دوستان مارال خانومو ندیدین::(
بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه
Collapse
X
-
مهران دسترسی به امیبروکر الان ندازم اما روند صدرا را سعی میکنم دوباره بررسی کنم اصلاح قیمت از 194 انتظار داشتم رخ بده اما نه اینقدر البته دلیل بر ادامه ریزش نیست من تصور الگو سرو شانه کف رابرای سهم دارم با هدف 245
فقط در مورد بازار مساله ای که نگرانم کرده میزان شاخص است شاید دوران رکود بازار 2 چندان شود دیدگاه قبلی بنظر میرسه به کل باطل شده دوستان اگر دیدگاهی دارند ارایه بدن منهم باید مجدد نگاه کنم
نظر
-
روند نفت که اینروزها هرچی میبینم حس صعود را دارم اما اینکه بتونه 121 دلار را پشت سر بگذاره مهم است شک دارم مرحله اول بتواند عبور کند اگر غبور کند به جرات میتوان هدف بلند مدت را بالای 200 دید دلیل نیز همین چنگالیست که رسم کردم عملا نفت بالای 100 دلاری تثبیت خواهد شد
نظر
-
چشمها به روند قیمت نفت است انان که میدانند اگر از سد سقف این چنگال عبور کنیم تغییات شگرفی در قیمت نفت در بلند مدت خواهیم دید
الگو سرو شانه که اشاره به ان داشتم در حال تکمیل شدن است قیمت نفت امروز 118 دلار را دید پیشبینی من رسیدن قیمت به محدوده بسیار قدرتمند 121 دلار است
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postخب در نمای نزدیک روزانه نفت شرایط صعود تا 121 دلار فراهم شده الگو سرو شانه کف در نفت
تو رو خدا جلوی رشد نفت رو بگیرید، یه الگوی دیگه ...یه نقش دیگه که مانع رشدش بشه :)
من هنوز پرتفوی وابسته به نفت خودمو کامل نکردم.... انتظار رشد نفت رو داریم تا محدوده 140 دلار که بازار ما هم باید با اون حرکت کنه
من فکر میکنم کف شاخص ما برای حرکت خودش به سمت 30000 واحد هنوز شناسایی نشده که یه عاملش افت جهانی قیمت نفته.. در غیر این صورت نباید انتظار شاخص 23000 واحدی رو داشته باشیم و باید خرید کرد !!!!!!!!!!!ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمارال جان بسیار ممنون از تحلیل خوبتون
تو رو خدا جلوی رشد نفت رو بگیرید، یه الگوی دیگه ...یه نقش دیگه که مانع رشدش بشه :)
من هنوز پرتفوی وابسته به نفت خودمو کامل نکردم.... انتظار رشد نفت رو داریم تا محدوده 140 دلار که بازار ما هم باید با اون حرکت کنه
من فکر میکنم کف شاخص ما برای حرکت خودش به سمت 30000 واحد هنوز شناسایی نشده که یه عاملش افت جهانی قیمت نفته.. در غیر این صورت نباید انتظار شاخص 23000 واحدی رو داشته باشیم و باید خرید کرد !!!!!!!!!!!
نظر
-
من بررسی بر سهام بازار نداشتم بیشتر سبد خودم را متمرکز بودم روند قیمت نفت از نخستین ساعات معاملاتی امروز با نوسانات منفی شروع شد البته این طبیعیست قیمت در حال پولبک یا به عبارتی تایید شکست روند نزولی 3 ماهه بر امده رشد بعدی قیمت حوالی 121 تا 123 دلار خواهد بود
من به شاخص بورس تا 35 هزار واحد معتقدم با چشم انداز مثبت قیمت نفت رشد بورس ایران انکار ناپذیر خواهد بود
در مورد شبریز نیز حتما دیدگاهم را ارایه خواهم داد
نظر
-
در اصل توسط majid پست شده است View Postاستاد پناهی عزیز خانم مارال- با سلام
در صورت رشد نفت چه سهم هائی را پیشنهاد مینمائید؟ همچنین از شبریز خبری دارید؟با تشکر فراوان
شبریز میتواند با همان قیمت بسته شدن بازگشایی شود سناریو دیگر در روز بازگشایی تا 185 تومان سهم نوسان داشته باشد اما بصورت کلی رشد سهم همگام با شپنا که بعد از تقسیم سود بنظر میرسه با اقبال بازار مواجه شود کلید خواهد خورد
بنظر من شپنا و شبریز تا 12 ماهه 100 بازدهی را خواهند داد
نظر
نظر