جناب مسلم لطفا موج شماری از شپترو قرار بدید ..............باتشکر از زحمات شما
موج سوم
Collapse
X
-
در اصل توسط davood10 پست شده است View Postسلام اقا مسلم.با عرض شرمندگی به خاطر مزاحمت بیش از حدم.در صورت امکان نظرتون رو در مورد رتکو بیان کنین.
سلامتی و توفیق روزافزون برای شما ارزومندم.
الان نمادو دیدم صف شده نمیدونم قرار دادن تحلیلش فایده ای داره یا نه
به هر حال
رتکو از لحاظ الیوت درپایان موج 5 از c است ( که امروز وارد موج 1 شد) و از لحاظ تکنیکال انواع واگرایی داده و دیروز به حمایت بلند مدتش برخورد کرد و امروز هم که عکس العمل نشون داده.
امروز که صف خرید شد و به احتمال خیلی زیاد این صف آغاز موج 1 از 3 هست. من ترجیح میدم صبر کنم و سهمو بعد از افت موج 2 و در آغاز موج 3 از 3 بخرم که بازدهی فوق العاده ای خواهد داشت
حد ضرر سهم 2900 هست.
نظر
-
داوود جان ، مقاومتش 340-350 هست.
=============
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postامروز بترانس در 6899 ریال 6 میل صف خرید داشت و فقط به اندازه یک سوم حجم مبنا در مثبت 4 معامله شد.
این یادگاری باشه اینجا تا ببینیم تا دو سه هفته دیگه چی میشه!
حتی نتونست آخرین ریز موج صعودیشو تکمیل کنه...
نظر
-
مسلم جان ونیکی چجوریه اوضاعش؟؟;;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط rezaei360 پست شده است View Postسلام آقا مسلم.
اول تشکر می کنم از تحلیل های خوبتون.
اگر وقت داشتید یک نگاه هم به شبریز داشته باشید.
میانگینم 220 هست.
هرچند این سهم دیتای ناچیزی داره اما حدس میزنم از فردا روندش برگرده.
اگر این اتفاق بیفته و زیر 1730 نیاد حداقل تا 1930 مشکلی برای صعود نداره.
نظر
-
سلام مسلم جان لطف ميكني تحليلي از شاخص كل بذاري همراه با موج شماريشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
در اصل توسط اسطوره پست شده است View Postسلام مسلم جان لطف ميكني تحليلي از شاخص كل بذاري همراه با موج شماري
موج شماری کامل شاخص به صورت زیر هست
اما در مورد وضعیت اخیرش جناب HOLY به زیبایی بیان کردند که من بهتر از این نمیتونم چیزی بگم
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postبنام خدا
بعد از آخرین افتی که در شاخص داشتیم حدود دو هفته شاخص صعودی بوده و در این مسیر از تعدای مقاومت عبور کرده و در حال حاضر روزهای پیش رو به مقاومت مهمی برخورد میکنه که شاید عبور از این مقاومت راه صعود رو هموارتر کنه ،ابتدا بد نیست نمایی کلی از شاخص داشته باشیم .
همونطور که در تصویر مشخص شده ما به مقاومت خط روند مشکی(خط شماره 1) و همچنین
161.8% پترن یک دو سه رسیدیم ،از طرفی به مقاومت مهم آر آس آی هفتگی هم بر خورد کردیم ،
در نزول قبلی این خط شکسته شده بود و در حال حاضر شاخص در حال برگشت برای پول بک هست ،در اینجا دو احتمال وجود داره ،اول اینکه این فقط یک پول بک ساده باشه و مجدد روند نزولی رو دنبال کنیم و دوم اینکه شاخص بتونه با قدرت از این سد عبور کنه که در اونصورت همونطور که عرض کردم راه برای صعود هموارتر خواهد بود .
از بابت موج شماری الیوت به اعتقاد من چیزی که تا اینجا مشخص هست اینه که موج Y به پایان رسیده و از اونجایی که این موج سه موجی هست بهتر اینه اون رو به همین شکل Y نامگذاری کنیم ،اما این بحث پابرجا میمونه که آیا نزول کلا به اتمام رسیده و وارد موج 5 صعودی شدیم یا خیر ؟ این چیزی هست که فعلا با توجه به موج شماری الیوت قطعی نمیشه گفت ،البته حدس و گمان میشه زد اما تا زمانی که ما یک 5 موجی صعودی نداشته باشیم قاطع نمیتونیم بگیم .
اما اگه بخوایم جمع بندی داشته باشیم از عرایض بنده میشه گفت ،شاخص کل به مقاومت برخورد نمونده که حاصل خط روند و آر اس آی روزانه و همچنین هفتگی و نسبت 161.8 پترن یک دو سه هست ،اگر بتونه این مقاومت رو بشکنه و بالای اون تثبیت بشه(با ضریب نفوذ حداقل یک درصد یا دو روز بسته شدن قیمت بالای این مقاومتها )میتونیم به صعود شاخص تا مقاومت بعدی امیدوار باشیم که این مقاومت در حدود 26200(با تلورنس حدود 100 واحد)قرار داره که در اونجا ما
علاوه بر نسبت 261.8%پترن یک دو سه ما مقاومت افقی رسم شده از انتهای موج ایکس قبلی رو هم داریم.
