بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
    کیانوش در مورد بکام نظر خودت چیه من تکنیکال این سهم رو خیلی دوست دارم نظر خودت چیه بنیادی رانتی چه اخباری از این سهم داری؟
    با تشکر از جنابعالي
    من خبر و رانتي در اين سهم ندارم.ولي چند موضوع در اين سهم نظر من را جلب کرده است.
    -اول اينکه هفته پيش دولت تصويب کرد شرکتهاي صادراتي ارز حاصل از صادراتشون را مي توانند توافقي يا ازاد در اختيار ديگران قرار دهند يا با ان کالاي جديد وارد کنند.و تعهد و پيمان سپاري ارزي حذف شده است.لذا بکام از محل فروش 40 ميليون يوروي ارز حاصل از صادرات خود قادر خواهد بود در سال 91 400 درصد تعديل مثبت سود دهد و سود 28 توماني را حداقل 100 تومان برساند.مثل داستان شصفها و بقيه پتروها.
    -دوم ومعادن روزي نيست که بکام را از بازار نخرد .در اصل ريسک کاهش سهم بسيار پايين هست اين نشان مي دهد که ومعادن علاقه مند است روزي اين سهم را از زيانده بودن پرتفوي خارج کند.قيمت تمام شده بکام براي ومعادن 300 تومان هست.
    -سوم سهام شناور ازاد بکام در بازا بسيار کم شده است که با کوچکترين تحريکي سهم صف خريد و به گره خواهد رفت.
    -چهارم اينکه اگه مواد اوليه بکام حدود 10 درصد گران شده است بکام محصولات خود را تا50 درصد بالا برده است.
    -پنجم بکام ملکي هم دارد که قرار است بفروشد .

نظر

• مارال صفا
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 293

وپست در موج 5 نزول است هست اما ساختاری مینواند یک a b c تا 470 به سمت سطح کانال شکسته شده سازماندهی نماید باید توجه داشت واگرایی مثبت روزانه میتواند گواه این نوسان باشد اما نهایتا سهم مجدد وارد وارد فاز نزول خواهد شدبسته به شکل موج جدید صعود است
      من شخصا 230 را مد نظر دارم اما خب میتواند 265 هم باشد
      باید وپست بررسی بشه از دید من به هدف رسید
      راستی چقدر دیر این تحلیل مربوط به اول اسفند بود

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

استاد مارال
        خسته نباشيد.
        ممنون مي شوم نمودار تکنيکي بکام را بررسي فرماييد چون ما هم اين نمودار را خيلي دوست داريم.
        بسيار سپاسگزارم

نظر

• مارال صفا
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 293

کیانوش جان ببین بکام هنوز موج 4 بزرگ هستش یعنی شما اگر سهم رو دارین حفظ کنید اما اگر قصد اضافه کردن داری من انتهای موج 4 ام را رو خیلی پایینتر احتمال میدم اما حرکت موقت و سازماندهی موج صعود سهم در شرایط فعلی شاید تا 210 تومان بیشتر نباشد بعد از ان وارد فاز اخر نزول موج 4 ام میشود رو تارگت موج 4 هنوز نتونستم به نتیجه ای برسم در بلند مدت من معتقدم موج 5 ام تا حوالی 1000 پیشروی کند
          بنابراین شما الان هر خریدی انجام بدی تارگت رو باید 200 210 در نظر بگیریb-)

نظر

• rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

کیانوش جان ببین بکام هنوز موج 4 بزرگ هستش یعنی شما اگر سهم رو دارین حفظ کنید اما اگر قصد اضافه کردن داری من انتهای موج 4 ام را رو خیلی پایینتر احتمال میدم اما حرکت موقت و سازماندهی موج صعود سهم در شرایط فعلی شاید تا 210 تومان بیشتر نباشد بعد از ان وارد فاز اخر نزول موج 4 ام میشود رو تارگت موج 4 هنوز نتونستم به نتیجه ای برسم در بلند مدت من معتقدم موج 5 ام تا حوالی 1000 پیشروی کند
            بنابراین شما الان هر خریدی انجام بدی تارگت رو باید 200 210 در نظر بگیریb-)
            با سلام خدمت مارال خانم، همش دنبال بکامم .پستتون رو دیدم خوشحال شدم یه بهونه ای داد دستم این سهمو خیلی وقته دارم دیگه کلافه ام کرده روی 174تا 180 می چرخه نظر شما رو در پست بالا خوندم گیج تر شدم ....به نظر شما چیکارش کنم همین جوری لی لی به لالاش بزارم یا ردش کنم
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• ماهور
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1239

