ایران ترانسفو ( بترانس )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • رحمان زاده
    عضو عادی
    • اسفند ۱۳۸۹
    • ۲۵

شرکت ایران ترانسفو در حالی سود سال ۹۰ را ۶۷۳ ریال اعلام کرده که گزارش عملكرد ۳ ماهه نخست سال جاري شركت، مويد پوشش نامناسب ۱۲ درصدي فروش شركت نسبت به گزارش بودجه شركت براي سال ۱۳۹۰ است. همچنين شركت در سر فصل حساب فروش نيز توانسته ۱۵ درصد پوشش دهد كه اين رقم نسبت به گزارش ۳ ماهه نخست سال ۱۳۸۹ ۱۵ درصد كاهش نشان می دهد.

اخبار و اتفاقاتی که ممکن است باعث تعدیل سود شرکت ایران ترانسفو شود، به قرار زیر است:

۱-دریافت طلب ۳۵۹ میلیارد تومانی از دولت: با توجه به سرمایه ۱۵۰ میلیارد تومانی و تعداد ۱.۵ میلیارد سهام منتشره، در صورت دریافت تنها ۱۰ درصد از طلب، این شرکت می تواند ۲۴ تومان تعدیل سود دهد. درصورت دریافت تمامی طلب، ایران ترانسفو می تواند ۲۴۰ تومان سود محقق کند.

۲-فروش زمین در ری: شایعاتی مبنی بر فروش زمین به مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان به گوش می رسد.در صورت تحقق این امر ۶۶ تومان به ازای هر سهم سود غیر عملیاتی محقق می شود.

۳-عرضه سهام ایران ترانسفوی ری: قرار است به زودی ۱۰ درصد سهام این شرکت در فرابورس عرضه شود.با توجه به سود ۵۰۰ ریالی این سهم و ضریب p/e= ۹ برای این سهم شاهد عرضه ۴۵۰ تومانی برای این سهم در بازار خواهیم بود. با توجه به این قیمت فوق، شاهد شناسایی سودی معادل ۴۹ تومان به ازای هر سهم برای این سهم خواهیم بود.

وضعیت تکنیکالی سهم: باند حمایتی محکمی در ۶۰۰-۶۲۰ تومان قرار دارد.باند مقاومتی نیز در محدوده ۶۵۰-۶۶۰ تومان قرار دارد. نظر می رسد تا پایان مهلت استفاده از حق تقدم، سهم در این محدوده نوسان کند. لازم به ذکر است که ایران ترانسفو در صنعت خود تقریبا" حالت انحصاری دارد و در ۴ سال اخیر همواره روند سود آوری و تقسیم سود این شرکت افزایشی بوده است
    [LEFT][COLOR="blue"]Those who afraid to fall will never fly![/COLOR][/LEFT]

نظر

• ناشناس
      کاربر ویژه بورسی
      • مرداد ۱۴۰۵
      • ۱۰۵۰

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است مشاهده پست
      بهتر نبود به جای اینکه این همه مدت روی سهم تو منفی بمونید الان با خیال راحت (راحت که چه عرض کنم. با فرض اینکه انتظار شما به واقعیت بپیونده گفتم راحت) بخرید؟ منظورم سهامداران جز هست.
      البته با دو روز مثبت شدن نمیشه گفت سهم رشد میکنه:d
      جنابعالی به گونه ای واضح به نوشته خود تردید دارید. نه نسبت به "خیال راحت" خریداران اطمینان دارید و نه به رشد سهم. گویی فقط سهواً نیشگونی از سهامداران گرفته اید!
      هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• مصطفي رستمي
        عضو فعال
        • آبان ۱۳۸۹
        • ۱۱۵۹

در اصل توسط ناشناس پست شده است مشاهده پست
        و ایضاً نتیجه گیری منطقی از فرمایش شما آنکه همین سهم فردا می تواند صف فروش باشد. فراموش نکنیم که صبا تامین هنوز تمامی حق تقدم های خود را نفروخته است و در صورت بروز این اتفاق-که امیدوارم حداقل در قیمتهای بالاتر رخ دهد- این سهم "خشک خشک" فروشنده بسیار پیدا می کند.
        دوست عزيز
        من خود سهم را عرض كردم كه فروشنده نداره . امار اين چند وقت را ملاحظه بفرماييد متوجه خواهيد شد .
        در خصوص حق تقدم هم بالاخره احتمال هر گونه معاملاتي هست . ولي من به رشد سهم بيشتر اميدوارم تا كاهش.
        در خصوص صبا تامين هم بايد عرض كنم كه كمتر از ۵۷۰ فروشنده نبوده (مگر اينكه نظرشون عوض بشه)
        خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • مرداد ۱۴۰۵
          • ۱۰۵۰

