موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
    مسلم جان من بهترین جمله ای که در این مورد شنیدم،جمله ای از دکتر فرزاد عزیز بود
    ایشون میگفتن تحلیل بنیادی و تکنیکال مثل چشم چپ و راست میمونه.
    درسته با هرکدوم میتونی به تنهایی یک چیزو ببینی ولی جامعترین شکلش دید با دو تا چشمه...
    من میگم که تا سهمی بنیادیش تایید نشه نباید سمتش رفت حتی اگر همه اسیلاتورها سیگنال ورود صادر کنن .خصوصا داخل ایران چون اگر روی پیک قیمتی (که حتی میتونه یه لحظه باشه)خارج نشی گرفتار صفوف فروش میشی ولی سهم با بنیاد قوی این نکته رو در درون خودش داره که ریزشش مقطعیه و یا اینکه فرصت خروج میده...یه سوال داشتم ازت توی چارتهای خرداد ماه،شوک ارزی مشخص شده بود؟؟و یا حرکات مسخره بانک مرکزیو میشد دید؟؟؟
    من به این خاطر میگم تکنیکال توی این خیلی کارا نیست چون ریسک سیستماتیک بالاست و هیچ چیز با ثبات نیست.یعنی عکس جمله معروف جان مورفی : تاریخ تکرار نمی شود.
    برای مثال،اقدامات اقتصادی دولت توی دوره نهم و دهم زمین تا آسمون فرق میکرد.2 سال اول کاملا انبساطی.دوسال دوم کاملا انقباضی.تصمیمات یکباره برای تغییر نرخ بهره و ........
    1 2 3 نفس عمیق>:d<
    منم این جمله استاد holy رو قبول دارم , برای امثال من که خیلی چیزها رو نمیدونن و خیلی پترن ها رو نمیبینن بهتره یک ابزار کمکی وجود داشته باشه ....
    برای مثال من یادمه سال گذشته حوالی 90 تومن خاور خریدم و فرداش صف خرید شد و چند روز بعد با صف خرید بسته شد برای تعدیل منفی!
    یعنی اگر نمیبستنش مطمئنا خیلی بالاتر میرفت و کاری هم به فاندش نداشت اما بلاجبار بسته شد و....

مصطفی جان شما میگی تاریخ تکرار نمیشه چون کارهای دولت 9 و 10 فرق میکرد؟
    این یه دید بنیادی هست نه تکنیکالی.
    ما به کاری که دولت انجام میده کاری نداریم بلکه به تاثیر اون کار به معامله گران بازار بورس کار داریم.
    من میگم تحلیل سیاست به درد ما نمیخوره و اصلا ممکن نیست. شما چطور میتونی این آدم پیچیده رو تحلیل کنی؟! چیزی که اهمیت داره تاثیر اتفاق های سیاسی بر فعالان بازار هست این تاثير مساپل سياسي بر فعالان بازار هست كه مهمه و اين با هيچ تحليلي ممكن نيست مگر تحليل عملكرد اونها و اين يعني چه؟؟؟ یعنی ببینیم این اتفاق چه تاثیری بر معاملات اونها گذاشته یعنی در قیمت.

البته در مورد اینکه گفتید تاریخ تکرار نمیشه درست هست. تاریخ دقیقا تکرار نمیشه اما نا دقیق تکرار میشه! (یعنی با اختلاف اندک که هرچه فاکتور زمان بیشتر دخیل باشه این اختلاف بیشتر میشه)
    به قول یکی از اساتید این فن:
    تعيين پيشاپيش، نادقيق و همزمان قيمت و حجم مورد معامله يك ابزار مالي و اعلام عمومي آن ممكن است.

