موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shadi
    کاربر فعال
    • Jul 2011
    • 914

نوشته اصلی توسط mobin
    مسلم جان ببخشید
    اگر فسپا رو بررسی کنی دیگه قول میدم برم بخوابم
    رسیدن به سقف کانال 5 ساله ، واگرایی منفی مکدی ، الگوی هنگینگ من ،رسیدن به فیبو 161.8% همگی خبر از اصلاح قیمتی میدهد.
    مسلم جان موج شماری باما تغییر کرده ؟
    جناب مسلم با توجه به وضیعت سهام مورد نظر لطفا نظرتان را نسبت به دو سهم باما وفسپا بفرمایید .قبلا از زحمات شما سپاسگزارم.

نظر

• Amo Hoseian
      عضو عادی
      • Oct 2010
      • 212

مسلم جان کجایی؟ بدجوری جات خالیه!
      امیدوارم هر جا که هستی ، سالم و شاد باشی.
      [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• عليمردان
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 123

نوشته اصلی توسط مسلم
        حتاید رو مدتهاست زیر نظر دارم . امروز روی مقاومتش بود و با حجم بسیار خوب معامله شد
        اگر این صف برای فردا هم پایدار بمونه میشه به شروع رشد این سهم بسیار امیدوار بود ، ترند لاین مشکی با مثبت فردا به بالا شکسته میشه و امیدوارم در هفته آینده بالای این خط تثبیت بشه. در این صورت خیلی بالاتر از این قیمتها رو خواهد دید.

سلام جناب مسلم
        لطفآ در صورت امکان تحلیل زیبای خود را در رابطه با احتمال موج سوم بودن حتاید قبل از تعدیل به روز بفرمائیدآیا اکنون با احتمال بالاتری میتوان به شروع موج سوم پس از تعدیل اخیر باور داشت و این برگشت کوتاه پس از تعدیل را میتوان پول بک تصور نمود برای ادامه رشد
        من تو صدرا خیلی تو ضرر هستم به امید اینکه مقداری از زیان صدرا را با سود احتمالی در حتاید جبران کنم دیروز و امروز اقدام به خرید این سهم نمودم با میانگین 325 تومان
        لطفآ راهنمایی بفرمائید
        با تشکر
        خدايا عطا كن
        آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
        شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
        بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• تیزبین
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 87

نمودار هفتگی فاذر هم الگوی گارتلی زده هم موج شماری شو زدم هر وقت خط بنفشی رو که با فلش مشخص کردم بشکونه آماده میشه واسه خرید.
          از اساتبد ممنون میشم نظرشون رو بگن.

شکست خورده یتیم است اما پیروز هزار پدر دارد

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

سلام بر دوستان عزیز

جناب علیمردان ، در مورد حتاید طبق اون شمارش گپی که ایجاد شد موج 3 ما بود و این اصلاحی که درش هستیم موج 4 هست کل این امواج ریز موج موج 1 از موج 3 بزرگ هستند ، یعنی بعد از این موج در کوتاه مدت یک موج صعودی خوب دیگه هم خواهیم داشت برای تکمیل موج 1 از 3

من انتظار دارم سهم در همین قیمتها متعادل بشه و برای حدود یک هفته حالت ساید به خودش بگیره تا این موج از نظر زمانی تکمیل بشه. اصلاح طبیعی حتاید از نظر قیمتی در این موج بین 300 تا 310 هست ..

در مورد مدیریت ریسک ببینید اگر ما بهش پایبند نباشیم هیچ وقت در معاملاتمون معجزه ای رخ نمیده ، پس باید همیشه حد ضرر داشته باشیم
            اگر سهم بیشتر از 290 اصلاح بشه یک اصلاح غیر طبیعی هست و در صورت شکست قیمت 2799 موج شماری نامعتبر میشه .

نظر

• بوف کور
              Banned
              • Jul 2025
              • 1422

سلام و عرض ادب
              مسلم جان کم پیدایی ؟
              ایشالله که خوب و سالم باشی همیشه

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1010

مسلم داداش خوبي كم پيدا دلتنگتيم كجايي دوست گلم

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

عرض سلام خدمت بوف کور عزیز و محسنی بزرگوار.... ممنون از لطف شما امیدوارم شما هم همیشه سالم و سرحال باشید :-)

==========

چند تا سهم رو بررسی کردم که به مرور اینجا قرار میدم

در مورد غپینو به محدوده ای که گفته بودم دیروز رسید .. حد ضرر 1301

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                  قرار بود موج شماری غپینو رو قرار بدم

میبخشید کمی شلوغ هست و فرصت نکردم بروزش کنم ..
                  الان تا 170 صعود کرده و روند اصلاحی در پیش گرفته احتمالش زیاد هست صعود قبلی زیر موج 1 از 3 بزرگ بوده باشه و الان در زیر موج 2 هستیم
                  خرید زیر 145 با استاپ 130 یک خرید ایده آل هست

شاخص غذایی در زیر موج 2 از 5 از 3 بزرگ هست .

