بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
    این یک دید کلی به صدرا فعلا خارج شدن از مثلث باید مد نظر داشت نزول مجدد به منزله پر کردن مجدد گپ قرمز میشخص کردم فردا سهم 171 با ضلع بالایی مثلث درگیر میشه
    من شخصا هم در صدرا هم حفاری نزول مجدد را میپسندم گرچه فرق چندانی ندارد
    الگو سرو شانه را نیز هم در صدرا و هم حفاری شاهد هستیم من در بلند مدت صدرا را بالای 500 میبینم

سطوح مهم در این چارت مشخص شده

مارال خانم،از بابت پاسختون بینهایت سپاسگزارم
    شاد و سلامت باشید
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• مارال صفا
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 293

حفاری شمال فرض میکنیم ریز موج 4 تمام شده باشه هدف صعود جدید پله اول 275 و دوم 261.8 درصد میباشد
      برای من شکست 275 اهمیت زیادی داره اگر فرض کنیم سهم در موج سی از ریز موج 4 قرار بگیره تا 210 میتونه پایین بیاد انوقت الگو سرو شانه کف چارت هفتگی قوت میگیره بنظر میرسه سهم وارد صعود جدیدی شده ریزموج دو را نیز توجه کنید نسبت به ساختار قوی بوده
      فردا روز مهمی برای کلا گروه تجهیزات و حفاری هست
      در کوتاه مدت تثبیت سهم بالای 238 240 اهمیت دارد

سلام ممنونم
      در صدرا من سعی کردم نظر زیاد ندهم و بیشتر این سهم را به عنوان سهم استراتزیک معاملات خودم مد نظر داشته باشم مقداری سهام از سهم دارم
      اما صدرا قبل از مجمع تکنیکالی که من بلد بودم توانستم روند را تشخیص بدم اما عملا از 280 انتظار سقوط سهم را نداشتم
      در ظاهر امروز نکته منفی سهم از دید من تکمیل نشدن نزول ایده ال در واقع همین قیمتها اما macd جا داشت روزانه بهتر عمل کند
      نکته مثبت سهم شکلگیری مثلث دیاگونال میتواند نوید اتمام روند نزول باشد و تارگت کوتاه مدت سهم 195 230 که بازهم قبلا نوشته بودم همچنان اعتقاد دارم
      فردا سهم در 171 باید پرحجم عمل کند اما در صورت نزول مجدد بازهم نگرانی نداره فکر میکنم هم حفاری هم صدرا در 2 سناریو فعلا باید عمل کنند
      این یک دید کلی به صدرا فعلا خارج شدن از مثلث باید مد نظر داشت نزول مجدد به منزله پر کردن مجدد گپ قرمز میشخص کردم فردا سهم 171 با ضلع بالایی مثلث درگیر میشه
      الگو سرو شانه را نیز هم در صدرا و هم حفاری شاهد هستیم من در بلند مدت صدرا را بالای 500 میبینم

دوستان صدرايي نگران نباشين اين نزول بنظ من طبيعي بود كمي ديگر صبور باشين درست ميشه

نظر

• مارال صفا
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 293

من در تحلیلم به حرکت macd خیلی اهمیت میدم اگر فرض کنیم سهم از 170 عبور میکرد بنظر من رفتار ایده الی در این اسیلاتور نبود
        البته رفتار ایده ال در macd را من همیشه به دنبال ان بودم در شبریز ما در چارت هفتگی یک رفتار ایدهال شاهد بودیم
        در صدرا باید منتظر رسیدن سهم و واکنش در 153 باشیم کف مثلث
        البته من شخصا در مورد الگوی که تایید نشه و با قطعیت صحبت نمیکنم با اینحال با مفروضات فوق با حرکت سهم از سطح 153 بسیار خوشبینم

نظر

• مارال صفا
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 293

ماشین سازی اراک یک دیدگاه ساده البته کوتاه مدت با دید نوسانگیری قیمتهای کنونی تا 175 هدف اول میباشد به اندازه عرض کانال نزولی شکسته شده

به چارت فاراک نگاهی مجدد داشته باشیم

نظر

• مارال صفا
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 293

بنظر میرسد همچنان در موج سوم صعودی باشیم شبریز فعلا یک دوره استراحت را سپری میکند البته بر مبنای این دیدگاه اهداف بالای 600 تومان را میتوان برای شبریز متصور بود

نظر

• مارال صفا
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 293

محدوده خرید در حفاری مشخص شده بنظر میرسد سهم در حال تکمیل شانه راست الگو سروشانه باشد ۲۱۵ تا ۲۲۰ ورود به سهم ارزنده است

