در اصل توسط ناشناس پست شده است
View Post
ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
به گمان من با ایجاد شدن یک اختلاف 200 تومانی بین سهم و حق، سهامدار خود را بین دو گزینه قرار می دهد: فروش حق با ضرر و یا واریز 100 تومان. بسیاری از سهامداران بترانس با ضرر حق ها را به حقوقی های فرصت طلب فروختند و بسیاری هم 100 تومان را واریز کرده اند یا خواهند کرد.
در این میان اما به گمان من گزینه سوم بهتر از بقیه می رسد؛ یعنی عدم واریز 100 تومان و صبر تا عرضه حق های استفاده نشده. چرا که به من ثابت شده است در این سهم بازیهای ناتمیزی!! صورت گرفت و می گیرد و خواهد گرفت و همه حقوقی هایی که حق ها را مفت خریدند در یک سناریو شبیه سناریوی امروز، قیمت سهم را در نزدیکی های زمان عرضه جذاب می کنند و حق های استفاده نشده اشان را با سود عالی(خرید حول و حوش 420 و فروش حول و حوش 540) می فروشند و پس از ثبت افزایش سرمایه قیمت سهم کاهش داده و دوباره وارد می شوند.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
من كه امروز حق و سنگين خريدم و پولم ريختم برا برج 10 ببينم 50 درصد نون ميدهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبه گمان من با ایجاد شدن یک اختلاف 200 تومانی بین سهم و حق، سهامدار خود را بین دو گزینه قرار می دهد: فروش حق با ضرر و یا واریز 100 تومان. بسیاری از سهامداران بترانس با ضرر حق ها را به حقوقی های فرصت طلب فروختند و بسیاری هم 100 تومان را واریز کرده اند یا خواهند کرد.
در این میان اما به گمان من گزینه سوم بهتر از بقیه می رسد؛ یعنی عدم واریز 100 تومان و صبر تا عرضه حق های استفاده نشده. چرا که به من ثابت شده است در این سهم بازیهای ناتمیزی!! صورت گرفت و می گیرد و خواهد گرفت و همه حقوقی هایی که حق ها را مفت خریدند در یک سناریو شبیه سناریوی امروز، قیمت سهم را در نزدیکی های زمان عرضه جذاب می کنند و حق های استفاده نشده اشان را با سود عالی(خرید حول و حوش 420 و فروش حول و حوش 540) می فروشند و پس از ثبت افزایش سرمایه قیمت سهم کاهش داده و دوباره وارد می شوند.
اززاویه جدیدی به این سهم نگاه کرده بودین که برا من جالبه
ولی این راه حل پیشنهادی شما باعث نمیشه که کلا تمام اختیار رو بدیم دست بازیگران حقوقی .هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبه گمان من با ایجاد شدن یک اختلاف 200 تومانی بین سهم و حق، سهامدار خود را بین دو گزینه قرار می دهد: فروش حق با ضرر و یا واریز 100 تومان. بسیاری از سهامداران بترانس با ضرر حق ها را به حقوقی های فرصت طلب فروختند و بسیاری هم 100 تومان را واریز کرده اند یا خواهند کرد.
در این میان اما به گمان من گزینه سوم بهتر از بقیه می رسد؛ یعنی عدم واریز 100 تومان و صبر تا عرضه حق های استفاده نشده. چرا که به من ثابت شده است در این سهم بازیهای ناتمیزی!! صورت گرفت و می گیرد و خواهد گرفت و همه حقوقی هایی که حق ها را مفت خریدند در یک سناریو شبیه سناریوی امروز، قیمت سهم را در نزدیکی های زمان عرضه جذاب می کنند و حق های استفاده نشده اشان را با سود عالی(خرید حول و حوش 420 و فروش حول و حوش 540) می فروشند و پس از ثبت افزایش سرمایه قیمت سهم کاهش داده و دوباره وارد می شوند.در اصل توسط سپه پست شده است View Postجناب ناشناس سلام
ولی این راه حل پیشنهادی شما باعث نمیشه که کلا تمام اختیار رو بدیم دست بازیگران حقوقی .
اگر تعداد حق های که پول 100 تومن انها ریخته نمیشه زیاد باشه این احتمال پیش میاد که سهمها را تا پایان مهلت حق استفاده نشده کنترل کنند
چرا که سهامدار عمده متعهد شده تمام حق های خریداری نشده توسط بازار را خودش بخره خوب معلومه که دوست داره مفت بخره
همون بلایی که سر فسرب اومد و تا 120 ریخت و با تمدید و بالا بردن قیمت خود سهم این موضوع را بر طرف کردند
نکته دوم اینکه در این مواقع باید ببینید خریدار و فروشنده حق کیه
نکته بعدی اینکه باید ببینید حق در چه زمانی به بازار عرضه میشه
این حق اگر تو فصل خرابی بازار عرضه بشه.....
