بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مارال صفا
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 293

در اصل توسط vaita پست شده است View Post
    سه شنبه و چهارشنبه, روز شبریز هست ؟ ( با توجه به گزارش اخیر )
    این صحبت را در ان سایت بغلی نوشتم البته میدونید تکنیکال برای من وسیله نوسانگیری یا دور زدن بازار نیست ما بیشتر باید به دنبال فاکتورهایی باشیم که به من بگوید روند نزولی تمام شده نه اینکه مثلا سهم تا کجا بالا میره کجا اصلاح میزنه و ..
    دوستان در مورد حفاری بحث میکردند که این مقاومت را 3 شنبه بشکانیم و ...
    در مورد روند سهم نکات زيادي وجود دارد بيشتر از منظر تکنيکال اعتقاد شخصي من اين است تکيه بر فاکتورهايي داشته باشيم که روند نزولي سهم به پايان رسيده است و مطمن هستيم در اينده سود خوبي از اين سهم خواهيم
    این صحبت را در مورد شبریز هم میزنم

حالا باید دید ایا روند نزولی سهم تمام شده یا خیر سوال اول من از دوستان ایا موجشماری درستی از سهم کسی داشته ؟ من شخصا طول موج دوم را در موج اول بزرگ نمیپسندم و فکر میکنم شبریز یک موجشماری دیگر دارد البته اینکه سهم موج سوم بزرگ را شروع کند احتمال انرا زیاد میدانم
    نکته جالب دیگر واگرایی مثبت سهم در تایم هفتگی میباشد یک جورایی به من ارامش خاطر زیادی در افق سهم به من میدهد

نظر

• scrooge
      عضو جدید
      • Jun 2011
      • 15

سلام خانم مارال صفا
      بابت چنگالهاي قشنگي كه در نمودارهاي شما ترسيم ميشه از شما سپاسگزارم. به شخصه چنگالهاي زيادي رو در نمودار سهمهاي مختلف ديدم كه به درستي عمل كردن و اين ناشي از تبحر خوب شما در اين ابزار داره. سپاس

نظر

• fm2006
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 825

پتروشیمی آبادان در حال شکستن ترند نزولی میان مدت خودش هست . به نظر میاد در صورت تثبیت بالای خط روند سهم بعد نواساناتی راهی 640 تومان بشه .

وضعیت sto هم موید مطلب فوق هست . حالا باید دید در روزهای آتی موفق به این مهم میشود یا خیر .

اساتید رفع اشکال کنند خوشحال میشیم .
        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• مارال صفا
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 293

دوستان شرمنده من 2 هفتهای نیستم خیلی گرفتارم سعی میکنم کم کم فعالیتم را در سایت بورسی فقط ادامه بدم از دوستانی هم که به بنده همیشه لطف داشتنند ممنونم

نظر

• مارال صفا
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 293

دوستان سلام چه خبر مدتي سايت بورسي نبودم البته دورادور پيگير مطالب دوستان هستم داشتم تحليلها را مرور ميكردم جالب بود
            شاهكارش اخري فاذر بود موج سي هم بنظرم به هدف اول رسيد سوال اينجاست ايا موج سي تمام شده است؟

نظر

• oplus
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 252

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
              دوستان سلام چه خبر مدتي سايت بورسي نبودم البته دورادور پيگير مطالب دوستان هستم داشتم تحليلها را مرور ميكردم جالب بود
              شاهكارش اخري فاذر بود موج سي هم بنظرم به هدف اول رسيد سوال اينجاست ايا موج سي تمام شده است؟
              سلام خانم صفا
              با تشکر از اینکه برگشتید
              در خصوص فاذر الگو هارمونیک با اصلاح تا 158 کامل میشود
              هر چند با توجه به شیب نزولی کمتر موجc_c_4 میتوان حد اصلاح رو کمتر از الگو در نظر داشت
              منتظر نظر شما هستم
              با تشکر

نظر

• shadi
                کاربر فعال
                • Jul 2011
                • 914

جناب اپلوس فعلا اولین مقاومت سر راه فاذر را لطف میکنید بفرمایید

نظر

• oplus
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 252

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                  جناب اپلوس فعلا اولین مقاومت سر راه فاذر را لطف میکنید بفرمایید
                  با سلام و ارادت خدمت شما
                  اولین مقاومتma10 هست و بعد از اون تا فیبوی 23.6(2046) که همزمان هست با در گیریma20 وروند نزولی کوتاه مدت،مقاوت دیگه ای نمی بینم(دوستان یه نگاهی به واگراییmacd و سیگنالrsi هم بکنن بد نیست)

نظر

• مارال صفا
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 293

در اصل توسط oplus پست شده است View Post
                    سلام خانم صفا
                    با تشکر از اینکه برگشتید
                    هر چند با توجه به شیب نزولی کمتر موجc_c_4 میتوان حد اصلاح رو کمتر از الگو در نظر داشت
                    منتظر نظر شما هستم
                    با تشکر
                    سلام فاذر را مجدد بررسی خواهم کرد من مانده ام بورکس بنویسم یا بورسی :">

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
                      سلام فاذر را مجدد بررسی خواهم کرد من مانده ام بورکس بنویسم یا بورسی :">
                      خانم صفا اگه از جونت سير شدي برو تو بورگس ( شوخي ) تو اين سايت اگه برخلاف ميل دوستان هم پستي بزني كسي خدايي ناكرده توهين نميكنه هرچه دل تنگت ميخواهد بگو

نظر

• حیدر بابا
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 70

شرمنده دوستان
                        tse clientشما عزیزان هم اپدیت نمی شه؟

نظر

• oplus
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 252

در اصل توسط حیدر بابا پست شده است View Post
                          شرمنده دوستان
                          tse clientشما عزیزان هم اپدیت نمی شه؟
                          دوست عزیز برای من که آپدیت شد

نظر

• shadi
                            کاربر فعال
                            • Jul 2011
                            • 914

نوشته اصلی توسط oplus
                            سلام خانم صفا
                            با تشکر از اینکه برگشتید
                            منتظر نظر شما هستم
                            با تشکر
                            سلام فاذر را مجدد بررسی خواهم کرد من مانده ام بورکس بنویسم یا بورسی
                            سرکار خانم مارال منتظر نظرات شما هستیم.

