کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این یک دید کلی به صدرا فعلا خارج شدن از مثلث باید مد نظر داشت نزول مجدد به منزله پر کردن مجدد گپ قرمز میشخص کردم فردا سهم 171 با ضلع بالایی مثلث درگیر میشه
من شخصا هم در صدرا هم حفاری نزول مجدد را میپسندم گرچه فرق چندانی ندارد
الگو سرو شانه را نیز هم در صدرا و هم حفاری شاهد هستیم من در بلند مدت صدرا را بالای 500 میبینم
سطوح مهم در این چارت مشخص شده
مارال خانم،از بابت پاسختون بینهایت سپاسگزارم
شاد و سلامت باشید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
حفاری شمال فرض میکنیم ریز موج 4 تمام شده باشه هدف صعود جدید پله اول 275 و دوم 261.8 درصد میباشد
برای من شکست 275 اهمیت زیادی داره اگر فرض کنیم سهم در موج سی از ریز موج 4 قرار بگیره تا 210 میتونه پایین بیاد انوقت الگو سرو شانه کف چارت هفتگی قوت میگیره بنظر میرسه سهم وارد صعود جدیدی شده ریزموج دو را نیز توجه کنید نسبت به ساختار قوی بوده
فردا روز مهمی برای کلا گروه تجهیزات و حفاری هست
در کوتاه مدت تثبیت سهم بالای 238 240 اهمیت دارد
سلام ممنونم
در صدرا من سعی کردم نظر زیاد ندهم و بیشتر این سهم را به عنوان سهم استراتزیک معاملات خودم مد نظر داشته باشم مقداری سهام از سهم دارم
اما صدرا قبل از مجمع تکنیکالی که من بلد بودم توانستم روند را تشخیص بدم اما عملا از 280 انتظار سقوط سهم را نداشتم
در ظاهر امروز نکته منفی سهم از دید من تکمیل نشدن نزول ایده ال در واقع همین قیمتها اما macd جا داشت روزانه بهتر عمل کند
نکته مثبت سهم شکلگیری مثلث دیاگونال میتواند نوید اتمام روند نزول باشد و تارگت کوتاه مدت سهم 195 230 که بازهم قبلا نوشته بودم همچنان اعتقاد دارم
فردا سهم در 171 باید پرحجم عمل کند اما در صورت نزول مجدد بازهم نگرانی نداره فکر میکنم هم حفاری هم صدرا در 2 سناریو فعلا باید عمل کنند
این یک دید کلی به صدرا فعلا خارج شدن از مثلث باید مد نظر داشت نزول مجدد به منزله پر کردن مجدد گپ قرمز میشخص کردم فردا سهم 171 با ضلع بالایی مثلث درگیر میشه
الگو سرو شانه را نیز هم در صدرا و هم حفاری شاهد هستیم من در بلند مدت صدرا را بالای 500 میبینم
دوستان صدرايي نگران نباشين اين نزول بنظ من طبيعي بود كمي ديگر صبور باشين درست ميشه
من در تحلیلم به حرکت macd خیلی اهمیت میدم اگر فرض کنیم سهم از 170 عبور میکرد بنظر من رفتار ایده الی در این اسیلاتور نبود
البته رفتار ایده ال در macd را من همیشه به دنبال ان بودم در شبریز ما در چارت هفتگی یک رفتار ایدهال شاهد بودیم
در صدرا باید منتظر رسیدن سهم و واکنش در 153 باشیم کف مثلث
البته من شخصا در مورد الگوی که تایید نشه و با قطعیت صحبت نمیکنم با اینحال با مفروضات فوق با حرکت سهم از سطح 153 بسیار خوشبینم
بنظر میرسد همچنان در موج سوم صعودی باشیم شبریز فعلا یک دوره استراحت را سپری میکند البته بر مبنای این دیدگاه اهداف بالای 600 تومان را میتوان برای شبریز متصور بود
دوستان سلام امید تکنیکی ها به شکلگیری دیاگونال در انتهای نزول بود البته فکر میکنم خود من بحث دیاگونال در فرومها زیاد مطرح کردم حالا بنظر شما اینکه تحلیلگران میگویند دیاگونال کنسل شده بنظر شما نمیتوان هنوز به این الگو امید داشت ببینید قیمت بسته شده سهم در نهایت حوالی ضلع مثلث بوده و میشه هم علاقه سهم به لمس این اندروز و همچنین در ضلع بالایی به عدم تثبیت روند نسبت داد
جان مورفی معتقده قیمت میتواند تا درصدی بالا یا پایین خط حمایت نوسان کند فکر میکنم نهایتا 1 درصد نر دوستان چی هست
نماد حفاری نیز برای پیشبینی 91 متوقف شد
فاذر نیز تثبیت روند و پولبک را تمام کرد باید منتظر صعود بود
تصور من از روند صدرا همین دیدگاه بالاییست اما معامله گران را در حالت تردید نگهداشته اند
اما روند صدرا من هنوز در ان دیاگونال متمرکزم جالب بودن معاملات امروز این بود که سهم تا منفی کامل معامله نشد البته شاید بعد از این گفته من حقوقی سهم روزهای بعد تا منفی کامل نیز معامله کند اما بصورت به اعتقاد من اگر گزارش منفی بود و روند نزولی دلیلی نداشت تا امروز از دادن گزارش خودداری کنند و مسلما پش پرده سهم بازی دیگری در حال طرحریز یست ضمنا دوستان در روند فردا سطح 153 را به خاطر بسپارید;) این دیاگونال هنوز فیلد نشده
اما روند صدرا من هنوز در ان دیاگونال متمرکزم جالب بودن معاملات امروز این بود که سهم تا منفی کامل معامله نشد البته شاید بعد از این گفته من حقوقی سهم روزهای بعد تا منفی کامل نیز معامله کند اما بصورت به اعتقاد من اگر گزارش منفی بود و روند نزولی دلیلی نداشت تا امروز از دادن گزارش خودداری کنند و مسلما پش پرده سهم بازی دیگری در حال طرحریز یست ضمنا دوستان در روند فردا سطح 153 را به خاطر بسپارید;) این دیاگونال هنوز فیلد نشده
دوستان در معاملات امروز سطح 153 را بخاطر بسپارید تا الان بیشترین قیمت بودهb-)
نظر