کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شرکت ۴۵ میلیاردی درج و آماده عرضه اولیه ۱۵ درصدی شد + مشخصات کلی شرکت پخش هجرت یکی از زیرمجموعه های تیپیکو با سرمایه ۴۵ میلیارد تومانی در بازار دوم معاملات فرابورس درج شد تا پس از معرفی ، آماده عرضه اولیه ۱۵ درصدی سهام باشد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، آخرین تحولات مربوط به حضور شرکت های جدید در بازار سهام نشان می دهد شرکت پخش هجرت پس از احراز کلیه شرایط پذیرش از ۱۷ تیر در گروه مواد و محصولات دارویی و به عنوان صد و پانزدهمین شرکت در بازار دوم فرابورس درج شده تا پس از معرفی ، آماده عرضه اولیه ۱۵ درصدی سهام باشد. طبق بررسی های بورس پرس، "هجرت" ۱۵ آذر سال ۱۳۴۴ تأسیس و با نام تهران فارما به ثبت رسید و ۱۸ فروردین سال ۶۳ به پخش هجرت تغییر نام یافته و از اول آبان ۷۵ به سهامی عام تبدیل شده و در حال حاضر جزو واحدهای فرعی سرمایه گذاری دارویی تامین (تیپیکو) بوده و واحد تجاری نهایی سازمان تامین اجتماعی است. محل فعالیت شرکت در شهر تهران و ۱۶ شهرستان واقع است. موضوع فعالیت این شرکت با ۸۸۲ نفر نیروی انسانی،خرید و فروش و توزیع محصولات دارویی، بهداشتی، آرایشی و تجهیزات پزشکی است و در ترکیب سهامداری آن، شرکت داروسازی فارابی با ۳۵.۵ درصد، تهران شیمی با ۲۴.۸ درصد، پارس دارو با ۲۰.۹ درصد، تیپیکو با ۱۸.۸ درصد و ژلاتین کپسول با ۴۵۰۰ سهم وجود دارند. "هجرت" با داشتن قریب به ۱۰ درصد سهم بازار سومین پخش بزرگ دارویی ایران است و تعداد مشتریان بخش خصوصی در سراسر کشور بیش از ۱۱ هزار و ۲۰۰ داروخانه است که با افزودن مراکز درمانی دولتی، علوم پزشکی،سازمان تامین اجتماعی، آزمایشگاه ها، پلی کلینیک ها، انبارهای دارویی، تجهیزات پزشکی و مراکز ترک اعتیاد این رقم به بیش از ۱۲ هزار و ۴۹۰ مشتری می رسد. این شرکت با فروش سالانه بالغ بر ۲.۲ هزار میلیارد تومان سودی حدود ۷۰ میلیارد تومان شناسایی می کند. حاشیه سود ناخالص شرکت ۱۱.۳ درصد و حاشیه سود خالص در حدود ۳.۱ درصد است که نسبت به میانگین ۱.۷۵ درصدی صنعت، حاشیه سود آوری بیشتری است. موجودی مواد و کالاهای این شرکت تا آخر سال مالی ۹۷ حدود ۴۳۹.۹ میلیارد تومان، دارایی های جاری تقریباً ۱.۵ هزار میلیارد تومان و بدهی های جاری ۱.۴ هزار میلیارد تومان است که نشان دهنده کفایت دارایی های جاری برای بازپرداخت بدهی های جاری است. سرمایه ثبت شده شرکت معادل ۴۵ میلیارد تومان و جریان وجوه نقد ناشی از عملیات در دو سال اخیر نیز مثبت است. انتهای پیام
دوستان این 15 دقیقه مانده به بازار رو تنهاتون میزارم. من که دیگه نه قصد فروش دارم و نه پولی واسه خرید. ;;) برم دنبال خونه ی رویاییم بگردم. >:D< روز خوش بای.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
با کسب اجازه از اساتید....بنظر میرسه خساپا به حمایت محکمی برخورد کرده واز یکطرف خرید حقوقی....بهتره ریزش بیشتر نکنه در غیر اینصورت جا برای ریزش 10-15درصد داره....
باسلام واحترام
سوالی خدمتتان داشتم،بهترین روشی که می توان سهام انتخاب شده(مثلا وهور که الان قفل شده در صف خریده یا ...) را فردابي خريد جز نفرات اول سفارش گیری باشیم چگونه می باشد؟
معمولا روش هایی که تعریف میشود این است که صبح ساعت 8.30 از طریق نرم افزار جدید بزنیم.من کارگزاریم مفید هست ایزی تریدر معرفی کردن.(حال بین سرعت اینترنت همراه اول ،ایرانسل و رایتل) خودش جای بحث هست.همچنین ساعت time.ir با مفید و tsetmc اختلاف هست(غالبا 2 ثانیه)نمی دونم چرا
حضرتعالی با توجه به سوابق تجربي چه روشی را پیشنهاد می فرمایید
باتشکر و احترام مجدد
هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)
با قیمت 3125 تومان برای پتروشیمی نوری( بزرگترین آروماتیک ایران )مارکتش میشه 9 هزار میلیارد تومان که یک سوم این مبلغ نیز سود انباشته داره که بخشی از این سود تقسیم و توزیع میشه.