نظر

• hamid-reza
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 367

صر فا جهت اطلاع

خوب در مورد گروه هاي بعدي بازار من دو تا نكته بگم... به نظر من زماني آن رسيده كه كف قيمتهاي گروه معدن مشخص شده باشد... در برهه فعلي افزايش قيمت دلار همونطور كه قبلا هم گفتم باعث رشد بورس خواهد باعث رشد گروه معدني در ابتدا و سپس گروه سرمايه گذاري هاي مرتبط مي شود... درا ين بين... كم كم حجم گردش پول در اين سهم ها نم نم بالا مي رود تا بازار به كل روي اين گروه بيآيد. كف قيمتي رو ميشه براي اكثر سهام اين گروه متصور بود... بالاخره با تمام شرايط موجود هم... هر سهمي يك كفي داره... كه گروه معدني به نظرم به اين كف رسيده اند..... اين نكته رو هم كه سهم هاي سنگين نمي تونن حركت ككند رو هم قبول ندارم وقتي يك كالا ارزشمند شد و جذاب از نظر قيمت... پول هم توش مي آيد... نكته بعدي به نظرم درا ين برهه بعد از تثبيت قيمت دلار كه انجام ميشه و من در بودجه ۱۲۵٠ و در بازار ۱٤٠٠ شيده ام باعث ميشه براي كنترل بيشتر تورم افزايش نرخ سود بانكي انجام بگيره... كه اون هم مي تونه گروه بانكي رو مورد اقبال قرار بده.... بنابراين گروه بانك و معدن گروه مناسبي براي سرمايه گذاري سه ماهه مي تونه باشه.... يه نكته ديگه... اينكه... خيالتون راحت باشه... هيچ كشوري قدرت و جرات حمله به ايران رو نداره... چون كل دنيا به آتيش كشيده ميشه.... پس.... خيلي ذهنتون رو درگير اين داستانها نكنيد و از فرصتها استفاده كنيد.... در ضمن از اين دو گروه هم هر سهمي رو نخريد _________________

نظر

• hamid-reza
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 367

صرفا جهت اطلاع

شکر شاهرود فروش دفتر مرکزی شرکت منتفی شد. پشم و شیشه شایعه تعدیل مثبت. سرمایه میراث فرهنگی و گردشگری افزایش سرمایه شرکت به ثبت رسید. فنر زر شایعه تعدیل منفی. سرمایه البرز افزایش سرمایه شرکت به ثبت رسید. آلومینیوم ایران در مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده هیئت مدیره انتخاب کرد. پتروشیمی مارون ۹٠ را با سرمایه ٤٠٠٠ میلیارد ریال در گزارش ٦ ماهه ۲٠٤۵ ریال پر کرده است البته اگر گزارش شرکت اشتباه نباشد. همکاران سیستم ۹٠ را با سرمایه جدید ۲۵٠ میلیارد ریال ٦٣٤ ریال اعلام کرده در گزارش ٦ ماهه ۲٦ درصد پر کرده است. فرابورس ۹٠ را با سرمایه ۱٠٠میلیارد ریال ۹۹۵ ریال اعلام کرده در گزارش ٨ ماهه ٧٣ درصد پر کرده است. مس ایران حق تقدم های استفاده نشده را عرضه می کند. قند پیرانشهر طی اطلاعیه شفاف سازی احتمال داد تولیدش افزایش یابد. بازار ارز دلار ۱۵٣٠ تومان معامله شد با افزایش دلار گروه مس ، روی ، پتروشیمی ها و بعضی سیمانی ها که صادرات داشتند، بانک ها که ذخیره دلار داشتند وضعیت بهتری پیدا می کنند و تجهیزاتی ها و خودروئی ها که قطعات وارد می کردند و شرکتهائی که طرح و توسعه دارند و نیازمند واردات هستند و شرکت هائی که بدهی ارزی داشتند آسیب پذیر می شوند. خوراک دام برای تعدیل بسته شد. نورد و قطعات فولادی برای تعدیل بسته شد. سیمان تهران حق تقدم های استفاده نشده را عرضه می کند. سیمان ایلام برای تعدیل بسته شد. تاید واتربرای تعدیل بسته شد. نمادهائی که بازگشائی شدند : دکتر عبیدی ، سرمایه مسکن شمال شرق ، بیمه دانا ، حق تقدم استفاده ایران ارقام. وضعیت بازار بورس منفی بود شاخص با ۹٤ واحد کاهش به ۲٤٤۹٤ واحد رسید. دلار ۱٦٠٠-۱۵۵٠ تومان معامله می شود. بازار جهانی طلا افزایش یافت ۱٦٣٣ دلار است. ادامه دارد چهار شنبه ٣٠ آذر ۹٠ پاکزادیان

نظر

در حال کار...
                                X