تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آريانا
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 599

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در واقع تغییر دامنه نوسان بصورت نامتقارن کاملا" هدفمند بود و میدانستند که دولت با این مقدار فروش اوراق دیگه پولی برای صندوقها جهت خرید سهام نمی مونه و برای جلوگیری از آب شدن بیشتر سرمایه های مردم کف مضنه قیمت را از 5- به 2- رسوندند.

عملا" با پایان یافتن عرضه اوراق از یکطرف و کاهش قیمت سهام از طرف دیگر باید منتظر یک برگشت در بازار باشیم که به احتمال زیاد میفته برای اونور سال.

بنابراین جدای از ریسکهای سیاسی مختلف حاکم بر کشور , بهترین زمان خرید هفته آخر اسفند ماه خواهد بود.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

واقعا قیمت خیلی از سهامهای بازار از اینجا به بعد هندی میشه
      همین شپنا که الان حتی حجم مبنا را کسی نمیخره فقط 3 ماهه سوم امسال 562 ریال سود ساخته و این سود قطعا در سه ماهه چهارم بیشتر میشه در 9 ماهه به سود 1133 رسیده و امسال راحت میتونه بین 170-190 تومان سود بسازه
      یعنی شپنا الان داره با پی به ای 6.2 معامله میشه
      یا فولاد که خود شرکت گفته امسال 164 تومان سود میسازه الان با پی به ای 6.9 داره معامله میشه
      من کاری به قیمت تابلو این سهام ارزشمند ندارم
      ولی از این جا به بعد خرید این سهام سود ده با پی به ای زیر 7 برای گرفتن سود سالیانه هم توجیه داره
      بازار در خرید فولاد 2400 تومان و شپنای 5200 تومانی و ........ اشتباه میکرد
      و الان داره با فروش فولاد و شپنای 1100 تومانی همون اشتباه را تکرار میکنه

کسی توجه کرده که همین شبندر و شبریز امسال میتونن تا محدود 370-400 تومان هم سود بسازن
      آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/02/28, 13:27.
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
        در واقع تغییر دامنه نوسان بصورت نامتقارن کاملا" هدفمند بود و میدانستند که دولت با این مقدار فروش اوراق دیگه پولی برای صندوقها جهت خرید سهام نمی مونه و برای جلوگیری از آب شدن بیشتر سرمایه های مردم کف مضنه قیمت را از 5- به 2- رسوندند.

عملا" با پایان یافتن عرضه اوراق از یکطرف و کاهش قیمت سهام از طرف دیگر باید منتظر یک برگشت در بازار باشیم که به احتمال زیاد میفته برای اونور سال.

بنابراین جدای از ریسکهای سیاسی مختلف حاکم بر کشور , بهترین زمان خرید هفته آخر اسفند ماه خواهد بود.

سلام ...
        موافقم ...

زمان مناسب خرید از شاخص ۱،۱۳۰،۰۰۰ واحدی می تواند آغاز شود ، اگر پایین تر رفت و یا برگشت زد ، می توان خرید ها را تکمیل کرد ..
        مثلا حوالی ۱،۰۶۰،۰۰۰ اگر برسد بهترین نقطه ی خرید است ...( با حد زیان شکست کف ۱،۰۵۰،۰۰۰ واحدی )
        .

نظر

• hamed_seyd
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 104

مجلس تصویب کرد: افزایش ۲۷۵ درصدی قیمت برق صنایع

?نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای با افزایش بهای برق صنایع فلزی، واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی موافقت کردند.

?طبق این مصوبه وزارت نیرو مکلف است متوسط بهای انرژی برق تحویلی به صنایع فولادی، آلومینیوم، مس، فلزات اساسی، کانی‌های فلزی، واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی را بر مبنای نرخ خرید انرژی برق از نیروگاه‌های دارای قرارداد تبدیل انرژی (eca) محاسبه و دریافت کند. منابع حاصل از محل افزایش بهای برق این صنایع به حساب شرکت توانیر نزد خزانه‌داری کل کشور واریز می‌شود.

?محمدباقر نوبخت در جریان بررسی این بند گفت که با این مصوبه قیمت برق از ٨٠ به ٣٠٠ تومان افزایش می‌یابد و این امر باعث می‌شود برق برای این مجموعه‌ها هشت هزار میلیارد تومان گران شود.

