سازمان بورس امروز یک نمادی را می‌بندد و دو سال دیگر نصف‌قیمت باز می‌کند یا زمانی که می‌بینی امروز بهره‌ی مالکانه را دوبرابر می‌کنند و فردا قیمت ارز را فلان قدر تعیین می‌کنند و و و و ناخودآگاه مجبور می‌شوی به سمت زیاد کردن شمار نمادهای سبد و کوتاه مدت‌تر کار کردن حرکت کنی. ثملا امروز گفتند دلار شد ۳۰ هزارریال بخری فردا شد ۴۰ هزار بفروشی پس فردا شد قاچاق بخری پس‌فردایش شد بازار ثانویه بفروشی... با این وضع مملکت مجبوری. (وقوام مرا بستند و هنوز باز نکرده‌اند! دی که یک کوچولو داشتم را نصف قیمت باز کردند! فاذر را دو سال است بسته نگه داشته‌اند! کچینی را هم که یک کوچولو ازش داشتم دو سال بستند و اصلا هرگز بازش نکردند... منحلش کردند!!!)
                      • دیگر اینکه... تمام‌وقت من پای بورس هستم. کارم این است... و می‌توانم از این زمانم استفاده کنم. و همان‌گونه که می‌دانید سود بیشتر در سودهای کوتاه مدت‌تر است. (اگر احتمال خطر یکسان باشد.) خوب وقتی توانایی کار در کوتاه مدت را دارم، چرا که نه؟
                      • دیگر اینکه... همین خریدهای ما اکنون مقدار زیادی‌اش میان‌مدت می‌شود! (جهرم و شصفها و پکویر و تکمبا و شصفها را ما در دروه‌ی آزمایشی‌مان حدودا ۵۰ روز نگه داشتیم!!!) کم مواردی داشته‌ام که در یک روز (مانند همین آپ) خرید و فروش بکنم. و بیشتر اینهایی هم که تند و زیر پنج روز می‌فروشم به واسطه‌ی خوردن آستانه زیان است.
                      • دیگر اینکه... سرمایه‌ من زیاد نیست... آن قدر نشده که بخواهم رو به بلند مدت بیاورم... بالای ۴۰ میلیارد ریال نیاز دارد که آدم با کوتاه مدت خداحافظی کند. ولی سرمایه من بالای ۴۰ میلارد ریال نیست. پس من هم می‌توانم از این مزیت کوچک بودن سرمایه‌ام استفاده کنم و تند خرید و فروش کنم. هنوز بسیاری از نمادها هستند که این قابلیت را دارند که من با یک پله به اندازه‌ی یک درصد از سرمایه‌ام به آنها ورود کنم و یک ماهه یا یک هفته‌ای بهره بگیرم...
                      • دیگر اینکه... من روی بلند مدت زیاد کار نکرده‌ام... من چون از ابتدا دیدم سود در کوتاه مدت است و بررسی‌هایی که کردم به وضوح تفاوتی بسیار زیاد بین کوتاه مدت و بلند مدت را نشان می‌داد جذب کوتاه مت شدم و در این رشته تخصص پیدا کردم... حالا برخی از دوستان که نوشته‌ را می‌خوانند شاید گمان کنند اینها با هم فرق نمی‌کند... کوتاه مدت و بلند مدت و کف خریدن و میانه‌ی راه خریدن... نه... فرق می‌کند. اصلا نه تنها شیوه‌های کاری تفاوت می‌کند بلکه حتی ابزارها و خوراک‌های سامانه‌ای هم فرق می‌کند! شما در بلند مدت باید بروی خودت صورت‌های مالی را به گونه‌ای (دیگر) تجزیه تحلیل کنی. جنس اخباری که دنبال می‌کنی متفاوت است. اصلا اخبار رنگ و بوی دیگری دارد در این دو.
                      • باز هم دلایلی دیگر هست... من‌جمله اینکه من به خودکار کار کردن می‌اندیشم که برایش فرقی بین کوتاه مدت و بلند مدت نیست. و دیگر اینکه در کوتاه مدت به خاطر بیشتر شدن خرید و فروش‌ها بازخوردهایی که از کارت می‌گیری بیشتر می‌شود و لذا تجربه‌ی بیشتری در زمان کمتری می‌توانی به دست بیاوری و نیز اینکه زیاد بودن خرید و فروش‌ها باعث می‌شود خروجی کارت نرم‌تر و به طرح و اندیشه‌ی اولیه‌ات نزدیک‌تر شود.

