موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

آریو جان اولا ما با هم دعوا نداریم! و داریم نظرمونو میگیم. نظر من کاملا اشتباه قبول.
    اما من برای نظر شما احترام قائلم چند ساعت دیگه بر میگردم تا جواب شما رو بدم :x

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
      آریو جان اولا ما با هم دعوا نداریم! و داریم نظرمونو میگیم. نظر من کاملا اشتباه قبول.
      اما من برای نظر شما احترام قائلم چند ساعت دیگه بر میگردم تا جواب شما رو بدم :x
      دعوا چرا مسلم جان این فقط یه پیشنهاد برای تغیر نگاه بود نه توهین به روش تحلیلی خاص یا فرد خاصی
      راستی یادت نره منتظر تحلیل خوب تکنیکالت در مورد وبوعلی بودم که بهم ندادی
      ولی چون صورت های مالیشو بررسی کردم واین که خیلی دیر کردی زود دست به کار شدم منتظر فرکانس مثبت تکنیکیش بودم

http://forums.boursy.com/showthread....7%D9%84)/page8

قلباش یادم رفت ویراش میکنم
      :x:x:x
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بنان
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 840

بازار منفی از نظر من تمام شدست و حداقل تا 6 ماه دیگه بازار صعودی هست. بسیاری از سهام مطرح بازار بازدهی 50 تا 100 درصد خواهند داشت از جمله اخابر فولاد غدیر مپنا وپارس ولساپا خساپا خودرو و حفاری که این آخری شاید بیش از 100 درصد بازدهی داره.

این تاپیکو چند روز پیش قفل کرده بودم چون در بازار مثبت تحلیل کردن برام جذابیتی نداره و کار سختی هم نیست وقتی اکثر سهام بازار صعودی شدند هنر نیست که بگم فلان سهم تا فلان جا میره و وقتی به اونجا رسید به خودم افتخار کنم و دوروز بعد بالاترش هم ببینه. اما یکی از مدیران سایت لطف کردن و دوباره این تاپیکو بازش کردند

در این مدت کوتاهی که به صورت جدی شروع به تحلیل بازار کردم و فقط و فقط بر اساس استراتژی خودم که تکنیکال و موج شماری هست و بدون توجه به گزارش شرکت ها و صورت های مالی معامله کردم علی رغم اینکه اشتباهاتی داشتم اما برآیند معاملاتم مثبت بوده.

امیدوارم کسی ناراحت نشه اما در این مدت به این نتیجه رسیدم که بررسی صورت های مالی و معامله براساس اون هیچ ارزشی نداره و چیزی جز ضرر و زیان در بورس ایران به همراه نخواهد داشت کما اینکه الان هر فاندامنتال صادقی اعتراف میکنه که در این چند ماهی کلی ضرر کرده .
        چون این اصلاحی که بازار کرد با فاند قابل پیشبینی نبود و این برگشت امروز بازار با فاند قابل پیشبینی نبود و این ریزش خیلی بدی که در یکی دو سال آینده خواهیم داشت نیز با فاندامنتال قابل پیشبینی نیست ...... پس بهتره علم تکنیکال همراه با موج شماریو هر چه زودتر فرا بگیریم تا هم از معاملاتمون لذت ببریم و هم بازار غافلگیرمون نکنه

در مورد شاخص در 30 فروردین نمودار و موج شماریشو قرار دادم و اخطار ریزش دادم. سپس براش هدف 23000 تعیین کردم.
        در تیر ماه نوشتم به دلیل پترنی که شکل گرفته این مقدار اصلاح ممکن نیست و شاخص حداکثر تا 24000 اصلاح میشه که تا 24130 اصلاح شد و برگشت

بقیه تحلیل ها در این تاپیک هست و فکر میکنم برای فردی که کمتر از یکسال هست با بورس و تکنیکال و موج شماری آشنا شده خوب بوده و از خیلی از دوستان که مدتهاست دارند تحلیل میزنن چه رایگان در بورکس و چه پولی بهتر بوده. امیدوارم در بازار مثبتی که در پیش داریم اگرتحلیلی ارائه شد دقت بیشتری داشته باشه.

با آرزوی سلامتی برای همه دوستان :x
        مسلم جان ضمن اردت و حسن توجه اي كه به تحليلهات دارم و از آنها استفاده ميكنم نظر من در اين مورد اينه كه تحليل براساس بنيادي اصلا ضرر نداره شايد زمان ببره اما ضرر نداره براي همين هم بنياد گرايان هميشه ميان مدت يا بلند مدت به روند سهم توجه ميكنند چون اگر سهمي خارج از پتانسيلي كه داره رشد كنه در واقع همون حباب معروف شكل ميگيره اما صد در صد تا جايي كه ارزش واقعي آنرا تا جايي كه بنيادش تعيين كرده ميرسه پس ضرري متوجه سهامدار در نهايت نميشه اما در تحليل تكنيكال به كرات مشاهده شده كه تارگتهاي نجومي خيلي از تحليگران تكنيكال در مورد سهمي دادند خوب آنها كه از خودشون نگفتند نمودارهاشون اين تارگتهارو داده به نظر من چون بازار بورس ما در كنار پتانسيل سهم بر اساس تكنيكال هم حركت ميكنه براي سهامداراني كه نوسانگير هستند مثل خود من تكنيكال بيشتر بدردشون ميخوره اما سهامداراني كه ميان مدت يا بلند مدت سرمايه گزاري ميكنند بايد به بنيادي سهم و بخصوص به صورتهاي مالي سهم بيشتر توجه بكنند.

