تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14634

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    مادیران
    و هدف 2750 تومانی

به نظرم برای یه نوسان 20 درصدی طی هفته آتی خریدش بد نیست
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14634

مادیرا
      در موج شماری این سهم یک 5 موجی ایجاد کرده است که موج 5 بزرگ بعد از شکستن 2450 تومان رسما شروع خواهد شد اولین هدف این موج میتواند سقف کانال صعودی کوتاه مدت در محدود 3050 تومان و در صورت شکستن این کانال این موج میتواند به اندازه عرض کانالی که شکسته تا محدود 4100 تومان و یا سقف کانال بلند مدتی در محدود 4600 تومان ادامه یابد
      حد ضرر را 1900 تومان در نظر بگیرید

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14634

باز یه عده نشستن میخوان حمله به نفت ایران را به بورس ربط بدن
        پس بزارید خیالتون راحت کنم طبق ثوابق گذشته هر وقت از این خبرها منتشر میشه فرداش بازار یه رشد اساسی میکنه
        فردا بازار در صفهای خرید غرق خواهد بود
        فقط یه لطفی به خودتون بکنید و سهامی که بنیادی مناسب ندارن نخرید
        دیگه زمان خریدن سهام بی بنیاد و سود کردن گذشت
        طرز فکرتون عوض کنید
        فقط سهام بنیادی بخرید
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

درود

در کنار اخبارهای منفی
          خبر های خوب هم پیدا میشه که سهامداران باید بهش نگاه کنند
          مثلا سفر فردا نخست وزیر پاکستان به تهران و بعدش سفر به عربستان
          تحلیگران سیاسیی از میانجی گری عمران خان برای این ذو کشور صحبت کردند
          اگر این اتفاق محقق گردد خیلی از تنش های منطقه ای کاهش پیدا میکنه و این برای بازار سرمایه ذو کشور می تواند ثمر بخش باشد
          به هر حال
          به نظر میرسد فردا بازار مثبت میانه باشد تا مثبت کامل

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14634

یه گروهی با پول سنگین روی عرضه اولی ها کار میکنن و فقط روی سهامهای کوچیک فعال میشن اونهایی که عرضه اولیه هاشون زیر 150 میلیون برگه سهم عرضه میشه و وقتی صف سهم باز شد سنگین می‌خرن و از همونجا 70تا100 درصد رشدش میدن روی دهآور در 900 تومان همین کارو کردن
            سیمرغ پیاده کردن فسازان کردن
            امروز هم زدن زیر یکی دیگه ببینیم برنامه اینم رشد 70تا100 درصدی هست یا نه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14634

در رنیک یه پله خرید زدیم
              فردا انتظار دارم بازار اول وقت منفی باشه و من خرید تکمیلی در این رنیک انجام میدم بی توجه به کلیت بازار.
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14634

در رنیک یه پله خرید زدیم
                فردا انتظار دارم بازار اول وقت منفی باشه و من خرید تکمیلی در این رنیک انجام میدم بی توجه به کلیت بازار.
                خرید امروز تکمیل شد با میانگین 1450 تومان
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14634

رنیک کاملا آماده است برای صف خرید سنگین سهم
                  پیغام ناظر برای بازارگرداني از فردا هم روی سایت نشست
                  امروز آخرین فرصت خرید بدون دردسر سهمه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14634

نمیدونم موج 5 از موج 5 بزرگ کجا میخواد تمام بشه ولی در نهایت باید توجه کرد که موج 5 یه روزی و در یک عددی تمام میشه

روند صعودی کوتاه مدت به پایین شکسته شده
                    فردا هم منفی بشه و حمایت دوم از دست بره باید کوتاه مدت از بازار خارج شد چون ممکنه شاخص تا محدود 270 هزار اصلاح کنه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14634

در نمودار روزانه میشه دید که اگر شاخص بخواد برگرده باید از محدوده 300 هزار برگرده بره زیر 300 هزار کار سخت میشه
                      هدف میشه 260-270 هزار واحد بنا بر سرعت ریزش آن.
                      و اگر از محدود 300 هزار برگرده و سقف 330 هزار عبور کنه میتونه تا 360 هزار واحد رشد کنه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14634

