تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14637

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

تمحرکه باز شد
    صف فروش 2 میلیون حالا فقط باید منتظر بازی بازیگر سهم باشیم اگر امروز جمعش کنه راحت میتونه در صف خرید قفلش کنه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14637

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      تمحرکه باز شد
      صف فروش 2 میلیون حالا فقط باید منتظر بازی بازیگر سهم باشیم اگر امروز جمعش کنه راحت میتونه در صف خرید قفلش کنه
      احتمالا خریدار میخواست قیمت پایین باز بشه ولی بازیگر سهمبا هماهنگی ناظر اجازه بازگشایی روی قیمت پایین ندادن
      حالا فقط مانده صف فروش فعلی که به 3 میلیون رسید
      بازیگر باید اینو جمع کنه تا کل بازی این سهم دست خودش باشه بعدش هرکاری یخواد میتونه با این سهم انجام بده
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• محمدرض
        عضو فعال
        • May 2019
        • 391

احتمالا خریدار میخواست قیمت پایین باز بشه ولی بازیگر سهمبا هماهنگی ناظر اجازه بازگشایی روی قیمت پایین ندادن
        بازیگر باید اینو جمع کنه تا کل بازی این سهم دست خودش باشه بعدش هرکاری یخواد میتونه با این سهم انجام بده
        جناب تمام به نظر ميرسه بازيگر قدرت كافي نداره والا شما پلوله را ببنيد خيلي پر صلابت تر از تمحركه ظاهر شده.

نظر

• فرهنگ سازان
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2014
          • 692

درود

این انتظاری هست که از بیشتر سهم های کوچک در این ابعاد میشه داشت. بعضی حتی از نظر شناوری و بازی بازیگرها و البته بنیادی سهم در وضعیت بهتری هم هستند

ولی وضعیت اسفناک کلی بازار این اجازه رو نمیده و ترغیب به جمع و جور کردن سهمشون نمی کنه.همین فرمول برای تمحرکه هست و دلیل خاصی برای

ادامه رشد (حداقل فعلا) دیده نمیشه. اون رشد 25 درصدی هم نوسانی بود که ، شد و گرفت در این بازار .

البته که سهم کوچیکه و در بازار ، احتمال، همیشه هست و ممکنه دقیقا فرمایش شما هم بشه و سهم رو قفل کنند تو صف خرید .

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14637

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
            درود

این انتظاری هست که بیشتر سهم های کوچک در این ابعاد میشه داشت. بعضی حتی از نظر شناوری و بازی بازیگرها و البته بنیادی سهم در وضعیت بهتری هم هستند

ولی وضعیت اسفناک کلی بازار این اجازه رو نمیده و ترغیب به جمع و جور کردن سهمشون نمی کنه.همین فرمول برای تمحرکه هست و دلیل خاصی برای

ادامه رشد (حداقل فعلا) دیده نمیشه. اون رشد 25 درصدی هم نوسانی بود که ، شد و گرفت در این بازار .

البته که سهم کوچیکه و در بازار ، احتمال، همیشه هست و ممکنه دقیقا فرمایش شما هم بشه و سهم رو قفل کنند تو صف خرید .
            سهامی در این حد کوچیک کاملا به دست بازیگرش نگاه میکنه
            ما هم نگاه میکنیم ببینیم بازیگرش چه خوابی برای سهم دیده
            نکته این سهم اینکه بازیگر سهم هنوز به طور تمام و کامل در سهم هست و چیزی نفروخته که سهمو رها کنه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14637

سطح اعتراضات هر روز داره گسترده تر میشه
              عده ای میخوان از این اعتراضات و بدبختی سهامدارن در جهت منافع انتخاباتی بهره برداری کنن ولی
              ولی اقایون شاید اگر دیرتر اقدام کنید دیگه چیزی برای کسی باقی نمونه که به بهره برداری برسه
              همین 50 میلیون سهامدار اگر در انتخابات شرکت نکنن فاتحه همه خوانده شده است
              دست از لجبازی بردارید این بازار دیگه وقت برگشتش شده فقط نباید اینو برای روز آنتخابات نگه دارید
              ملت خر فرض نکنید اگر رای میخواید از همین فردا بازار را مثبت کنید
              اگر یک هفته به انتخابات مثبت کنید هیچ کسی رای نمیده
              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/04/24, 12:45.
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Mehrsana
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1191

