تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Postوقتی دامنه محدوده اون هم از نوع فرمایشی این طبیعت بازاره که صف سازی ایجاد بشه .
چه عامدانه و با اهداف تخریبی ( بدست حقوقی ها و رانتی ها ) چه بدست سهامدار خرد.
ایران و خارج ایرانم نداره ، یه رفلکس کاملا نرمال در بازاریه که غل و زنجیر شده و فاقد نقدینگی و نقدشوندگیه .
با وجود دامنه الاکلنگی نمیشه در طرف عرضه تقاضا تعادل کافی نباشه و سهم قفل در صف خرید / فروش نشه . بالاخره به یه طرف سنگینی میکنه.
اینکه میفرمایید از 68 تا به حال سهامدار بودید و این وضع جدیده رو هم تعمیم بدید به وضعیت فضاحت بار کل مملکت.
ما حتی در اوج زمان جنگ هم تا این حد درگیر بی کفایتی و تورم و قحطی و کثافت نبودیم.
بورس هم متاثر از وضعیت قمر در عقرب اقتصادی و سیاسی به این وضع منجر شده.
پس بس کنید از مقصر پنداشتن مردم . ساده ترین و بی نتیجه ترین راه حل همینه.
مقصر جریان و سیستم دیگریست که از مردم منتفع میشه و انگشت اتهام رو سمتشون میگیره و شما هم میشی نمایندشون برای سرزنش جریان محکوم.
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
از همون روز که شرکت زیان ده با کلی بدهی رو در قالب شرکت با سود انباشته معرفی کردند معلوم بود کلاهبرداری بزرگی در راهه! اینها پدیده رو از پهلوان گرفتند و خودشون ده برابر اون دزدی کردند. باز اون بنده خدا یه چند تا کار مثبت هم داشت انجام میداد.
نظر
-
(از باب برزویه حکیم )برسد به دست مشتی دون عاجز:
چون يکچندی بگذشت و طايفه ای را از امثال خود در مال و جاه بر خويشتن سابق ديدم نفس بدان مايل گشت، و تمنی مراتب اين جهانی بر خاطر گذشتن گرفت، و نزديک آمد که پای از جای بشود.با خود گفتم:ای نفس ميان منافع و مضار خويش فرق نمی توانی کردن،و خردمند چگونه آرزوی چيزی در دل جای دهد که رنج و تعب (تبعت) آن بسيار باشد و انتفاع و استمتاع از آن اندک؟ و اگر در عاقبت کارها و هجرت سوی گور فکرتی شافی واجب داری حرص و شَره اين عالم فانی بر تو بسر آيد.
و قوی تر سببی در کارهای دنيا مشارکت مُشتی دون عاجر است که بدان مغرور گشته اند.
نظر
-
هرسهمی هرجا فرصت خروج داد فقط بفروشید فرار کنید روند بشدت نزولیه ...حتی سهمی که ۸۰درصدم اصلاح کرده نخرید ...تو رکند نزولی کسی به اصلاح نگاه نمیکنه فقط میخوان سرمایشونو نجات برن از این باتلاق....همین خودرو از ۸۰۰شد ۳۰۰ همه گفتن کفشه اخرش چی شد؟از همونجا ۵۰درصد اومده پایینتر...بس گول مافیا و نمودارهاشونو نخورید اینا نماینده حقوقی هستن فقط نقد کنید و فرار کنید از این بازار مکار...تجربه ۲۰ساله من به تازه واردهای ساده لو بود
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
۴ الی ۵ ماه دیگه هم میره مجمعبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
وقتی تو قیمت 4 تومان شپنا و 5 تومان شبندر را فروختم و اعلام کردم در همین تاپیک چند تا آیدی گفتن به حرفش گوش نکنید اینها نماینده حقوقی ها هستن که سهام از چنگ شما در بیارن از حقوقی پول میگیرن تا تبلیغات منفی کنن و....
چقدر زود گذشت..خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postجناب تمام سود خالص شستا امسال ۳۲۰۰۰ میلیارد تومن گفته شده یعنی برا هر سهم بعد افزایش سرمایه ۲۲۵ تومن با این حال امکانش هست ۷۵۰ تومن رو ببینه؟
۴ الی ۵ ماه دیگه هم میره مجمع
ممکنه
بازم تکرار میکنم ممکنه اگر (بازم میگم اگر) کف 1000 تومان از دست بده اعداد پایین را هم تجربه کنه
در مورد سود شستا بررسی کنید اگر از محل غیر عملیاتی باشه زیاد ارزشی نداره و بازار بهش پی به ای نمیدهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
بیخودی برگشت بازار را به جلسه سران قوا ربطش ندید
اون جلسه چه برگزار بشه چه نشه بازار راه خودش میره
قیمتها هم در بعضی سهام واقعا جذاب شدن و اگر جو کمی آرام بشه خودشون بدون کمک حقوقی و بازیگر و این چیزا برمیگردنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبیخودی برگشت بازار را به جلسه سران قوا ربطش ندید
قیمتها هم در بعضی سهام واقعا جذاب شدن و اگر جو کمی آرام بشه خودشون بدون کمک حقوقی و بازیگر و این چیزا برمیگردن
نظر
-
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبیخودی برگشت بازار را به جلسه سران قوا ربطش ندید
قیمتها هم در بعضی سهام واقعا جذاب شدن و اگر جو کمی آرام بشه خودشون بدون کمک حقوقی و بازیگر و این چیزا برمیگردن
باید اتفاقا انها را مجبور کرد که با اهرمهایی که دارند از بازار حمایت کنند و اجازه ریزش بیشتر ندهند اگر دست این مدیران نقد شده باشد و فشار سهامداران هم نباشد بازار را بیش از اینها میارن پایین!!شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
نظر