بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

دوستان مارال خانومو ندیدین::(

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

سلام مارال خانوم ........

نظرتون در مورد صدرا و ثاخت؟ با تشکر...

نظر

• mehran
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1537

سلام مارال خانوم ........

نظرتون در مورد صدرا و ثاخت؟ با تشکر...

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

به یابنده مارال خانوم 20000 سهم ایران مرینوس مژدگانی میدم<:-p:D

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

مارال خانم آخرین بار ساعت 18:26 امروز در سایت بورکس و در تاپیک صدرا دیده شده:d
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• مارال صفا
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 293

سلام من که گفته بودم تیرماه نیستم در حد اینکه سهامم را چک کنم می ایم و میروم سایت بورکس برایم راحت باز میشد ممنون از بهنام و مهران بازار هم که ماشالا جالب نبوده قصد دارم روند نفت نگاهی بندازم

نظر

• مارال صفا
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 293

مهران دسترسی به امیبروکر الان ندازم اما روند صدرا را سعی میکنم دوباره بررسی کنم اصلاح قیمت از 194 انتظار داشتم رخ بده اما نه اینقدر البته دلیل بر ادامه ریزش نیست من تصور الگو سرو شانه کف رابرای سهم دارم با هدف 245
                فقط در مورد بازار مساله ای که نگرانم کرده میزان شاخص است شاید دوران رکود بازار 2 چندان شود دیدگاه قبلی بنظر میرسه به کل باطل شده دوستان اگر دیدگاهی دارند ارایه بدن منهم باید مجدد نگاه کنم

نظر

• مارال صفا
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 293

روند نفت که اینروزها هرچی میبینم حس صعود را دارم اما اینکه بتونه 121 دلار را پشت سر بگذاره مهم است شک دارم مرحله اول بتواند عبور کند اگر غبور کند به جرات میتوان هدف بلند مدت را بالای 200 دید دلیل نیز همین چنگالیست که رسم کردم عملا نفت بالای 100 دلاری تثبیت خواهد شد

نظر

• مارال صفا
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 293

خب در نمای نزدیک روزانه نفت شرایط صعود تا 121 دلار فراهم شده الگو سرو شانه کف در نفت

نظر

• مارال صفا
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 293

چشمها به روند قیمت نفت است انان که میدانند اگر از سد سقف این چنگال عبور کنیم تغییات شگرفی در قیمت نفت در بلند مدت خواهیم دید
                      الگو سرو شانه که اشاره به ان داشتم در حال تکمیل شدن است قیمت نفت امروز 118 دلار را دید پیشبینی من رسیدن قیمت به محدوده بسیار قدرتمند 121 دلار است

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
                        خب در نمای نزدیک روزانه نفت شرایط صعود تا 121 دلار فراهم شده الگو سرو شانه کف در نفت

مارال جان بسیار ممنون از تحلیل خوبتون
                        تو رو خدا جلوی رشد نفت رو بگیرید، یه الگوی دیگه ...یه نقش دیگه که مانع رشدش بشه :)
                        من هنوز پرتفوی وابسته به نفت خودمو کامل نکردم.... انتظار رشد نفت رو داریم تا محدوده 140 دلار که بازار ما هم باید با اون حرکت کنه
                        من فکر میکنم کف شاخص ما برای حرکت خودش به سمت 30000 واحد هنوز شناسایی نشده که یه عاملش افت جهانی قیمت نفته.. در غیر این صورت نباید انتظار شاخص 23000 واحدی رو داشته باشیم و باید خرید کرد !!!!!!!!!!!
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                          مارال جان بسیار ممنون از تحلیل خوبتون
                          تو رو خدا جلوی رشد نفت رو بگیرید، یه الگوی دیگه ...یه نقش دیگه که مانع رشدش بشه :)
                          من هنوز پرتفوی وابسته به نفت خودمو کامل نکردم.... انتظار رشد نفت رو داریم تا محدوده 140 دلار که بازار ما هم باید با اون حرکت کنه
                          من فکر میکنم کف شاخص ما برای حرکت خودش به سمت 30000 واحد هنوز شناسایی نشده که یه عاملش افت جهانی قیمت نفته.. در غیر این صورت نباید انتظار شاخص 23000 واحدی رو داشته باشیم و باید خرید کرد !!!!!!!!!!!
                          آریو جان شما دعا کنید 120 هم بزنه بالا و بالای یه خطی که در صورت شکست عرض خواهم کرد تثبیت بشه اونموقع همه چی حله <:-p

نظر

• majid
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 151

استاد پناهی عزیز خانم مارال- با سلام
                            در صورت رشد نفت چه سهم هائی را پیشنهاد مینمائید؟ همچنین از شبریز خبری دارید؟با تشکر فراوان

نظر

• مارال صفا
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 293

من بررسی بر سهام بازار نداشتم بیشتر سبد خودم را متمرکز بودم روند قیمت نفت از نخستین ساعات معاملاتی امروز با نوسانات منفی شروع شد البته این طبیعیست قیمت در حال پولبک یا به عبارتی تایید شکست روند نزولی 3 ماهه بر امده رشد بعدی قیمت حوالی 121 تا 123 دلار خواهد بود
                              من به شاخص بورس تا 35 هزار واحد معتقدم با چشم انداز مثبت قیمت نفت رشد بورس ایران انکار ناپذیر خواهد بود
                              در مورد شبریز نیز حتما دیدگاهم را ارایه خواهم داد

نظر

• مارال صفا
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 293

در اصل توسط majid پست شده است View Post
                                استاد پناهی عزیز خانم مارال- با سلام
                                در صورت رشد نفت چه سهم هائی را پیشنهاد مینمائید؟ همچنین از شبریز خبری دارید؟با تشکر فراوان
                                صنایع پالایشگاهی قطعا از ارزنده ترینهای بازار خواهند بود در بازار رشدی رشد چندانی نداشتند در بازار کاهشی نیز افت چشمگیری را ندیدیم
                                شبریز میتواند با همان قیمت بسته شدن بازگشایی شود سناریو دیگر در روز بازگشایی تا 185 تومان سهم نوسان داشته باشد اما بصورت کلی رشد سهم همگام با شپنا که بعد از تقسیم سود بنظر میرسه با اقبال بازار مواجه شود کلید خواهد خورد
                                بنظر من شپنا و شبریز تا 12 ماهه 100 بازدهی را خواهند داد

نظر

در حال کار...
                                X