فرآوری مواد معدنی (فرآور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
    جناب ساده از تحلیل خرمندانه و حسابگرانه فرآور توسط شما متشکرم
    فقط سئوالی که میماند
    شما ابتدا میفرمائید در 12 ماهه 90 تعدیل سنگینی مواجه خواهد شد
    ودر آخر محدوده 45 تومان را در نظر میگیرید
    در صورتیکه در گزارش 9 ماهه پیش بینی سود 12 ماهه 487 ریال برآورد شده است

ضمنا پیش بینی 12 ماهه 90که درگزارش و تعدیل 9 ماهه شرکت 487 ریال آمده
    در tsetmc بر مبنای پیش بینی اولیه سال 91 محاسبه میگردد یعنی 399 ریال درج میگردد
    که با همان 487 ریال پی بی ای پایین تر میباشد
    موفق باشید
    ببخشيد من اين لينكو بررسي كردم
    http://codal.ir/Reports/Exports/NxMs1A6L0M1PKqQJmqWWMQ%3d%3d.pdf

ولي ظاهرا اين لينكم وجود داره ميشه شما به من بگيد چه خبره؟
    http://codal.ir/Reports/Exports/c44k%40lcOgWEPNgpt29S7LQ%3d%3d.pdf

چرا 2 تا لينك 9 ماهه هست؟

در مورد تعديل منفي به شرط عمل نكردن به تعهداتش گفتم ...خوب اون 4 خطو بخونيد....در مورد 91 هم خوب نخونديد من عنوان كردم سود پايين اعلام شده و جا واسه تعديل داره
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post

در مورد تعديل منفي به شرط عمل نكردن به تعهداتش گفتم ...خوب اون 4 خطو بخونيد....در مورد 91 هم خوب نخونديد من عنوان كردم سود پايين اعلام شده و جا واسه تعديل داره
      حالا فهميدم چي به چيه.....شركت اومده تو برج 11 گزارش 28 تومني داده به بورس و در برج 12 اون گزارش 28 تومني رو مجدد تعديل زده و به 48 تومن افزايش داده و من اصلا گزارش 48 تومني فرآور رو نديدم و ناخاسته تحليل بالاي من درست از آب درومده...من تحليلمو بر اساس گزارش 28 تومني زدم و چون پوشش سود همون قبيليه هست لزا شركت ترازنامه جديد ارائه نكرده

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

فرآور

خب وارد ترازنامه شركت ميشيم و با تغييرات سنگين در بيشتر اقلام ترازنامه مواجه ميشيم كه عمده ترين تغيير مربوط به رشد 724 درصدي اسناد پرداختني هست كه نشون ميده شركت براي تامين مواد اوليه علاقه اي به خريد نقدي نداره و عمدتا از چك و سفته استفاده كرده كه بايد ببينيم اين كار به نفع شركت هست يا به ضرر شركت.....وقتي به ترازنامه شركت نگا ميكنيم متوجه ميشيم كه منابع نقدينگي خوبي وارد شركت شده كه اين منابع پيش دريافت و وام هستن....مبلغ 2ميلياردو 800 ميليون تومن منابع نقدي وارد شركت شده و در حالي كه تراز نقدينگي شركت مثبت هست و شركت براي خريد مواد اوليه وجه مورد نياز رو در اختيار داشته و منابع ورودي نقدينگي هم تاييد ميكنه كه شركت خيلي راحت ميتونسته مواد اوليه رو نقدي خريداري كنه اما در عين ناباوري ميبينيم كه مدير شركت به جاي استفاده از منابع نقدي بدهي به شركت تحميل كرده و اسناد پرداختني شركت متورم شده و نشون از سياست جسورانه مدير شركت داره......متورم شدن اسناد پرداختني ريسك تجاري شركت رو افزايش داده و چنانچه شركت نتونه به تعهداتش عمل بكنه با تعديل منفي سنگيني در بودجه همراه خواهد شد......اما استفاده از چك به جاي پول نقد مزايايي رو هم براي شركت داره و اونم اينه كه ميتونه وجه نقد رو براي بدست آوردن درآمدهاي متفرقه سرمايه گذاري كنه و افزايش 1055 درصدي درآمد حاصل از سرمايه گذاري در صورت سودو زيان مهر تاييدي بر رشد اسناد پرداختني ميزنه و پرونده رشد اسناد پرداختني بسته ميشه

اما گفتيم كه مبلغ 2 ميلياردو 800 ميليون تومن وارد حسابهاي شركت شده كه بايد بررسي كنيم كه اين نقدينگي كجا خرج شده....كاهش 23 درصدي پيش پرداخت نشون ميده اين مبلغ به عنوان پيش پرداخت ثبت نشده و محل خرج اين نقدينگي جاي ديگه اي بوده.....رشد وحشتناك انبار شركت اونم به ميزان 7 ميلياردتومن يعني تقريبا 2.5 برابر منابع نقدينگي نميتونه دليل موجهي براي خرج شدن وجه نقد باشه چون مبلغي كه انبار افزايش داشته از مبلغ ورودي وجه نقد به مراتب بيشتره و بازم بايد دنبال جاي ديگه اي براي خرج شدن وجه نقد باشيم....

