کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
قیمت های امروز بورس کالا ترکونده
الان دیگه همه مطمئن هستن که بورس کالا مسول گرانی خودرو در کشور است و این خطرناکه داره کم کم زمزمه های خروج خودرو از بورس کالا شروع میشه
مافیا خودرو داره تلاش میکنه با سفته بازی و گران کردن خودرو در بورس کالا زمینه خروج خودرو از بورس کالا مهیا کنه
ببینید این خبر خروج خودرو از بورس کالا را ما چه زمانی اعلام کردیم
بعدش یک کاربر بی وجود آمد در همین تاپیک و ما را متهم به چیزهایی کرد که شایسته خودش بود.
همونجا گفتم این کاربر که خودش دایه عزیزتر از مادر نشون میده ملت بیچاره میکنه ولی اونم خودش دلسوز تازه واردها نشون میداد و....
....
انشالله که در نهایت خودرو به بورس کالا برگرده
این آخرین ترکش مافیا خودرو بود که رها کرد
اگر بعد از این بتوانند خودرو را به بورس کالا برگردانند من در نمادهاي خودرویی تک سهم میشم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ببینید این خبر خروج خودرو از بورس کالا را ما چه زمانی اعلام کردیم
بعدش یک کاربر بی وجود آمد در همین تاپیک و ما را متهم به چیزهایی کرد که شایسته خودش بود.
همونجا گفتم این کاربر که خودش دایه عزیزتر از مادر نشون میده ملت بیچاره میکنه ولی اونم خودش دلسوز تازه واردها نشون میداد و....
....
انشالله که در نهایت خودرو به بورس کالا برگرده
این آخرین ترکش مافیا خودرو بود که رها کرد
اگر بعد از این بتوانند خودرو را به بورس کالا برگردانند من در نمادهاي خودرویی تک سهم میشم
تمام جان این بی شرفا دنبال مابه التفاوت قیمت کارخانه و بورس کالا هستن مطمئن باش اگر مصوب شود که خودرو در بورس عرضه شود نمیگذارند آن مابه التفاوت نصیب خودروساز شود و طبق گفته چند نماینده مجلس باید به حساب دولت واریز شود و مطمئنا خرید سهام خودرو ساز پشیزی ارزش ندارد
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
خداروشکر امروز خساپا بستن و بازار کمی جون گرفت
این دوتا پت و مت نباید تا تعیین تکلیف کامل در خصوص بورس کالا باز کنن
خدا خواست و ما توانستیم
شنیدم که بیمه نوین 2500 میلیارد تومان پرتفوی بورسی و همین مقدار هم املاک داره و سود انباشته قابل توجه
در حالی که مارکت شرکت فقط 980 میلیارد تومان است
کمی بیشتر سهمو بررسی میکنیم بیشتر دلیل خرید سنگین حقیقی ها را متوجه میشیم
خدا خواست و ما توانستیم
سلام جناب تمام عزیز
یه مشورت ازتون میخواستم ، لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید
غپونه قراره ۲۵ بهمن بره مجمع افزایش سرمایه از محل سود انباشته و حدود ۴۰ درصد هست
به نظرتون با سهم برم مجمع یا خیر؟
ممنونم از راهنماییتون
شنیدم که بیمه نوین 2500 میلیارد تومان پرتفوی بورسی و همین مقدار هم املاک داره و سود انباشته قابل توجه
در حالی که مارکت شرکت فقط 980 میلیارد تومان است
کمی بیشتر سهمو بررسی میکنیم بیشتر دلیل خرید سنگین حقیقی ها را متوجه میشیم
سلام و با اجازه صاحبخانه
قصدم دخالت در كار شما نيست و فقط از بابت شفاف كردن عرض مي كنم.
صورتهاي مالي 9 ماهه:
پرتفوي بورسيش(عمده): نوين ، وملت ، شبندر ، سامان ...
سود انباشته 147 ميليارد تومان
ملك مگر از بانك سامان بهش برسه.
اگر اطلاعات خاصي از منابع ديگه اي داريد لطفا بفرمائيد.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
سلام و با اجازه صاحبخانه
قصدم دخالت در كار شما نيست و فقط از بابت شفاف كردن عرض مي كنم.
صورتهاي مالي 9 ماهه:
پرتفوي بورسيش(عمده): نوين ، وملت ، شبندر ، سامان ...
سود انباشته 147 ميليارد تومان
ملك مگر از بانك سامان بهش برسه.
اگر اطلاعات خاصي از منابع ديگه اي داريد لطفا بفرمائيد.
سلام و درود
بنده شنیدهام را عرض کردم
و البته امروز هم یه پله خرید زدم
سهم کوچکی است و راحت میتونن بالا و پایینش کنن
خدا خواست و ما توانستیم
چقدر فروشنده داره این وسدید لامصب
هرچی تو صف فروش میخریم تمومی ندارن
یه گروهی داره خارج میشه
خدا خواست و ما توانستیم
بیمه نوین یه واگرایی منفی داشت که بخاطرش از 215 تا 165 تومان اصلاح کرد
امروز هم مجدد به این روند برخورد کرد و نتونست عبور کنه فردا اگر بتونه از شر این واگرایی خلاص بشه میتونه سقف کوتاه مدتی 215 رد کنه
خدا خواست و ما توانستیم
خودرو در بورس کالا میماند
ولی
85% از مابه تفاوت قیمت فروخته شده در بورس کالا و قیمت پایه بحساب خزانه واریز میشود.
......
یعنی فرضا 206 اگر قیمت کارخانه 200 میلیون بوده در بورس کالا 400 میلیون فروخته بشه از 200 میلیون مابه تفاوت 30 میلیون مال کارخانه است و 170 میلیون مال دولت
واقعا این دولت در درآمد زایی خودش محشر عمل میکنه
بابا ای ول دارید شما
خدا خواست و ما توانستیم
نظر