نکته اخر در حق استفاده نشده بازی به شدت کثیفی گاها توسط حقوقی صورت میگیره مگر خودشون ذینفع باشند
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postمرثیه ای بر یک رویا
آنچه بر من در این 2ماه گذشت و تمامی درسهایی که از این سهم گرفتم:
1- وقتی تک سهم میشوم باید دندان طمع را از بیخ کشید.
2- وقتی تعداد بازیگران حقوقی یک سهم زیاد میشود همه تحلیلها رنگ می بازند.
3- همیشه دلیلی برای رشد یا نزول یک سهم وجود دارد که از دید همه تحلیلگران مخفی مانده باشد.
4- بسیاری از موافقان و مخالفان یک سهم، دلیل محکمی برای نظرات خود ندارند.
5- وقتی تک سهم میشویم یا سرمایه زیادی روی یک سهم میگذاریم هر پیش بینی مثبتی از آینده سهم را کورکورانه می پذیریم چرا که دوست داریم آن پیش بینی به وقوع بپیوندد.
6- وقتی شرکتی بیش از دویست درصد افزایش سرمایه می دهد فاصله سهم و حق تقدم زیاد میشود و این فاصله پابرجا می ماند چرا که چیزی به نام حق های استفاده نشده داریم که نباید تعداد آنها زیاد باشد.
7- تا زمان معامله نشدن حق های استفاده نشده، سهم درجا میزند چرا که قیمت این حق تقدم ها نباید زیادتر از قیمت پایانی آخرین روز معامله آنها باشد.
8- اگر کسی بخواهد سهامدار خرد را تشویق به نگهداری سهم کند در بدترین وضعیت هم دلایلی برای رشد سهم خواهد داشت.
9- عمده فعالان بازار که در فرومها فعالیت می کنند دید کوتاه مدت و نوسانگیری به بازار دارند.
10-حتی اگر هیچ دلیل بنیادی و تکنیکالی نیز وجود نداشته باشد یک سهم می تواند به راحتی تا پنجاه درصد هم رشد کند.
اگر چه ناشناسی ولی میدونم بازار را میشناسی
از روز اول گفتم از بترانس تا اطلاع ثانوی دوری کنید
از روز اول گفتم
بازی کثیف صبا همه را به ......
از روز اول گقتم دلیل نداره اختلاف حق با سهم کم بشه
در ضمن همه سهامداران
بعد سهامداری را دارند اما برای قسمتی از سبد
مثلا حود من قند لرستان 200 حرید را هنوز سهامدارم
یا بالاس عرضه اولیه را
اما تک سهم شدن........در اصول من نیست
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postجناب ناشناس سلام
ولی این راه حل پیشنهادی شما باعث نمیشه که کلا تمام اختیار رو بدیم دست بازیگران حقوقی .
من عقیده دارم هر کس حق تقدم را خرید عملاً اختیار خود را به دست حقوقی ها سپرد کما اینکه تمامی افت و خیزهای این سهم(تا 50% رشد) و حق(تا 25% رشد) توجیه تکنیکال و بنیادی نداشت و حاصل سفته بازی بود. حقوقی ها برنده اصلی این بازی بودند و همان 8 میلیون حقی که امروز معامله شد و سوالاتی که سهامداران از هم راجع به نحوه واریز 100 تومان می پرسند مشخص می کند که بازندگان چه کسانی بودند! حال شما قضاوت بفرمایید قربان آیا بازی از روی دست حقوقی ها صحیح است یا از روی دست حقیقی ها؟هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postدر اینگونه افزایش سرمایه ها که اتفاق میوفته
اگر تعداد حق های که پول 100 تومن انها ریخته نمیشه زیاد باشه این احتمال پیش میاد که سهمها را تا پایان مهلت حق استفاده نشده کنترل کنند
چرا که سهامدار عمده متعهد شده تمام حق های خریداری نشده توسط بازار را خودش بخره خوب معلومه که دوست داره مفت بخره
همون بلایی که سر فسرب اومد و تا 120 ریخت و با تمدید و بالا بردن قیمت خود سهم این موضوع را بر طرف کردند
نکته دوم اینکه در این مواقع باید ببینید خریدار و فروشنده حق کیه
نکته بعدی اینکه باید ببینید حق در چه زمانی به بازار عرضه میشه
این حق اگر تو فصل خرابی بازار عرضه بشه.....