نتیجه ای که خودم در این مورد گرفتم اینه ک
    اولا ما در الیوت داریم رفتار و تفکر یک انسان رو در معاملاتش پردازش میکنیم یعنی امواج برآیندی از رفتار های انسانی هست و طرز فکر انسان باعث ساخته شدن این امواج میشه. حالا ذهن انسان هم از یک حرکت تکراری داره. (حتما قبول دارید که ما در موقعیت های مشابه عکس العمل های مشابه انجام میدیم) پس طبیعی هست که وقتی برآیندی از عکس العمل های انسانی رو در یک نمودار به تصویر بکشیم شاهد رخداد موارد تکراری باشیم.

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

خب , از همه دوستانی که در بحث شرکت کردند سپاسگزارم و اگر باز هم نکته ای از قلم افتاده بفرمایید.. ^:)^
      بحثای خیلی خوبی بود دو طرف حرفاشونو گفتند حداقل برای بنده بسیار مفید بود.

این نکته رو هم اضافه کنم که خودم حداقل یه نگاه به مقدار پوشش شرکت و سود تقسیمی میندازم. چون خودمو در سطح اساتید بزرگ این علم نمیدونم و بهتره برای تکنیکال نصفه و نیمه من یک تکیه گاه وجود داشته باشه... اما صحبت من بی نیازی این علم از تحلیل بنیادی بود نه طرز فکر و کار یک تحلیل گر خاص
      =====
      حتما جناب بارکوفسکی معرف حضور همه عزیزان هست. ایشون از اولین الیوتیسین های ایران هستند و تا جایی که من میدونم تنها ایرانی هستند که گواهینامه تحلیلگری دارند از دانشگاه لندن....

ایشون از جمله اساتیدی هستند که اعتقادی به صورت های مالی و فاند یک سهم ندارند. دلیلش هم به گفته خودش این هست که گزارش یک شرکت ایرانی هم میتونه رندانه باشه و هم اغراق آمیز.

ایشون سال 84 که اصلا در بورس ما تکنیکال جایی نداشت یه بحثی رو در قالب داستان مطرح کرد که البته در اون زمان هیچ کس متوجه منظور ایشون نشدند و فراموش شد
      من اون داستانو اینجا نقل قول میکنم شاید جالب باشه:

در اصل توسط باركوفسكي پست شده است
      لازاريتيس!!!

لازاريتيس!!!

بدو كه " ك.گ.ب" عمو لوبوش رو از ماشين بنزش بيرون كشيدن و به سرعت از ده لابيشكا خارج شدند.........

لازاريتيس به سرعت در جنگل مي دود. ناگهان مي ايستد.با خود مي گويد من كه عمو ندارم!!!

مي گويد شايد اشتباه كرده ام . شايد منظورش پدرم بوده .مي دود و مي دود ...

اما اسم پدرم كه لوبوش نيست.!!!

شايد منظورش " وروش " بوده.!!!!.....

مي دود و مي دود....

پدرم كه بنز ندارد!!! . او " لادا " دارد.!!!

مي دود و مي دود....

پدرم كه در ده لابيشكا نيست.!!! او در ده سبيشكا است.!!!

مي دود و مي ايستد. و با خود مي گويد :

اسم من كه "لازاريتيس " نيست.!!!

اسم من " يانوش باركوفسكي " است.

..... و چگونه براي يك ملت ملتهب و هيجان زده مي توان " ارجاع پرونده " را به جاي " ارايه گزارش " جاي زد .

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

مسلم جان حرفای خیلی زیادی برای گفتن در مورد بی اعتبار کردن تحلیل بنیادی که مطرح کردین داشتم
        ولی باور کنید که حتی نمیتونم به سایت بورسی سر بزنم. کاش رودر رو بودیم و میتونستم حرف بزنیم
        گردوندن این همه سبد و صندوق اونم تو این بازار حتی اجازه چک میل کردن رو هم بهم نمیده
        گزارش های سه ماه زیادی هم اومدن رو سایت که باید یکی یکی برسی بشه که اشتباه انتخاب نکنیم چون باید پاسخگو باشیم ...چون اگه سهم بیاد پایین بگیم سهم نقطه حمایتیشو شکونده ممکنه برامون گرون تموم بشه چون برای سرمایه گذار دلیل نمیشه!!!

