ایران ترانسفو ( بترانس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Aug 2025
    • 3256

من فقط یک چیزی را میدونم
    از اولش گقتم این سهم و حقش میریزه
    اما بازم تو انتخاب حق بترانس اشتباه کردم و اونو تو سبدم گذاشتم

اخرم پرش ما رو گرفتو
    یک ستاره قربانیش کردیم:d

نظر

• شاهین محلوجی
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 2050

درود جناب باربد بنده هم با میانگین 440 حقشو سواریم به نظرتون کی خالی کنیم؟
      جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• ناشناس
        کاربر ویژه بورسی
        • Aug 2025
        • 1050

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
        من فقط یک چیزی را میدونم
        از اولش گقتم این سهم و حقش میریزه
        اما بازم تو انتخاب حق بترانس اشتباه کردم و اونو تو سبدم گذاشتم

اخرم پرش ما رو گرفتو
        یک ستاره قربانیش کردیم:d
        رفتار اغلب دوستاني كه در فرومها اسم و رسمي دارند هنگامي كه تحليلي اشتباه مي كنند از چند حالت تجاوز نمي كند:
        1- به هم بافتن آسمان و ريسمان كه " ما از كجا ميدانستيم كه فلان ميشود؟" و ...
        2- مدتي دور شدن از صحنه تا آبها از آسياب بيفتد و بازگشت سريع السير به محض رخ دادن اولين اتفاق مثبت
        3- آنها كه رند هستند هم هميشه در تحليل ها يك جايي براي روز مبادا نگه مي دارند. هميشه وقتي در تحليلها كلمه "مگر" ديديد كمي روي جمله بعد از آن مكث كنيد.
        4- گروهي نيز صبر مي كنند تا اولين سهامدار هيجانزده عصباني چند كلمه اي ناسزا نثار كند و همين را بهانه قرار داده و موضوع را از بحث اصلي منحرف مي كنند.
        در اين ميان داغ يك جمله "اشتباه كردم" به دل همه ميماند. اينكه آقاي باربد صراحتاً به اشتباه خود اشاره مي كنند جاي تقدير بسيار دارد. ايكاش اين روحيه در ساير دوستان مجرب در اين تاپيك و ساير تاپيكها نيز بود و دوستان در تحليلهاي خود دچار فرا اعتمادي(Over confidence) نمي شدند.
        آخرین ویرایش توسط ناشناس؛ 2011/08/31, 15:46.
        هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • Aug 2025
          • 1050

علاوه بر اينكه سهم و حق در محدوده كف قيمتي هستند ذكر اين نكته خالي از لطف نيست كه هر گاه سهام به كف قيمت رسيده است بيش از 90 درصد خريداران، حقيقي بوده اند و هرگاه حق به كف رسيده است تقريبا صد در صد فروشندگان حقيقي بوده اند شايد اين يعني سهامداران حق را فروخته و سهم را ميخرند. اين اتفاق چند بار رخ داده است بعنوان مثال 6 و 19 تيرماه كه پس از آن با رشد سهم و حق مواجه شده ايم. اين اتفاق در 6 شهريور هم تكرار شده است و بعيد نيست هفته آينده سهم و حق رشد كنند. اميدواريم