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

مسلم جان سلام

خسته نباشی رفیق

بیشتر سر بزن،دلمون تنگ میشه
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• عليمردان
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 123

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                      سلام بر دوستان عزیز

جناب علیمردان ، در مورد حتاید طبق اون شمارش گپی که ایجاد شد موج 3 ما بود و این اصلاحی که درش هستیم موج 4 هست کل این امواج ریز موج موج 1 از موج 3 بزرگ هستند ، یعنی بعد از این موج در کوتاه مدت یک موج صعودی خوب دیگه هم خواهیم داشت برای تکمیل موج 1 از 3

من انتظار دارم سهم در همین قیمتها متعادل بشه و برای حدود یک هفته حالت ساید به خودش بگیره تا این موج از نظر زمانی تکمیل بشه. اصلاح طبیعی حتاید از نظر قیمتی در این موج بین 300 تا 310 هست ..

در مورد مدیریت ریسک ببینید اگر ما بهش پایبند نباشیم هیچ وقت در معاملاتمون معجزه ای رخ نمیده ، پس باید همیشه حد ضرر داشته باشیم
                      اگر سهم بیشتر از 290 اصلاح بشه یک اصلاح غیر طبیعی هست و در صورت شکست قیمت 2799 موج شماری نامعتبر میشه .
                      سلام ممنون مسلم جان
                      لطف فرمودید پس با توضیحات بالا در مورد اینکه در موج 3 بزرک قرار دارد یقین حاصل شده است .
                      آیا درست متوجه شدم؟
                      اگر قبول زحمت فرموده ضمن به روز کردن نمودار حتاید با توجه به اینکه با بسته شدن سهم گپی حاصل شده و این گپ و اتفاقات پس از آن در نمودار شما لحاظ نشده است همزمان در نموداری شماتیکی اهداف کوتاه مدت و میان مدت سهم را مشخص بفرمائید محبت خود را در حق بنده و سایر سهامداران حتاید کامل فرموده اید
                      خدايا عطا كن
                      آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                      شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                      بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• اسطوره
                        کاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 277

عرض سلام خدمت مسلم عزيز
                        مسلم جان در صورت امكان پيام خصوصي رو هم دريابيد
                        خيلي وقته ظرفیت صندوق پیام های خصوصی تان پر شده
                        شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
                        رابرت مپل براون

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

در اصل توسط عليمردان پست شده است View Post
                          سلام ممنون مسلم جان
                          لطف فرمودید پس با توضیحات بالا در مورد اینکه در موج 3 بزرک قرار دارد یقین حاصل شده است .
                          آیا درست متوجه شدم؟
                          اگر قبول زحمت فرموده ضمن به روز کردن نمودار حتاید با توجه به اینکه با بسته شدن سهم گپی حاصل شده و این گپ و اتفاقات پس از آن در نمودار شما لحاظ نشده است همزمان در نموداری شماتیکی اهداف کوتاه مدت و میان مدت سهم را مشخص بفرمائید محبت خود را در حق بنده و سایر سهامداران حتاید کامل فرموده اید
                          سلام

در مورد سوالی که فرمودید در پست قبلی عرض کردم محتمل ترین حالتی که داریم همین هست که در موج 3 بزرگ هستیم . اما احتمالات دیگر رو نباید نادیده گرفت به همین دلیل حد ضرر تعیین کردم . بسته به میزان ریسک پذیری میتونید یکی از دو عدد رو به عنوان استاپ خودتون قرار بدید . در صورتی که قیمت زیر 2799 معامله بشه موج شماری ما باید تغییر داده بشه.
                          در مورد اهدافش کوتاه مدت و بلند مدت بعد از اینکه تکلیفش با موج 4 مشخص شد حتما همینجا مینویسم ، فعلا خدمت شما عرض کنم اگر فرض رو بر این بزاریم اصلاح ما دیروز تکمیل شد در کوتاه مدت برای تکمیل موج 5 به طور معمول تا بازه 350-370 توانایی رشد داره.
                          آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2012/02/02, 19:21.

نظر

• mohseni1353
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1010

مسلم جان در خصوص شاخص کاشی سرامیک اگر ممکنه عنایتی بفرمایید ممنونم میشوم

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1100

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                              مسلم جان در خصوص شاخص کاشی سرامیک اگر ممکنه عنایتی بفرمایید ممنونم میشوم

صنعت کاشی یک صنعت آینده دار هست .
                              این موجی که درش هستیم با توجه به اینکه موج قبلی 5 موجه بوده موج b هست که نمیتونه زیاد طولانی باشه و بعد از اون موج اصلاحی داریم که کف موج a رو خواهد زد
                              اون زمان هست که حرکت ادامه دار گروه رو به بالا شروع میشه.

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

فسرب در صورتی که 3011 رو نبیند

تارگت 365 تا 390

نظر

در حال کار...
                                X