گفتگوی بورسی کاربران بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : گفتگوی بورسی کاربران بورسی

چه میکنه وثنو....چه سهمی جمع کردند امروز...اونهایی که امروز وثنو فروختن..میخوان چه سهمی بخرن بهتر از وثنو...آخر وقت هم صف شد
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
      دولت میخواد امسال تورم را کنترل کنه، سهام سود ده بخرید تورم کم بشه پی به ای سهام سود ده بالا میره، قیمت مخابرات با این سود مجمع مفته تورم کم بشه پی به ای 10 واحد میگیره
      تاریخ مجمع؟

نظر

• hasan666
        عضو فعال
        • May 2014
        • 1104

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
        با این قیمت نفت و دلار نیمایی و دلار آزاد و زمزمه بنزین دونرخی ....پالایشی ها در جا میزنند!

حتما در سبدتون داشته باشید اولویت شبریز و شپنا و شتران
        در اوج آرامش و منفی ها پیشنهاد شد

نظر

• hasan666
          عضو فعال
          • May 2014
          • 1104

نمودار وبملت هست ...سقف تاریخی و مقاومت مهم 320 تومانی....حد ضرر کوتاه مدت بزارید 290 تومان...گرچه اعتقاد دارم پر قدرت شکسته خواهد شد

وبملت پر قدرت شکسته شد و حالا باید تثبیت گردد

وپاسار رو از دست ندهید

نظر

• hasan666
            عضو فعال
            • May 2014
            • 1104

درود
            چیزی که امروز در بازار هیجان فروش بود بخاطر اخبار سیاسی است...فعلا هیچ گونه تغییر در عوامل بنیادی نمیبینم و همچنان به رشد بازار اعتقاد دارم

همچنان که هیجان خرید هم داریم کلهم تو این بازار و رفتار گله ای

عرضه های اولیه هم باید در همچنین بازار هایی عرضه بشند و مشکلی نیست

بنظر ترامپ هم معافیت نفتی را تمدید نخواهد کرد و اوضاع بدتر خواهد شد اما یک نکته مثبت برای بازار رشد دوباره دلار خواهد بود

نتیجه اخلاقی:سهامداری کنید و در منفی ها بهترین سهم ها رو شکار کنید و صبور باشید
            صبر و سهامداری

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

ستران 900 تومن.
              بزودی برابر وعده قبلی میریم بالای 1000 تومن.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                با معاملات امروز در 45 تومن ارزش بازاری وتجارت به 10 هزار و 166 میلیارد تومن رسید!!!
                ولی ارزش بازاری خودرو در قیمت 380 تومن فقط 5 هزار 914 میلیارد تومن.
                ما تحلیل صعودی رو بر اساس قیمت اندک و تحلیل نزولی رو بر اساس قیمت بالا نمیزنیم بلکه ما بر اساس قدرت های خریدار و فروشنده تحلیل میزینم.
                پیشنهاد فروش و عدم خرید در 45 یا 47 تومن در وتجارت و پیشنهاد خرید در 380 تومن خودرو .نتیجه وتجارت در 40 تومن منفی و خودرو در 442 تومن صف خرید.
                من اگه پیشنهادی برای وتجارت داشته باشم که فعلا ندارم میتونه محدوده 35 تا 38 تومن باشه اون یه پله.تازه اونم برای کسیکه اصرار داره وتجارت در سبدش باشه.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

