تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید خزایی
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 1260

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    من نگام به دلار از دو منظر هست
    از طرفی اگر دلار بره بالا بازار رشد میکنه و ما بورسی ها سود میکنیم و باید خوشحال بشیم ولی مردم بیچاره و کارگر و کارمند این وسط نابود میشن و باعث فشار روانی شدید به آنهاست
    از طرفی دلار بره پایین باعث سقوط بازار بورس میشه و موجبات ناراحتی ما بورسی ها را فراهم میکنه اما از اون طرف با کاهش فشار روانی به مردم بدبخت و بیچاره کشور کمی موجب آسایش خاطر کارگر بیچاره میشه
    ....
    اگر بخوام از روی احساسم نظر بدم شدیدا گزینه کاهش دلار را انتخاب می‌کنم و حاضر ضرر بورس را برای خودم قبول کنم
    ...
    چقدر دردناکه که شادی ما ناراحتی دیگر و خوسحالی دیگری ناراحتی ماست
    شیرازه هویتی جامعه در حال گسستن است
    معیارهای ایرانی اصیل و اسلامی هم در حال از بین رفتن است
    راه این جامعه به بیراهه است
    درود و هزار درود.... بازار شدیدا وابسته به دلار داره بالا میره، الان هم منتظر قیمت دلار صرافیست...

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

کل فروشنده وتوکا روی تابلو 1.8 میلیون تا مثبت 6 هست اگر بازیگرش رنج بکشه و صف خریدش کنه میتونه تو بازار خراب یکه تازی کنه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

بازار خراب شده
        اما در هیج سهمی بیشتر از 2 درصد زیر پایانی فروشنده نباشید
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

فملی صف خرید شد
          فولاد داره مثبت میشه
          اگر نفروختید دیگه نفروشید
          وتوکا هم ممکنه صف خرید بشه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

خدارو شکر چکاوه محکم به مسبر خودش ادامه میده
            امروز حتی حجم مبنا را پر نکرد
            امروز وتوکا هم فرصت خرید داد و اگر فردا هم صف خرید حفظ کنه از روزهای آینده اینم حجم مبنا را پر نمیکنه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
              درود و هزار درود.... بازار شدیدا وابسته به دلار داره بالا میره، الان هم منتظر قیمت دلار صرافیست...
              سلام
              کاملا موافقم بازار با رشد 1000 تومانی دلار ممکنه 5درصد واکنش مثبت نشون بده ولی با 100 تومان کاهش قیمت 20 درصد واکنش منفی نشون میده
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

وتوکا
                بدون شرح

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2212

من نگام به دلار از دو منظر هست
                  از طرفی اگر دلار بره بالا بازار رشد میکنه و ما بورسی ها سود میکنیم و باید خوشحال بشیم ولی مردم بیچاره و کارگر و کارمند این وسط نابود میشن و باعث فشار روانی شدید به آنهاست
                  از طرفی دلار بره پایین باعث سقوط بازار بورس میشه و موجبات ناراحتی ما بورسی ها را فراهم میکنه اما از اون طرف با کاهش فشار روانی به مردم بدبخت و بیچاره کشور کمی موجب آسایش خاطر کارگر بیچاره میشه
                  ....
                  اگر بخوام از روی احساسم نظر بدم شدیدا گزینه کاهش دلار را انتخاب می‌کنم و حاضر ضرر بورس را برای خودم قبول کنم
                  ...
                  چقدر دردناکه که شادی ما ناراحتی دیگر و خوسحالی دیگری ناراحتی ماست
                  شیرازه هویتی جامعه در حال گسستن است
                  معیارهای ایرانی اصیل و اسلامی هم در حال از بین رفتن است
                  راه این جامعه به بیراهه است

اما به نظر می رسد جنابعالی هم پشت این صحبتها داری زمینه ریزش بیشتر بورس و شکنجه مردم رو فراهم می کنی . دقیقا همون نقشی که شیخ حسن کلیدساز ( فحش خور ) داره بازی می کنه .

تا قهرمان مورد نظرتون بیاد این مشکلات تصنعی صاف کنه و افتخارش باشه برا اون و گروهش !

البته مشکل اصلی شما نیستید . متاسفانه مشکل از مردمی است که در گذشته این بازیها را قبول کرده اند و امثال شما با دست کم گرفتنشان فکر می کنید نسل جدید هم با اجبار اینگونه رفتار خواهند کرد.
                  به عواقب بلند مدتش فکر نمی کنید.
                  آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/02/14, 13:34.

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                    اما به نظر می رسد جنابعالی هم پشت این صحبتها داری زمینه ریزش بیشتر بورس و شکنجه مردم رو فراهم می کنی . دقیقا همون نقشی که شیخ حسن کلیدساز ( فحش خور ) داره بازی می کنه .

تا قهرمان مورد نظرتون بیاد این مشکلات تصنعی صاف کنه و افتخارش باشه برا اون و گروهش !

