موج سوم

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • shadi
    کاربر فعال
    • تیر ۱۳۹۰
    • ۹۱۷

نوشته اصلی توسط mobin
    مسلم جان ببخشید
    اگر فسپا رو بررسی کنی دیگه قول میدم برم بخوابم
    رسیدن به سقف کانال ۵ ساله ، واگرایی منفی مکدی ، الگوی هنگینگ من ،رسیدن به فیبو ۱۶۱.۸% همگی خبر از اصلاح قیمتی میدهد.
    مسلم جان موج شماری باما تغییر کرده ؟
    جناب مسلم با توجه به وضیعت سهام مورد نظر لطفا نظرتان را نسبت به دو سهم باما وفسپا بفرمایید .قبلا از زحمات شما سپاسگزارم.

نظر

• Amo Hoseian
      عضو عادی
      • مهر ۱۳۸۹
      • ۲۱۲

مسلم جان کجایی؟ بدجوری جات خالیه!
      امیدوارم هر جا که هستی ، سالم و شاد باشی.
      [SIZE="۳"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• عليمردان
        عضو عادی
        • خرداد ۱۳۹۰
        • ۱۲۳

نوشته اصلی توسط مسلم
        حتاید رو مدتهاست زیر نظر دارم . امروز روی مقاومتش بود و با حجم بسیار خوب معامله شد
        اگر این صف برای فردا هم پایدار بمونه میشه به شروع رشد این سهم بسیار امیدوار بود ، ترند لاین مشکی با مثبت فردا به بالا شکسته میشه و امیدوارم در هفته آینده بالای این خط تثبیت بشه. در این صورت خیلی بالاتر از این قیمتها رو خواهد دید.

سلام جناب مسلم
        لطفآ در صورت امکان تحلیل زیبای خود را در رابطه با احتمال موج سوم بودن حتاید قبل از تعدیل به روز بفرمائیدآیا اکنون با احتمال بالاتری میتوان به شروع موج سوم پس از تعدیل اخیر باور داشت و این برگشت کوتاه پس از تعدیل را میتوان پول بک تصور نمود برای ادامه رشد
        من تو صدرا خیلی تو ضرر هستم به امید اینکه مقداری از زیان صدرا را با سود احتمالی در حتاید جبران کنم دیروز و امروز اقدام به خرید این سهم نمودم با میانگین ۳۲۵ تومان
        لطفآ راهنمایی بفرمائید
        با تشکر
        خدايا عطا كن
        آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
        شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
        بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• تیزبین
          عضو عادی
          • فروردین ۱۳۹۰
          • ۸۷

نمودار هفتگی فاذر هم الگوی گارتلی زده هم موج شماری شو زدم هر وقت خط بنفشی رو که با فلش مشخص کردم بشکونه آماده میشه واسه خرید.
          از اساتبد ممنون میشم نظرشون رو بگن.

شکست خورده یتیم است اما پیروز هزار پدر دارد

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۸۹
            • ۱۱۰۰

سلام بر دوستان عزیز

جناب علیمردان ، در مورد حتاید طبق اون شمارش گپی که ایجاد شد موج ۳ ما بود و این اصلاحی که درش هستیم موج ۴ هست کل این امواج ریز موج موج ۱ از موج ۳ بزرگ هستند ، یعنی بعد از این موج در کوتاه مدت یک موج صعودی خوب دیگه هم خواهیم داشت برای تکمیل موج ۱ از ۳

من انتظار دارم سهم در همین قیمتها متعادل بشه و برای حدود یک هفته حالت ساید به خودش بگیره تا این موج از نظر زمانی تکمیل بشه. اصلاح طبیعی حتاید از نظر قیمتی در این موج بین ۳۰۰ تا ۳۱۰ هست ..

در مورد مدیریت ریسک ببینید اگر ما بهش پایبند نباشیم هیچ وقت در معاملاتمون معجزه ای رخ نمیده ، پس باید همیشه حد ضرر داشته باشیم
            اگر سهم بیشتر از ۲۹۰ اصلاح بشه یک اصلاح غیر طبیعی هست و در صورت شکست قیمت ۲۷۹۹ موج شماری نامعتبر میشه .

نظر

• بوف کور
              Banned
              • مرداد ۱۴۰۵
              • ۱۴۲۲

سلام و عرض ادب
              مسلم جان کم پیدایی ؟
              ایشالله که خوب و سالم باشی همیشه

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • دی ۱۳۸۹
                • ۱۰۱۰

مسلم داداش خوبي كم پيدا دلتنگتيم كجايي دوست گلم

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۸۹
                  • ۱۱۰۰

عرض سلام خدمت بوف کور عزیز و محسنی بزرگوار.... ممنون از لطف شما امیدوارم شما هم همیشه سالم و سرحال باشید :-)

==========

چند تا سهم رو بررسی کردم که به مرور اینجا قرار میدم

در مورد غپینو به محدوده ای که گفته بودم دیروز رسید .. حد ضرر ۱۳۰۱

در اصل توسط مسلم پست شده است مشاهده پست
                  قرار بود موج شماری غپینو رو قرار بدم

میبخشید کمی شلوغ هست و فرصت نکردم بروزش کنم ..
                  الان تا ۱۷۰ صعود کرده و روند اصلاحی در پیش گرفته احتمالش زیاد هست صعود قبلی زیر موج ۱ از ۳ بزرگ بوده باشه و الان در زیر موج ۲ هستیم
                  خرید زیر ۱۴۵ با استاپ ۱۳۰ یک خرید ایده آل هست

شاخص غذایی در زیر موج ۲ از ۵ از ۳ بزرگ هست .