برای تموم کردن بحث از طرف خودم یه داستان قشنگی رو که برام جالب بود میذارم

جورج صاحب یک کارگزاری در بازر بورس کالا بود، او معامله گری بسیار با تجربه بود، او چیز زیادی از تحلیل تکنیکال نمی دانست چرا که نیازی به آن احساس نکرده بود.

اما به تازگی تالار ها به نمودارها مجهز شده بودند و اینها برای او قابل فهم نبود به همین دلیل تکنیکالیستی استخدام کرد تا او را یاری کند.

روزی هر دو مشغول تماشای بازار سویا بودند، تکنیکالیست نقاط حمایت و مقاومت را مشخص کرده بود و قیمت بین این دو در حال حرکت بود.

تکنیکالیست در حال توضیح اهمیت این نقطه به جورج بود و با هیجان خاصی می گفت: امکان ندارد قیمت امروز از نقطه حمایت پایین تر برود.

زمانی که قیمت به نقطه حمایت رسید جورج از تکنیکالیست پرسید: با این حساب بازار از این نقطه پایین تر نخواهد رفت درست؟

تکنیکالیست جواب داد: بله، اینجا نقطه پایین قیمت امروز است.

در همین حال جورج به تکنیکالیست گفت: خوب نگاه کن!

تلفن را برداشت و سفارش فروش دو میلیون بوشل سویا را داد.

در عرض 30 ثانیه بازار سویا به اندازه ده سنت در ازای بوشل سقوط کرد.

جورج نگاهی به چهره بهت زده تکنیکالیست کرد و گفت: حالا بنظرت نقطه پایین قیمت کجاست؟ هرکس دیگری هم این کاری که من کردم را می تواند بکند.

پر سود و شاد باشی دوست عزیز
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
          مگه در فاندامنتال چیزی مشخص بود که در تکنیکال نبود؟
          درضمن همون زمان که پتروشیمی ها و معدنی ها یکباره شروع به رشد کردن (به خاطر نرخ ارز) تکنیکال قبلش آلارم داده بود. و قبل از ریزش هم همینطور. اما حتی بعد از ریزش بنیادی کارها بازم میگفتن صعودی اما دیدیم که بعدش چه تصحیحی کردن و الان که دوباره شروع به رشد کردن بازم تکنیکال هشدارشو داده بوود!!!!!!!!!!!!
          دو تا نفس عمیق :d
          دوست عزیز تحلیل شرایط محیطی و سیاسی جزئی از تحلیل بنیادی هست که باراها در اوایل تنش های اخیر بهش پرداخته شد میتونی تاپیک اخبار سیاسی تاثیر گذار بر بورس رو با تاریخش باز کنی و ببینی که چطور بنیادی ها شرایط رو تحلیل میکردن نکته مهم تاریخشه دوست عزیز که اولیل تنش ها بود و سهم ها تازه 5 درصد افت کرده بودن

بازم تکرار میکنم یک بنیادی کار که چشمش رو به واقعیت نمیبست هیچ وقت اینقدر ضرر نمیکرد ..... و همین نکته هم برای تکنیکالیست وجود داره
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

مسلم جان نشان از غیب رسید
            شرکتی مثل کبافق را من با دید بنیادین و روانشناسی بازار پیشنهاد دادم
            در حالی که اکثر اساتید تکنیکال سقف این شرکت را 5500 و بعدا افت تا 4000 میدانستند
            ولی با یک نگاه به نکات بنیادین شرکت الان میبینیم در قیمت 6500 تومن تازه با تعدیل 300 درصدی جا برای صعود باز کرده
            من به جرات میگم اون دوستمون که بنیادین کار بوده و در بلندت ضرر کرده یک جای کارش ایراد داشته
            البته یک موضوع را باید تذکر دهم بنیاد یک سهم بدون بهره وری از علم تکنیکال و شناخت بازار معاملات هیچ استفاده ای نداره
            و این میشه که یک بنیادی کار به قول شما وپست 1000 تومنی را میخره
            درسته سود خواهد کرد اما اگر کنار علمش تکنیکال هم حاکم بود میتونست همون سهم را مثلا 520 بخرد
            یک تریدر موفق از بیشترین ابزار های معاملاتی در کنار هم باید استفاده بهینه را ببره