البته مشکل اصلی شما نیستید . متاسفانه مشکل از مردمی است که در گذشته این بازیها را قبول کرده اند و امثال شما با دست کم گرفتنشان فکر می کنید نسل جدید هم با اجبار اینگونه رفتار خواهند کرد.
                    به عواقب بلند مدتش فکر نمی کنید.
                    اگر بگم از سیاست متنفرم شاید بگید داره جو سازی میکنه
                    اما من طرفدار هیچ گروه یا جناحی نیستم
                    من حتی توی بورس هم بی‌طرف میمونم تا بتونم توی بازار بمونم
                    روی هیچ سهمی یا صنعتی یا گروهی تعصب ندارم
                    اگر اشتباه کنم روی اون تعصب به خرج نمیدم اون اصلاح میکنم
                    در ریزش بازار همه ضررمیکنیم (بازار که دوطرفه نیست تا از ریزش هم بشه سود گرفت) اینکه بگیم بازار حتما رشد میکنه یا حتما افت میکنه تعصب بی دلیل است
                    اما خیر همه ما بورسی ها رشد بورس است
                    ولی اینکه شما فکر کنی من در این تاپیک دارم زمینه ریزش بورس مهیا میکنم خیلی عجیبه و البته خنده داره
                    بزار راحت بگم من و تمام اعضای این تالار هم نمیتونیم روی روند بازار تاثیر بزاریم ما فقط میتونم با جهت بازار موازی حرکت کنیم و اگر عمود به بازار یا خلاف جهت اون حرکت کردیم نابود میشیم
                    ابن تالارهای گفتمان برای پیدا کردن جهت درست است نه برای شکنجه کردن و یا زمینه چینی برای ریزش یا صعود بازار
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                      ستاره دار (1)
                      • Apr 2020
                      • 1034

جناب تمام منفی امروز بازار رو کلا نتونستم هضم کنم یا کلی بگم اصلا انتظار این رو نداشتم که اینطوری شه بنظرتون علتش چی بود ؟ امکان داره بخاطر تصویب بودجه باشه ؟
                      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                        جناب تمام منفی امروز بازار رو کلا نتونستم هضم کنم یا کلی بگم اصلا انتظار این رو نداشتم که اینطوری شه بنظرتون علتش چی بود ؟ امکان داره بخاطر تصویب بودجه باشه ؟
                        زیاد خودت را خسته نکن آقا میلاد بازار صبر میکنه تا 3 اسفند ببینه جو بایدن با ایران چه تصمیمی میگیره بابت اخطار مجلس انقلابی که قرار بود بازرسی های اتمی محدود بشه

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                          چرا اتفاقا از لحاظ تکنیکالی قابل پیش بینی بود
                          رسیدن به اولین مقاومت
                          سود 20 تا 30 درصدی در کوتاه مدت و شناسایی سود توسط نوسانگیران
                          اینها میتونه از دلایل منفی امروز باشه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

فردا صفهای فروش جمع میکنن پس خیلی تو رفتن به صفهای فروش عجله نکنید اگر بازار عاقل باشه بازار با صفهای فروش شروع میشه و و متعادل تمام میشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

در زمانهای نچندان دور
                              شرکت‌های سرمایه گذاری بر مبنای ناو اونها(ارزش دارایی ها و زیر مجموعه ها) قیمت گذاری میشدن
                              و معمولا قیمت عددی بین 60 تا 90 درصد ناو را بنا بر کوچک و یا بزرگ بودن شرکت و طرحهای و آینده سهام زیر مجموعه و سود دهی اونها را پیدا میکردن
                              اما در یکی دوسال گذشته افزار از دست ملت در رفت و بعضی از سرمایه گذاری ها تا 200 و حتی 300 درصد از ناو هم معامله شدن
                              کلا اون قدیمها وقتی ناو شرکتی کمتر از 60 درصد بود میگفتن این ارزان است و میشه خرید و وقتی ناو میرفت روی 80 درصد میگفتن دیگه کم کم وقت فروش رسیده و تا جایی که من یادم میاد ما اون موقع شرکت سرمایه گذاری نداشتیم که بیشتر از ناو خودش قیمت بخوره حتی 100 درصد ناو هم نداشتیم چه رسد به 200 یا 300 درصد ناو.
                              حالا هم اگر کسی قصد داره روی سرمایه گذاری ها کار کنه اول به بررسی ناو اون اهمیت بده و سعی کنه از ناوهای زیر 50 درصد شروع کنه و با شرط تقسیم سود مناسب
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

فردا صفهای فروش جمع میکنن پس خیلی تو رفتن به صفهای فروش عجله نکنید اگر بازار عاقل باشه بازار با صفهای فروش شروع میشه و و متعادل تمام میشه
                                بازار با صفهای فروش کم جون شروع کرده
                                به نظر من اول وقت تمام صفهای فروش جمع میشه و میرن بالا
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X