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

من اول یک عذر خواهی کنم از آریو عزیز که اصلا بوعلی رو فراموش کردم و همینطور از بارید عزیز هم عذر می خوام که متاسفانه اون مورد هم فراموش کردم....

در مورد این جملم که دوستان بهش عکس العمل نشون دادن:
          "بررسی صورت های مالی و معامله براساس اون هیچ ارزشی نداره و چیزی جز ضرر و زیان در بورس ایران به همراه نخواهد داشت کما اینکه الان هر فاندامنتال صادقی اعتراف میکنه که در این چند ماهی کلی ضرر کرده "
          منظورم این نبود که بقول دوستمون بنان در میان مدت و بلند مدت هم بی ارزش هست. نخیر بنده در ادامش هم عرض کردم با روش فاندامنتال در نزول این چند ماهه بازار شریک بودیم.
          گفتم: "هر فاندامنتال صادقی اعتراف میکنه که در این چند ماهی کلی ضرر کرده " مگر غیر از این هست؟

بله در بلند مدت روش فاندامنتال سود ده است . چرا؟ چون کلیت بازار در بلند مدت سودده است!
          در این مواقع از دوستان این جمله رو میشنویم: نوسانات ذات بازار است - روند سهم صعودیست با یک سری نوسانات - دید من بلند مدت است و... اما همه این حرفها توجیحی هست به نداشتن یک نقشه راه که جلوی پایمان رو روشن کنه
          بلکه به کمک صورت های مالی فقط یک نوری را از دوردست میبینیم و به سمتش میرویم و دیگر مهم نیست این وسط وجلوی پای ما یک دره باشد....

قبول دارم این بحث شاید تنش زاست . اما بنده با اینکه شاید اطلاعات کمی از فاندامنتال دارم مطرحش کردم تا متفاوت از جامعمان که فقط به هم نگاه میکنیم بعد لبخند بعد سلام و بعد رد میشویم این وسط حرفهایی هم زده بشه که به درد بنده و دیگران بخوره.
          تا به این سوالات فکر کنیم که تحلیل فاندامنتال چه چیزی را در خود کم دارد که فقط میتواند آن نور را نشان دهد و جلوی پای ما تاریک است؟؟؟چرا سهمی با بنیادی قوی باید قیمتش نصف شود؟ شاید اشکال از این باشد که یک فاکتور در تحلیل فاندامنتال در نظر گرفته نمیشود. چون برای آن فاکتور داده ای وجود ندارد که قابل تحلیل از راه فاند باشد؟
          امیدوارم تا اینجا منظورمو خوب رسونده باشم.

ادامه دارد.........

پیشنهاد: قبل از فشردن گزینه ارسال یک نفس عمیق بکشیم!

ویرایش: :x
          آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/07/24, 20:30.

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

من اول یک عذر خواهی کنم از آریو عزیز که اصلا بوعلی رو فراموش کردم و همینطور از بارید عزیز هم عذر می خوام که متاسفانه اون مورد هم فراموش کردم....

در مورد این جملم که دوستان بهش عکس العمل نشون دادن:
            "بررسی صورت های مالی و معامله براساس اون هیچ ارزشی نداره و چیزی جز ضرر و زیان در بورس ایران به همراه نخواهد داشت کما اینکه الان هر فاندامنتال صادقی اعتراف میکنه که در این چند ماهی کلی ضرر کرده "
            منظورم این نبود که بقول دوستمون بنان در میان مدت و بلند مدت هم بی ارزش هست. نخیر بنده در ادامش هم عرض کردم با روش فاندامنتال در نزول این چند ماهه بازار شریک بودیم.
            گفتم: "هر فاندامنتال صادقی اعتراف میکنه که در این چند ماهی کلی ضرر کرده " مگر غیر از این هست؟

بله در بلند مدت روش فاندامنتال سود ده است . چرا؟ چون کلیت بازار در بلند مدت سودده است!
            در این مواقع از دوستان این جمله رو میشنویم: نوسانات ذات بازار است - روند سهم صعودیست با یک سری نوسانات - دید من بلند مدت است و... اما همه این حرفها توجیحی هست به نداشتن یک نقشه راه که جلوی پایمان رو روشن کنه
            بلکه به کمک صورت های مالی فقط یک نوری را از دوردست میبینیم و به سمتش میرویم و دیگر مهم نیست این وسط وجلوی پای ما یک دره باشد....