نظر

• hamed_seyd
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 104

در جلسه روز یکشنبه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، گزارشی از برنامه های اجرا شده و در دست اقدام دولت برای ایجاد ثبات در بازار ارز از سوی دستگاه های ذیربط ارائه شد.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی با تاکید بر فضای جدید به وجود آمده، افزود: در این مرحله نباید اجازه دهیم سختی ها و فشارها بر زندگی مردم و معیشت آنان تداوم یابد از این نظر باید برای ثبات قیمت کالاها به عنوان سیاستی عاجل و اصلی دولت، قیمت ها به تعادل برسد.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه دولت همواره در پی آن بوده که بتواند ارز را به قیمت واقعی آن نزدیک کند و قیمت فعلی را به هیچ وجه به نفع اقتصاد کشور ندانسته، تصریح کرد: اخلال تحریم ها در مراودات بانکی و ارزی کشور و سودجویی کاسبان تحریم، عوارض جنگ اقتصادی را تشدید کرد که بحمدالله این فضا در حال کم رنگ شدن است.

روحانی خاطرنشان کرد: دولت تلاش دارد با ایجاد اجماع و هماهنگی با همه دستگاه ها و بخش های مختلف کشور و کاستن عوارض غیر اقتصادی موثر بر فضای اقتصادی کشور و بازار سرمایه و تلاش برای آزادسازی منابع ارزی بلوکه شده، بتواند سریع تر قیمت ارز را به قیمت واقعی آن نزدیک کند.

نظر

• CHESTER.2020
              عضو فعال
              • Apr 2020
              • 1255

در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Post
              در جلسه روز یکشنبه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، گزارشی از برنامه های اجرا شده و در دست اقدام دولت برای ایجاد ثبات در بازار ارز از سوی دستگاه های ذیربط ارائه شد.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی با تاکید بر فضای جدید به وجود آمده، افزود: در این مرحله نباید اجازه دهیم سختی ها و فشارها بر زندگی مردم و معیشت آنان تداوم یابد از این نظر باید برای ثبات قیمت کالاها به عنوان سیاستی عاجل و اصلی دولت، قیمت ها به تعادل برسد.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه دولت همواره در پی آن بوده که بتواند ارز را به قیمت واقعی آن نزدیک کند و قیمت فعلی را به هیچ وجه به نفع اقتصاد کشور ندانسته، تصریح کرد: اخلال تحریم ها در مراودات بانکی و ارزی کشور و سودجویی کاسبان تحریم، عوارض جنگ اقتصادی را تشدید کرد که بحمدالله این فضا در حال کم رنگ شدن است.

روحانی خاطرنشان کرد: دولت تلاش دارد با ایجاد اجماع و هماهنگی با همه دستگاه ها و بخش های مختلف کشور و کاستن عوارض غیر اقتصادی موثر بر فضای اقتصادی کشور و بازار سرمایه و تلاش برای آزادسازی منابع ارزی بلوکه شده، بتواند سریع تر قیمت ارز را به قیمت واقعی آن نزدیک کند.

WTF?!!! اون پسر خاله ی من بود که هفته ای 6 تا تریلی موز میاورد !!! کاسب تحریم رو هم مصادره کردند!!
              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

ما روزهای بدتر از اینم در بازار دیدیم از سال 84 بدتر نداریم واقعا مظلوم بودیم احمدی نژاد میگفت بورس قمارخانه است حتی جرات نمی‌کردیم اعتراض کنیم حالا باز خوبه میشه رفت جلوی سازمان و چند تا تخم مرغ زد به درب سازمان و چهارتا شعار داد شاید اثر داشت ولی اون سالها سهامدار بودیم انگار گناهکار بودیم
                ....
                حالا این روزهای منحوس تمام خواهد شد
                ...
                اگر سهامدار هستید که خوب کاری نمی‌تونید بکنید
                ....
                اگر نقد هستید صبر کنید وقتی بازار جمع شد سهام بزرگ یا کوچیکی را بخرید که سود سازی قابل قبولی دارن و تقسیم سود خوبی در مجمع چندماه دیگه خواهند داشت

خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در خصوص بحث تقسیم سود که مطرح کردیم توجه داشته باشید فقط پی به ای پایین داشتن نمیتونه برای خرید مناسب باشه
                  ما دنبال بیشترین سود تقسیمی در مجمع هستیم
                  مثال بزنیم
                  فرض کنید سهم الف پی به ای 20 دارد و سهم ب پی به ای 4 دارد
                  ولی سهم الف تقسیم سود 100 درصد دارد و سهم ب تقسیم سود 10 درصدی حالا کدام بهتر است؟؟
                  در این بررسی کاملا مشخص است سهم - الف- به خاطر تقسیم سود بالا به اندازه 5درصد قیمت روز سهم سود پرداخت می‌کند و سهم - ب- به اندازه 2.5 درصد از قیمت روز سهم سود پرداخت می‌کند بنابراین مشخص است که سهم - الف- با وجود پی به ای 20 به خاطر تقسیم سود 100 درصدی از سهم- ب- با پی به ای 4 به خاطر تقسیم سود پایین بهتر بود و برای خرید ارزنده تر است
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Saba60
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 112

