بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ماهور
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1239

آخرين پيش بيني سود و زيان 36 شركت بورسي اعلام شد

آخرين وضعيت سود و زيان صنايع بورسي نشان مي دهد كه 326 شركت بورسي از ابتداي سال تاكنون 205 هزار و 747 ميليارد ريال سود و زيان پيش بيني كردند.

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پيش بيني سود(زيان) خالص صنايع حاضر در بورس در فروردين ماه نشان مي دهد كه 36 صنعت حاضر در بورس از ابتداي سال تاكنون 205 هزار و 747 ميليارد ريال سود پيش بيني كردند كه اين ميزان نسبت به اسفند ماه 736 ميليارد ريال افزايش نشان مي دهد.

تطبيق سود و زيان پيش بيني شده شركتها در فروردين نسبت به ماه گذشته نشان مي دهد كه تعداد 22 شركت با افزايش،9 شركت با كاهش مواجه شده و 295 شركت تغييري در پيش بيني سود و زيان نداشتند.

به اين ترتيب ساير واسطه گري هاي مالي، رايانه، شركتهاي چند رشته صنعتي، ساخت راديو وتلويزيون،فرآورده هاي نفتي،خودرو و ساخت قطعات، ماشين آلات و تجهيزات، انبوه سازي املاك، بيمه و صندوق بازنشستگي، لاستيك و پلاستيك، فلزات اساسي، محصولات غذايي، قند و شكر و ساخت محصولات فلزي به ترتيب پيش بيني سود خود را نسبت به اسفند ماه افزايش دادند.

در اين ميان محصولات شيميايي 158 ميليارد ريال، منسوجات 36 ميليارد ريال، سيمان، آهك و گچ با 18 ميليارد ريال، ساير محصولات كاني غير فلزي 8 ميليارد ريال و محصولات كاغذي 7 ميليارد ريال از پيش بيني سود خود كاستند.

بر اساس اين گزارش از ميان صنايع حاضر در بورس، بانكها و موسسات اعتباري با پيش بيني سود 47 هزار و 750 ميليارد ريالي در مقام اول ايستاد و محصولات شيميايي با كاهش 158 ميليارد ريالي پيش بيني سود نسبت به اسفند ماه 24 هزار و 888 ميليارد ريال سود پيش بيني كرده و در مقام دوم قرار گرفت.

اما در اين ميان شركتهاي چند رشته صنعتي با افزايش 151 ميليارد ريالي پيش بيني سود مواجه شد و با پيش بيني 23 هزار و 19 ميليارد ريالي در مقام سوم قرار گرفت.

فلزات اساسي نيز 15 ميليارد ريال پيش بيني سود خود را افزايش داد و با 22 هزار و 914 ميليارد ريال پيش بيني سود در جايگاه بعدي قرار گرفت؛ مخابرات نيز بدون تغيير پيش بيني سود،19 هزار و 83 ميليارد ريال سود پيش بيني كرد.

اما صنايع محصولات چوبي يك ميليارد ريال و محصولات كاغذي17 ميليارد ريال زيان پيش بيني كردند؛در اين ميان صنعت ساخت راديو كه پيش بيني خود را 113 ميليارد ريال افزايش داده بود، در فروردين ماه 64 ميليارد ريال زيان پيش بيني كرد و در انتهاي جدول قرار گرفت.
    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• مارال صفا
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 293

سلام به همه دوستان دیدم تاپیکم صفحه اول هست خوشحال شدم
      بی تعارف حرف دلم را بزنم دوستان ادم بعضی وقتها این قدرت را حس میکنه داره که روندها و قیمتها را درست پیشبینی کنه یعنی این قدرت را در خودش میبینه اما خب انتظاراتی هم که از یک نفر ایجاد میشه باعث میشه دیگه نتونه مثل سابق بنویسه چون اشتباه در همه هست وممکنه اشتباهات من باعث ضرر و زیان خیلیها بشه تکنیکال تیوری نیست باید با علاقه با چارت بازی کرد من نظرات خودم را بر مبنای تعیین استراتزیک برای خودم و رفتار با سهم میدهم
      در تکنیکال روش خودم بیشتر معتقدم تکنیکال باید جنبه تعیین استراتزی داشته باشد تا تعیین هدف و غیره حالا شاید در نظر خیلیها اماتور یا غیر علمی باشد
      اما کلا تحلیل تکنیکال باید در جهت تعیین رفتار من با سهم در اینده عمل کند نه اینکه کلا تیوریک بر تمام قوانین را با تعصب برروی سهم اعمال کنیم در اخر هم سر دو راهی بمانم و از اما اگر در تعیین هدف استفاده کنم

نظر

• مارال صفا
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 293

مثلا طبق نظر بالا من رو فاراک دیدگاه ساده و سطح خرید معتبر 148 تومان را معرفی میکنم
        اولا در روند اخیر شاهد دو گپ در روند روزانه بودیم این روند فاراک منو یاد صدرا انداخت البته بصورت خیلی ساده تر و کم عمقتر
        خب گپ دوم در ناحیه 148 پرخواهد شد
        رسم فیبو اینجا استراتزیک هست ناحیه 261 درصد ناحیه اتمام اصلاح قیمت است رو اندیکاتور هم میتوان نشان داد

نظر

• مارال صفا
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 293

پتروشیمی پردیس بنظر من بازار در مورد این سهم روز گذشته احساسی رفتار کرد و میتوان اصلاح سهم را در یک بازه زمانی درنظر گرفت گرچه هنوز نزولی تایید نشده اما دوستان احتیاط کنند.