قبول دارم این بحث شاید تنش زاست . اما بنده با اینکه شاید اطلاعات کمی از فاندامنتال دارم مطرحش کردم تا متفاوت از جامعمان که فقط به هم نگاه میکنیم بعد لبخند بعد سلام و بعد رد میشویم این وسط حرفهایی هم زده بشه که به درد بنده و دیگران بخوره.
            تا به این سوالات فکر کنیم که تحلیل فاندامنتال چه چیزی را در خود کم دارد که فقط میتواند آن نور را نشان دهد و جلوی پای ما تاریک است؟؟؟چرا سهمی با بنیادی قوی باید قیمتش نصف شود؟ شاید اشکال از این باشد که یک فاکتور در تحلیل فاندامنتال در نظر گرفته نمیشود. چون برای آن فاکتور داده ای وجود ندارد که قابل تحلیل از راه فاند باشد؟
            امیدوارم تا اینجا منظورمو خوب رسونده باشم.

ادامه دارد.........

پیشنهاد: قبل از فشردن گزینه ارسال یک نفس عمیق بکشیم!

ویرایش: :x

مسلم جان نظراتت خیلی قشنگ بودن که همچنان تاکید بر پوچ و بیهوده بودن بر تحلیل صورت های مالی و تحلیل فاندامنتال داره و همچنان تاکید بر ضرر دهی سنگین بنیادگراها در مدت اخیر داره
            انگار نه انگار که تو این مدت چارتیست هایی که هر روز نقاط حمایتیشون شکسته میشد ضرری کرده باشن
            تمام نکته هایی که بهش اشاره کردین برای من قابل پذیرش نیست
            یکیش اینه که کلیت بازار در بلند مدت سود ده هست ولی کلیت یک سهم اینطور نیست !!!و اینو تحلیل فاندامنتال مشخص میکنه ؟؟؟
            جایگاه تحلیل تکنیکال در ارزش گذاری سهم در عرضه های اولیه کجاست ؟؟؟ منتظرم یه چارت از افرانت برام بزنی و بعد من برات قیمت عرضه رو تخمین بزنم !!!
            جایگاه تحلیل تکنیکال در انتخاب مثلا بهترین سهام سیمانی در حد مدیریتی برای اینکه با 100 میلیارد تومن خودم در یک بازه میان مدت بیشترین بازدهی رو از بین بقیه کسب کنم کجاست میتونه بهم بگه ؟؟؟قرار نیست نوسان بگیرم !!!!
            هدفم این نیست که وصندوق رو 220 بخرم و 240 بفروشم!!! میخوام شرکت بخرم ..نمودارات میتونن تعیین کنن کدوم انتخاب کنم ؟؟؟؟؟

می خوام بدونم واقعا تو نزول قبلی هیچ دلیل فاندامنتال پیدا نکیردین ؟؟؟؟؟واقعا عناصر فاند در افت قبلی رو مشاهده نکردین ؟؟؟؟ شاید به این خاطره که همون طوری که من موج ها رو نمیشناسم شما هم این عناصرو!!!!
            صورت های مالی هدف نهایی یک سهمو مشخص میکنه دوست عزیز و این که کدوم سهم بهترین هدف رو داره فاندامنتال تشخیص میده از بین این همه سهم

میتونم بدونم کدام سهم بنیادی تو این مدت بدون افزایش سرمایه و تقسیم سود که شما چارتیست ها بهش توجه نمیکنین قیمتش نصف شده ؟؟؟تا علت بنیادیشو اگه در دانش من قرار بگیره برات توضیح بدم .

درسته همونطور که چارتیست ها الگو های مختلف رو در یک سهم میبینن بنیادگرا هم مفروضات مختلف برای ارزش گذاری های خودشون دارن...مطمئنا تحلیلی که خیلی از بقیه پرت باشه حذف میشه

مسلم جان اینو همیشه یادت باشه همون طور که یه چارتیست میتونه با نموداراش خارج از واقعیت نقاشی قشنگی بکشه یه تحلیل گر بنیادی هم میتونه با صورت ها بازی کنه اونم خارج از واقعیت. برای ما اونا تحلیلگر نیستن دروغگو هستن دروغ گو هایی که خارج از واقعیت قلم میزنن و چارت میکشن
            پس خواهشا اگه تحلیلی غیر واقعی از یه بنیادی دیدید به دید بی ارزش بودن تحلیل بنیادی نباشه چرا که ما هم بی نهایت چارت های رویایی دیدیم ولی ....هیچ وقت تکنیکال رو نقض نکریدم!!!!

