تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

امروز زنجان،کسرام،چکاوه،نتوس زیر نظر باشه ببنیم کدوم فرصت خرید بهتر میده
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

صف فروش زنجان زیر نظر باشه ببینیم صف فروش تبدیل به صف خرید میکنن
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        امروز زنجان،کسرام،چکاوه،نتوس زیر نظر باشه ببنیم کدوم فرصت خرید بهتر میده
        صف فروش زنجان واقعا شیرین بود خریدیم
        کسرام اضافه کردیم
        بقیه هم که هنوز فرضت خریدی ندادن
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

بهینه سازی سبدهای زیر مجموعه و تبدیل بعضی سهام به زنجان
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

کسرام کد به کد زدن و مجدد صف خریدش کردن
            در نماد زنجان هم دارن پایانی را بالا میارن و نوسانگیرهایی که منفی 3 امروز خریدن را پیاده میکنن
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

تابلوی معاملات کسرام و زنجان امروز شده فیلم هالیوودی
              تو کسرام که دارن جقوقی عقاب نشان خارج میکنن و یه حقیقی از لیست عمده ها را پیاده کردن
              و باید منتظر ورود سهامدار جدید باشیم
              در زنجان هم حسابی سهمو از منفی 3 جمع کردن و صف خرید بستن
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

سکه
                دیروز روند صعودی خودش به پایین شکست در صورت تثبیت شدن زیر این روند اولین حمایت سکه محدود 10.7 میلیون تومان خواهد بود

سکه
                نمودار سکه مشکوک به ایجاد سروشونه سقف شده
                هدف این الگو محدود 7 میلیون تومان را نشان میدهد
                به نظر من دوستان فعال در حوزه دلار و سکه،طلا شدیدا احتیاط کنن اگر خط گردن شکسته بشه واقعا این الگو با کسی شوخی نمیکنه

خط گردن در 11 میلیون تومان شکسته میشه
                این عدد برای سکه حیاتی است اگر از دست بره الگو ایجاد میشه
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

با توجه به وضعیت اونس به نظر میاد دیگه تا چند سال سکه و طلا در رکود مطلق میره

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                    با توجه به وضعیت اونس به نظر میاد دیگه تا چند سال سکه و طلا در رکود مطلق میره
                    چند سال من قبول ندارم اما انتظار من اینکه تا بعد انتخابات ایران خبری تو سکه و دلار نیست
                    فعلا شرایط سیاسی هم به سمتی میره که قیمت دلار کاهشی باشه
                    و اینو باید در خرید سهام دلاری در نظر گرفت چون اونها تحت فشار قرار میگیرن
                    و ممکنه برای سال بعدی در صورتی که دلار بره زیر 20 تومان کاهش سود آوری داشته باشن
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

حتی در زمینه خودرو هم باید توجه داشت با باز شدن دربهای کشور و رفع تحریم‌ها قیمت خودروها افت محسوسی خواهد کرد
                      من حتی انتظار ندارم خودروسازها بتونن برای سه ماهه چهارم امسال افزایش نرخ بگیرن
                      در این بین بعضی خودرو سازها مثل کرمان موتور و مدیران خودرو که قیمت‌هایی نجومی روی محصولات خودشون گذاشتن با مشکلات شدیدی مواجه میشن
                      همین الان کرمان موتور فروش جک3 را اقساطی بدون سود گذاشته کسی نمیخره
                      مدیران خودرو تمام ماشین‌ها قسطی کرده و هر روز داره شرایط جدید ارائه میده بازم کسی نمیره بخره
                      همین مدیران خودرو قیمت ماشین‌ها از اول سال 3 برابر کرده حالا که تحریم‌ها رفع بشه هیچ کس به محصولاتش پول نمیده یعنی واقعا ارزش هم نداره
                      مثلا آریزو6 اول سال بوده 300 میلیون الان گذاشته 870 میلیون
                      سراتو مونتاژ اول سال بوده 400 میلیون الان شده 750 میلیون
                      خوب معلومه که وقتی تحریم‌ها برداشته بشه همین سراتو میشه 500 تومان اون وقت کی میاد اریزو 6 بخره 870 تومان؟
                      مشخصه که ارزش خرید ندارن حتی اگر به اقساط بدون سود بدن
                      ....
                      کلا منظورم این بود که اینبار تحریم‌ها یه نعمت خدادادی بود برای خودروسازها و فولادی ها و لوازم خانگی و..... که تمام شده باید دونست
                      آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/01/09, 18:07.
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• azad.
                        عضو فعال
                        • Jun 2019
                        • 962

جناب تمام نظرتون در مورد قیمت ملک چیه؟؟؟

نظر

• Hssn_mohammadi
                          عضو عادی
                          • Sep 2020
                          • 220

سلام
                          شب به خیر
                          جناب تمام سوالی داشتم در مورد میانگین حجم ریالی خرید حقیقی در یک سهم که هر چی بالاتر باشه نشونه خوبی می تونه باشه در روند سهم.
                          این مقدار می تونه در دو روز متوالی یا حتی در ابتدا و انتهای بازار کاملا متفاوت باشه! مثلا یک روز حقیقی ها بالای ۴۰ م سهمی رو خریدند ولی روز بعد حوالی ۱۰م میامگین خرید بوده، کلا با وجود تغییرات این میانگین در بازه های زمانی کوتاه چه طور از این عدد در خریدهامون بهره بگیریم
                          باتشکر

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                            جناب تمام نظرتون در مورد قیمت ملک چیه؟؟؟
                            به خاطر روند نزولی زادو ولد در کشور به نظر من دیگه این دوره های طلایی که ما طی 20 سال گذشته تجربه کردیم را هیچ وقت بازار ملک و مسکن به خودش نمیبینه
                            و انتظار دارم سرمایه گذاری در این بازار طی 20 سال آینده یکی از بدترین و کم بازده ترین بازارها باشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
                              سلام
                              شب به خیر
                              جناب تمام سوالی داشتم در مورد میانگین حجم ریالی خرید حقیقی در یک سهم که هر چی بالاتر باشه نشونه خوبی می تونه باشه در روند سهم.
                              این مقدار می تونه در دو روز متوالی یا حتی در ابتدا و انتهای بازار کاملا متفاوت باشه! مثلا یک روز حقیقی ها بالای ۴۰ م سهمی رو خریدند ولی روز بعد حوالی ۱۰م میامگین خرید بوده، کلا با وجود تغییرات این میانگین در بازه های زمانی کوتاه چه طور از این عدد در خریدهامون بهره بگیریم
                              باتشکر
                              این سرانه ها را باید در کنار تحلیل‌های بنیادی و خصوصا تکنیکال سهم بسنجید
                              در این سرانه ها طی ماه‌های گذشته به شددت دستکاری دیده میشه اما در حالت کلی من یه شرایطی را برای خودم ایجاد کردم و نتیجه خوبی هم گرفتم مثل اگر سرانه خرید طی 3 روز متوالی بره زیر 20 میلیون تومان از سهم دوری میکنم بیاد سمت 30 میلیون میزارم تو واچ لیستم بره رو 30 میلیون یه پله خرید میکنم
                              البته همه اینها با سنجیدن تکنیکال و بنیادی سهم
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

کسرام
                                در نمودار بلند مدتی 30 ساله هدف کانالی که شده است محدود 4000 تومان را نشان میدهد

نمودار میان مدتی 3 ساله

کسرام با حجمهای سنگین معاملات به طرف هدف اولیه 2000 تومان در حرکت است
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X