نظر

• مارال صفا
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 293

چارت پردیس رسیدن به هدف شکست کانال
            رسیدن به 261 درصد
            وجود دو گپ و احتمالا شروع یک ساختار نزولی تا محدوده پایین 3000
            بارهم بگم؟ بگو:دی
            احتمال تشکیل واگرایی منفی روزانه rsi بررسی با دوستان

نظر

• daryadel120
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 578

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
              پتروشیمی پردیس بنظر من بازار در مورد این سهم روز گذشته احساسی رفتار کرد و میتوان اصلاح سهم را در یک بازه زمانی درنظر گرفت گرچه هنوز نزولی تایید نشده اما دوستان احتیاط کنند.
              به نظر شما سهمی که 27 درصد تعدیل مثبت داده باید در روز بازگشایی چطور معامله میشد که احساسی نباشه ؟؟؟
              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• مارال صفا
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 293

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                به نظر شما سهمی که 27 درصد تعدیل مثبت داده باید در روز بازگشایی چطور معامله میشد که احساسی نباشه ؟؟؟
                مثل این است بگوییم سهمی که بنیاد خوب داره چرا فروشنده داشته بالاخره یا خریدار برنده است یا فروشنده در تکنیکال اصولا ما میتوانیم هیجان را تعریف کنیم حال سهمی که از نظر تکنیکی از دیدگاه من به هدف رسیده و احتمالا از دیدگاه شما بر اساس استراتزی معاملاتی و دیدگاهتان مستعد رشد است
                هیجان را در بازار و در همین فرومها میتوان دید ضمن اینکه من هیجان رو در اندیکاتورها تعریف میکنم .
                حالا اگر نظری غیر از این دارید تکنیکی بیان کنید که منهم متوجه بشم ;)

نظر

• جواد1979
                  عضو عادی
                  • Jan 2012
                  • 138

سلام بر مارال خانم جای خالیتون در میان تحلیل گرا واقعا خالی بود و از این که دوباره تحلیل های زیبا تون رو به نمایش می گذارید ممنونم و اگر براتون مقدوره می خواستم یه تحلیل از ونفت ارایه بفرمایید . متشکرم

نظر

• مارال صفا
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 293

در اصل توسط جواد1979 پست شده است View Post
                    سلام بر مارال خانم جای خالیتون در میان تحلیل گرا واقعا خالی بود و از این که دوباره تحلیل های زیبا تون رو به نمایش می گذارید ممنونم و اگر براتون مقدوره می خواستم یه تحلیل از ونفت ارایه بفرمایید . متشکرم
                    سلام ممنون یک اطلاعاتی در مورد شرکت در اختیار ما بگذارید مثلا افزایش سرمایه یا بنیادی شرکت
                    من میتونم یک چارت از سهم بگذارم اما در موجشماری سهم مشکل دارم
                    بصورت کلی اهداف خوبی میتوان در ونفت دید اگر اطلاعاتی یا در پیام خصوصی به من بدین ممنون میشم

نظر

• مارال صفا
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 293

ونفت را چارت سهم اینطوریه حالا دوستان هم بررسی کنند بنیادی سهم را هم دوست داشتین بنویسید
                      من نظرم هدف 170 واسه سهم هستش در یک دوره صعود در محدوده 120 نیز مقاومت قابل توجهی داره اما هدف 170
                      حالا ناو سهم و بنیادی سهم مهمه تکنیکال سهم که اوکی هستش
                      این سهم میتواند یک موج سومی هم باشد

نظر

• مارال صفا
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 293

بیمه اسیا بنظر میرسه صعود تا حوالی335 340در سر داره اما به اعتقاد من همچنان در موج سی خواهد بود و یک نزول دیگه از این سطح تجربه خواهد کرد شکست سقف این چنگال نظر من رو رد خواهد کرد پس فعلا تا رفتار سهم در سطح 335صبر میکنیم

آخرین ویرایش توسط مارال صفا؛ 2012/04/29, 12:19.

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

استاد مارال خسته نباشيد.
                          ممنون ميشم اگه يک تحليل از مس باهنر و بکام برامون بزنيد.چون اين دو سهم خيلي داره اذيت ميکنند.
                          پيشاپيش از زحمت و محبت جنابعالي سپاسگزارم.

نظر

• مارال صفا
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 293

دلیل رشد اخیر فباهنر چی بوده ریز موج سوم را تکمیل کرده وارد موج چهارم شده در صورت نوسان مثبت از سهم خارج بشین من نظرم سطح 117 تومان برای خروج است موج چهارم را احتمالا ترکیب سه موجی تا شاید حتی 95 تومان اصلاح کنه
                            هدف میان مدت نهایتا 130 میباشد اما کوتاه مدت بعید میدونم خبری در این سهم باشه تکنیکی نیز پتانسیلی برای رشد نداره اما اگر خیلی بلند مدت بخواهیم شرکت را تحلیل کنیم و الیوتی باید بررسی بیشتری بشه

نظر

• مارال صفا
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 293

کیانوش در مورد بکام نظر خودت چیه من تکنیکال این سهم رو خیلی دوست دارم نظر خودت چیه بنیادی رانتی چه اخباری از این سهم داری؟

نظر

• 13661366
                                عضو عادی
                                • Sep 2011
                                • 243

با سلام خدمت مارال خانوم
                                ممنون میشم تحلیلتون رو درباره وساپا بدونم؟

نظر

در حال کار...
                                X