نفس عمیق :x
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مسلم
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1100

ممنونم آریو جان در پست اولتون فرمودید کلا نگاهم قشنگ نیست خدا رو شکر اینبار نگاهم بهتر شد :)
              آریو جان من این پستو چند وقت پیش برا خود شما نوشتم . لطفا یکبار دیگه بخونیدش
              آریو خان اونجا که تاپیک اساتیده با اجازه من همینجا جواب بدم
              به نظر من موج 5بیشتر توسط سفته بازها و همینطور کسایی که از موج 3 جاموندند شکل میگیره تا فاندامنتال ها و بنیادی کارها. در واقع فکر نمیکنم دلیل بنیادی مهم (مثل موج 3) وجود داشته باشه
              دلیلم هم روانشناسی کلی امواج هست
              حتما در جریان صدرا متوجه شدید که همه تکنیکالیستها دنبال نقطه شروع موج 1 میگردند و بسیاری از نظریات هم فیلد شده. دلیل این هست که شناسایی نقطه شروع موج یک سختترین قسمت تئوری امواج الیوت هست چون امواج کارکشن قبلی میتونن شکلهای پیچیده ای بگیرند که پیشبینیش کار هر چارتیستی نیست. به همین خاطر چارتیست ها صبر میکنن تا اولین نشانه های صعود قطعی رو ببینن و بعد وارد بازار بشن. اما بنیادی کارا که با بررسیشون به تحولات جدید شرکت پی بردند شروع به خرید میکنند و سهم رو از بازار جمع میکنند . در واقع فاندامنتال ها هستند که با دید بلند مدتی که دارند موج 1 رو میسازند . اما بعد از مقداری صعود نوسانگیرها که بر این باورند این صعود صرفا یک موج اصلاحی از نزول قبلی بوده شروع به فروش میکنند اما غافل از این که این موج یک موج جدیده و نزول تمام شده و همینها که تعدادشون زیاده باعث تشکیل موج 2 میشند. در واقع علت اصلاح زیاد موج 2 همینه که اکثرا فکر میکنند نزول قبلی هنوز تموم نشده.
              اما در این بین اخبار اقتصادی سهم به بیرون درز میکنه و موج پر قدرت 3 شروع میشه و تمام سقفهای قبلی رو با قدرت میشکنه. در این بین باز فاندامنتال ها هستند که وارد معامله میشند. اینا دوباره حساب میکنند میبینند سهم در این موج بدون ترمز رفته بالا و قیمتش از ارزش ذاتیش (ناوش) بالاتر رفته. به همین خاطر تمام سهامی رو که در موج 1 خریده بودند با سود کلانی میفروشند و باعث شروع اصلاح موج 4 میشند
              سپس بازار وقت میزاره تا ارزش واقعی رو پیدا کنه و اینجا عقاید مختلفی شکل میگیره و حجم معاملات بالا میره.
              این حجم غالبا سفته بازها هستند که در موج 4 (یعنی جایی که الان هستیم) بازارو در دست میگیرند و سهم رو بالا پایین میکنند
              حالا این وسط هرموقع اون گردانندگان اصلی اخباری از وضعیت سهم پیدا کنن در یک فرصت مناسب (مثل اصلاح abcde) با حجم وارد مارکت میشن و موج 5 رو تشکیل میدن
              البته چون حقیقی بازار ترسیده و کمتر همراهی میکنه شیب موج ملایم میشه و متاسفانه حقیقی بازار زمانی وارد میشه که واگرایی به زودی رخ خواهد داد و در اواخر موج 5 هستیم....

پ.ن : در مورد شاخص کل بیش از یک ماه پیش و قبل از شروع این اصلاح موج شماری کاملترشو در همین فروم گذاشته بودم
              http://forums.boursy.com/showthread......-)-***/page3
              در این پست اگر توجه کرده باشید من موج شماری سهمو با رفتار دوستان فاندامنتال و... سنجیدم.
              چرا؟ چون امواجی که در بازار شکل میگیره به وسیله همین فعالان بازار هست و هیچ چیز خارجی در اون تاثیر نداره
              شمای فاندامنتالیست میگید سود 98 ريال صدرا یک گام به جلو بود چون سهم از زیانده سودده شده
              بنده میگم نخیر چون سهامدارا انتظار سود 25 تومنی داشتند و این تاثیر خوبی روی سهامدار نمیذاره و قیمت پایین میاد لطفا بفرمایید این جمله را با تحلیل صورتهای مالی چطور توجیح میکنید؟
              شما در تحلیلتون کاری با بنده ی سهامدار ندارید طرف حساب شما مدیران شرکتند یعنی باید رفتار مدیران رو تحلیل کنید مثلا این آقا گزارشو واقع گرایانه نوشته؟ فلان مدیر مثلا مدیر مپنا اومده با پوشش خوب سود کم پرداخت کرده و... که خودتون وارد ترید
              اما بنده میگم چرا غذایی که میشه صاف خورد و جور دیگه بخوریم؟ ارزش یک سهم یعنی قیمت و قیمت یک سهمو فعالان بازار تعیین میکنند پس ما باید رفتار فعالان بازارو تحلیل کنیم نه مدیران شرکتها !

