موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیما خطیبی
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 24

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
    سلام
    چند ماه پیش که کاشیها صف خرید بودند همینجا عرض کردم که این موج صعودی اصلاحی است و دوام نمیاره
    حالا که اینها صف فروشند میگم که زیر نظرشون داشته باشید که این گروه این قابلیت رو پیدا کرده که صعود خوبی داشته باشد
    ابتدا جا دارد از مسلم عزیز تشکر ویژه داشته باشم شاید از اولین اساتیدی که رشد قندیها رو سال گذشته تقریبا همین موقع ها پیگیری می کردند جنابعالی بودید و البته بنده هم همراه این گروه

در مورد گروه کاشی حرکت را نزدیک ارزیابی می کنید یا باز هم نزول در کاشی سازها وجود دارد؟
    چون در بعضی سهام کاشی مثل کساوه و کچینی تقریبا فروشنده انچنانی دیده نمی شود ضمن انکه شناور سهم هم مثلا در کساوه بسیار پایین است

نظر

• 2691
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 320

در مورد فباهنر به نظر ميرسه 102 تومن فرصت خوبي براي اضافه كردن خواهد بود.;)

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

اگه از 1950 پایین تر بیاد 1900 هم میبینه
        و خیلی پایین تر هم میبینه

نفت نباید زیر 108.9 بیاد
        خوب مسلم جان روی اومد روی 1912 و نفت هم روی 94.48 تحلیل جدیدتون چیه؟؟

اون خیلی پایین تر برای فلز روی چند میشه؟
        ///

نظر

• aminaran
          عضو عادی
          • Feb 2011
          • 254

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          خوب مسلم جان روی اومد روی 1912 و نفت هم روی 94.48 تحلیل جدیدتون چیه؟؟

اون خیلی پایین تر برای فلز روی چند میشه؟
          سلام

به نظرم منظور مسلم نفت برنت بود كه هنوز به اين عدد نرسيده ...يا من اشتباه ميكنم ؟

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

جناب خطیبی عزیز ، گروه کاشی و سرامیک از همین حوالی حرکتش شروع میشه ، دارم در مورد شاخصش صحبت میکنم بعضی از سهمهای گروه نیاز به اصلاح بیشتر دارند اما شاخصش که برایند کل سهام گروه است از همین منطقه رو به بالاست

کمرجان موج 5 رو شروع کرد و صعود خوبی در این موج در پیش داره ، خکاوه باید کمی بیشتر اصلاح بشه اما همین قیمتها اون را ارزنده میدونم

پلوله این سهم یک سهم فوق العاده ای است اما من خیلی امیدوارم که بتونم پایینتر بخرم همینطور غشهد همینطور شدوص این ها بازدهی خیلی بالا در انتظارشون هست

گروه غذایی وارد موج 3 از 3 شده،اکثر سهام گروه صعودیند در این گروه عجیب هست که غپینو دارد بر خلاف جهت گروه حرکت میکند! قیمت نباید زیر 1552 معامله بشود(بدون لحاظ کردن سود مجمع آتی)

میثم جان خیلی پایین میشه چطوره که این شرکتها رو بیخیال بشید؟!
            داشتم چند تا تاپیک رو میخوندم ظاهرا حالا که قیمتها کمی اصلاح شده همه نظرات برگشته و دیگه کسی به نفت 200 دلاری و الگوی فنجان و قهوه معتقد نیست ،
            خیلی وقت پیش امضایی داشتم نوشته بودم 2012-2017 اون زمان یکی از دوستان پرسیده بود منظورت چی هست منظورم این بود بحران جهانی سال 2012 شروع و سال 2017 تمام میشه

پس زیاد نباید منتظر باشیم که مثلا قیمت روی تا فلان جا اصلاح بشه و بعد دوباره شروع کنه به حرکت رو به بالا
            پس اگر حالا به شروع بحران جهانی موافق هستید بهتره خلاف این روند حرکت نکنید.
            خوش باشید

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

جناب خطیبی عزیز ، گروه کاشی و سرامیک از همین حوالی حرکتش شروع میشه ، دارم در مورد شاخصش صحبت میکنم بعضی از سهمهای گروه نیاز به اصلاح بیشتر دارند اما شاخصش که برایند کل سهام گروه است از همین منطقه رو به بالاست

کمرجان موج 5 رو شروع کرد و صعود خوبی در این موج در پیش داره ، خکاوه باید کمی بیشتر اصلاح بشه اما همین قیمتها اون را ارزنده میدونم.

