در اصل توسط محمود شریعت پست شده است
View Post
موج سوم
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postممنون مهران جان پیشنهاد عالی است
برای همه زحمات محمود شریعت در سایت بورسی
شاید همین روزا یه دیوان شعر هم دادیم بیرون :d. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postولی اسم پیشنهادی من بهتر بود :
شریعت و شرکا:))
حالا اینکه این شرکت در کدام کشور و چگونه داره ثبت میشه خودش داستان ها داره ....
فکر کنم الان خانم مدیر میاد و ............ . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
خوب این موج شماری رو بیاریم این طرف "شاید در ذهن نسل آینده الیوتیسین ها چالشی ایجاد کرد! .. "
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postمن برای باما دقیقا تا 4 ماه دیگه بالایی نمیبینم !
(طبق الگوی زیر دقیقا 4 ماه دیگه به کف قیمتی میرسه که مشخص نیست دقیقا چه قیمتی هست)
اگه قیمت بالای 20099 بیاد الگو نامعتبر میشه.
نظر
-
واقعا نتونستم جلوی خودم و بگیرم
دیدم همه خوبان جمعند ، گفتم ارادتی عرض کنیم به مسلم عزیز که واقعا حق استادی بر گردن من داره، به محمود که نگو اینقدر دلم براش تنگ شده ، به مصطفی و مهران که در آشکار و نهان ، سبزی و سرخی ، همیشه باعث دلگرمی بودند.
ارادتمند همه شما خوبان :*
حسین[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
حسین عزیز ما هم ارادت داریم خدمت شما ..
در اصل توسط mobin پست شده است View Postمسلم جان
اگر فرصت کردی یه نگاهی به این مپنا هم میکنی
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postمپنا نباید به 204.9 برسه درغیر این صورت موج شماری بی اعتبار هست و میتونه خیلی بیشتر افت کنه
نظر
-
عرض ارادت خدمت عمو حسین
مسلم جان این شاخص کاشی و سرامیک بالاخره دیتاش اومد دستت؟
یه نیم نگاهی بنداز...
شاید طی روزهای آتی یه تحولاتی داشته باشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postسلام از بندست مصطفی عزیز
ارادتمندیم
این گروه حرکت آهسته و پیوسته داره
آقا مصطفی شاهد هست که به خاطر همین نوع حرکتش چند ماه پیش میخواستیم وارد این گروه بشیم اما نشد
سکرما اگه تا حوالی 350 پایین بیاد به نظرم خرید خوبی هست هر چند با دید بلند مدت همگی رو صعودی میبینم
احتمال نزول تا 350 سکرما رو چقدر میدی؟
نظر
نظر