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

آقا ممنون از همه
              استفاده کردیم
              مسلم جان شش هامون باز شد از بس نفس عمیق کشیدیم واسه ارسال پست;)
              همگی پرسود باشید
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• باربد
                Banned
                • Jul 2025
                • 3256

اینو جدی میگم اقا مسلم کارش درسته
                من به شخصه تمام نمودارا و تحلیل هاشو میخونم چون میدونم بار علمی پشتشه یا حق

نظر

• Amo Hoseian
                  عضو عادی
                  • Oct 2010
                  • 212

سلام
                  مسلم جان اگه بی زحمت یک موج شماری از کروی بزاری ممنون میشم.
                  [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

ارادت....L-)
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• davood10
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 68

سلام اقا مسلم
                      به نظرتون اصلاح شبریز هنوز ادامه داره؟در صورت افت بیشتر تا چه قیمتی امکان داره پایین بیاد؟
                      ممنونم.

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

در اصل توسط davood10 پست شده است View Post
                        سلام اقا مسلم
                        به نظرتون اصلاح شبریز هنوز ادامه داره؟در صورت افت بیشتر تا چه قیمتی امکان داره پایین بیاد؟
                        ممنونم.
                        سلام داوود جان ، شبریز دیتای چندانی نداره که بشه تحلیلش کرد
                        اما یه خط روندی میشه براش رسم کرد که دیروز بهش برخورد کرد و کمی هم زیرش رفته اما امروز دوباره برگشت بالاش.
                        اگر بالای این خط بمونه میشه بهش امیدوار بود.
                        نباید زیر 1739 بره.
                        موفق باشید

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

موج شماری قشرین:

سهم در موج e از موج 4 هست و فردا یا نهایتا شنبه از مثلث موج 4 خارج میشه و به سمت هدف موج 5 حرکت میکنه.............

فکر میکنم شکل کاملا واضح باشه.

موج شماری در تایم ماهانه است!

نظر

• aminaran
                            عضو عادی
                            • Feb 2011
                            • 254

جناب مسلم با سلام

با اينكه ديتاي زيادي نداره لطفا نظرتون را در مورد فولاي بفرمائيد .آيا اصلاح اخير را مي توان موج 2 در نظر گرفت ؟......... تشكر

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1100

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                              جناب مسلم با سلام

با اينكه ديتاي زيادي نداره لطفا نظرتون را در مورد فولاي بفرمائيد .آيا اصلاح اخير را مي توان موج 2 در نظر گرفت ؟......... تشكر
                              سلام دوست من ، متاسفانه دیتای این سهم برای تحلیل کافی نیست.

============
                              آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/08/03, 20:58.

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

نقلی از بارکوفسکی

در اصل توسط باركوفسكي پست شده است

موج اول – پول هوشمند

راسكولنيكوف دوست گرمابه و گلستان من همواره نسبت به عدالت مسايلي را مطرح مي كرد كه خالي از لطف نيست برايتان بگويم.

راسكولنيكوف در رشته جامعه شناسي تحصيل مي كرد. او همواره معتقد بود كه بايد در جامعه عدالت از بالا به پايين بر قرار شود. اجراي عدالت نياز به سيستم اجرايي است و بايد توسط دولتمردان سامان دهي شود.
                                و....

