تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

جناب تمام ، کاش یه نمودار از شاخص می گذاشتید ببینیم تا کجا می ریزه.الان یک عده ای از شاخص 1600 حرف می زنند

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

اوه اه چرا صف ها کمتر نمیشن یا بهتره بگم چرا اصلا حجم نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• shadi
        کاربر فعال
        • Jul 2011
        • 914

هر صد هزار خريد سريع دو ميليون به صف فروش اضافه مي كنند متاسفم براي اونهايي كه فكر مي كنند اين صف هاي فروش كار حقيقي هاي تازه به بورس هست اين كار فقط و فقط كار خودشون هست ولي دعواها و باج دهيشون بهم تمام بشه مجددا شاهد صف هاي خريد خواهيم بود دولت خيلي نياز به اين بازار داره

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

فولاد خیلی جانانه جمع کرد
          صف فروش اخابر زیر نظر بگیریم ممکنه بزنن زیرش
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

بازار باید قبول کنه لیدر کیه اگه قرار باشه پالایشی ها منفی باشن وضعیت بازار همین خواهد بود خوبی این روزها اینکه دوستان بدونیم هممون داخل یک کشتی نشستیم قرار باشه سوراخ بشه یک قسمتی هممون زیر آبیم حالا شده یکی ۱ وجب یکی ۱۰۰ وجب
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• جان اسنو.
              ستاره دار (1)
              • Jul 2020
              • 1992

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
              بازار باید قبول کنه لیدر کیه اگه قرار باشه پالایشی ها منفی باشن وضعیت بازار همین خواهد بود خوبی این روزها اینکه دوستان بدونیم هممون داخل یک کشتی نشستیم قرار باشه سوراخ بشه یک قسمتی هممون زیر آبیم حالا شده یکی ۱ وجب یکی ۱۰۰ وجب
              دقیقا

متاسفانه بعضی دوستان که معلومه خیلی وقت هم هست که تو بورسن و یجورایی پیشکسوتن دارن حرفای نا امید کننده میزن انگار اصلا این جور بازار تا حالا ندیده بودن
              حرفاشونم بیشتر ادمو ترغیب به خروج از بازار میکنه /:.sadsmiley.:/
              @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• CHESTER.2020
                عضو فعال
                • Apr 2020
                • 1255

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
                دقیقا

متاسفانه بعضی دوستان که معلومه خیلی وقت هم هست که تو بورسن و یجورایی پیشکسوتن دارن حرفای نا امید کننده میزن انگار اصلا این جور بازار تا حالا ندیده بودن
                اگر هرکسی میخواد خروج بزنه فارق از هر حرفو و تحلیل و لیدری این تیم یا اون تیم دوتا سوال از خودش باید بپرسه
                1- بفروشم کدوم بازار برم که اشباع نباشه ؟
                2- به ریسکش میارزه اگه رفتم توو اون بازارها با مالیاتهای سنگین روبرو نشم و یا انگ سوداگر بودن بهم نزنن و سرمایمو از دست بدم...؟

اگر جوابی براش داره (در بازار های داخل ایران ) خروج بزنه اگر نه سیستمتو خاموش کنه و هر روز بازارو چک نکنه .هیچ ترندی همیشگی نیست...
                نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• جان اسنو.
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2020
                  • 1992

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                  اگر هرکسی میخواد خروج بزنه فارق از هر حرفو و تحلیل و لیدری این تیم یا اون تیم دوتا سوال از خودش باید بپرسه
                  1- بفروشم کدوم بازار برم که اشباع نباشه ؟
                  2- به ریسکش میارزه اگه رفتم توو اون بازارها با مالیاتهای سنگین روبرو نشم و یا انگ سوداگر بودن بهم نزنن و سرمایمو از دست بدم...؟

اگر جوابی براش داره (در بازار های داخل ایران ) خروج بزنه اگر نه سیستمتو خاموش کنه و هر روز بازارو چک نکنه .هیچ ترندی همیشگی نیست...
                  #حرف حق @};-@};-@};-@};-
                  @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
                    دقیقا

بازار که خراب میشه همه میپیچن به هم دیگه
                    سهامدارها بجای تحلیل شروع میکنن به بدوبیراه گفتن هم دیگه
                    وقتی بازار خوب باشه به قول قدیمی ها برای همدیگه نوشابه باز میکنن
                    وقتی خراب میشه هرکس سعی میکنه تقصیر بندازه به گردن بقیه
                    مشکل اصلا سوارخ کردن کشتی نیست مشکل تعصب بیجای افراد است
                    وقتی فلان آدم فلان سهم خریده ممکنه اشتباه کرده باشه که طبیعی است ولی چیزی که غیر طبیعی است تعصب زیاد روی سهم است نتیجه این میشه که بازار با هم رشد میکنه یا باهم افت میکنه وقتی بازار گاوی شدید میشه سهام آفتابه سازی هم رشد میکنه نتیجه این میشه که وقتی داره افت میکنه سهامی که ارزشمند است هم افت میکنه
                    تحلیل و بررسی هم کلا تعطیل و خلاص.
                    ذات بازار ایران همین است و خواهد بود
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

دوستان عزیز
                      لطفا نوشته های بنده را با دقت مطالعه کنید
                      من خودم اشتباه به اندازه کافی دارم لطفا شما دیگه برداشت غلط از نوشته های من نکنید
                      من هیچ جایی نگفته ام اخابر باید 100 میلیارد دلاری شود
                      ولی گفتم که اخابر میتونه به ارزش دلاری 10 سال پیش خودش برگرده