نظر

• سرداربورسی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 458

مارال جان بی زحمت یک تحلیل از کاشی سعدی ارئه دهید
                ممنون
                ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• مارال صفا
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 293

در اصل توسط mehrdad پست شده است View Post
                  مارال جان بی زحمت یک تحلیل از کاشی سعدی ارئه دهید
                  ممنون
                  من نمودارش را چشمی دیدم بنظرم تا 380 جا رشد داره ولی اونجا احتمالا وارد یک اصلاح نسبتا زمانبر میشه
                  از لحاظ ساختاری در موج 5 صعود بنظر میرسه بشه

نظر

• مارال صفا
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 293

فاذر
                    قبلا در وبلاگم بررسی کردم
                    سطح برگشت را 217 معرفی کردم سهم تا حوالی 205 را پر کرد فکر میکنم برمیگشت به ساختار شمعی و فضای خالی از رشد سریع بود

نظر

• مارال صفا
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 293

روند صدرا به این شکل بود در تاپیک خودش هست
                      دوستان سلام امید تکنیکی ها به شکلگیری دیاگونال در انتهای نزول بود البته فکر میکنم خود من بحث دیاگونال در فرومها زیاد مطرح کردم حالا بنظر شما اینکه تحلیلگران میگویند دیاگونال کنسل شده بنظر شما نمیتوان هنوز به این الگو امید داشت ببینید قیمت بسته شده سهم در نهایت حوالی ضلع مثلث بوده و میشه هم علاقه سهم به لمس این اندروز و همچنین در ضلع بالایی به عدم تثبیت روند نسبت داد
                      جان مورفی معتقده قیمت میتواند تا درصدی بالا یا پایین خط حمایت نوسان کند فکر میکنم نهایتا 1 درصد نر دوستان چی هست
                      نماد حفاری نیز برای پیشبینی 91 متوقف شد

فاذر نیز تثبیت روند و پولبک را تمام کرد باید منتظر صعود بود
                      تصور من از روند صدرا همین دیدگاه بالاییست اما معامله گران را در حالت تردید نگهداشته اند

نظر

• سرداربورسی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 458

من نمودارش را چشمی دیدم بنظرم تا 380 جا رشد داره ولی اونجا احتمالا وارد یک اصلاح نسبتا زمانبر میشه
                        از لحاظ ساختاری در موج 5 صعود بنظر میرسه بشه
                        ممنونم مارال جان
                        اگه براتون امکان پذیره ،نظرتون را درباره مپنا هم بفرمایید @};-@};-@};-@};-
                        ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                        نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• مارال صفا
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 293

بررسی میکنم اما از دوستان هر کی لیست افزایش سرمایه شرکتها را در اکسل داره به من بده
                          مپنا نیز برای بررسی نیاز به دیتا تعدیلی دارم

نظر

• مارال صفا
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 293

اما روند صدرا من هنوز در ان دیاگونال متمرکزم جالب بودن معاملات امروز این بود که سهم تا منفی کامل معامله نشد البته شاید بعد از این گفته من حقوقی سهم روزهای بعد تا منفی کامل نیز معامله کند اما بصورت به اعتقاد من اگر گزارش منفی بود و روند نزولی دلیلی نداشت تا امروز از دادن گزارش خودداری کنند و مسلما پش پرده سهم بازی دیگری در حال طرحریز یست ضمنا دوستان در روند فردا سطح 153 را به خاطر بسپارید;)
                            این دیاگونال هنوز فیلد نشده
                            آخرین ویرایش توسط مارال صفا؛ 2012/02/18, 18:58.

نظر

• مارال صفا
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 293

اما روند صدرا من هنوز در ان دیاگونال متمرکزم جالب بودن معاملات امروز این بود که سهم تا منفی کامل معامله نشد البته شاید بعد از این گفته من حقوقی سهم روزهای بعد تا منفی کامل نیز معامله کند اما بصورت به اعتقاد من اگر گزارش منفی بود و روند نزولی دلیلی نداشت تا امروز از دادن گزارش خودداری کنند و مسلما پش پرده سهم بازی دیگری در حال طرحریز یست ضمنا دوستان در روند فردا سطح 153 را به خاطر بسپارید;)
                              این دیاگونال هنوز فیلد نشده
                              دوستان در معاملات امروز سطح 153 را بخاطر بسپارید تا الان بیشترین قیمت بودهb-)

نظر

• FENCER
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 601

فکر کنم امروز روز وداع یاران با صدرا باشه
                                شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

در حال کار...
                                X