حالا جواب بعضی از سوالای شما که بلدم :

1-حرف من این بود " تکنیکال به همراه الیوت در بازار ایران (در مورد سهام با حجم بالا) لازم و کافیست" و "فاندامنتال علی رغم اینکه مسیر حرکت یک سهم را نشون میده اما کل مسیرو برای ما روشن نمیکنه"
              بله در این مدت چارتیست ها هم ضرر کردند.اون هم فجیع. من باز هم میگم چرا علم تکنیکالو به فرد نسبت میدید؟
              من هیچ نموداری بدون در نظر گرفتن نظریه الیوت را قبول ندارم.
              هر تحلیلگری حتی با در نظر گرفتن الیوت و موج شماری احتمال خطاش هست اما یک چیزی داره به نام حد ضرر آیا همچین چیزی در اختیار تحلیلگر فاندامنتال هست؟
              آقا اصلا دیدیم همه فقط به چارتیستا گیر میدن گفتم بنده سنت شکنی کنم ;)

2-تحلیل تکنیکال در عرضه اولیه هیچ جایگاهی نداره.
              3-انتخاب بهترین سهم سیمانی! شما بفرمایید بهترین سهم قندی:
              من از چند ماه پیش قیمتهای جهانی شکر توجهمو جلب کرده بود و فهمیدم به زودی صعود میکنه (چیزی که هیچ فاندامنتالی حداقل در داخل ایران قدرت درکشو نداشت!) بعد سراغ گروه قندی رفتم و دیدم هیچ سهمی بیش از قشکر در اینگروه ارزنده نیست. باز هم چیزی که هیچ فاندامنتالی نمیتونست درکش کنه. و همون زمانم نظر یکی از اساتیدو پرسیده بودم که گفت قشکر به هیچ وجه بالا نداره! و درست هم میگفت چون در صورتهای مالیش نوشته نشده بود در آینده زمین میفروشه یا قیمت جهانی شکر بالا میره و... اما همه این موارد در نمودار قشکر نوشته بود و من 80 درصد سبدمو قشکر 165 ریختم...
              در ضمن در مورد سیمانی فکر کنم بیشتر رانتامنتال بود تا فاندامنتال!!! و فکر نکنم چیزی گیر فاندیا اومده باشه.

4-نه بنده هیچ نشانه فاندامنتالی قبل از ریزش بازار پیدا نکردم و اگر شما یا هر فاندامنتالی دلیلی پیدا کرد چرا من هیچ اخطاری از ریزش بازار از دوستان فاندامنتال ندیدم؟؟؟
              البته شاید همونطور که فرمودید بنده این عناصرو نمیشناسم اما شما که میشناختید چرا حرفی نزدید
              حتما قبول دارید که سیاست بر بورس ما به شدت تاثیر گذار هست. شما چطور با صورت های مالی وضعیت سیاسی کشور و اثراتش بر یک سهم خاص رو تحلیل میکنید؟!

5-من قبول دارم صورت های مالی هدف نهایی یک سهمو مشخص میکنه. من هم چیزی غیر از این نگفتم.
              حالا بپردازیم به مشکلمون:
              شما بفرمایید هدف اخابر چند هست؟ من میگم هدفش هست 550 بر فرض که شما این هدفو قبول دارید.
              بنده میام و این سهمو 158 تومن از بازار میخرم. یعنی دقیقا در آغاز موج 3 که با روش الیوت قابل پیشبینی بود. فرض کنیم شما هم با فاندامنتال صرف این نقطه رو شناسایی کردید (که به نظر من محاله و اگر اشتباه میکنم بفرمایید) شما خریدید با هدف 550 و این وسط کاری ندارید که از 450 ریخت تا 290!!
              که اگر سود مجمع رو لحاظ کنیم قیمت دقیقا 100 تومن ریخت و شما همچنان سهامدارید برای هدف 550 و این وسط بنده در 400 فروختم و 290 دوباره سوار شدم (برای اینکه باور بفرمایید این نقطه قابل پیشبینی بود اینجا رو ببینید که مربوط هست به قیمت 400 تومن!)
              یعنی دقیقا اون فرمایشتون که ما برای سود چند ده درصدی معامله میکنیم و شما برای سود چند صددرصدی در بلند مدت برعکس میشه دوست من ;)

6-شما میفرمایید کدوم سهم قیمتش نصف شده؟ وپست! شاید شما الان بگید من این سهمو قبول ندارم اما خوب زمانی که 1000 بود و انواع واگرایی ها شکل گرفته بود دوستان از فاند خوبش صحبت میکردند و هنوز هم در سبد خیلی از دوستان وپست 1000 تومنی هست و در این مدت هم داشتند میانگین پایین میاوردند.اینو. فکر نکنم بشه نفی کرد! سهم ها بافاند قوی زیادی ریختند مپنا رایان سایپا
              حالا کی گفته ما چارتیست ها به سود مجمع و افزایش سرمایه توجه نمیکنیم؟!

7-دوست خوبم من هم فاند رو نقض نکردم. گفتم یک راهی هست در کنار تکنیکال برای موفقیت در بورس که بعضا این دو راه جهت های مختلفی رو نشون میدن :)

8-اما در یک کلام از برآیند صحبت شما فهمیدم شما در معاملاتتون اول فاند سهمو چک میکنید و در صورت مناسب بودن به کمک تکنیکال زمان ورودتونو تنظیم میکنید و سپس خرید میکنید.
              و بنده اول تکنیکال سهمو چک میکنم و در صورت مناسب بودن خرید میکنم!..