نکته اخر در حق استفاده نشده بازی به شدت کثیفی گاها توسط حقوقی صورت میگیره مگر خودشون ذینفع باشند
اما اینکه حق در فصل خرابی بازار عرضه شود؛ بترانس کمتر از شرایط عمومی بازار تاثیر می گیرد به عبارتی بتای سهم بسیار کم است. شما ملاحظه بفرمایید چند مدت پیش که بازار کاملاً کساد بود ترانس و حقش هر روز مثبت می خوردند که چیزی نمانده بود سازمان روی این قضیه حساس شود. و این روزها که بازار رونق دارد ترانس در حال در جا زدن است. به گمان من این سهم تا زمان خلاص نشدن از شر حق تقدم ها با بازی حقوقی ها پیش خواهد رفت و چندان تاثیری از شرایط عمومی بازار نخواهد گرفت.
و بازی ناتمیز! این سهم؛ این بازی بعد از افزایش سرمایه شروع شد و جنابعالی قطعاً بهتر از من می دانید که چه کسانی از افت و خیزهای حق تقدم سود بردند. حقیقی ها بازی را باختند قربان چون حقوقی ها ذینفع بودند. پس از این هم همینگونه خواهد بود.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
ناشناس عزیز
تحلیلت کاملا دید دیگه ای به من داد
ولی
به سفارش یکی از دوستان
از زمانی که بترانس 1400 بود داشتمش
گذشت تا سهم رشد کرد وافزایش سرمایه داد و.... با سهم بودم
حق تقدم باز شد و بالا وپایین رفت وقتی رسید به 490 من حقو فروختم ( چون دیگه سودش برام بس بود مثه بعضی دوستان تو بافق که 50% هم الان تو سهم ضرر کننن بازم بیتفاوتن چون سود وحشتناکی بردن)
گذشت تا پریروز دیدم قیمت حق 415 خوب خریدمش ( برا اینکه 100 تومن و دگه نمی خواست بریزم)
این سرگذشت من که زیادم تحلیل و... نداشتم
حالا بریم سر اون حقوقیا
از کجا معلوم این سهمایی که تو 410 خریدن قبلا تو 550 نفروخته باشن
درکل به نظر شخصی من این که 100 تومن رو نیزیم بیشترا ز اینکه 100 تومن رابریزیم اختیارمون را می دیم دتست حقوقیا.
کلا هر سهمی ککه می خریم اختیارمون دست حقوقیاس وهنر ما پش بینی حر کت اوناسهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
به گزارش خبرنگار بورس نیوز ، شرکت بازرگانی ایران ترانسفو با ارسال نامه ای به نمایندگان خود قیمت ترانس های توزیع را بیش از 12% افزایش داده است . این خبری است که امروز در بین نمایندگان این محصولات منتشر شد .
آخرین اخبار خبر از اعمال افزایش نرخ برای ترانسهای 200 - 250 - 315 است در همین رابطه پیگیری های بورس نیوز برای افشای کامل خبر در دست پیگیری است .هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
به نقل از نمابورس
ایران ترانسفو: این نماد همچنان با برخی تبعات خروج شرکت زیمنس از طیف سهامداران عمده خود روبرو است. زیمنس با عرضه های سنگین بر حق تقدم های سهام، سبب افت قیمتی شده بود. ضمن آن که در دوران قبل و بعد از افزایش سرمایه، بترانس چنان رشدی را تجربه کرد که به افزایش نسبت پی بر ای تاریخی این سهم منجر شد به گونه ای که این نسبت به دو تا سه برابر اعدادی رسید که نماد سال ها آن را تجربه می کرد. اما این امیدواری وجود دارد که با آغاز روند دریافت مطالبات از دولت که زمزمه ها و اخبار آن این روزها به گوش می رسد، ایران ترانسفو نیز با دیگر نمادهای گروه برق مانند پارس سویچ همگام شود.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
طي تماسي كه با امور سهام شركت در زنجان گرفته شد تعطيلي يكي از خطوط توليد بخاطر كمبود مواد اوليه شايعه بوده و صحت ندارد شركت در حاله راه اندازي ي خط توليد ديگر مي باشد حق هاي استفاده نشده هم توي اذر ماه به ثبت مرسه و سهامدار ها ميتونند بفروشندالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post...حق هاي استفاده نشده هم توي اذر ماه به ثبت مرسه و سهامدار ها ميتونند بفروشندهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
منظور بنده اين بوده كه اون كسي كه حق رو خريده و 100 تومنشم ريخته و تبديل به سهم كرده را مي تونه توي اذر ماه بفروشه بنا به فرمايشه امور سهامه شركتالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
نظر