حیف نیست وقتی این همه سهم مستعد صعود توی بازار هست آدم بره وتجارت بخره؟ اونم وقتی 370 درصد صعود قیمتی در مدت هشت ماه داشته!!!(در نمودار تعدیل شده سهم از 10 تومن تا 47 تومن در هشت ماه گذشته صعود داشته)
                  مثلا میخواد چند درصد بره بالا؟!
                  الان 418 ریال معامله میشه ،گیریم مثلا بره 60 تومن ،50 درصد میشه.
                  ولی بجاش الان خیلی از سهام هستند پتانسیل بالای 150 درصد برای رشد دارند.از انبوه سازی گرفته تا سیمانی و غذایی و کاشی و خودرویی. اون وقت چرا باید سهمی بخریم که 370 درصد رشد داشته؟!
                  یک چیز دیگه الان شاخص بسرعت هر روز 3 تا 5 هزار تا مثبت میخوره و بسرعت به مقاومت خیلی قوی محدوده 240 تا 250 هزار تا میرسه.اگه در بازار صعودی وتجارت بالا نره در بازار منفی بالا میره؟!

نظر

• sofia
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 170

سلام استاد نظرتون در مورد بیمه اسیا چیه ؟من تو ضرر هستم جابجایی خوبه؟وبا چه سهمی؟

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

در اصل توسط sofia پست شده است View Post
                      سلام استاد نظرتون در مورد بیمه اسیا چیه ؟من تو ضرر هستم جابجایی خوبه؟وبا چه سهمی؟

درود خوبید خانم سوفیا؟
                      استاد نه.همون سجاد بهتره.
                      من فکر میکنم در بیمه آسیا صبور باشید نتیجه خواهید گرفت.انتظار صعود شارپ ندارم ولی بنظرم پرنوسان بالا میره .باشکست245 تومن اهداف بالای 300 تومن خواهد داشت.
                      با رعایت حد ضرر سهامدار بکنید حد ضرر در صفحات قبل در جواب سوال دوستان در مورد بیمه آسیا گفته شده.

نظر

• محمدیان50
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 822

چی کار می کنند این تازه واردهای بازار سرمایه!!؟

در یک چشم بهم زدن سرمایه خودشان را نابود می کنند.

فقط دنبال صف هستند! نوعش فرق نمی کند.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10190

در اصل توسط محمدیان50 پست شده است View Post
                          چی کار می کنند این تازه واردهای بازار سرمایه!!؟

در یک چشم بهم زدن سرمایه خودشان را نابود می کنند.

فقط دنبال صف هستند! نوعش فرق نمی کند.
                          من نمیدونم فرونشده ها واقعا تازه واردهستند یا از نوسانگیرهای بورس هستند.
                          چیزی که من میدونم اینه که در تمامی مشاغل چه در بورس و چه در خارج بورس میتونه نتیجه بده دو تا چیزه.ایمان به کارت و شجاعت برای به نتیجه رسوندن اون .
                          اگر به سهمی ایمان دارید بخرید و با شجاعت سهامداری کنید البته این ایمان باید روی دلایل منطقی استوار باشه نه دلایل هیجانی.

نظر

• بورث
                            ستاره‌دار (۶)
                            • Sep 2013
                            • 263

قرمزی بازار از دو روز پیش انتظار میرفت. الان وقت جابجایی سهام سنگین با چابکه بنظرم. فردا هم سبزه بازار احتمال زیاد

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10190

ستران با عرضه صف خرید از حداکثر قیمت بسرعت به حداقل قیمت و صف فروش رسید.
                              بازها گفتم حتی روی 550 تومن،هنوزم میگم این سهم بنظرمن بالای 1000 تومن میرسه ولی هر چقدر بالاتره میره شناسایی سود توسط عده ای زیادتر میشه و در نتیجه سهم بیشتر نوسان میکنه قرار نیست هر روز با صف خرید بالا بره.
                              من در این قیمت ها به کسی پیشنهاد خرید نمیدم کلا عادت دارم سهمی که بالا رفته زیاد در مورد صعودش صحبت نکنم چون برای صعودهای 30-40 درصدی پیشنهاد خرید نمیزنم.
                              روی صحبت این پست با سهامدارهای ستران بود.

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

لوتوس رو دارن جمع میکنن، با این رقم شاخص لوتوس باید 400 باشه

نظر

در حال کار...
                                X