کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام برادر سجاد
از بین فزرین و سرچشمه کدام یکی برای سهامداری بهتره؟(البته برای میانمدتی در حد دو ماه)
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
سلام برادر سجاد
از بین فزرین و سرچشمه کدام یکی برای سهامداری بهتره؟(البته برای میانمدتی در حد دو ماه)
حالا دیگه سوال کنکوری می پرسی؟!
درود
روند حرکتی هر دو تقریبا مثل هم هست،با هم بالا میان و با هم افت میکنند ولی فزرین بخاطر سرمایه اندک حرکت های شارپی بیشتری نسبت به سرچشمه داره.ضمن اینکه گویا افزایش سرمایه از انباشته درخواست کرده.
بگمانم فزرین گزینه بهتری باشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
حالا دیگه سوال کنکوری می پرسی؟!
درود
روند حرکتی هر دو تقریبا مثل هم هست،با هم بالا میان و با هم افت میکنند ولی فزرین بخاطر سرمایه اندک حرکت های شارپی بیشتری نسبت به سرچشمه داره.ضمن اینکه گویا افزایش سرمایه از انباشته درخواست کرده.
بگمانم فزرین گزینه بهتری باشه.
خیلی خیلی ممنون سجاد جان....وجود شما برای ما نعمت بزرگی هست....
فزرین 30 درصد افزایش سرمایه از انباشته دارد.....سرچشمه هم 10 درصد آرین مهتاب گستر را دارد.....
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
سجاد خان با سلام
گذشته از اینکه مهار کرونا چه مدت طول بکشه آیا شما به رکود اقتصاد جهانی برای سال ۲۰۲۰ معتقد هستید؟
درود بر شما
ولله احتمالش کم نیست بستگی به شدت شیوع ویروس کرونا در اروپا و امریکا داره.الان خیلی از کشورها بخاطر صنعت توریسم نمیگند ما کرونا داریم ولی بیشترشون دارند از جمله ترکیه.
حالا یه بهانه هم گیر آوردند میگند مسافری از ایران بوده که کرونا رو آورده در حالیکه اینا همش حرفه،همشون کرونایی دارند ولی صداشون رو در نمیارند.
شدت سقوط قیمت نفت خیلی سریع بود این نشون میده که حس مثبتی بازار نسبت به آینده حداقل نزدیک ندارند.ممکنه در کوتاه مدت مثلا تا یکی دو ماه اوضاع خوب نباشه.
تنها راه نجات و بیرون اومدن از این شرایط مبهم اقتصادی ،ساخت واکسن کرونا و برگشتن به شرایط نرمال هست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
با سلام و تشکر
من سهم آسیا را به توصیه شما خریدم که خدا راشکر سود خیلی خوبی داد /:.rolleyessmileyani
به نظرتون نگهش دارم؟
بازم ممنون
درود بر شما
بنظر میاد در کوتاه مدت احتمال ادامه اصلاح بیشتر از صعود باشه.
فردا پس فردا با حمایت خط روند صعودی 800 تومن مواجه میشه احتمال شکستنش طی کش و قوسی کم نیست بنظرم اومد شاید تا 700 تومن هم اصلاح کنه البته همه چیز بستگی به واکنش به حمایت 800 تومن داره اگر از اونجا برگرده و بالای 900 تومن تثبیت بشه خوبه ولی مثبت قویی نخوره احتمال شکست حمایت 800 تومن و رسیدن به حوالی 700 تومن کم نیست.
موج اخیر صعودی موج 3 بود، احتمال اینکه تموم کرده باشه و وارد موج 4 شده باشه کم نیست ولی موج 5 صعودی این سهم ممکنه پس از مجمع افزایش سرمایه رشد قیمتی بالای 1000 تومن فعلی هم به سهم بده.
حالا بعد از 1500 تومن دو ریالی بازار خواهد افتاد و در مورد وایران مطلب می نویسه!!!
همانطور که الان در مورد ولیز 2100 تومنی مطبی مینویسند در حالیکه زیر 350 تومن کسی نگاش نمیکرد.
.
.
.
اون روز یه مطلب من در مورد گرون بودن ولیز نوشتم ولی زود(دو سه ساعت بعد) حذفش کردم.اون مطلب اشتباه شده بود،
از سهامداران ولیز عذرخواهی میکنم.
امیدوارم به کسی زیانی نرسیده باشه البته در اون زمان سهم متوقف بود.
بررسی و تحلیل 5 سهم در آخر هفته قبول میشه.
اولویت با درخواست کننده های اول هست ترجیحا از هر کسی یک سهم بررسی میشه.
سلام و عرض ادب خدمت اقا سجاد عزیز و دوستان محترم
بابت تحلیلهای بی نقص حضرتعالی کمال تشکر را دارم و امیدوارم که در سایه حضرت حق همراه با خانواده گرامیتان در سلامت و شادی کامل باشید
سلام و عرض ادب خدمت اقا سجاد عزیز و دوستان محترم
بابت تحلیلهای بی نقص حضرتعالی کمال تشکر را دارم و امیدوارم که در سایه حضرت حق همراه با خانواده گرامیتان در سلامت و شادی کامل باشید
یاشا سنی امیر خان. ارادت@};-@};-@};-
نظر