بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • PASHA
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1294

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
    ممنونم ریسک سیاسی همواره هست اما برای یک تکنیکالیست ریسک سیاسی در موج سوم معنایی ندارد که البته شخصا سیاست را در بورس دخیل نمیکنم اما خب نظر همه دوستان محترم است
    اما نکتهای که در مورد این گروه من نتیجه گرفته ام یا موج b هستند یا موج c موج b را با تعدیل و عرضه و تقاضا پرخواهد کرد موج c را با افزایش سرمایه به پایان خواهند برد دوستان میدانند پس از اتمام یک سیکل نزول ABC شاهد شکلگیری یک 5 موجی خواهیم بود حالا شرایط بنیادی این گروه بسیار قابل توجه است مخصوصا تا پایان سال 91 اولا شرکتهای زیانده به سود رسیده اند دوما افزایش سرمایه باعث تسریع روند سوداوری شرکتها میشود برای همین است فکر میکنم با دید 1 سال الی 2 سال فاذر فاراک صدرا تا 200 درصد میتوانند بازدهی دهند
    بازهم تکرار میکنم بنده در موج شماری افزایش سرمایه را اعمال نمیکنم
    باسلام
    شمابرای بلند مدت (1تا2 ساله)بازدهی تا 200٪ را پیش بینی می کنید بازدهی که این گروه برای 6 ماهه آینده ویا امسال خواهددادرا چگونه می ببینید نظرشخصی اتان چیست؟چون اکثر کسانی که این سهم را می خرند به دید نوسانگیری می خرند
    بعد ریسک سیاسی که الام ماداریم خیلی با ریسک سیاسی فرق نداره ؟ من فکر کنم ماالان فکرکنم الان دیگه ریسک سیاسی نیست خوده سیاسته (خود افت شدید تجهیزاتی ها از قهر چیز شروع شد )
    نقش سهامدار عمده و حمایتهایی هم که می کنه وشناوری این سهامها به نظر من می تونه خیلی مهم باشه
    که نمونه بارزش به نظرمن مپنااست.
    بعد این نمودار صدرا را که گذاشتید واقعا به 140 ت می رسد؟یا احتمالات دیگری هم هست؟چون نمودارهای زیادی در مورد صدرا زده میشه؟
    ودر انتها تشکر می کنم بابت تایپیک هاوراهنمایی های خوبتان واز اینکه وقت می گذاریدو عذر خواهی ازاینکه زیاد سوال کردم .
    good luck
    اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• مارال صفا
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 293

من بدبینانه گفتم البته دوستان بنیادی بر مبنای سود و پی به ای که سال 91 این شرکتها میگیرند بهتر است نظر بدن اما مثلا فاراک سال 91 فکر میکنم توانایی دارد سود خود را تا 50 تومان نیز بالا ببرد
      در هر صورت وقتی صحبت از 5 موج جدید میشود باید بازدهی این 5 موج را نهایتا دید چه بسا این بازدهی میتواند در یک بازه زمانی تا حد ایدهال باشد که شما 2 سال هم صبر نکنید
      در مورد قیمت صدرا شرکت با حساب افزایش سرمایه 100 تا 120 درصد خواهد بود به این قیمت خواهد رسید
      ببیند من سال جهاد اقتصادی معتقدم باید سهامداری کنیم نمونه ان همین به سود رسیدن شرکتهای زیانده تحول بزرگی خواهد و مطمنا دستخوش تغییرات شگرف خواهند شد چرا که میتوانند نقشی کاملا استراتزیک در سبد هر سهامدار داشته باشند

نظر

• iq_son
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 705

با سلام خانم صفا
        نظرتون راجع به تعویض شپنا با شبریز در این قیمتها چیست؟
        با تشکر
        سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• مارال صفا
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 293

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
          با سلام خانم صفا
          نظرتون راجع به تعویض شپنا با شبریز در این قیمتها چیست؟
          با تشکر
          سلام شپنا فکر میکنم بعد از مجمع بهتر بتونه رشد کنه سهم با واسطه تقسیم سود تا 480 جای افت داره
          شبریز 225 مقاومت سنگینی داره ادامه رشد سهم در کوتاه مدت باید از سد 225 عبور کنه در نوسان از 225 باید وارد شد 207 تا 213

در مورد تعویض نظری ندارم هر دو در یک صنعت هستند و شما شاید در بلند مدت یک نتیجه را بگیرین شپنا موج سی را هنوز تمام نکرده از 480 اهداف بالایی را میشه براش متصور بود و سهم محکمی است
          شبریز سهم سرکشی است چه از نظر بنیادی چه تکنیکی