نظر

• ناشناس
            کاربر ویژه بورسی
            • Aug 2025
            • 1050

مرثیه ای بر یک رویا
            آنچه بر من در این 2ماه گذشت و تمامی درسهایی که از این سهم گرفتم:
            1- وقتی تک سهم میشوم باید دندان طمع را از بیخ کشید.
            2- وقتی تعداد بازیگران حقوقی یک سهم زیاد میشود همه تحلیلها رنگ می بازند.
            3- همیشه دلیلی برای رشد یا نزول یک سهم وجود دارد که از دید همه تحلیلگران مخفی مانده باشد.
            4- بسیاری از موافقان و مخالفان یک سهم، دلیل محکمی برای نظرات خود ندارند.
            5- وقتی تک سهم میشویم یا سرمایه زیادی روی یک سهم میگذاریم هر پیش بینی مثبتی از آینده سهم را کورکورانه می پذیریم چرا که دوست داریم آن پیش بینی به وقوع بپیوندد.
            6- وقتی شرکتی بیش از دویست درصد افزایش سرمایه می دهد فاصله سهم و حق تقدم زیاد میشود و این فاصله پابرجا می ماند چرا که چیزی به نام حق های استفاده نشده داریم که نباید تعداد آنها زیاد باشد.
            7- تا زمان معامله نشدن حق های استفاده نشده، سهم درجا میزند چرا که قیمت این حق تقدم ها نباید زیادتر از قیمت پایانی آخرین روز معامله آنها باشد.
            8- اگر کسی بخواهد سهامدار خرد را تشویق به نگهداری سهم کند در بدترین وضعیت هم دلایلی برای رشد سهم خواهد داشت.
            9- عمده فعالان بازار که در فرومها فعالیت می کنند دید کوتاه مدت و نوسانگیری به بازار دارند.
            10-حتی اگر هیچ دلیل بنیادی و تکنیکالی نیز وجود نداشته باشد یک سهم می تواند به راحتی تا پنجاه درصد هم رشد کند.

نظر

• ناشناس
              کاربر ویژه بورسی
              • Aug 2025
              • 1050

امروز سرمایه گذاری ملی هم فروشنده سهم بود و هم فروشنده حق تقدم. قاعدتاً هدف، حفظ قیمتها در محدوده فعلی تا پایان مهلت حق تقدم هاست که در این حالت جذابیت حق حفظ می شود و بسیاری از دارندگان حق تقدم که در حال حاضر در زیان هستند و حق را به قصد سود خریداری کرده اند ناچاراً حق را به سهم تبدیل می کنند. بعد از آن هم که کسی نمیداند چه خواهد شد...

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                امروز سرمایه گذاری ملی هم فروشنده سهم بود و هم فروشنده حق تقدم. قاعدتاً هدف، حفظ قیمتها در محدوده فعلی تا پایان مهلت حق تقدم هاست که در این حالت جذابیت حق حفظ می شود و بسیاری از دارندگان حق تقدم که در حال حاضر در زیان هستند و حق را به قصد سود خریداری کرده اند ناچاراً حق را به سهم تبدیل می کنند. بعد از آن هم که کسی نمیداند چه خواهد شد...
                نا شناس جان در مورد بترانس ... من فکر میکنم ونیکی داره یه جابه جایی انجام میده ...خود سهمو به حق تبدیل میکنه ..به نظرم کسی که قراره سهمو نگه داره این کار منطقیه
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Aug 2025
                  • 1050

به نقل از بورس پرشیا:
                  شنیده ها حاکی از آنست که وزارت نیرو تصمیم دارد در ماه جاری مبلغ یک میلیارد دلار اوراق مشارکت واگذار نماید و از این محل مطالبات شرکت های گروه برقی را پرداخت نماید.

نظر

• ناشناس
                    کاربر ویژه بورسی
                    • Aug 2025
                    • 1050

به نقل از بورس پرشیا:
                    شنیده ها حاکی از آنست که وزارت نیرو تصمیم دارد در ماه جاری مبلغ یک میلیارد دلار اوراق مشارکت واگذار نماید و از این محل مطالبات شرکت های گروه برقی را پرداخت نماید.
                    آگهی فروش این اوراق که اختصاص به طرح های آبی وزارت نیرو دارد در روزنامه همشهری امروز منتشر شده است.

نظر

• ناشناس
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Aug 2025
                      • 1050

سوالی برای من پیش آمده است و آن اینکه کاهش قیمت حق به گمان من بیش از اندازه است. آیا میتوان چنین تحلیل کرد که عده ای مشغول نوسانگیری روی حق هستند تا در روز آخر با پخش یک شایعه مثبت با سود خارج شوند؟

نظر

• عطا
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 34

من موندم اون کسانی که الان دارن به این قیمت میفروشن کی ها هستن و چند خریدن که 415 عرضه میکنن !!! حقوقی ها که مطمئنا چنین کاری نمی کنن ! اتفاقا برای حقوقی ها و کسانی که ذره ای دید بلند مدت دارن الان بهترین زمان برای ورود هست نه خروج ! اختلاف 180-190 حق با سهمی که خودش حدودای کف قیمتش هست .
                        هرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