پلوله این سهم یک سهم فوق العاده ای است اما من خیلی امیدوارم که بتونم پایینتر بخرم همینطور غشهد همینطور شدوص این ها بازدهی خیلی بالا در انتظارشون هست

گروه غذایی وارد موج 3 از 3 شده،اکثر سهام گروه صعودیند در این گروه عجیب هست که غپینو دارد بر خلاف جهت گروه حرکت میکند! قیمت نباید زیر 1552 معامله بشود(بدون لحاظ کردن سود مجمع آتی)

میثم جان خیلی پایین میشه چطوره که این شرکتها رو بیخیال بشید؟!
              داشتم چند تا تاپیک رو میخوندم ظاهرا حالا که قیمتها کمی اصلاح شده همه نظرات برگشته و دیگه کسی به نفت 200 دلاری و الگوی فنجان و قهوه معتقد نیست ،
              خیلی وقت پیش امضایی داشتم نوشته بودم 2012-2017 اون زمان یکی از دوستان پرسیده بود منظورت چی هست منظورم این بود بحران جهانی سال 2012 شروع و سال 2017 تمام میشه

پس زیاد نباید منتظر باشیم که مثلا قیمت روی تا فلان جا اصلاح بشه و بعد دوباره شروع کنه به حرکت رو به بالا
              پس اگر حالا به شروع بحران جهانی موافق هستید بهتره خلاف این روند حرکت نکنید.
              خوش باشید

به روی چشم . ما هدفمون سود کردنه و همینطور دوست داریم همه سود کنن و از سهم های مرتبط با قیمت های جهانی سعی میکنم فاصله بگیرم یا حداقل درصد کمی رو بهشون اختصاص بدم .
              با توجه به شناختی که از شما و تحلیل های توپتون دارم میدونم که پشت این تحلیل های شما بار علمی وجود داره .

سلامت وپیروز باشید
              ///

نظر

• shahmir
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 368

چند ماه پیش که کاشیها صف خرید بودند همینجا عرض کردم که این موج صعودی اصلاحی است و دوام نمیاره
                حالا که اینها صف فروشند میگم که زیر نظرشون داشته باشید که این گروه این قابلیت رو پیدا کرده که صعود خوبی داشته باشد

مسلم جان
                تو این گروه الویت رو با کدوم نمادها میبینید؟

نظر

• ashktorab
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 116

با سلام و عرض ادب خدمت مسلم عزیز

پست زیر را که فکر می کنم آخرین پست شما در ارتباط با فسرب است در تاریخ 8 آذر 1390 زحمت تحلیلشو کشیدید.

فسرب در اواخر اصلاحش هست اما به نظرم اصلاحش هنوز تمام نشده . این موج صعودی موج 4 از c از 4 هست و بعد از پایانش که میتونه حداکثر 10-15 درصد بالاتر باشه یک موج نزولی دیگه هم داریم به نظرم قیمت ایده آل برای فسرب 210 هست.
                  از طرف دیگه فسرب افت بسیار زیادی داشته که این مقدار افت در موج 4 غیر معمول هست ، وقتی چنین حالتی پیش بیاد معمولا موج 5 ترانکید میشه. یعنی قیمت در موج صعودی بعدی سقف قبلی ( = 477) رو نخواهد دید و قبل از اون نزول بزرگ سهم شروع میشه.
                  که با پیشبینی سقوط قیمتهای جهانی هم کامل تطابق داره.
                  من هیچ سهمی رو پیشنهاد به خرید نمیکنم اما برای خودم و سبدهای دوستان دیروز و روز قبلش مقداری کاذر خریدم و امروز حتاید با حد ضرر نزدیک به قیمت

از آن تاریخ به بعد ما شاهد دو موج صعودی و دو موج نزولی بودیم.
                  موج صعودی اولی 50% موج اصلاحی 4 را پوشش داد
                  موج نزولی بعدی نیز موج صعودی اولی را 50 % اصلاح نمود.
                  موج صعودی دومی 127% موج نزولی قبلی را اصلاح نمود .
                  و نهایتا موج نزولی اخیر که در طول 5 روز معاملاتی 88.9% موج صعودی قبلی را اصلاح نمود.

ضمن قدر دانی پیش آ پیش از شما سئوالاتی در ذهن بنده هست که ممنون میشم ما رو روشن بفرمائید.