من یکی از مخالفان قوانین جدید بازار پایه بودم وقتی قطعی شد قبل از اعمال قوانین از بازار پایه خارج شدم چون مطمئن شدم قصد سازمان تخریب و پایین کشیدن قیمت‌های سهام این بازار دارن
                        و گفتم این بازی از اینجا شروع شده و به بقیه بازار ها هم سرایت خواهد کرد
                        امروز دیدم علیرقم صحبت‌ها از حمایت بازار باز هم بازار در اواخر وقت شروع به نزول کرد
                        من هیچ تلاشی در جمع کردن کلیه صفهای فروش ندیدم فقط شاخص کل مثبت شد و شاخص هم وزن لحظه به لحظه منفی تر شد
                        این نشان داد موج قوانین جدید حالا داره دامن نمادهاي کوچک بازارهای دیگر را می‌گیرد و خواسته یا ناخواسته قصد بر افت قیمتی در نمادهایی دیده می‌شود که طی یکسال گذشته رشدهای زیادی کردن تفکری در این مهم هست چرا که واقعا رشد برخی از نمادهای بازار اصلی و فرعی و فرابورس از قائده و قانون و علم و منطق فراتر بوده و عقلانی نیست
                        پس از اینکه سهمی صف فروشش جمع نمی‌شود نباید تعجب کرد
                        به نظر سازمان اینبار قصد هدایت نقدینگی به سهامهای شاخص ساز را دارد و بعد از تخریب سهام کوچک این اتفاق خواهد افتاد
                        ولی در نهایت پس از رشد نمادهاي بزرگ این پول کجا خواهد رفت؟؟
                        به نظر من به هرجایی خواهد رفت جز بازار سرمایه
                        پس مسئولین از این رویه در پیش گرفته حذر کنند که عاقبت کار خطرناک است
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14634

اگر برآیند معاملات یک ماه گذشته شما با ضرر همراه شده حتما به خارج شدن از بازار فکر کنید
                          و یا حداقل 50 درصد از سرمایه را خارج کنید
                          این بازار با کسی تعارف نخواهد کرد
                          یکماه پیش در شاخص 290 هزار بود که این مطلب زدم
                          امروز برآیند معاملات 80 درصد حرفه ای های بازار هم یا سود اندک بوده و یا با ضرر اندک همراه شدن
                          اصرار به معامله کردن گاهی بزرگترین اشتباه هر معامله گر است
                          در بازار منفی ضرر نکردن یعنی سود کردن
                          پس فکر نکنیم از بقیه زرنگ تر هستیم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14634

شاخص هم وزن و هدف 82600
                            آبدیت نمودار شاخص هم وزن نشون میده که سهم توانست سقف کانالی را بشکنه که هدفش 117 هزار بوده
                            اما فعلا برگشته و این دفعه اگر از 83800 واحد برگرده میشه امیدوار بود که به محدود سقف 117 هزار برسه
                            در صورت شکسته شدن 83800 دلار حمایت اول میشه 78 هزار اگر عمل نکنه حمایتهای بعدی شاخص 61 هزار و 55 هزار واحد
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14634

شمواد
                              وقتی شمواد 1100 تومان بوده یکی از دوستان خواست براش تحلیل کنم یه نگاهی به نمودار انداختم گفتم نمودارش قشنگ شده میتونه تا 3000-2800 رشد کنه ولی هیچ دلیل بنیادی براش نمیبینم که رشد کنه جز تکنیکال و همون موقع بهش گفتم بنیادی 800 تومان هم براش خیلی زیاده سهم چند ماه پیش 80 تومان بوده ( البته اون موقع اخبار بنیادی خوبی نداشت که بعدا شرایط خوب شده ظاهرا ولی دیگه بررسی نکردم)
                              ماشالله دارو دسته سفته باز زدن زیرش وتا 10 هزار تومان بالا کشیدنش
                              حالا ببینید چه بلایی سر بیچاره هایی آمده که در 10 هزار تومان خانه و ماشین فروختن با قرض و وام این سهمو خریدن
                              تا امروز 70 درصد ضرر کردن که قطعا تا سالها قابل جبران نیست
                              ولی مشکل اینجاست که این آخر ماجرا نیست و کف سهم معلوم نیست
                              قصد از یادآوری این بود که بگم به خودتون رحم کنید هر سهمی که رشدهای زیادی کرده را براحتی نخرید طمع نکنید از خودتون بپرسید مثلا سهمی که 100 تومان بوده الان شده 800 تومان و براش دارن تارگت 1500 میدن ارزش خرید داره ؟؟
                              قطعا برای شما که تازه بخوای بخری نداره چون اگر هم بشه 1500 تومان شما حدود 90 درصد سود میکنی ولی همش در طمع و در کف رشد 800 درصدی سهم هستی در 1500 تومان این سهم 15 برابر میشه ولی برای شما 1.9 برابر میشه
                              پس نخرید سهامی که بنیادی نداره و رشد زیادی کرده

شمواد در حال حاضر در حال تحول است و بنیادی شرکت شرایط مناسب تری دارد و قصد ما تخریب این سهم نیست فقط خواستیم نمونه ای از سهام شارپی را مثال بزنیم

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2019/10/19, 16:37.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14634

افت محسوس حجم معاملات تا این لحظه پیام خوبی برای بازار نیست
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X