وقتي به موجودي نقد شركت نگاه ميكنيم و رشد 250 درصدي كه معادل تقريبا 3 ميلياردتومن هست رو ميبينيم مطمئن ميشيم اون منبع نقدينگي 2 ميلياردو 800 ميليون تومني شركت مستقيما وارد موجودي نقد شده و پرونده 2 ميلياردو 800 ميليوني شركت بسته ميشه

اما بازي تموم نشده و بايد از خودمون بپرسيم كه اون مبلغ سنگين 8 ميلياردتومن از كجا به موجودي انبار شركت اضافه شده؟

تنها جوابي كه ميتونيم به اين سوال بديم اينه كه توليد شركت از اين حرفا بيشتر بوده و اين توليد بسيار زياد باعث افزايش سنگين انبار شركت شده..... سود 28 تومني اعلامي براي 90 بسيار پايين اعلام شده و بايد در گزارش 12 ماهه منتظر تعديل سنگيني در بودجه شركت باشيم.....شركت بدون شفاف سازي سود پاييني رو اعلام كرده كه تنها نكته منفي در شفافيت ترازنامه محسوب ميشه

اما وارد صورت سود و زيان ميشيم و پوشش 54 درصدي فروش در 9 ماهه شايد در نگاه اول اين موضوع رو به تحليلگر القا كنه كه شركت با مشكل فروش مواجه هست اما وقتي به رشد وحشتناك 8 ميلياردي انبار شركت نگاه ميكنيم متوجه ميشيم نه تنها شركت مشكل فروش نداره بلكه عمدا شركت فروش اصليشو رو نكرده كه اگه ميخاست فروش اصليشو رو كنه چه انفجاري در صورتهاي مالي رخ ميداد......حالا جالب تر از همه اينها اينكه تابع توليد شركت فروش شركت رو در محدوده 30 ميليارد برآورد ميكنه در حالي كه فروش 9 ماهه شركت 21 ميليارد اعلام شده و 9 ميلياردتومن در صورت سودو زيان آورده نشده .....البته اين 9 ميليارد گم نشده بلكه اگه مقداري تلورانس واسش در نظر بگيريم دقيقا همون 8 ميلياردي هست كه وارد ترازنامه شركت شده و در قسمت موجودي مواد وكالا جا خوش كرده......

بهاي تمام شده شركت معقول اعلام شده و تابع هزينه هم اينو تاييد ميكنه...سرفصلهاي درآمدهاي متفرقه و درآمدهاي عملياتي و سرمايه گذاري با توجه به پولي كه الان در حسابهاي شركت هست و هنوز به طور كامل سرمايه گذاري نشده به سال 91 انتقال داده شده كه معقول به نظر ميرسه.....

در مورد قيمتهاي روي در بودجه جناب naruto توضيحات كامل رو دادن كه مورد تاييد بنده هم هست

نتيجه نهايي:شركت با دستكاري در ميزان فروش تونسته سود پاييني رو به بازار اعلام كنه كه مطمئنا سود 28 تومني شركت در گزارش 12 ماهه با تعديل سنگيني مواجه خواهد شد كه رقم اين تعديل اينقد بزرگ هست كه من بعيد ميدونم مدير شركت اين رقم رو اعلام كنه و البته سازمان هم مخالفت خواهد كرد....ولي شركت توانايي اعلام 60 تومن سود رو در 12 ماهه داره كه تعديل بسيار سنگيني هست......اما چون احتمال ميدم اجازه اعلام اين سود رو در سال 90 ندن واسه همين تعديل شركت در گزارش 12 ماهه رو تا محدوده 45 تومن البته با مقداري تلورانس محتمل ميدونم.......سود 40 تومني 91 پايين اعلام شده و شركت توانايي پوشش 80 تومن در سال 91 رو خواهد داشت كه عمده اين 80 تومن احتمال ميدم از سال 90 به 91 انتقال پيدا كنه
        پس نتيجه نهايي به اين شكل بايد تغيير پيدا كنه

شركت 48 تومن اعلام كرده كه اين 48 تومن باز هم قابليت تعديل داره و در 12 ماهه ميتونه 60 تومن سود اعلام كنه.....شركت فروش اصليشو پايين اعلام كرده و شايد مديريت شركت هدفش اين بوده كه فروش محصول رو به سال 91 منتقل كنه....بنابراين در گزارش 12 ماهه احتمال عدم تعديل وجود داره ولي گزارش 3 ماهه شركت حاوي تعديل سنگيني خواهد بود