شپلی زیان ده و ورشکسته هم مارکتش الان نزدیک 4 هزار میلیارد تومان شده، اونم با زیان انباشته حدود هزار میلیار تومان ./:.wacsmiley.:/
یعنی مارکت شپلی میشه نصف مارکت پتروشیمی نوری!!!
اونوقت اغلب فعالان بازار میگن نوری خیلی گرون و راجع سهام دلاری هم حباب حباب میکنند .
پتروشیمی نوری که بزرگترین تولیدکننده محصولات آروماتیک با ارزش جایگزینی 2 میلیارد دلاری مارکتش دو برابر شپلی (کل پلی اکریل 200 میلیون دلار هم نمیارزه)
بنظر شما سهام حبابی کدوما هستند؟/:.nono.:/
اینطوری پیش بره
یه مدت دیگه میبینیم فلوله شده اندازه فولاد مبارکه
شپلی شده اندازه پتروشیمی نوری
ممسنی شده اندازه پتروشیمی پردیس
و...الی آخر
توی سایت همفکران سوالم و گذاشته بودم. البته اونجا سبدم و نگفته بودم. فقط گفته بودم که جم پیلن رو تو ضررم بفروشم سهم دیگه بخرم یا نه. اقای مصطفی مصری پور کارشناس امروز گفته که تبدیلش کنم به تیپیکو. نمی دونم چیکار کنم واقعا. حوصله اضافه کردن سهم جدید به سبدم رو ندارم. خیلی سبدم شلوغ شده. ولی نمی دونم چرا این سهم و بهم معرفی کرد.
نمیدونم چرا جم پیلن و خریدید ولی من خودمم گزاشته بودمش تو واتچ لیستم و هیچ وقت برام تو دو هفته قبل سیگنال خرید نشد. روی فروشش نظری ندارم ولی اینکه این و بفروشید و باید یه جایگزین پیدا کنید حتما به نظرم استراتژی درستی نیست. بعضی وقت ها باید تمرین کرد نقد موند. هدف اول تو بورس حفظ سرمایه است.
تیپیکو به نظرم من خیلی رشد کرده تو یک سال اخیر. من که علاقه ای بهش ندارم. سهم های بهتر تو بازار پیدا میشه..
نمیدونم چرا جم پیلن و خریدید ولی من خودمم گزاشته بودمش تو واتچ لیستم و هیچ وقت برام تو دو هفته قبل سیگنال خرید نشد. روی فروشش نظری ندارم ولی اینکه این و بفروشید و باید یه جایگزین پیدا کنید حتما به نظرم استراتژی درستی نیست. بعضی وقت ها باید تمرین کرد نقد موند. هدف اول تو بورس حفظ سرمایه است.
تیپیکو به نظرم من خیلی رشد کرده تو یک سال اخیر. من که علاقه ای بهش ندارم. سهم های بهتر تو بازار پیدا میشه..
سلام...بدون تحلیل برداشتم اینه جم در میان مدت راحت 50درصد میده....هفته بعد باید شروع این سود باشه....
اساتید محترم لطفادر موردقجام و فلات میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید .متشکرم
سلام..روی صحبت شما اساتید هستن نه من مبتدی...بهتر نیست سوال واضح باشه...من که نفهمیدم میخواین خرید کنید یا فروش...اگه فروش بهتر نیست قیمت خرید بذارین یا اطلاعات کاملتر.....شاید از دل سوال شما سیگنالی شد برای من مبتدی.
لطفا اساتید و دوستان بگن چرا غشهداب دو روزه تا حدودا 1-2مثبت معامله میشه اما در پایان با صف خرید بسته میشه
بازار شرایط مبهمی داره
از جنبه ها متفاوتی هم میشه تحلیل کرد
یکی از این جنبه ها ، مقایسه عملکرد بازیگردانهای سهام با آینده بازاره
که متوجه بشیم کدوم بازیگر بهتر میتونه جو آینده بازار رو بهتر بخونه
سهامی که در انتهای بازار با صف خرید بسته میشن و دارای بازیگر هستن استدلال بازیگر اینه روز معاملاتی بعدی هم جو کلی بازار باید خوب باشه ( این یه بحث کلیه)
نظر