نظر

• Mousavi
            عضو عادی
            • May 2011
            • 196

جناب موسوی این تحلیلها نیاز به نقد داره من نمیدونم اما الان در چند سهم من دیدم افزایش سرمایه گپ عمل کرده و عامل رشد سهم در بلند مدته خیلیها این تحلیلهای منو قبول نمیکنند اما شخصا به این نتیجه رسیدم مپنا در این قیمتها باید سهامداری کرد فاراک همینطور فاذر همینطور
            فاراک موج B میره 245 تا 255 ریزش و نهایت افزایش سرمایه 2 هدف خواهد داشت یا 155 تا 165 یا 138 تا 140 موج C را تمام خواهد کرد
            صدرا نیز موج C میباشد اما تحلیل این سهم در موج c کار من نیست کوتاه مدت مانند الگوی فاذر برای لمس کانال گام برمیدارد 225 تا 235 نهایت 245
            شخصا فکر میکنم سهامدارانی که در گروه تجهیزان تا پایان سال 91 سهامداری کنند تا 200 درصد هم میتوانند بازدهی بگیرند
            با شما موافقم و تحلیل های شما قابل تقدیرن ولی راستشو بخواین اگه بخوایم از لحاظ روانی رو سهم هایی مثل فاراک و صدرا بحث کنیم من به شخصه از این دو سهم بدبینم
            بازم میگم من خودمم با تحلیلای شما موافقم و با فاراک 250 تومنی هم که شما میفرمایین هم موافقم ولی با این همه این سهم رو نمیخرم.
            کسی که هم از لحاظ روانی رو سهم مثبته و هم تکنیکال میتونه موفق شه ولی بنده ترجیح میدم رو مپنا تک سهم بشم !
            نظر شما چیه؟

نظر

• مارال صفا
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 293

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
              با شما موافقم و تحلیل های شما قابل تقدیرن ولی راستشو بخواین اگه بخوایم از لحاظ روانی رو سهم هایی مثل فاراک و صدرا بحث کنیم من به شخصه از این دو سهم بدبینم
              بازم میگم من خودمم با تحلیلای شما موافقم و با فاراک 250 تومنی هم که شما میفرمایین هم موافقم ولی با این همه این سهم رو نمیخرم.
              کسی که هم از لحاظ روانی رو سهم مثبته و هم تکنیکال میتونه موفق شه ولی بنده ترجیح میدم رو مپنا تک سهم بشم !
              نظر شما چیه؟
              مپنا از نظر بنیادی سهم خوبیست و تکنیکی اگر بخواهیم میان مدت به سهم نگاه کنیم مهمترین هذف که سهم وارد اصلاح قیمت زمانبر خواهد شد محدوده 420 تومان است

نظر

• Mousavi
                عضو عادی
                • May 2011
                • 196

مپنا از نظر بنیادی سهم خوبیست و تکنیکی اگر بخواهیم میان مدت به سهم نگاه کنیم مهمترین هذف که سهم وارد اصلاح قیمت زمانبر خواهد شد محدوده 420 تومان است
                توکل به خدا فردا اگه بتونم خساپا و آرین و آرین ح رو روی سود بدم مپنا خرید میکنم
                از شما هم تشکر میکنم بابت تمام زحماتتون

نظر

• majid
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 151

خانم صفا- با سلام
                  لطفا در خصوص اهداف و روند کوتاه مدت و میان مدت شرکتهای وصنا و وصنعت توضیحی بفرمائید. با تشکر

نظر

• مارال صفا
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 293

سلام دیدگاه ساده به وصنعت اهمیت این چنگال در روند بلند مدت اهمیت عبور از 138 تا 145 در کوتاه مدت اما انچه افق روند سهم را در بلند مدت روشنتر خواهد کرد شکسته شدن همین چنگال میباشد اهدافی دستکم تا 170 را برای سهم میتوان دید

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

مارال خانم در مورد خبهمن و فولاد نظرشما چيه؟به نظرتون افتي دارن يا نه
                      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• مارال صفا
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 293

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                        مارال خانم در مورد خبهمن و فولاد نظرشما چيه؟به نظرتون افتي دارن يا نه
                        خبهمن را من دوست دارم اما کلا در گروه خودرویی زیاد کار نکردم
                        ساختار نزولی خوبی را تکمیل کرده بازهم بهتره از سد 290 تا 300 عبور کنه اما بلند مدت من خبهمن بالای 400 میبینم
                        فولاد را نه در میان مدت خوشبین نیستم واگرایی منفی داره

نظر

• majid
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 151

مارال خانم- سلام
                          ضمن تشکر از توضیحات در خصوص وصنعت لطفا در خصوص وصنا نیز که جزو سوالم بود در صورت امکان توضیح دهید. با تشکر فراوان
                          آخرین ویرایش توسط majid؛ 2011/06/05, 18:32.

نظر

• مارال صفا
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 293

در اصل توسط majid پست شده است View Post
                            مارال خانم- سلام
                            ضمن تشکر از توضیحات در خصوص وصنعت لطفا در خصوص وصنا نیز که جزو سوالم بود در صورت امکان توضیح دهید. با تشکر فراوان
                            سلام نظر دقیقی نمیتونم بدم در نگاه کلی تکنیکی سهم پتانسیل چندانی در میان مدت نخواهد داشت ناو سهم مهمه ببینید چند درصد ناو معامله میشه و استراتزی تعیین کنید از دوستان بنیادی کمک بگیرین

نظر

• fiona
                              کاربر فعال
                              • Apr 2011
                              • 405

مارال خانم وضعيت وساپا رو چطور ميبيني؟

نظر

• مارال صفا
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 293

در اصل توسط fiona پست شده است View Post
                                مارال خانم وضعيت وساپا رو چطور ميبيني؟
                                سلام در روزهای تعطیل سعی میکنم سهام شرکتها را بیشتر بررسی کنم ببخشید این روزها خیلی در بازار نبودم

نظر

در حال کار...
                                X