تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post

خوب خدارو شکر تمام بازار و سهام ها یک سروگردن از دلار بیشتر رشد کردن
    این وسط یه عده ای از سهام بازار به خاطر رشد سودآوری بالا آمدن مثل فولاد و فملی و....
    ولی خیلی از سهام بازار هیچ سودی نساختن ولی بازم 4-5 و گاها 10-20 برابر رشد دلار ، رشد کردن باید این سهام پیدا کنیم و ازشون دوری کنیم احتمالا دوره تجدید ارزیابی ها و ارزش جایگزینی یا تمام شده یا در حال تمام شدن است
    از اینجا به بعد فقط سهمی بخرید که سود سازی داره و پی به ای زیر 6-7 داره مورد نظر باشه
    البته این پی به ای 3-4 سال پیش باید بین 3-4 میبود که بگیم برای خرید جذاب هستن ولی با پولهای جدید همین پی به ای 6-7 باید مورد توجه قرار بگیرن

در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Post
    جناب تمام شبندر و شپنا فکر کنم اشتباه شده . کف قیمتی شبندر سال ۹۷ شبندر ۷۰۰ تومان بود که سال ۹۸ یه افزایش سرمایه ۱۰۸ درصدی داد.

شپنا هم کف ۹۷ قیمت ۴۰۰ تومان بود که بعد از اون دو تا افزایش سرمایه ۱۵۵ و ۴۹ درصدی داد‌
    سودهای نقدی را لحاظ کنید و نمودار تعدیل شده با لحاظ افزایش سرمایه ها و سود نقدی را بررسی کنید به همین اعداد جدول میرسید
    قیمتها در جدول نهایتا با چند ریال بالا و پایین تر درست هستند
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• اشکان2010
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 684

بازارتازه استارت زده ومیخواد ازکما خارج بشه ولی تمام عزیز وخیلی های دیگه مستقیم وغیرمستقیم و خودآگاه یاناحودآگاه
      بامقایسه های مختلف بعضا نادرست وغیرعلمی دارن هشدار میدن!...

مقایسه های گذشته نگر برای سهام ازلحاظ بنیادی ارزش خاصی نداره وهمیشه دورنما ووضعیت فعلی ومهم ترازاون آینده
      پیش روی سهام مهمه واین ازاصول اولیه بازارسهامه.اینکه سهم x دردوسه سال اخیر فلان مقداررشدیا افت کرده اهمیت خاصی
      نداره مهم اینه که آیا سهم موردنظر باتوجه به وضعیت فعلی وآینده پیش رو ودرمقایسه باسایرسهام بازار ارزش سرمایه گذاری داره یانه...

برای سرمایه گذاری درسهام هم پارامترهای زیادی وجودداره وبسیاراشتباهه که رو یک پارامترخاص مثلا epsوp/e فعلی تمرکزکنیم...

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
        بازارتازه استارت زده ومیخواد ازکما خارج بشه ولی تمام عزیز وخیلی های دیگه مستقیم وغیرمستقیم و خودآگاه یاناحودآگاه

مقایسه های گذشته نگر برای سهام ازلحاظ بنیادی ارزش خاصی نداره وهمیشه دورنما ووضعیت فعلی ومهم ترازاون آینده
        پیش روی سهام مهمه واین ازاصول اولیه بازارسهامه.اینکه سهم x دردوسه سال اخیر فلان مقداررشدیا افت کرده اهمیت خاصی
        نداره مهم اینه که آیا سهم موردنظر باتوجه به وضعیت فعلی وآینده پیش رو ودرمقایسه باسایرسهام بازار ارزش سرمایه گذاری داره یانه...

برای سرمایه گذاری درسهام هم پارامترهای زیادی وجودداره وبسیاراشتباهه که رو یک پارامترخاص مثلا epsوp/e فعلی تمرکزکنیم...
        با احترام عرض میکنم من با نظر شما مخالفم
        بازار در نهایت باید به گذشته ی پی به ای محور برگرده
        باید تناسبی بین سود سازی شرکت و مارکت شرکت وجود داشته باشه
        اصلا فلسفه سهامداری سود سازی شرکتهاست
        ولی اگر مثل سال گذشته ارزش جایگزینی ها و یا تجدید ارزیابی ها خیلی با وضعیت فعلی فاصله گرفت میتونه تعدیل بشه
        اما در نهایت باید بازار برای تولیدات یا خدمات و در نهایت به سود سازی شرکت‌ها ارزش قائل بشه و مانند گذشته پی به ای بیشتر را به سهامی بده که طرح توسعه بیشتر داره یا اینکه بتونه در آینده سود سازی بیشتر داشته باشه
        من همه را از اینجا به بعد توصیه به حرکت در سهام بنیادی و سودساز میکنم
        شاید این مطلب من به کام خیلی ها خوش آیند نباشه ولی آینده در این خصوص قضاوت خواهد کرد
        ممکنه بنده خودم هم مقداری از سبدم را به سهام غیر بنیادی و غیر سود ساز اختصاص بدم( اما برای نوسان) ولی تمرکز خودم روی سهام بنیادی میزارم
        و سهام غیر بنیادی را فقط به واسطه جو بازار و تکنیکال و... میخرم ولی کوتاه مدت و برای نوسان کوتاه مدتی
        در نهایت عرض میکنم اصل اولیه تعصب نداشتن در تمام بازار را حفظ خواهم کرد
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