آخرین مرحله فروش اوراق بدهی، ۱۲ اسفند ه اگه اشتباه نکنم. چاره ای نیست و فقط باید صبر کرد و دید اوضاع بازار بعد از اون تاریخ چطور میشه. امیدوارم این دیگه آخرش باشه!
                    @};-شادی از خرد عاقل تر است@};-

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط Saba60 پست شده است View Post
                      آخرین مرحله فروش اوراق بدهی، ۱۲ اسفند ه اگه اشتباه نکنم. چاره ای نیست و فقط باید صبر کرد و دید اوضاع بازار بعد از اون تاریخ چطور میشه. امیدوارم این دیگه آخرش باشه!
                      بله ما هم شنیدیم اگر این درست باشه باید بازار از اواخر وقت فردا جمع بشه و انشالله از 12 اسفند بازار مثبت را ببینه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3753

در اصل توسط Saba60 پست شده است View Post
                        ...به قول ترامپ ببینیم چه میشود !!اگر درست شد بازار یا روندش تغییر کرد ..احتمالا تحلیلی که علت اصلی این وضعیت بازار بحث اوراق مشارکت میدونه ..درست میتونه باشه ...اما اگر اینطور نشه ...باید درباره دیگر مفروضات هم تجدید نظر کرد ...

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

جناب تمام ممنون میشم ایرادات این موج شماری رو بگید
                          موج ۲ تا ۳۸.۲ فیبو موج ۱ رو اصلاح کرده
                          موج ۳ کشیده شده
                          موج ۵ هم اگه ناتوان باشه باید به اندازه موج ۳ رشد داشته باشه
                          بقیه توضیحات رو هم تو عکس نوشتم
                          سهم مورد نظرم شستاست با این استراتژی باهاش هستم

البته امکانش هست الگوی مثلث هم در آخر بعنوان ۳ الگوی اصلاحی wxyxz
                          اضافه شه که اونو لحاظ نکردم خوشبینانه نگاه کردم
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post

جناب تمام ممنون میشم ایرادات این موج شماری رو بگید
                            موج ۲ تا ۳۸.۲ فیبو موج ۱ رو اصلاح کرده
                            موج ۳ کشیده شده
                            موج ۵ هم اگه ناتوان باشه باید به اندازه موج ۳ رشد داشته باشه
                            بقیه توضیحات رو هم تو عکس نوشتم
                            سهم مورد نظرم شستاست با این استراتژی باهاش هستم

البته امکانش هست الگوی مثلث هم در آخر بعنوان ۳ الگوی اصلاحی wxyxz
                            اضافه شه که اونو لحاظ نکردم خوشبینانه نگاه کردم
                            موج شماری را نمیشه از هرجایی خواستیم شروع کنیم
                            ولی در خصوص موج اصلاحی به نظر من اگر کف قبلی شاخص از دست بره وارد یه روند نزولی با 5 موجی شده ایم
                            که راحت میتونه بیاد زیر 1 میلیون واحد
                            فعلا بهتره فقط نظاره گر باشیم بازار به تکنیکال واکنشی نشون نمیده مگر روندهای بلند مدتی
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                              موج شماری را نمیشه از هرجایی خواستیم شروع کنیم
                              ولی در خصوص موج اصلاحی به نظر من اگر کف قبلی شاخص از دست بره وارد یه روند نزولی با 5 موجی شده ایم
                              که راحت میتونه بیاد زیر 1 میلیون واحد
                              فعلا بهتره فقط نظاره گر باشیم بازار به تکنیکال واکنشی نشون نمیده مگر روندهای بلند مدتی
                              خیلی دارم تلاش میکنم‌ دقیقا بفهمم کجای کارم یا چه بلایی داره سرمون میاد ولی متاسفانه هر روز بیشتر احساس میکنم که چقدر تو این‌ بازار پرتم من هنوز هیچ سودی از این بازار نبردم و این همه موج رو بیخودی از دست دادم اگه تعصب نداشتم الان سود های خیلی خیلی درشتی گرفته بودم فهمیدم اشتباه کردم ولی از یه طرف هم مجازات یک اشتباه تو بورس چقدر میتونه دردناک باشه هیچوقت فکر نمیکردم این موج انقدر بی رحم باشه
                              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

خبر مهمی است:

? با مصوبه هیات مدیره سازمان بورس، تزریق 15 درصد نقدینگی از منابع صندوق‌های درآمد ثابت به بازار سهام الزامی شد.
                                .....
                                این 15 درصد برای جمع کردن تمام صفوف فروش بازار فعلی کافیه البته خیلی هم اضافه میاد
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X