نفس عمیق :x

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

مسلم جان من فقط میشینم و از نظرات اساتیدی مثل شما و جناب آریو و باربد عزیزم استفاده میکنم
                و اینکه بی انصافیه که بخایم سه نفره با یک نفر بحث کنیم
                ولی شما سوال من در مورد ارزش گذاری عرضه اولیه رو جواب ندادین.
                در مورد روش های حسابداری هم قوانین محکمی وجود داره که روش های حسابداری مثل موجودی کالا و....باید بدون تغییر باشن
                من خودم مطالعات تکنیکال زیادی داشتم خصوصا الیوت...الیوت هزار اما و اگر داره و با هیچ قطعیتی نمیتونید نقشه راه 5 موجی ترسیم کنی و اون جمله معروف اساتید این فن که میگن اگر فرض کنیم که در زیر موج فلان نباشیم و فلان موج تموم شده باشه حال ...........
                در مورد ریزش اخیر،کدوم یک از خطوط حمایت چارتهای تکنیکی معتبر در اومد؟؟؟
                چه تحلیلایی که صرفا فقط فیل شدن همین...
                تکنیکال چطور میتونه ریسک رو اندازه گیری کنه؟؟؟آیا الگوها در هنگام افزایش ریسک سیستماتیک بازار هم عمل میکنن؟
                شما چطور پیش بینی میکنید که فلان خط مقاومت شکسته میشه...صرفا می فرمایید در صورت شکست این مقاومت هدف این خواهد بود..ولی یه فاندامنتالیست با بررسی ارزش ذاتی با بررسی ریسک و متغیرهای دیگه میتونه قدرت سهمو بدست بیاره.
                و این جمله هم اشتباه به عرض شما رسوندن که تحلیل بنیادی صرفا در بازار کارا جواب میده
                منم عرض میکنم که بازار کارا یک فکر ایده آله و یک حالت انتزاعیه مثل بازار رقابت کامل در اقتصاد نئوکلاسیک
                نفس عمیق ;)
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                  مسلم جان من فقط میشینم و از نظرات اساتیدی مثل شما و جناب آریو و باربد عزیزم استفاده میکنم
                  و اینکه بی انصافیه که بخایم سه نفره با یک نفر بحث کنیم
                  ولی شما سوال من در مورد ارزش گذاری عرضه اولیه رو جواب ندادین.
                  در مورد روش های حسابداری هم قوانین محکمی وجود داره که روش های حسابداری مثل موجودی کالا و....باید بدون تغییر باشن
                  من خودم مطالعات تکنیکال زیادی داشتم خصوصا الیوت...الیوت هزار اما و اگر داره و با هیچ قطعیتی نمیتونید نقشه راه 5 موجی ترسیم کنی و اون جمله معروف اساتید این فن که میگن اگر فرض کنیم که در زیر موج فلان نباشیم و فلان موج تموم شده باشه حال ...........
                  در مورد ریزش اخیر،کدوم یک از خطوط حمایت چارتهای تکنیکی معتبر در اومد؟؟؟
                  چه تحلیلایی که صرفا فقط فیل شدن همین...
                  تکنیکال چطور میتونه ریسک رو اندازه گیری کنه؟؟؟آیا الگوها در هنگام افزایش ریسک سیستماتیک بازار هم عمل میکنن؟
                  شما چطور پیش بینی میکنید که فلان خط مقاومت شکسته میشه...صرفا می فرمایید در صورت شکست این مقاومت هدف این خواهد بود..ولی یه فاندامنتالیست با بررسی ارزش ذاتی با بررسی ریسک و متغیرهای دیگه میتونه قدرت سهمو بدست بیاره.
                  و این جمله هم اشتباه به عرض شما رسوندن که تحلیل بنیادی صرفا در بازار کارا جواب میده
                  منم عرض میکنم که بازار کارا یک فکر ایده آله و یک حالت انتزاعیه مثل بازار رقابت کامل در اقتصاد نئوکلاسیک
                  نفس عمیق ;)
                  مصطفی جان شما که خودتون استادید دوست من. ^:)^
                  یه نفر به چند نفر نداریم که! داریم بحث میکنیم
                  اما جدی خوبه که به یک نتیجه برسیم که فاندامنتال تا کجا میتونه به ما کمک کنه؟ آیا یک سهم با بنیادی عالی همیشه باید به هدفش برسه؟ مثلا اگر دو روز دیگه یه جنگ داخلی روی داد شما همچنان محکم سر مواضعت میایستس و میگی بلند مدتش صعودیه!!
                  نمیدونم شاید فاندیا هم چیزی به نام حد ضرر داشته باشند...شاید یک گزارش شفاف سازی بتونه به عنوان حد ضرر عمل کنه...اما آیا این گزارش به موقع ارسال میشه یا قبلش رانتامنتالا فروختند و تکنیسین ها هم سیگنالاشو گرفتنو
                  بقیش برای فردا..
                  نفس عمیق :x :p
                  آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/07/25, 00:37.