1. با توجه به روند صعودی سهم که از تاریخ 25.2.2009 با موج 1 شروع شده، و افزایش سرمایه 250% را که در طول این مدت شاهد آن بودیم، آیا با نمودارهای تعدیل نشده امکان موج شماری این سهم میسر می باشد؟

2. آیا در نمودار این سهم الگوی هارمونیکی مشاهده نموده اید؟

3. با توجه به اینکه پیک قیمتی دو موج صعودی ذکر شده بعد از موج اصلاحی 4 از پیک قیمتی موج 3 بزرگ پاینتر می باشد، موج شماری این سهم را چگونه ارزیابی می فرمائید؟

4. روند آتی این سهم را چگونه می بینید؟

نظر

• ashktorab
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 116

پس از بررسی بیشتر امواج فسرب متوجه شدم که:

اولین موج صعودی در پست قبلی که از قیمت 2329 ریال شروع می شود احتمالاً موج 1 از 5 می باشد.
                    و دومین موج صعودی در پست قبلی که از قیمت 2890 ریال شروع می شود احتمالاً موج b از موج اصلاحی 2 از 5 می باشد.
                    که با این اوصاف دومین موج نزولی که 5 روز بطول انجامید احتمالاً موج c از موج اصلاحی 2 از 5 می باشد،

لذا اگر چنین باشد با پایان یافتن موج c موج 3 از 5 بزودی شروع خواهد شد. البته اگر موج c به درازا نیانجامد.
                    اگر چنین نیست لطفاً اصلاح بفرمائید.

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

اشکتراب عزیز هیچ سهمی نباید بدون تعدیل افزایش سرمایه موج شماری شود و اشتباه محض هست

در مورد فسرب اتفاقی که برای این سهم افتاده این است که کانال بلند مدت سهم شکسته شده

3 حمایت مهم وجود دارد اولی 2800 در صورت شکست حمایت بعدی روی 2600

و حمایت آخر که الگوی شارک و پایان موج c ما با تارگت حوالی 2150

قبلا هم گفتم (همونطور که نقل قول کردید) این مقدار ریزش برای موج 4 غیر معمول هست اما غیر ممکن نیست

البته به نظر میاد این سهم در بلند مدت یک موج صعودی دیگر هم داشته باشه.

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

بکام

تحلیل این سهم رو از 150 قرار دادم

بکام باید از همین قیمتها حرکتش شروع بشه

کاملا مشخص هست که از فروشنده خالی شده

روند حرکتی که انتظار دارم در شکل نمایش دادم

این سهم اهداف خیلی بالایی در انتظارش هست

حد ضرر موج شماری 1615

آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2012/05/27, 10:51.

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

مسلم جان یعنی تا 164 پایین میاد؟

وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

بکام

تحلیل این سهم رو از 150 قرار دادم

بکام باید از همین قیمتها حرکتش شروع بشه

کاملا مشخص هست که از فروشنده خالی شده

روند حرکتی که انتظار دارم در شکل نمایش دادم

این سهم اهداف خیلی بالایی در انتظارش هست

حد ضرر موج شماری 1615

با تشکر از استاد مسلم
                            وقتي قيمت جهاني مس يک مقدار ديگه کاهش پيدا کنه همه مي ايند سراغ گروه بابا برقي
                            ولي چون تو اين گروه فقط بکام ارز حاصل از صادراتش به واردات ميچربه لذا بکام قدرتمند ميدان گروه بابا برقي خواهد بود.
                            حالا اين وسط اگر ابلاغيه اي اطلاعيه اي از سوي بانک مرکزي نسبت به فروش ارز صادراتي خيال شرکتهاي صادر کننده را نسبت به فروش ارز صادراتيشون راحت کنه. و وضع شرکتهاي صادراتي از اين يک بام و دوهوايي در بياد انوقت بکام و فباهنر ميشند شصفهاي ديگر.
                            با بکام مي مانيم .

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                              با تشکر از استاد مسلم
                              وقتي قيمت جهاني مس يک مقدار ديگه کاهش پيدا کنه همه مي ايند سراغ گروه بابا برقي
                              ولي چون تو اين گروه فقط بکام ارز حاصل از صادراتش به واردات ميچربه لذا بکام قدرتمند ميدان گروه بابا برقي خواهد بود.
                              حالا اين وسط اگر ابلاغيه اي اطلاعيه اي از سوي بانک مرکزي نسبت به فروش ارز صادراتي خيال شرکتهاي صادر کننده را نسبت به فروش ارز صادراتيشون راحت کنه. و وضع شرکتهاي صادراتي از اين يک بام و دوهوايي در بياد انوقت بکام و فباهنر ميشند شصفهاي ديگر.
                              با بکام مي مانيم .
                              .................................................. ...............................
                              اين مطلب را از بورکس اورده ام.
                              از اقاي

cicicom

شماره عضويت: 2309

عضو شده در: يكشنبه، 19 آذر 1385-16:12

عباس نوشته است:
                              vahab نوشته است:
                              ماشاالله صنعت سیمان با بتون گروهش رو از انواع بلایا بیمه کرده.چی شده سبز سبزم ...