ولی بازم تکرار کنم بازار طبیعی نیست و اگر هم نشد مهم نیست منم اگر اشتباه کرده باشم با خودم تعارف نمیکنم سریع خارح میشم
                      لطفا در این بازار بجای دنبال مقصر گشتن به حد ضرر های خودتون پایبند باشید
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

دوستای عزیز الان وقت این حرفا و دنبال مقصر گشتن نیست هرکسی هر سهمی داره اگه تا الانش هم مونده حتما یه دلیلی داشته و حد ضرر هم برا خودش مشخص کرده و اینکه من یادم نمیاد کسی به زور گفته باشن سهمی رو بخر و اینکه هرکسی دوس داره دید خودش به سهمی که داره رو نشون بده خب این که بد نیست ولی در کل من مخالف سم پاشی هستم حالا هرکی میخواد باشه یه زمانی خیلی از دوستان تو نمودار ها از لحاظ تکنیکالی وقتی سهمی مثل شبندر و یا شپنا تو قیمت های ۱۰۰۰ الی ۱۵۰۰ بودن هدف های ۹۰۰۰ الی ۱۱۰۰۰ رو نشون میدادن فقط برام جای سوال این هستش که چرا همون دوستان دیگه مخالف این سهام هستن این برا من غیر قابل درک هستش
                        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

دوستای عزیز الان وقت این حرفا و دنبال مقصر گشتن نیست هرکسی هر سهمی داره اگه تا الانش هم مونده حتما یه دلیلی داشته و حد ضرر هم برا خودش مشخص کرده و اینکه من یادم نمیاد کسی به زور گفته باشن سهمی رو بخر و اینکه هرکسی دوس داره دید خودش به سهمی که داره رو نشون بده خب این که بد نیست ولی در کل من مخالف سم پاشی هستم حالا هرکی میخواد باشه یه زمانی خیلی از دوستان تو نمودار ها از لحاظ تکنیکالی وقتی سهمی مثل شبندر و یا شپنا تو قیمت های ۱۰۰۰ الی ۱۵۰۰ بودن هدف های ۹۰۰۰ الی ۱۱۰۰۰ رو نشون میدادن فقط برام جای سوال این هستش که چرا همون دوستان دیگه مخالف این سهام هستن این برا من غیر قابل درک هستش
                          من وقتی شبندر 1000 تومان بود هدف 9000 تومان دادن
                          ولی هیچ وقت برای شپنا هدفی بیشتر از 5 تومان ندادم
                          لطفا اگر جایی گفتم همینجا بیارید
                          برای شپنا به هدفم رسیده و برای شبندر هم 6000 تومان از جایی که معرفی شده فرقی با 9000 تومان نداره
                          از نظر تکنیکالی میتونه برسه ولی اختلاف 6000 تا 9000 تومان فقط 50 درصد است که من دیگه صلاح نمیدونستم برای گرفتن این 50 درصد کسی خودش خسته کنه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

نمیدونم چرا همه اون 50 درصد میبینن ولی 600درصد سود را نمیبینن گاهی انصاف داشتن هم خوبه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• m-ha
                              عضو عادی
                              • Jun 2012
                              • 176

سلام.بفرما جناب تمام، خدمت شما/.:biggrinsmiley.:/
                              موضوع: شفاف سازی در خصوص شایعه، خبر یا گزارش منتشر شده
                              به استناد ماده 2 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان به اطلاع مي‌رساند پیرو گزارش منتشر شده در پایگاه خبری کدال مبنی بر اطلاعات تکميلي در مورد افزايش سرمايه شرکت به استحضار می رساند پيرو اطلاعيه هاي قبلي در خصوص افزايش سرمايه شرکت به استحضار مي رساند که افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي هاي ثابت (بجز زمين ورزشگاه شهرصنعتي اراک ) به ميزان 6.746 درصد (طبق گزارش مرکز کارشناسان رسمي قوه قضائيه) و افزايش سرمايه از محل آورده نقدي سهامداران به ميزان 400 درصد مورد تصويب هيات مديره قرار گرفته است. و گزارش توجيهي افزايش سرمايه از هر دو محل فوق در حال انجام و به محض آماده شدن در سامانه کدال اطلاع رساني خواهد شد.
                              بدیهی است در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب مطابق مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان افشا می شود

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

در اصل توسط m-ha پست شده است View Post
                                سلام.بفرما جناب تمام، خدمت شما/.:biggrinsmiley.:/
                                موضوع: شفاف سازی در خصوص شایعه، خبر یا گزارش منتشر شده
                                به استناد ماده 2 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان به اطلاع مي‌رساند پیرو گزارش منتشر شده در پایگاه خبری کدال مبنی بر اطلاعات تکميلي در مورد افزايش سرمايه شرکت به استحضار می رساند پيرو اطلاعيه هاي قبلي در خصوص افزايش سرمايه شرکت به استحضار مي رساند که افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي هاي ثابت (بجز زمين ورزشگاه شهرصنعتي اراک ) به ميزان 6.746 درصد (طبق گزارش مرکز کارشناسان رسمي قوه قضائيه) و افزايش سرمايه از محل آورده نقدي سهامداران به ميزان 400 درصد مورد تصويب هيات مديره قرار گرفته است. و گزارش توجيهي افزايش سرمايه از هر دو محل فوق در حال انجام و به محض آماده شدن در سامانه کدال اطلاع رساني خواهد شد.
                                بدیهی است در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب مطابق مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان افشا می شود
                                خدارو شکر شرمند دوستان نشدیم
                                انشالله که سود خوبی به همه خواهد‌
                                ما انتظار داشتیم سهم حدود 3400 درصد افزایش سرمایه بده ولی 7000 درصد واقعا سورپراز بود
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X