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1100

در پست زیر مجموعه نطراتمو گفتم:

مصطفی جان

1-اگر بخواهیم طبق معمول کار رو به میان مدت بکشونیم و بگیم در میان مدت فلان تحلیل فاندامنتال اشتباه نداره پس اون تکنیکالیست هم برمیگرده و به شما میگه در میان مدت تحلیلم درست بوده و اخابر به 470 میرسه....

2-درست نیست که ما یک علمو به یک فرد نسبت بدیم. شما میگین فلان تکنیکالیست تحلیلس فیل شد. من میگم خب اون یک پترنو به اشتباه دید و حد ضررش فعال شد و فروخت. اما تحلیل یک فاندامنتال که وپست 1000 تومنی خریده هنوزم فیل نشده و...

3-در مورد صدرا این حرف شما خیلی عجیب بود... خیلی از فاندامنتالیست ها به ارزشمند بودنش حتی در قیمت 300 تومن اشاره کردند. من ابتدا براش یک الگو دیده بودم که از 225 گذشت و فیل شد اما دوستانی مثل حسام حسینی که واقعا استادند و براشون احترام قائلم یا دکتر سهند سهامدارش بودند و وقتی قیمتش 200 بود و من در بورکس نوشتم تا 145 میریزه دکتر سهند بود که اعتراض کرد...

4-تکنیکال و فاندامنتال دو نقشه راه هستند برای موفقیت در بورس که بعضا جهتای مختلفو نشون دادن.حالا چرا بعضی مواقع جهتش متفاوت میشه؟

تحلیل فاندامنتال اساسا بر مبنای اصول ریاضی هست و به لحاظ زیربنایی با تکنیکال تفاوتی نداره اما تحلیل فاندامنتال در بازارهای کارا جواب می ده آیا بازار ایران کارا است؟؟؟؟؟

متنی رو از جناب نظری خوندم که گفته بود تا ا.ن هست وضع همینه. این یعنی چه یعنی اینکه کارهای احمقانه این آقا جهت بازارو میتونه عوض کنه... شما در فاندامنتال چطوری میتونید اثرات تصمیمای ایشونو تحلیل کنید؟ مشخصه که نمیتونید چون محدود به صورتهای مالی هستید. اما در تکنیکال و بلاخص الیوت این امکان وجود داره ، چون ایشون جزئی از بازار هست..

تفاوت در این است که تکنبکال کار روان افراد فعال در بازار و جمع می زند و فاندامنتال کار روان مدیران شرکت ! حالا بد به حال زمانی که مدیر یک شرکت از روان بیمار و فاسدی برخوردار باشه!
                    مقداری داده فاسد جمع زده می شود و نتیجه نمی تواند تازه و قابل استفاده باشد! همه ما می دانیم یک تغییر رویه در روش حسابداری شرکت چه اثر قابل توجهی بر سود می گذاره و بسیاری از حسابرسان خبره دانسته یا نادانسته از این موضوع چشم پوشی می کنند! یک گزارش هم مي تواند رندانه نوشته شود و هم مي تواند اغراق آميز باشد.
                    نمونش همین صدرا یک دیتای بزرگ و دروغین از نظر فاندامنتال هست. صدرا با 25 تومن سودی که اعلام کرد از دید فاندامنتال خریدنی بود اما در همون زمان الیوتیسین هایی مثل جناب یزدی یا جناب قدیانی هدف 200 داده بودند...

5-به طور خلاصه عرض کنم تحلیل تکنیکال ساختاری نو از تحلیل فاندامنتال هست ولی ارتقا یافته و انتگرالی ازهمه نظرات فعالان بازار
                    تحلیل فاندامنتال تحلیلی هست بر ساختار فکری مدیر یک شرکت که بخواد چقدر اطلاعات به شما بده یا چه پیشبینی ارائه بده یا منافعش تا چه حد شفاف سازیو بهش اجازه بده!

یک متن جالبی در تاپیک تالار اراک و ایده های بورسی نوشته بودم الان هر چی میگردم تاپیکش نیست!

نظر

• farasat
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 57

مسلم جان سلام ، با تحلیلهایت تازه آشنا شدم ،با چند چارت و تحلیلی را که سعادت داشتم از شما ببینم ،جسارتاً مشتاقانه و کنجکاوانه درخواست تحلیل با نمودار از شاخص کل و (برهانتان برای پایان بازار منفی تا شش ماه آینده) را دارم. سالم و سرافراز باشید

نظر

• nazanin
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 289

باتشکرازدوستانیکه واقعاازتحلیلهاشون لذت میبرم یه نکته ای بذهن میرسه اینه که فاندسهم قدرت وضعف سهمومیگه امااینکه کی پایین میادکی برمیگرده کی ورود کنیم کی خروج کنیم صددرصد باتکنیکاله ببخشیداگه پابرهنه پریدم وسط صحبت دوستان