سیمانیها همش صف خرید
                              وبوعلی رو دریابید

عباس عزیز خیلی خوشحالم که می بینیم همچنان سهگمت را در سبد دارید.

بنده به دلیل انکه توصیه ای برای ورود به بورس ندارم کمتر در مورد سهام صحبت می کنم ولی برای کسی که در بورس هست و ریسکهای پیرامونی اعم از مدیریت بورس ، ریسک سیاسی ، ریسک شرایط اقتصادی و تحریم و کاهش ارزش پول را پذیرفته است، کماکان فرصت کسب سود ریالی وجود دارد.

در مورد سیمان هگمتان، چند نکته هست که این مورد را برای اطلاع شما و دیگر سهامداران عزیز عرض می کنم شاید کمک کننده باشد.

1- بنده شنیده ام که از ابتدای سال شرکتهای صادرکننده باید در صورتهای مالی خود ارز را به نرخ ازاد در نظر بگیرند و همانطور که در استعلام بورس از سازمان حسابرسی امده بود ، براساس میانگینی از نرخ ازاد سال مالی باید ارز خود را تسعیر کنند. این مهم اگر به کاهش نرخ فروش دلاری سیمانیها نینجامد تاثیر مثبتی در سیمانهای صادرکننده مثل هگمتان بهمراه خواهد داشت.

2- همانطور که مستحضرید سیمان هگمتان با خرید باقی سهام سیمان نهاوند اکنون مالکیت 51 درصدی این سیمان را در اختیار دارد. این سیمان دوسال است که راه اندازی شده و تا کنون سودی نداشته و سود امسال ان هم می رود بابت زیان انباشته راه اندازی شرکت، ولی در اینده نزدیک به سود متوسط یک سیمان 3000 تنی می رسد که سهم بسزایی در رشد سود سیمان هگمتان خواهد داشت. بهرحال با توجه به مالکیت 51 درصدی این شرکت ، ظرفیت تلفیقی سیمان هگمتان درواقع 6600 تن در روز مستقیم خودش و 1500 تن از نهاوند ، در مجموع 8100 تن در روز خواهد بود که این رقم کمی کمتر از تولید روزانه سیمان سپاهان خواهد بود. سیمان گیلان هم که هگمتان در ان سهم عمده ای دارد ، برای امسال در صورتهای مالی سیمان تهران ،برنامه راه اندازی دیده اند.

3-نکته دیگر در مورد سیمان هگمتان فارغ از بحث به تعویق افتادن طرح تحول که برای همه سیمانیها هست ، خرید نیروگاه سیکل ترکیبی قم در سال گذشته می باشد. از بابت این نیروگاه هزینه مالی سنگین در صورتها دیده شده ولی در واقع در گزارش حسابرسی امده است که دو قسط اول ( هر قسط شش ماهه) خرید این نیروگاه فقط از محل فروش برق این نیروگاه به توانیر تسویه می شود. اگر ارزش نیروگاه و سوداوری ان را در نظر بگیریم با توجه به بهره کم خرید قسطی توسط مجموعه بنیاد ( نفت بهران ، سیمان تهران ، سیمان هگمتان) می توان گفت که این نیروگاه را عملا مفت خریده اند!
                              حسابرس در گزارش خود عنوان کرده که هیچ سودی از بابت عملکرد این نیروگاه در حسابها نیامده که طبیعتا با راه اندازی بورس انرژی در شهریور ماه و مشخص شدن نرخ ازاد فروش برق، سود اوری خوبی در انتظار ان خواهد بود.

بنابراین در مجموع سه نکته بالا ، بنظر من ماندن با هگمتان ضرر ندارد گرچه خودم قصد خروج از ان را دارم که به دلیل قصد خروج کلی از بورس است ولی علتی که هگمتان را هنوز نگه داشته ام بهمین دلایل بالاست که منتظرم با قیمت مناسب تری خارج شوم.

نظر

• پاپیلو
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 224

ای جونم بکام وافزایش سرمایه

نظر

در حال کار...
                                X