روزي در اين باب سخن به ميان آمد. من گفتم تمام سخنان شما صحيح است. اما براي اجراي صحيح عدالت ابتدا بايد ببينيم آيا تمامي افراد جامعه يا اكثر آنها نياز به عدالت اجتماعي را احساس مي كنند و يا اينكه ترجيع مي دهند دنبال قوت لا يموت باشند تا عدالت اجتماعي.

يعني اين به خود مردم بستگي دارد كه در جامعه خود نياز ها را تشريع كنند.

راسكونيكوف قانع نشد اين بود كه من در امواج اليوت موج اول را تشريح كردم. وسپس به تشريح تمام امواج پرداختم.

موج اول مال افراد زرنگ و تيز بين است. آنهاييكه قبل از ديگران مي بينند. ( نگاه كردن با ديدن فرق دارد). در حاليكه يك عده فقط بالا رفتن سهم را نگاه مي كنند يك عده اندك با تيز بيني اين بالا رفتن را آناليز مي كنند.
                                و وارد سهم مي شوند.

وقتي موج يك در انتهاي خود است و موج اصلاحي دوم شروع مي شود تازه يك عده از خواب بيدار مي شوند. و شروع به خريد مي كنند. اما تو ذوق و غرور آنها مي خورد و روند بازار معكوس مي شود.

حالا افراد دسته اول از سهم خارج شده اند. و دسته دوم سر خورده به دنبال فرار هستند. بعد از نزول و تكميل موج دوم دوباره افراد سري اول اضافه مي شوند . ويك عده كه خارج نشده اند با تازه وارد ها موج سوم را مي سازند.

اينجاست كه ساز و دهل ها از انبارها در مي آيد. و سهم با حجم مناسب رشد مي كند. ولي هنوز يك عده در خواب اند .در ابتداي و گاهي در اواسط موج سوم تحليل گر سعي بر تحليل هاي كلاسيك مي كنند و بعضي هم تحليل هاي مبتني بر علم را قبول ندارند در انتهاي موج سوم تسليم شده و وارد بازي مي شوند.

سقوط قيمت در موج چهارم خيلي ها را بيدار نمي كند. فقط پولهاي هوشمند را كه در ابتداي موج اول و سوم بيدار كرده ، بيدار مي كند و بقيه در خوابند.

پولهاي هوشمند در انتهاي موج سوم و ابتداي موج چهارم كاملا پياده مي شوند. عوام بيچاره هنوز به سهم اميدار هستند و با شروع موج پنجم اميد وارانه و متعصبانه نه تنها خود باقي مي مانند بلكه ديگران را تشويق مي كنند.
                                ايمان راسخ عوام در موج 5 واقعا قابل نقد و بررسي است.

موج ABC كه بسيار ي را به خاك سياه مي نشاند مي آيد و هنوز يك عده در خواب هستند. خوب موج ABC مي تواند تا ابتداي 5 نيز باشد.

يعني رشد حباب گونه موج 5 خود را اين جا نشان مي دهد. اين جاست كه اشك يك عده در مي آيد. در حاليكه پول هوشمند در اين مدت در سهم ديگر در حال سود سازي است.

خوب حالا راسكولنيكوف بدست آوردن هر چيز نياز به هوشمندي نيست.؟؟؟؟

مردم ديگر نبايد از عدم بدست آوردن چيزي گله مند باشند. بلكه اين ما هستيم كه نياز هاي خود را نشناخته و طلب نمي كنيم.

عدالت را ما بايد بشناسيم و آن را طلب كنيم.

راستي راسكولنيكوف عزيزم حالا بگو كدام ملتها در موج اول نياز خود را شناختند.؟؟؟

كدام ملتها نياز به عدالت را در موج سوم طلب كردند. و كدام ملتها هنوز اندر خم يك زير موج مانده اند. و اصلا نمي دانند كجا هستند!!!

اوج زيبایي و قدرت خدا در نظريه اليوت و فيبو ناچي مستتر است.

تا بعد خدا نگه دار.
                                آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/08/03, 21:17.

نظر

در حال کار...
                                X