مارال خانوم سلام
              قربون شکلت نظرت :"> درباره وملت چیه؟
              ممنونم دخترم :x
              چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
              گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• مارال صفا
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 293

من دیدگاهم به بکام این شکلیه الان موج c از ریز موج چهارم تا 210 تکمیل میشه موج 5 از موج بزرگ چهارم رو شروع میکنه تا حدود 150 میتواند باشد بازهم باید به وقتش تحلیل کرد الان تارگت فروش به اعتقاد من باید حوالی 210 باشد خیلی جالبه اما بعد از اتمام موج بزرگ چهارم این سهم اهداف بالایی در موج بزرگ 5 خواهد داشت
                آخرین ویرایش توسط مارال صفا؛ 2012/05/07, 14:47.

نظر

• تحلیل تکنیکال
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 98

حفاری

حفاری - 20 اردیبهشت

یک نگاه من به نمودار حفاری ، الگوی سر و شونه معکوس خیلی زیبایی قابل مشاهده است. هدف الگو در صورت شکست خط گردن (حوالی 260) 320 تومان می باشد.
                  قیمت زیر 240 با سود مجمع آینده (حوالی 30 تومان) به جذابیت های سهم اضافه میکنه.

در اندیکاتورها نیز سیگنالهای صعودی بوضوح قابل مشاهده اند.

سربلند و پیروز باشید
                  [CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]بزرگترين ثروت يک ملت، آزادي است.[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=2][FONT=Tahoma]کمربند سلطنت ، نشان نوکری برای سرزمینم است نادرها بسیار آمده اند و باز خواهند آمد اما ایران و ایرانی باید همیشه در بزرگی و سروری باشد این آرزوی همه عمرم بوده است .[/FONT]
                  [/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma]نادر شاه افشار[/FONT][/COLOR]

[/SIZE][/B][/CENTER]
                  [CENTER][B][SIZE=2]
                  [/SIZE][/B][/CENTER]
                  [CENTER]
                  [/CENTER]
                  [CENTER][COLOR=#696969][B][SIZE=2]
                  [/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=2]
                  [/SIZE][/B][SIZE=2]
                  [/SIZE]
                  [/CENTER]

نظر

• ماهور
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1239

عبور نمادهای بازار پایه فرابورس از هفتاد شرکت

در جریان معاملات امروز سه نماد جدید در بازار پایه فرابورس درج و معامله شرکت هواپیمایی ویژه قطعی شد.

نظر

• ماهور
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1239

شهرداری اصفهان آماده ورود به هیئت مدیره یک شرکت بورسی شد

شهرداری اصفهان معامله 34.6 میلیارد تومانی27 درصد از سهام قند نقش جهان را قطعی کرد تا آماده حضور در هئیت مدیره این شرکت بورسی شود.

نظر

• ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

قیمت سهام شرکتهای بورسی ارزان شد

اداره آمار و اطلاعات معاونت بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران، آخرین گزارش نسبت قیمت به درآمد (P/E) شرکتهای بورسی را منتشر کرد که آمارها حاکی از کاهش این نسبت می دهد.

به گزارش ايسنا، این متغیر مهم بورسی که تاثیر بسزایی در تصمیم گیری سرمایه گذاران دارد، خردادماه سال گذشته 8.2 مرتبه بود که با 2.4 مرتبه کاهش به 5.8 مرتبه رسیده است که این امر نشان می دهد قیمت سهام شرکت های بورسی ارزان شده است.

بر اساس این گزارش، بررسی متوسط نسبت قیمت به درآمد (p/e ) صنایع بورسی نشان می دهد از بین 36 صنعت حاضر در بورس اوراق بهادار تهران، شش صنعت متوسط قیمت به درآمدی کمتر از 5 مرتبه دارند درحالیکه این نسبت برای شش صنعت، بیش از 10 مرتبه است.

متوسط نسبت قیمت به درآمد صنعت دباغی چرم با یک شرکت، 414 مرتبه است. به جز این صنعت که p/e غیر منطقی دارد، صنعت پیمانکاری صنعتی با دارا بودن یک شرکت (صدرا ) با پیش بینی سود 53 ریال، نسبت قیمت به درآمدی بالغ بر 29 مرتبه دارد.