یک مطلب دیگه در جواب جناب اشکان 2010 بدم
          اون مطلبی که شما در خصوص وضعیت فعلی سهم و آینده سهم تاکید کردید در همون پی به ای سهام دیده میشه و چیزی خارج از اون نیست
          یعنی اگر وضعیت فعلی سهمی بدون توجه به گذشته خوب است پس باید سود ساز باشد و پی به ای داشته باشد و اگر قرار است در آینده وضعیتش خوب شود باید پی به ای بیشتر داشته باشد
          این دو آیتم مهم که در پی به ای انعکاس پیدا میکنن باید در سهام باشن که ارزش خرید پیدا کنن
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

خوب خدارو شکر تمام بازار و سهام ها یک سروگردن از دلار بیشتر رشد کردن
            این وسط یه عده ای از سهام بازار به خاطر رشد سودآوری بالا آمدن مثل فولاد و فملی و....
            ولی خیلی از سهام بازار هیچ سودی نساختن ولی بازم 4-5 و گاها 10-20 برابر رشد دلار ، رشد کردن باید این سهام پیدا کنیم و ازشون دوری کنیم احتمالا دوره تجدید ارزیابی ها و ارزش جایگزینی یا تمام شده یا در حال تمام شدن است
            از اینجا به بعد فقط سهمی بخرید که سود سازی داره و پی به ای زیر 6-7 داره مورد نظر باشه
            البته این پی به ای 3-4 سال پیش باید بین 3-4 میبود که بگیم برای خرید جذاب هستن ولی با پولهای جدید همین پی به ای 6-7 باید مورد توجه قرار بگیرن
            ممنون بابت این جدول مفید!
            غم انگیزی داستان این هست که این محاسبات برای سهام شاخص ساز هست که اصلاح سنگین داشتند! اگرهمین محاسبه را برای گروهی از سهام خرد یا معدلی از سهام شاخص هم وزن انجام بدهید که واویلاست!! شاخص هم وزن از سقف قیمتی اش هنوز 20 درصد هم ریزش نداشته! و این امر را کسی علاقه ندارد توجه کند!!! هم وزن سال 97 کمتر از 20هزار بوده و در تابستان امسال در اوج به 520هزار رسیده یعنی رشد 26 برابری معادل 2600 درصد!(دو برابر شاخص کل) و نسبت به الان که 420هزار است یعنی همچنان 2100درصد رشد نسبت به 97 (21برابر!)

هرچند با یک عامل نمیشه نتیجه گیری کرد ولی در مقایسه بورس هنوز هم نسبت به سایر بازارهای سرمایه ای قیمت هاش بالا هست. خیلی هم بالاست! ولی چون عموم معامله گران علاقه دارند که صرفا اگر مقایسه ای میکنند نهایتا میان مدت باشد و در نهایت فقط قیمتها را با سقف قیمتی تابستان مقایسه میکنند، حتی بیان این حقایق مسلم! برای اکثر عزیزان که سهامدار هم هستند ناخوشایند است! (تجربه کردم که میگم!!!!)
            بجز بورس بقیه بازارها اعم از ملک و دلار و ماشین عموما رشدهایی در حد 6-7 برابری را تجربه کرده اند.

یک نکته این هست که بورس طی سالهای قبل معمولا کالایی ارزان تر از سایر کالاها بوده. یعنی نسبت به ارزش ذاتی همیشه بورس ارزان تر از مثلا ملک و ... بود. (که این باز یک نکته منفی دیگه است) به همین خاطر هم عموما پی به ای بورس از سود بانکی یک یا دو واحد بیشتر بود. اگر معامله گری که چندین سال از بازار دور بوده را امروز بیاوریم به پی بر ای سهام نگاهی بی اندازد شاخ درمیاورد!!! ولی این چیزها برای اکثر دوستانی که عمر فعالیت بورسی شان کمتر از یکی دو سال است قابل فهم نیست!