احتمال پرداخت مطالبات پیمانکاران در هفته دولت
          به گزارش خبرنگار بورس نیوز شنیده ها حکایت از آن دارد که دولت سعی دارد در هفته دولت بخشی از مطالبات پیمانکاران را پرداخت نماید که در صورت تحقق موج مثبتی برای بازار سرمایه خواهد بود

نظر

• ناشناس
            کاربر ویژه بورسی
            • مرداد ۱۴۰۵
            • ۱۰۵۰

دو مورد از رشد حق تقدم را به یاد میاورم. یکی اوایل بازگشایی بود که از حدود ۴۶۷ تا ۵۴۰ تومان رسید و قیمت برگشت. یکی هم حدود یک ماه پیش بود که از ۴۴۰ تومان تا ۵۸۰ رفت و برگشت. دفعه دوم دقیقاً سهم در همین قیمت ۶۰۰ تومان بود که رشد شروع شد و البته بازار آن روزها وضعیت خوبی نداشت.
            وضعیت امروز این سهم و حق تقدمش خیلی شبیه بار دوم است. دفعه اول فروشهای سهم توسط صباتامین باعث برگشت قیمت شد و دفعه دوم فروش حق تقدم توسط زیمنس. این بار چه اتفاقی می افتد؟

نظر

• مصطفي رستمي
              عضو فعال
              • آبان ۱۳۸۹
              • ۱۱۵۹

با توجه به اينكه خود سهم فروشنده انچناني نداره امروز هم همانند ديروز براي خود سهم صف زيادي ننشستند تا حجمش رو پركنه . به محض اينكه حجم مبناي خود سهم پر شود صف سنگيني پشت سهم مياد و حق تقدم هم تا درصد بالا صعود خواهد كرد .

نظر

• Nima
                عضو عادی
                • اردیبهشت ۱۳۹۰
                • ۶۸

در مورد بترانس علت فرق قیمت زیاد بین سهم و حق چی هست؟ الان اصولا باید حق صف خرید باشه.

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • مرداد ۱۴۰۵
                  • ۱۰۵۰

در اصل توسط Nima پست شده است مشاهده پست
                  در مورد بترانس علت فرق قیمت زیاد بین سهم و حق چی هست؟ الان اصولا باید حق صف خرید باشه.
                  از زمان بازگشایی حق تقدم اتفاقات زیادی روی داده که باعث این اختلاف قیمت شده است. با مرور صفحات قبلی این تاپیک در جریان موضوع قرار خواهید گرفت.

نظر

• مصطفي رستمي
                    عضو فعال
                    • آبان ۱۳۸۹
                    • ۱۱۵۹

امروز قيمت بسته سهم ۶۳۳۴ ريال با بيش از ۱ ميليون و هشتصد هزار صف خريد و حق تقدم ۴۷۹۵ ريال شد .
                    تفاوت قيمتي به ۱۵۳۹ ريال رسيد . امروز ديديم كه خود سهم را كسي نداره كه عرضه كنه. البته صبا تو بازار شايعه كرده بود كه ۷ ميليون سهم داره ولي امروز عملا به بازار ثابت شد كه نداره .
                    به نظرم اختلاف قيمت سهم با حق تقدم در هفته اينده به كمتر از ۱۴۰۰ ريال خواهد رسيد .
                    منتظر اخبار خوب تو هفته دولت بمانيد.

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۸۹
                      • ۱۱۰۰

جناب رستمی ، احیانا یادتون هست که گفتید این سهم به هیج وجه زیر ۶۵۰ نمیاد؟
                      دوستان این مثبت ها فرصت خروجه فکر جبران ضرر رو فراموش کنید
                      بنده وقتی سیگنال فروش این سهمو دادم که روی ۷۰۰ تومن ۶ میل صف خرید داشت

نظر

• مصطفي رستمي
                        عضو فعال
                        • آبان ۱۳۸۹
                        • ۱۱۵۹