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

من دیدگاهم به بکام این شکلیه الان موج c از ریز موج چهارم تا 210 تکمیل میشه موج 5 از موج بزرگ چهارم رو شروع میکنه تا حدود 150 میتواند باشد بازهم باید به وقتش تحلیل کرد الان تارگت فروش به اعتقاد من باید حوالی 210 باشد خیلی جالبه اما بعد از اتمام موج بزرگ چهارم این سهم اهداف بالایی در موج بزرگ 5 خواهد داشت
                          استاد مارال صفا خسته نباشيد.
                          اين تحليل 18 ارديبهشت جنابعالي هست.
                          قيمت سهم تا 1482 ريال اصلاح شد.ايا ميشه گفت اصلاح موج 4 به پايان رسده است و حرکت موج زيباي بزرگ 5 با اهداف بالا اغاز شده است.
                          جالب اينکه در دو ماه گذشته شرکت در گزارش خود از فروش ارز صادراتي به نرخ ازاد به صرافي شفاف سازي کرد و طرحهاي توسعه خود را اعلام نمود.و مشخص شد شرکت 28 ميليون يورو از مطالبات خود را به سال 91 منتقل کرده است.
                          همچنين قيمت يورو از 2100 تومان دو ماه پيش دوباره به 2500 تومان رسيده است.
                          ممنون خواهم شد اگه يک بررسي مجدد رو بکام انجام دهيد.
                          سپاسگزارم

نظر

• مارال صفا
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 293

حتما بررسی خواهم کرد

نظر

• rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

آخرين گزارش p/e شركتهاي بورسي منتشر شد

سنا- اداره آمار و اطلاعات معاونت بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران، آخرين گزارش نسبت قيمت به درآمد (p/e) شركتهاي بورسي را منتشر كرد كه آمارها حاكي از كاهش اين نسبت است.

اين متغير مهم بورسي كه تاثير بسزايي در تصميمگيري سرمايهگذاران دارد، تيرماه سال گذشته 6/7 مرتبه بود كه با 4/2 مرتبه كاهش به 2/5 مرتبه رسيده و اين امر نشان از ادامه روند كاهش قيمت سهام شركتهاي بورسي دارد. براساس اين گزارش، بررسي متوسط نسبت قيمت به درآمد (p/e) صنايع بورسي نشان ميدهد از بين 36 صنعت حاضر در بورس اوراق بهادار تهران، 10 صنعت متوسط قيمت به درآمدي كمتر از 5 مرتبه دارند، درحالي كه اين نسبت براي 5 صنعت، بيش از 10 مرتبه است.براساس اين گزارش، در بين 36 صنعت حاضر در بورس، 7 صنعت متوسط p/e بيش از 8 دارند و 8 صنعت بورسي نسبت قيمت به درآمدشان بين 6 تا 8 است.
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• مارال صفا
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 293

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                استاد مارال صفا خسته نباشيد.
                                اين تحليل 18 ارديبهشت جنابعالي هست.
                                قيمت سهم تا 1482 ريال اصلاح شد.ايا ميشه گفت اصلاح موج 4 به پايان رسده است و حرکت موج زيباي بزرگ 5 با اهداف بالا اغاز شده است.
                                جالب اينکه در دو ماه گذشته شرکت در گزارش خود از فروش ارز صادراتي به نرخ ازاد به صرافي شفاف سازي کرد و طرحهاي توسعه خود را اعلام نمود.و مشخص شد شرکت 28 ميليون يورو از مطالبات خود را به سال 91 منتقل کرده است.
                                همچنين قيمت يورو از 2100 تومان دو ماه پيش دوباره به 2500 تومان رسيده است.
                                ممنون خواهم شد اگه يک بررسي مجدد رو بکام انجام دهيد.
                                سپاسگزارم
                                هر چه من سهم را زیر و رو کردم نمیتوانم با اتمام موج نزول کنار بیام البته موج بزرگ 4 ام در نظر گرفتم از طرفی سهم میتونه با شکلگیری واگرایی مثبت خوبی در انتهای روند نزول بازدهی بالایی بده اما خب فعلا با فرض اتمام روند نزول کف چنگال را ملاک قرار میدهیم در تایم روزانه بنظر میرسه سهم زیر کف چنگال است در ان صورت ادامه روند نزولی است و باید در تایید شکست کف چنگال در اینده احتمالا محدوده 170 خارج شد بازهم باید توچه داشت حجم معاملات سهم پایین بوده و قیمتها اعتبار لازم را ندارند

نظر

در حال کار...
                                X