سطح اعتراضات هر روز داره گسترده تر میشه
                عده ای میخوان از این اعتراضات و بدبختی سهامدارن در جهت منافع انتخاباتی بهره برداری کنن ولی
                ولی اقایون شاید اگر دیرتر اقدام کنید دیگه چیزی برای کسی باقی نمونه که به بهره برداری برسه
                همین 50 میلیون سهامدار اگر در انتخابات شرکت نکنن فاتحه همه خوانده شده است
                دست از لجبازی بردارید این بازار دیگه وقت برگشتش شده فقط نباید اینو برای روز آنتخابات نگه دارید
                ملت خر فرض نکنید اگر رای میخواید از همین فردا بازار را مثبت کنید
                اگر یک هفته به انتخابات مثبت کنید هیچ کسی رای نمیده

یه جمله ای هست که میگه تا خم نشی کسی سوارت نمیشه! یا تا خر نباشه خرسوار هم نیست!

این جملات به این معناست که اگه در جایی شما خرسوار دیدی بدون که حتماً اونجا خر وجود داره! در کشور ما اگه خر وجود نداشت این حکومت 43 سال حکومت نمیکرد و بر مردم سوار نمیشد! نمیخوام بگم همه مردم ایران خر تشریف دارند اما بخش عمده ای متاسفانه هستند!

جناح مخالف، یه کلیپی از روحانی درست کردن که حرفهای قبل انتخاباتش و بعد رو مونتاژ کردن. روحانی میگه چرا ارزش پول مردم رو یک شبه نصف کردید و دست در جیب مردم کردید؟ بعد 8 سال بعد میبینی خودش ارزش پول ملی رو یک ششم میکنه و اون مابقیشم از طریق بورس بالا میکشه! خب این اصلاح طلب بود اون قبلی که اصول گرا بود! اون چه گلی به سر مردم زده بود. اینها خوب مردم ایران رو شناختند! و الانم خوب دارن سواری میگیرند! ببخشید ولی همین جمله آخر شما یعنی چی؟ یعنی الان بازار رو مثبت کنند شما باید بری رای بدی؟!

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14637

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                  یه جمله ای هست که میگه تا خم نشی کسی سوارت نمیشه! یا تا خر نباشه خرسوار هم نیست!

این جملات به این معناست که اگه در جایی شما خرسوار دیدی بدون که حتماً اونجا خر وجود داره! در کشور ما اگه خر وجود نداشت این حکومت 43 سال حکومت نمیکرد و بر مردم سوار نمیشد! نمیخوام بگم همه مردم ایران خر تشریف دارند اما بخش عمده ای متاسفانه هستند!

جناح مخالف، یه کلیپی از روحانی درست کردن که حرفهای قبل انتخاباتش و بعد رو مونتاژ کردن. روحانی میگه چرا ارزش پول مردم رو یک شبه نصف کردید و دست در جیب مردم کردید؟ بعد 8 سال بعد میبینی خودش ارزش پول ملی رو یک ششم میکنه و اون مابقیشم از طریق بورس بالا میکشه! خب این اصلاح طلب بود اون قبلی که اصول گرا بود! اون چه گلی به سر مردم زده بود. اینها خوب مردم ایران رو شناختند! و الانم خوب دارن سواری میگیرند! ببخشید ولی همین جمله آخر شما یعنی چی؟ یعنی الان بازار رو مثبت کنند شما باید بری رای بدی؟!
                  هیچ بایدی وجود نداره
                  جمله من کلی بود نه بحث سیاسی که باید رای بدیم یا رای ندیم
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14637

طلا لوتوس

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14637

شاخص کل

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14637

تمحرکه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14637

شاخص کل

شاخص کل راه زیادی تا رسیدن به کف خودش نداره
                          باید کم کم منتظر برگشت باشیم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Amir.tala
                            ستاره دار (2)
                            • Dec 2015
                            • 3135

احتمالا اینبار هم کف قبلیش رو نشکند!

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14637

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                              احتمالا اینبار هم کف قبلیش رو نشکند!
                              من در اطرافم میبینم که آخرین نفراتی که امیدی به بازار داشتن هم در حال نامید شدن و رفتن از بازار هستن
                              و این منو به برگشت بازار امیدوار میکنه.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Deutschland
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 838

فکر نکنم
                                هر روز پچه ها بورس تو خیابونن میگن بدبخت شدن
                                این خودش نمیزاره مردم بیان بورس
                                خیلی به بورس زربه میزند
                                ایران اینترنتینال هم هر روز مال باختگان بورس نشان میده

نظر

در حال کار...
                                X