در اصل توسط مسلم پست شده است مشاهده پست
                        جناب رستمی ، احیانا یادتون هست که گفتید این سهم به هیج وجه زیر ۶۵۰ نمیاد؟
                        دوستان این مثبت ها فرصت خروجه فکر جبران ضرر رو فراموش کنید
                        بنده وقتی سیگنال فروش این سهمو دادم که روی ۷۰۰ تومن ۶ میل صف خرید داشت
                        دوست عزيز
                        احيانا شما هم يادتون هست اول فرموديد سهم مياد روي ۴۰۰ و بعد فرموديد مياد زير ۴۸۰ . يادتون كه هست!!!! زير ۶۰۰ نيامد (درصد خطاي من زير ۱۰ درصد بود و براي شما بالاي ۲۵ درصد) .
                        بيش از ۱ ماه از صحبت شما گذشته .
                        امروز حتي به اندازه حجم مبنا هم سهم را ندادند (اگر ارزنده نبود لااقل حجمش رو ميدادن!! اونهم رو قيمت بالاي ۶۳۰ نه ۴۸۰ كه شما فرموديد!!!).
                        اين سهم بازي بزرگانه . كساني كه بازي بلد نيستند نبايد شركت كنند . كساني هم كه سهم را دارند سهامداري كنند تا متوجه صحبتهاي من بشوند .

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • بهمن ۱۳۸۹
                          • ۱۱۰۰

باشه عزیز هرچی شما بگید ، شما دو ماهه با سهمید و تا اینجا سود رویایی گرفتید! من دلم به حال حقیقی سهم میسوزه که از بازی شما بزرگان خبر ندارن.
                          من یکبار گفتم هدفش ۴۰۰ هست و چند روز بعد اصلاحش کردم به ۴۶۰ و هنوز هم میگم تا اونجا میریزه.

دوستان عزیز ، با شایعات خرید و فروش نکنید ، حداقل دلیل فاندامنتال براش پیداکنید که من دیدم در بورکس حسام حسینی هم که از فاندامنتالیست های بزرگه این سهمو قبول نداره

تحلیل کاملش در تاپیکم هست

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • مرداد ۱۴۰۵
                            • ۱۰۵۰

در اصل توسط مسلم پست شده است مشاهده پست
                            باشه عزیز هرچی شما بگید ، شما دو ماهه با سهمید و تا اینجا سود رویایی گرفتید! من دلم به حال حقیقی سهم میسوزه که از بازی شما بزرگان خبر ندارن.
                            من یکبار گفتم هدفش ۴۰۰ هست و چند روز بعد اصلاحش کردم به ۴۶۰ و هنوز هم میگم تا اونجا میریزه.

دوستان عزیز ، با شایعات خرید و فروش نکنید ، حداقل دلیل فاندامنتال براش پیداکنید که من دیدم در بورکس حسام حسینی هم که از فاندامنتالیست های بزرگه این سهمو قبول نداره

تحلیل کاملش در تاپیکم هست
                            محبت بفرمایید لینک تحلیل فاندامنتال آقای حسام حسینی را در این تاپیک قرار دهید. موفق به یافتن آن نشدم. با سپاس

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۸۹
                              • ۱۱۰۰

در اصل توسط ناشناس پست شده است مشاهده پست
                              محبت بفرمایید لینک تحلیل فاندامنتال آقای حسام حسینی را در این تاپیک قرار دهید. موفق به یافتن آن نشدم. با سپاس

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • آبان ۱۳۸۹
                                • ۱۱۵۹

مسلم جان . دوست عزيز
                                ۱ سوال: ايا اگر جناب حسام حسيني كه من از مطالب ايشان هميشه استفاده ميكنم فرمودند سهم ارزنده نيست حتما مطلبشون صحيحه؟؟؟ هستند بسياري از بزرگاني كه بر ارزنده بودن سهم اعتقاد راسخ دارند . در خصوص همه سهمها همينه . برخي افراد ميفرمايند ارزنده نيست و ميفروشند و برعكس.
                                پس اگر كسي گفت سهم نميارزه و يا ميارزه دليل كافي نيست . بايد خودمان بررسي كنيم.
                                در خصوص قيمت سهم: ۳ ماه پيش سهم كه باز شد رو قيمت ۵۰۰ تومان اگر شما خريده بودي تا كنون ۲۶ درصد سود كرده بودي. بريد و تحقيق كنيد ببينيد كداميك از صندوق هاي سرمايه گذاري تو اين ۳ ماه ۲۶ درصد سود كرده اند . هر چند ما معتقديم سود اصلي با سپري شدن زمان حاصل ميشه .
                                پيشنهاد ميدم به شما بياييم و براي نرخهايي كه گفتيم زمان مشخص كنيم . هر چند من هميشه گفتم با ديد ميان مدت ۱۰۰۰ تومان . هنوز هم ميگم سهم امسال ۱۰۰۰ و سال بعد ۲۰۰۰ تومان خواهد بود . شما هم بفرماييد كي به ۴۸۰ كه شما ميفرماييد ميرسه . زمان خودش مشخص ميكنه كه صحبت كداميك از ماها صحيح بوده و قضاوت رو به دوستان ميسپاريم .

نظر

در حال کار...