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • اسفند ۱۳۹۰
                    • ۶۹۵۱

مسلم جان سلام

خسته نباشی رفیق

بیشتر سر بزن،دلمون تنگ میشه
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• عليمردان
                      عضو عادی
                      • خرداد ۱۳۹۰
                      • ۱۲۳

در اصل توسط مسلم پست شده است مشاهده پست
                      سلام بر دوستان عزیز

جناب علیمردان ، در مورد حتاید طبق اون شمارش گپی که ایجاد شد موج ۳ ما بود و این اصلاحی که درش هستیم موج ۴ هست کل این امواج ریز موج موج ۱ از موج ۳ بزرگ هستند ، یعنی بعد از این موج در کوتاه مدت یک موج صعودی خوب دیگه هم خواهیم داشت برای تکمیل موج ۱ از ۳

من انتظار دارم سهم در همین قیمتها متعادل بشه و برای حدود یک هفته حالت ساید به خودش بگیره تا این موج از نظر زمانی تکمیل بشه. اصلاح طبیعی حتاید از نظر قیمتی در این موج بین ۳۰۰ تا ۳۱۰ هست ..

در مورد مدیریت ریسک ببینید اگر ما بهش پایبند نباشیم هیچ وقت در معاملاتمون معجزه ای رخ نمیده ، پس باید همیشه حد ضرر داشته باشیم
                      اگر سهم بیشتر از ۲۹۰ اصلاح بشه یک اصلاح غیر طبیعی هست و در صورت شکست قیمت ۲۷۹۹ موج شماری نامعتبر میشه .
                      سلام ممنون مسلم جان
                      لطف فرمودید پس با توضیحات بالا در مورد اینکه در موج ۳ بزرک قرار دارد یقین حاصل شده است .
                      آیا درست متوجه شدم؟
                      اگر قبول زحمت فرموده ضمن به روز کردن نمودار حتاید با توجه به اینکه با بسته شدن سهم گپی حاصل شده و این گپ و اتفاقات پس از آن در نمودار شما لحاظ نشده است همزمان در نموداری شماتیکی اهداف کوتاه مدت و میان مدت سهم را مشخص بفرمائید محبت خود را در حق بنده و سایر سهامداران حتاید کامل فرموده اید
                      خدايا عطا كن
                      آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                      شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                      بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• اسطوره
                        کاربر فعال
                        • مرداد ۱۳۹۰
                        • ۲۷۷

عرض سلام خدمت مسلم عزيز
                        مسلم جان در صورت امكان پيام خصوصي رو هم دريابيد
                        خيلي وقته ظرفیت صندوق پیام های خصوصی تان پر شده
                        شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
                        رابرت مپل براون

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • بهمن ۱۳۸۹
                          • ۱۱۰۰

در اصل توسط عليمردان پست شده است مشاهده پست
                          سلام ممنون مسلم جان
                          لطف فرمودید پس با توضیحات بالا در مورد اینکه در موج ۳ بزرک قرار دارد یقین حاصل شده است .
                          آیا درست متوجه شدم؟
                          اگر قبول زحمت فرموده ضمن به روز کردن نمودار حتاید با توجه به اینکه با بسته شدن سهم گپی حاصل شده و این گپ و اتفاقات پس از آن در نمودار شما لحاظ نشده است همزمان در نموداری شماتیکی اهداف کوتاه مدت و میان مدت سهم را مشخص بفرمائید محبت خود را در حق بنده و سایر سهامداران حتاید کامل فرموده اید
                          سلام

در مورد سوالی که فرمودید در پست قبلی عرض کردم محتمل ترین حالتی که داریم همین هست که در موج ۳ بزرگ هستیم . اما احتمالات دیگر رو نباید نادیده گرفت به همین دلیل حد ضرر تعیین کردم . بسته به میزان ریسک پذیری میتونید یکی از دو عدد رو به عنوان استاپ خودتون قرار بدید . در صورتی که قیمت زیر ۲۷۹۹ معامله بشه موج شماری ما باید تغییر داده بشه.
                          در مورد اهدافش کوتاه مدت و بلند مدت بعد از اینکه تکلیفش با موج ۴ مشخص شد حتما همینجا مینویسم ، فعلا خدمت شما عرض کنم اگر فرض رو بر این بزاریم اصلاح ما دیروز تکمیل شد در کوتاه مدت برای تکمیل موج ۵ به طور معمول تا بازه ۳۵۰-۳۷۰ توانایی رشد داره.
                          آخرین ویرایش توسط مسلم؛ ۱۳۹۰/۱۱/۱۳، ۱۹:۲۱.

نظر

• mohseni1353
                            كاربر فعال
                            • دی ۱۳۸۹
                            • ۱۰۱۰

مسلم جان در خصوص شاخص کاشی سرامیک اگر ممکنه عنایتی بفرمایید ممنونم میشوم

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۸۹
                              • ۱۱۰۰

در اصل توسط mohseni۱۳۵۳ پست شده است مشاهده پست
                              مسلم جان در خصوص شاخص کاشی سرامیک اگر ممکنه عنایتی بفرمایید ممنونم میشوم

صنعت کاشی یک صنعت آینده دار هست .
                              این موجی که درش هستیم با توجه به اینکه موج قبلی ۵ موجه بوده موج b هست که نمیتونه زیاد طولانی باشه و بعد از اون موج اصلاحی داریم که کف موج a رو خواهد زد
                              اون زمان هست که حرکت ادامه دار گروه رو به بالا شروع میشه.

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۸۹
                                • ۱۱۰۰

فسرب در صورتی که ۳۰۱۱ رو نبیند

تارگت ۳۶۵ تا ۳۹۰

نظر

در حال کار...