ولی یک نکته دیگه این هست که اخلاق و رفتار بورس از سال 98 تغییر کرد. و مقایسه اون با خیلی قبل قطعا اشتباه هست. ورود خیل عظیم سهامداران، آشنا شدن تقریبا اکثر ملت با بورس! و اینکه کسانی که در یک بازار ورود میکنند به این سادگی و به این سرعت از آن خارج نمیشوند....همه اینها را میتوان نکته مثبت در برابر نکته منفی فوق دانست

در کل این مقایسه ها بیشتر کلان نگر هستند. و صرفا یک نیم نگاهی به کلیت این مقایسه ها در تصمیم گیری معاملاتی بد نباشد و تصمیم گیری صرفا بر مبنای این مقایسه ها با اشکال زیاد مواجه است.

با توجه به اینکه این مقایسه ها کلان نگر است، به نظر من تنها شانس برگشت بازار به صورتی که بگوییم روند نزولی تمام شده است، فقط رشد سریع قیمت دلار و افزایش انتظارات تورمی است. وگرنه همچنان روند درازمدت و میان مدت نزولی است . البته که این قرطی بازیای دامنه نوسان هم تاثیر چندانی ندارد.
            آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/02/11, 00:31.
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

دلار صرافی بانک ملی
              نمودار نشون میده که در برخورد با روند صعودی 4 ساله واکنش نشون داده و به سمت سقف مثلث نزولی حرکت کرده در صورت شکستن این سقف و تثبیت شدن روی آن در محدود
              24200 تومان باید منتظر لمس مجدد سقف 32 هزار تومانی باشیم و در صورتی که نتونه از سقف مثلث عبور کنه و به روند صعودی برخورد کنه و اون در محدوده 22400 تومان بشکنه برای مدت طولانی نمیتونه اعداد بالای 23 تومان تجربه کنه و به سمت کف مثلث در 18 هزار تومان حرکت خواهد کرد

متاسفانه 24200 تومان شکسته شده
              حالا میتونه تا 26 تومان بالا بیاد
              انشالله اون موج شماری که قبلا در تاپیک گذاشتم و شروع موج 5 از 5 اصلی به این زودی ها شروع نشه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کروکودیل
                عضو فعال
                • Aug 2020
                • 3631

متاسفانه 24200 تومان شکسته شده
                حالا میتونه تا 26 تومان بالا بیاد
                انشالله اون موج شماری که قبلا در تاپیک گذاشتم و شروع موج 5 از 5 اصلی به این زودی ها شروع نشه

همین الان 26000 تومانه

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
                  همین الان 26000 تومانه
                  دلار صرافی منظور منه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• naderi1
                    ستاره‌دار(26)
                    • Sep 2020
                    • 792

باید بار دیگر لعنت فرستاد بکسانی که با جوسازی و تحلیل های ابکی و نمودار های جهت دار که بر اساس نقد شدن خود بوده باعث ترساندن تازه کاران و فروش سهم ها با ضرر و در کمترین قیمتها در دو سه هفته اخیر شدند و فعلا در برخی سهم ها ۱۰ ۲۰ درصد رشد هفته قبل را از دست دادند.
                    حالا ۴روز بعد میایند ثانیه ای روی سهم های پروژه ای مانور میدهند و نمودار میزارن و تهییح به خرید و گرفتار شدن ملت رو موجب میشوند .چند روز بعد سهم دیگر باز همین بساط و با زدن حرفهای قشنگ و ریاکارانه خود را ظاهر الصلاح نشان میدهند. احتمالا برای جایی کار میکنن که اینگونه باعث گرفتاری ملتند.
                    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• naderi1
                      ستاره‌دار(26)
                      • Sep 2020
                      • 792

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post

سلام
                      یکی از کاربران چندی پیش جدولی قرار داده بود که میزان بازده سهمها در ۱۰ یا ۲۰ سال اخیر را نشان میداد که طبق آن جدول بیشترین بازده ها لزوما سهم های با پی بر ای پایین و سود تقسیمی بالا و... نبودند
                      این نشان میدهد که در بلند مدت هم حرف شما صادق است و برای رشد سهم ها عوامل و دلایل مختلفی وجود دارد که قطعا یکی از آنها سود آوری است اما عوامل دیگر را هم بابد در نظر داشت تا بازده بیشتری کسب کرد. این فقط برای کوتاه مدت نیست و در بازه بلند مدت ۱۰ ۲۰ ساله بوده است.
                      اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