در نهایت نتیجه‌ای که می‌گیریم این است که حتما باید به میان‌مدتی بودن اندیشید... دیر و زود دارد و سوخت و سوز ندارد... ولی تا زمانی که می‌توانیم، می‌توانیم از مزایای کوتاه مدت کار کردن بهره ببریم. (توانایی: پول زیاد نشده باشد + زمان روزانه‌ی کافی داشته باشیم.)

باز هم از حسن نیت شما و همچنین انتقال تجربیات ارزشمندتان سپاسگزاری می‌کنم.@};- @};- @};- @};-
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام.
                        دیروز مقداری والبر و پرداخت خریدم.
                        امروز خودرو هم شاید مقداری بخرم. خوب افت کرد این مدت.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

امروز مقداری والبر و آپ و خودرو خریدم. (پرداخت و شرنگی هم خریدم؟ نه. گمان نکنم.) یک مقدار هم شسینا و دفارا فروختم.
                          اگر پا می‌داد کبافق و شپاس و پخش و پترول هم شاید می‌خریدم. که نداد. البته پخش انگار یک لحظه منفی خوبی شد ولی برگشت ولی من حواسم نبود و سفارش نگذاشته بودم پایین. آپ خاک بر سر تا لحظه‌ی آخر هم به ۱۴۴۰۰ نرسید... آخر من مجبور شدم سفارشم را بیاورم بالا... البته از گذشته هم داشتم... آن مقداری که نتوانسته بودم روی ۱۵۰۰۰ ریال بفروشم...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2939

درود بر محمد حسین

گروه کاشی و سرامیک بر روی فیبوی طلایی 61.8 است
                            سامانه آیا سیگنالی نمیدهد؟

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

امروز یک مقدار حالم خوب نبود. اعصابم هم از سوی بورس خرد است. چون اکنون دولت ما را گذاشته در یک بلاتکلیفی. معلوم نیست چه کار می‌کند. گفته پتروشیمی‌ها باید در نیما ارز بفروشند. از آن سو شایعات و اخبار ضعیف این‌گونه القاء می‌کنند که نه! دولت از حرفش برگشته. ولی با این احتمال که نمی‌شود خرید و فروش کرد. دولت هم هیچ عکس‌العملی نشان نمی‌دهد و انگار خودش هم تصمیم نگرفته!
                              در این چند روز که چهار گروه دلاری (پتروپالایش و معادن فلز) نسبتا بالا رفتند با خودم گفتم بخرم... سپس یک مقدار با خودم اندیشیدم... گفتم روی چه حسابی؟ اگر فردا گفتند دوباره نیمایی بوده و شایعات بی اساس است چه؟ قیمتشان هم بالاست... حتی این پترول و تاپیکویی که ما می‌خواستیم در کف کوتاه مدت بخریم در بلند مدت رشد زیادی داشته‌اند. بگذریم که در همین چند روز هم ۱۵ -۲۰ درصد رشد کرده‌اند... خلاصه اینکه تا دولت بیاید مشخص کند که چه کاره است بازار رشدش را پیش‌خور کرده و چیزی که می‌ماند قیمت‌های بالاست و تحریم‌های پیش رو...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

امروز یک مقدار خودرو و خگستر و آپ و والبر خریدم (و یک کوچولو زقیام همین‌جوری خریدم). (یک کوچولو هم ستران و ساروم داشتم که فروختم. این هم همین‌جوری.)
                                اصلا اعصاب معصاب که نداشتم... با این حال می‌شود گفت خودرو و خگستر و آپ و والبر را با برنامه و از روی سامانه خریدم. البته همه به جز آپ پیشنهاد ضعیف بودند و آپ هم پیش‌تر رشد یک روزه‌ی خوبی داشت برایمان و ممکن است منظور سامانه همان بوده باشد.

خکاوه و چندتای دیگر هم پیشنهاد خرید بودند البته که دیگر دارد پولم ته می‌کشد و تمام سهم می‌شوم... باشد برای فردا.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X