بترانس داره محدوده حمایت قویش در 590-600 تومان معامله میشه.اگه این حمایت شکسته بشه تا 485-500 با یک روند خسته کننده میتونه افت کنه

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Aug 2025
                            • 1050

در اصل توسط عطا پست شده است View Post
                            من موندم اون کسانی که الان دارن به این قیمت میفروشن کی ها هستن و چند خریدن که 415 عرضه میکنن !!! حقوقی ها که مطمئنا چنین کاری نمی کنن ! اتفاقا برای حقوقی ها و کسانی که ذره ای دید بلند مدت دارن الان بهترین زمان برای ورود هست نه خروج ! اختلاف 180-190 حق با سهمی که خودش حدودای کف قیمتش هست .
                            کسانی که به این قیمت میفروشن سهامداران حقیقی هستند که به نیت سود با متوسط خرید بالای 450 تومان وارد حق شده اند ، درصد بالایی از سرمایه خود روی آن گذاشته اند و از فرصتهای خروج استفاده نکرده اند و اینک
                            یا صد تومان را ندارند که واریز کنند
                            یا تحمل صبر تا دو ماه دیگر برای تبدیل به سهم شدن را ندارند
                            یا اطمینان کافی از اینکه حق های استفاده نشده سودی نصیبشان خواهد کرد را ندارند
                            و در این آشفته بازار عده ای مفت این حق ها را از چنگشان در می آورند اما خودمانیم بازی های این سهم و حق آن خیلی تمیز نبوده و نیست.

نظر

• عطا
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 34

کسانی که به این قیمت میفروشن سهامداران حقیقی هستند که به نیت سود با متوسط خرید بالای 450 تومان وارد حق شده اند ، درصد بالایی از سرمایه خود روی آن گذاشته اند و از فرصتهای خروج استفاده نکرده اند و اینک
                              یا صد تومان را ندارند که واریز کنند
                              یا تحمل صبر تا دو ماه دیگر برای تبدیل به سهم شدن را ندارند
                              یا اطمینان کافی از اینکه حق های استفاده نشده سودی نصیبشان خواهد کرد را ندارند
                              و در این آشفته بازار عده ای مفت این حق ها را از چنگشان در می آورند اما خودمانیم بازی های این سهم و حق آن خیلی تمیز نبوده و نیست.
                              من امروز با شرکت صحبت کردم گفتن حداکثر تا 3 ماه حق تقدم ها تبدیل به سهم خواهد شد که از نظر من زمان زیادی نیست . برای همین یه مقدار خرید کردم چون تجربه سهمها و حق تقدم های شرکتهای بزرگ دیگه بهم میگه بعد از بسته شدن حق سهم به روال عادی خودش برمیگرده مخصوصا الان که بترانس روی خط حمایتی قوی خودش قرار داره ( مگر اینکه تو این سه روز باقیمانده اتفاق خاصی بیفته ) . البته دروغ چرا اگر تو این سه روز 30-40 تومن رشد کنه همه رو خواهم فروخت .

در ضمن از نظر من بازیهای هیچ سهمی ( غیر از چند سهم خاص و معمولا گمنام ) تو بازار ایران تمیز نیست شما صدرا رو به عنوان نماد "بورس " ایران در نظر بگیرید ببینید چه بلایی سر سهامداران جزء میارن تا وپارس و سهمهای قدیمی مثل پلوله و کربن !

نظر

• عطا
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 34

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                                بترانس داره محدوده حمایت قویش در 590-600 تومان معامله میشه.اگه این حمایت شکسته بشه تا 485-500 با یک روند خسته کننده میتونه افت کنه
                                درسته فقط به شرطی که این محدوده تو دو سه روز آینده یعنی تا بسته شدن حق بشکنه ولی تا الان خوب مقاومت کرده به نظر من .

نظر

در حال کار...
                                X