اما یک نکته این بین میمونه که صحبت در ارتباط اون هم شاید برای دوستان مفید باشه و اون اینه که فرض بفرمایید اگر مقاومت بر شاخص کنه و شاهد افت شاخص باشیم در این صورت اولین سطح حمایتی برای ما خط روند قرمز رنگ در تصویر اول هست(خط روند شماره 2)که این برگشت رو میتونیم پول بک به این خط تصور کنیم اما اولین زنگ خطر برای ریزش شاخص شکست این خط محسوب میشه (حدود 25000 واحد )و آلارم بعدی شکست کانال اصلی صعودی (خط ضخیم مایل قرمز رنگ با شیب حدود مثبت 45) .
من سعی کردم در نوشتار بالا هم نکات مثبت و هم نکات منفی و اتفاقات متعاقب اون رو یادآوری کنم تا در برخورد با هر اتفاقی آمادگی نسبی وجود داشته باشه.
برای دوستان آرزوی موفقیت دارم
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postشاخص کل :
باسلام خدمت دوستان عزیز ، بعد از افت قیمت اکثر سهام ظرف چند ماه گذشته ،حدود چند هفته ای بود که روند نزولی شرکتها متوقف شده و اکثرا حالت ساید و روند جانبی طی میکردند و بودند سهامی که این بین الگوهای برگشتی ساخته بودند و امید را در دل سهامداران حداقل برای نوسان و صعود موقت زنده کرده بودند اما متاسفانه وضعیت اقتصاد جهانی تغییراتی ایجاد نمود که که این امید را کاهش داده است ،خواسته یا ناخواسته ما نیز در دهکده جهانی زندگی میکنیم و اگر منافع این دهکده نفعی برای ما نداشته باشد متاسفانه از مضار آن بی بهره نخواهیم بود ، این بین اما عده ایی از دولتمردان معتقدند که ما در جزیره ای زندگی میکنیم که ارتباطی با دنیا نداریم گویا دومینوی 2008 را فراموش کرده اند لذا معتقدم تلاشهایی از این دست که برخلاف روند اقتصاد جهانی باشد امکان دارد مقطعی تغییراتی در وضعیت ایجاد نماید ولی پایدار نخواهد ماند ......در هرصورت وضعیت فعلی شاخص کل ،ابتدا دورنمای شاخص را ملاحظه بفرمایید ،
همونطور که ملاحظه میفرمایین موج سوم تمام شده و در موج چهارم قرار داریم ،این موج حالت کامپلکس داره و تا کنون WXY رو طی نمود و سپس خط روند میان مدت رو به سمت بالا شکست (خط سبز رنگ) اما بعد از پول بک ،چند روزی در بالای این خط دوام آورد منتها متاسفانه مجددا به زیر این خط سقوط کرد و در حال ظاهرا کندل آخر بازگشتی به این خط روند داشته و نتوانسته از آن عبور کند و فعلا حکم پول بک به این خط داشته است ،با نزول شاخص و شکستن این خط روند از طرفی و شکستن کانال صعودی قرمز رنگ بلند مدت از طرف دیگر ،اولین آلارم نزول شاخص صادر شده است و اگر نتواند طی روزهای آینده مجددا خود را به بالای این خط برساند باید منتظر نزول بیشتر شاخص بود .
اما اگر آر اس آی هفتگی را بررسی نماییم ،چندی پیش شاهد بودیم خط روند داخلی این اندیکاتور به سمت پایین شکست که علامتی دال بر نزول شاخص بود(شماره 1 سبز رنگ) و طی صعود اخیر شاخص نیز تنها این خط لمس شد(شماره 2 سبز رنگ) و یکی از شروط بازگشت روند صعودی شکستن این خط رو به بالا بود که این اتفاق نیوفتاد و به نقطه فعلی (شماره 3 سبزرنگ) رسید و تنها بازگشت چند هفته گذشته پول بک بر این خط بود ،برای اینکه به صعود ادامه دار شاخص برسیم باید شاخص بتواند این خط را بشکند و از آن عبور نماید و اگر این اتفاق نیوفتد این نیز دلالت بر نزول بیشتر شاخص دارد .اما اگر جمع بندی بر عرایض بالا داشته باشم ،اینگونه خواهد بود که ،فعلا با شکستن خط روند نزولی اولین علامت نزول بیشتر اتفاق افتاده است اگر شاخص نتواند خود رو به بالای این خط برساند نزول بیشتر اتفاق خواهد افتاد اما فرض را بر این بگذاریم با توجه به افزایش قیمتهای جهانی در آخر هفته شاخص بتواند خود را به بالای این خط برساند ،باز تا زمانی که خط سورمه ای و آر اس ای هفتگی را رو به بالا نشکند توقع صعود پایدار از شاخص وجود ندارد.
اما با توجه به وضعیت جهانی حتی اگر در کوتاه مدت سعی در حفظ شاخص شود در میان مدت این امر بسیار بعید میباشد ،لذا بهتر است در معاملات دقت نظر بیشتری مبذول شود علی الخصوص سهام وابسته به قیمتهای جهانی ........
با آرزوی موفقیت برای دوستان
آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/08/16, 00:04.
نظر
نظر