کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز در حال خرید شپترو و آواک هستیم
کلیت بازار هم که اساسی منفی و قفل صف فروش است
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
آواک فرصتی طلایی داد و قفل صف خرید شد
شپترو هنوز فرصت خرید دارد
واگذاری بلوکی شپترو به فارس به نظر میاد در مراحل آخر است
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فعلا سهام بزرگ رفتن استراحت من انتظار افت قیمتی محصوص از نمادهای شاخص ساز ندارم
ولی این زمان بهترین فرصت برای سرمستی نمادهای کوچک است
خدا خواست و ما توانستیم
آواک تک سهم بازار نوآفرین در گروه دانش بنیان است
سرنوشت سهام موجود در بازار نوآفرین که فقط 4 سهم بیشتر نیست
پس از ورود به بازار سهام دیدنی است
نگاهی به نمودار این نمادها بعد از ورود به بازار آدم سرشوق میاره
باید دید آداک که تنها سهم بازار خودش هست میتونه تک سهم بازار هم بشه؟!
سلام و ارادت...با شما موافقم به اندازه مطلوب طی دو روز اخیر برای سبدها خرید شد...
شپترو
در نمودار میان مدتی یه الگوی پرچم ساخته و سقف مثلث را با صف خرید به بالا شکسته
هدف این الگو 204 تومان است
در آر اس آی نیز استارت سهم با یک کف دوقلو شروع شده
به زودی خبر قطعی معامله بلوکی سهم باید کدال بشه
خدا خواست و ما توانستیم
شپترو الان یه نگاهی به کدال کردیم
دیدم این سهم هر لحظه میتونه یه سهم 10 تا 15 تومانی باشه
یعنی اگر این تجدیدی که من در توان این شرکت میبینم اعمال بشه
با قیمت 150 تومانی تابلو قیمت بازگشایی ممکنه یه چیزی بشه در حد همون 10تا 15 تومان
اگر حوصله ای بود تحلیلش میکنم
اگرم نبود هر کس حالش داد بررسی کنه و با تحلیل و بررسی خودش در خصوص این سهم تصمیم بگیره
به نظر من کسی این سهم زیر خاکی ما را بررسی نکرد
اما مزد ان گرفت که جان برادر کار کرد
بازار وقتی ابعاد چیزهایی که ما گفتیم را درک میکنه که قیمت سهم 2 برابر شده باشه
جالب اونجاست که اگر ما در اون نقطه بگیم فروختیم در معرض آماج حملات نوشتاری و گفتاری دوستان خواهیم بود
ولی فعلا در کف قیمتی 140 تا160 تومان اعلام میکنیم خریدیم
خوبم خریدیم
خدا خواست و ما توانستیم
مهم #شبریز در 9ماهه به سود 1972 ریالی رسیده است. در گزارش 6 ماهه حسابرسی شده با رشد سود خود را به 1220 ریال افزایش داده بود و بخشی از سود در 12ماهه با سود تقسیمی پتروشیمی تبریز محقق می شود
.... ــ... ـ
شبریز با این گزارش نشون داد یه سروگردن که نه یه قد کامل از گروهش بهتره
و صف خریدش در این بازار خراب بی دلیل نیست
خدا خواست و ما توانستیم
بازار وقتی ابعاد چیزهایی که ما گفتیم را درک میکنه که قیمت سهم 2 برابر شده باشه
جالب اونجاست که اگر ما در اون نقطه بگیم فروختیم در معرض آماج حملات نوشتاری و گفتاری دوستان خواهیم بود
ولی فعلا در کف قیمتی 140 تا160 تومان اعلام میکنیم خریدیم
خوبم خریدیم
شپترو
ارزش گذاری املاک و تجهیزات در سال 1397 انجام شده که 930 میلیارد تومان برآورد شد
از اون زمان تا به امروز املاک و تجهیزات بین 15 تا 20 برابر شده است
اون سال مقداری از زمین ها مشکل سند داشت که در تجدید ارزیابی شرکت داده نشده
حالا اگر امسال این مشکل وجود نداشته و این شرکت از تمام ظرفیت خودش برای تجدید ارزیابی استفاده کنه.
......
درصد تجدید ارزیابی شرکت در بهترین و. خوشبینانه ترین حالت 1800 درصد است
و اگر فرض کنیم تمام مشکلات سال 98 هنوز هم موجود است به تناسب تجدید ارزیابی سال 98 باز هم در بدبینانه ترین حالت این شرکت 580تا435 درصد توانایی تجدید ارزش دارایی ها را خواهد داشت
.... ـ
و با قیمت امروز 160 تومانی سهم
قیمت سهم بعد از بازگشایی
در حالت اول 8.6 تومان
و در حالت دوم بین 26 تا 36 تومان خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
امروز در حال خرید شپترو و آواک هستیم
کلیت بازار هم که اساسی منفی و قفل صف فروش است
رشد آواک فردا 50٪ رد میکنه
از اینجا به بعد دوستان خودشون تحلیل کنن
چون سهم تکنیکال نداره
بنده هم از روی تابلو خوانی در مورد نگه داری و یا فروش تصمیم خواهم گرفت
امروز که واقعا عالی بود انشالله روزهای بعدی هم باشد
اما با شپترو هنوز خیلی کار دارم
خدا خواست و ما توانستیم
شپترو
نمودار بلند مدت 23 ساله سهم
و نقشه راه آینده
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
همتی باز امشب میخواد گفتار درمانی کنه
ولی این منفی عجیب بازار دلایل بزرگتری داشت
ترس از ترامپ و سیاست هاش بازار را ترسانده
و بعید میدونم صحبتهای همتی بتونه بازار را به ارامش برسونه
به نظرم باید صبر کرد تا ترس از ترامپ فروکش کنه
خدا خواست و ما توانستیم
ته حرف همتی این بود که داداش زیادی مثبت خوردین حالا چند روزی هم قرمز بشین چیژی نیست که
خدا خواست و ما توانستیم
امروز بازار عملا از دست همتی خارج شده بود
همتی ترسیده که بازار ریزش نکنه
دستور داده پتروشیمی ها را باز کنن
تا شاخص کل نجات بده
خیلی دیر هنگام هست اما خدا کنه این خبر مثبت نسوزه
و بازار به استقبالش بره
خدا خواست و ما توانستیم
نظر