امروز شنیدم چند نفر قصد دارن زمین و خانه بفروشن برن بیت کوین و ارز دیجیتال بخرن
                        من اصلا نمیگم خرید ارزهای دیجیتال با این رشدی که کردن خوبه یا بد
                        ولی
                        انصافا خاطره مرداد و شهریور بورس را تکرار نکنید
                        لااقل اگر میخواین از این ریسک‌ها بکنید فقط از پولی باشه که نیاز ندارید با سرمایه خودتون بازی نکنید
                        اگر تو بورس بررسی نکردید و سهم خرید کردید لااقل تو ارزهای دیجیتال تحقیق کنید
                        اگر تو بورس ضرر کردید لااقل میتونستید برید درب سازمان 4تا فحش به دولت و سازمان بدید و دلتون کمی خنک بشه
                        این ارزهای دیجیتال اگر اقبال ازش برگرده بعید میدونم به غیر از خودتون بتونید به کس دیگه فحش بدید
                        من نمیگم نخرید میگم با تحقیقی بخرید با احتیاط بخرید پله ای بخرید با پول کناره و پس اندازی که لازم نداریدبخرید
                        نه اینکه بری پول قرض کنی بخری یا خونه و زمین و ماشین بفروشی بری بخری
                        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/02/12, 14:49.
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

شاید هنوز زود باشه همچین حرفی ولی یه حسی بهم میگه ارزهای دیجیتال برای سوزوندن نقدینگی روبه افزایش دنیا ساخته شدن،
                          فکر کنید هسته معملاتی یکی از ارزهای دیجیتال به هم بریزه یا از دسترس خارج بشه، دیگه تمام
                          ماهیت ارز دیجیتال هم این هست که هیچ مرجع مشخصی در هیچ جای دنیا ندارد.
                          البته این فقط یه حس بدبینانه هست، اگرم بخواد اتفاق بیفته بزودی اتفاق نخواهد افتاد باید خیلی پول ها جذب بشن اول، شاید سالیان سال

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

شاخص فلزات اساسی
                            این شاخص هم بی شباهت به شاخص بانکی نیست
                            انشالله که ااین الگوها تکمیل نشه

پولبک هم تکمیل شد در جهت تکمیل الگو حرکت میکند

بین تمام نمودارهای گروههای بازار این دوتا از همه خطرناک تر بودن
                            ولی
                            اگر این دو گروه بتونن این الگو را فیل کنن و به بالا بشکنن میتونن بیشترین بازدهی بازار همین دوتا گروه داشته باشن
                            اگر خط گردن مجدد به بالا بشکنن باید منتظر رشد شارپ در گروه بانکی و فلزاتی باشیم
                            نکته جالب این دو گروه اینکه یکی دلاری و یکی ریالی است
                            نمیدونم چه شرایط بنیادی باید ایجاد بشه که هر دو گروه باهم برن بالا
                            فعلا منتظر شکسته شدن خط گردن میمونیم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

از نظر تکنیکالی شاخص بانکی فردا میتونه خط گردن به بالا بشکنه و بعدش یه رشد 20-25 درصدی را تجربه کنه
                              و شاخص فلزاتی هم دو روز دیگه به خط گردن میرسه
                              کلا به نظر میرسه شاخص بانکی پتانسیل بیشتری برای رشد داره(برخلاف چیزی که تابلو امروز نشون داد)
                              هرچی هست باید صبر کنیم ببینیم راه این دو گروه از هم جدا میشه یا با هم وارد یک مرحله از بازدهی 20-25 درصدی میشن
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

از نظر تکنیکالی شاخص بانکی فردا میتونه خط گردن به بالا بشکنه و بعدش یه رشد 20-25 درصدی را تجربه کنه
                                و شاخص فلزاتی هم دو روز دیگه به خط گردن میرسه
                                کلا به نظر میرسه شاخص بانکی پتانسیل بیشتری برای رشد داره(برخلاف چیزی که تابلو امروز نشون داد)
                                هرچی هست باید صبر کنیم ببینیم راه این دو گروه از هم جدا میشه یا با هم وارد یک مرحله از بازدهی 20-25 درصدی میشن
                                اگر هر دو تا گروه با هم صعودی بشن (هم ریالی و هم دلاری ،هر دو صعودی)،چه طور میشه این موضوع رو توجیه کرد؟ارزشمند بودن هر دو گروه(یا به عبارت جدیدتر ،مفت بودن هر دو گروه در قیمت های فعلی)یا شاخص سازی؟@};-
                                جناب تمام براتون مقدوره شاخص دارویی ها رو هم بررسی بفرمایید؟
                                با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X