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

مسلم جان من بهترین جمله ای که در این مورد شنیدم،جمله ای از دکتر فرزاد عزیز بود
                          ایشون میگفتن تحلیل بنیادی و تکنیکال مثل چشم چپ و راست میمونه.
                          درسته با هرکدوم میتونی به تنهایی یک چیزو ببینی ولی جامعترین شکلش دید با دو تا چشمه...
                          من میگم که تا سهمی بنیادیش تایید نشه نباید سمتش رفت حتی اگر همه اسیلاتورها سیگنال ورود صادر کنن .خصوصا داخل ایران چون اگر روی پیک قیمتی (که حتی میتونه یه لحظه باشه)خارج نشی گرفتار صفوف فروش میشی ولی سهم با بنیاد قوی این نکته رو در درون خودش داره که ریزشش مقطعیه و یا اینکه فرصت خروج میده...یه سوال داشتم ازت توی چارتهای خرداد ماه،شوک ارزی مشخص شده بود؟؟و یا حرکات مسخره بانک مرکزیو میشد دید؟؟؟
                          من به این خاطر میگم تکنیکال توی این خیلی کارا نیست چون ریسک سیستماتیک بالاست و هیچ چیز با ثبات نیست.یعنی عکس جمله معروف جان مورفی : تاریخ تکرار نمی شود.
                          برای مثال،اقدامات اقتصادی دولت توی دوره نهم و دهم زمین تا آسمون فرق میکرد.2 سال اول کاملا انبساطی.دوسال دوم کاملا انقباضی.تصمیمات یکباره برای تغییر نرخ بهره و ........
                          1 2 3 نفس عمیق>:d<
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محمود شریعت
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 1358

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                            یه سوال داشتم ازت توی چارتهای خرداد ماه،شوک ارزی مشخص شده بود؟؟و یا حرکات مسخره بانک مرکزیو میشد دید؟؟؟
                            1 2 3 نفس عمیق>:d<
                            مگه در فاندامنتال چیزی مشخص بود که در تکنیکال نبود؟
                            درضمن همون زمان که پتروشیمی ها و معدنی ها یکباره شروع به رشد کردن (به خاطر نرخ ارز) تکنیکال قبلش آلارم داده بود. و قبل از ریزش هم همینطور. اما حتی بعد از ریزش بنیادی کارها بازم میگفتن صعودی اما دیدیم که بعدش چه تصحیحی کردن و الان که دوباره شروع به رشد کردن بازم تکنیکال هشدارشو داده بوود!!!!!!!!!!!!
                            دو تا نفس عمیق :d
                            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                            [/RIGHT]
                            [/B][/SIZE]

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                              مگه در فاندامنتال چیزی مشخص بود که در تکنیکال نبود؟
                              درضمن همون زمان که پتروشیمی ها و معدنی ها یکباره شروع به رشد کردن (به خاطر نرخ ارز) تکنیکال قبلش آلارم داده بود. و قبل از ریزش هم همینطور. اما حتی بعد از ریزش بنیادی کارها بازم میگفتن صعودی اما دیدیم که بعدش چه تصحیحی کردن و الان که دوباره شروع به رشد کردن بازم تکنیکال هشدارشو داده بوود!!!!!!!!!!!!
                              دو تا نفس عمیق :d
                              محمود خان سلام!!
                              ممنون که پاسخ دادی....شما میگی آلارم داده بود ولی هیچ کدوم از دوستان حاضر در سایت آلارمو اعلام نکردن
                              اونطوری هم یادمه ریزش از روز بعدش شروع شده بود یعی در مدت یکروز،اسلاتورای شما هم سیگنال ورود میدن هم خروج ؟؟
                              کمی اغراق نکردی؟؟;)

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

در اصل توسط farasat پست شده است View Post
                                مسلم جان سلام ، با تحلیلهایت تازه آشنا شدم ،با چند چارت و تحلیلی را که سعادت داشتم از شما ببینم ،جسارتاً مشتاقانه و کنجکاوانه درخواست تحلیل با نمودار از شاخص کل و (برهانتان برای پایان بازار منفی تا شش ماه آینده) را دارم. سالم و سرافراز باشید
                                جناب farasat ؛

در مورد شاخص کل لینک زیر و ملاحظه بفرمایید:

http://forums.boursy.com/showthread......-)-***/page3

(برای دیدن تصویر نیاز به ف . شکن هست)

گفته بودم شاخص وقتی برمیگرده که به کف کانال مشکی برسیم.
                                الان در کف کانال مشکی هستیم......
                                و همینجا میتونه پایان نزول باشه مگر اینکه کانال شکسته بشه که از نظر من خیلی بعیده..

=======

امروز از صف فروش خودرو خریدم و فردا هم در منفی خریدارم با حد ضرر 300
                                ویرایش: دلیل خریدم این بود که اگه بازار واقعا برگشته باشه به نظر من این سهم نباید از 300 پایین تر بیاد /:)
                                آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/07/25, 16:57.

نظر

در حال کار...
                                X