در اصل توسط مصطفی70 پست شده است
View Post
برای مثال من یادمه سال گذشته حوالی 90 تومن خاور خریدم و فرداش صف خرید شد و چند روز بعد با صف خرید بسته شد برای تعدیل منفی!
یعنی اگر نمیبستنش مطمئنا خیلی بالاتر میرفت و کاری هم به فاندش نداشت اما بلاجبار بسته شد و....
مصطفی جان شما میگی تاریخ تکرار نمیشه چون کارهای دولت 9 و 10 فرق میکرد؟
این یه دید بنیادی هست نه تکنیکالی.
ما به کاری که دولت انجام میده کاری نداریم بلکه به تاثیر اون کار به معامله گران بازار بورس کار داریم.
من میگم تحلیل سیاست به درد ما نمیخوره و اصلا ممکن نیست. شما چطور میتونی این آدم پیچیده رو تحلیل کنی؟! چیزی که اهمیت داره تاثیر اتفاق های سیاسی بر فعالان بازار هست این تاثير مساپل سياسي بر فعالان بازار هست كه مهمه و اين با هيچ تحليلي ممكن نيست مگر تحليل عملكرد اونها و اين يعني چه؟؟؟ یعنی ببینیم این اتفاق چه تاثیری بر معاملات اونها گذاشته یعنی در قیمت.
البته در مورد اینکه گفتید تاریخ تکرار نمیشه درست هست. تاریخ دقیقا تکرار نمیشه اما نا دقیق تکرار میشه! (یعنی با اختلاف اندک که هرچه فاکتور زمان بیشتر دخیل باشه این اختلاف بیشتر میشه)
به قول یکی از اساتید این فن:
تعيين پيشاپيش، نادقيق و همزمان قيمت و حجم مورد معامله يك ابزار مالي و اعلام عمومي آن ممكن است.
نتیجه ای که خودم در این مورد گرفتم اینه ک
اولا ما در الیوت داریم رفتار و تفکر یک انسان رو در معاملاتش پردازش میکنیم یعنی امواج برآیندی از رفتار های انسانی هست و طرز فکر انسان باعث ساخته شدن این امواج میشه. حالا ذهن انسان هم از یک حرکت تکراری داره. (حتما قبول دارید که ما در موقعیت های مشابه عکس العمل های مشابه انجام میدیم) پس طبیعی هست که وقتی برآیندی از عکس العمل های انسانی رو در یک نمودار به تصویر بکشیم شاهد رخداد موارد تکراری باشیم.
نظر