نظر

• ناظم
          عضو فعال
          • May 2011
          • 508

ساده جان نظر تون در ارتباط با خرید فراور چیست

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

جناب بورس دوست از تذكرتون ممنونم

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

جناب ساده ی ساده
              به نظرم گزارش 12 ماهه خوبی داشته باشیم
              چون اکثرا طبق روال گذشته فروش شرکت برای سه ماهه آخر سال خواهد بود
              مضاف بر اینکه پیش بینی موجودی آماده فروش 12 ماهه شرکت2100 تن است
              که در همان 9 ماهه با پوشش 204% به 4290 تن رسیده است
              در صورتیکه فروش نسبت به پارسال(9 ماهه) 5/63% کمتر بوده میباشد
              البته موارد دیگری نیز دلیل جهت ارزندگی سهم میباشد که به مرور ارائه خواهد شد
              لطفا دوباره به گزارش 9 ماهه رجوع و موارد تولید انبار و فروش را مطالعه نمایید
              و نظر خود را جهت استفاده همه دوستان بفرمائید
              متشکرم

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

جناب ساده ی ساده
                متشکرم
                منم معتقدم تو گزارش 12 ماهه ميتونه تعديل بده فقط سياست مدير شركت خيلي مهمه

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                  ساده جان نظر تون در ارتباط با خرید فراور چیست
                  ناظم جان اگه كروي اون فروش سنگين رو نميزد با اطمينان ميگفتم بخريد اما فعلا بايد سياست كروي رو بدونيم چيه و بعد تصميم بگيريم.....روز 4 شنبه كه پيشنهاد خريدش رو دادم اصلا از فروش كروي اطلاعي نداشتم....فقط به من خبر دادن كدهاي ساتا رو وصندوق و فرآوري فعال هستن...همون كدهايي كه رو كمنگنز فعال بودن

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

جناب ساده ی ساده
                    متشکرم
                    موجودي انبار رو تو تحليلم گفتم...شركت عمدا فروش اصليشو رو نكرده و يا عمدا محصولشو نفروخته...واسه همين موجودي انبار شركت افزايش پيدا كرده

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

فرآور

خب وارد ترازنامه شركت ميشيم و با تغييرات سنگين در بيشتر اقلام ترازنامه مواجه ميشيم كه عمده ترين تغيير مربوط به رشد 724 درصدي اسناد پرداختني هست كه نشون ميده شركت براي تامين مواد اوليه علاقه اي به خريد نقدي نداره و عمدتا از چك و سفته استفاده كرده كه بايد ببينيم اين كار به نفع شركت هست يا به ضرر شركت.....وقتي به ترازنامه شركت نگا ميكنيم متوجه ميشيم كه منابع نقدينگي خوبي وارد شركت شده كه اين منابع پيش دريافت و وام هستن....مبلغ 2ميلياردو 800 ميليون تومن منابع نقدي وارد شركت شده و در حالي كه تراز نقدينگي شركت مثبت هست و شركت براي خريد مواد اوليه وجه مورد نياز رو در اختيار داشته و منابع ورودي نقدينگي هم تاييد ميكنه كه شركت خيلي راحت ميتونسته مواد اوليه رو نقدي خريداري كنه اما در عين ناباوري ميبينيم كه مدير شركت به جاي استفاده از منابع نقدي بدهي به شركت تحميل كرده و اسناد پرداختني شركت متورم شده و نشون از سياست جسورانه مدير شركت داره......متورم شدن اسناد پرداختني ريسك تجاري شركت رو افزايش داده و چنانچه شركت نتونه به تعهداتش عمل بكنه با تعديل منفي سنگيني در بودجه همراه خواهد شد......اما استفاده از چك به جاي پول نقد مزايايي رو هم براي شركت داره و اونم اينه كه ميتونه وجه نقد رو براي بدست آوردن درآمدهاي متفرقه سرمايه گذاري كنه و افزايش 1055 درصدي درآمد حاصل از سرمايه گذاري در صورت سودو زيان مهر تاييدي بر رشد اسناد پرداختني ميزنه و پرونده رشد اسناد پرداختني بسته ميشه

اما گفتيم كه مبلغ 2 ميلياردو 800 ميليون تومن وارد حسابهاي شركت شده كه بايد بررسي كنيم كه اين نقدينگي كجا خرج شده....كاهش 23 درصدي پيش پرداخت نشون ميده اين مبلغ به عنوان پيش پرداخت ثبت نشده و محل خرج اين نقدينگي جاي ديگه اي بوده.....رشد وحشتناك انبار شركت اونم به ميزان 7 ميلياردتومن يعني تقريبا 2.5 برابر منابع نقدينگي نميتونه دليل موجهي براي خرج شدن وجه نقد باشه چون مبلغي كه انبار افزايش داشته از مبلغ ورودي وجه نقد به مراتب بيشتره و بازم بايد دنبال جاي ديگه اي براي خرج شدن وجه نقد باشيم....

وقتي به موجودي نقد شركت نگاه ميكنيم و رشد 250 درصدي كه معادل تقريبا 3 ميلياردتومن هست رو ميبينيم مطمئن ميشيم اون منبع نقدينگي 2 ميلياردو 800 ميليون تومني شركت مستقيما وارد موجودي نقد شده و پرونده 2 ميلياردو 800 ميليوني شركت بسته ميشه

اما بازي تموم نشده و بايد از خودمون بپرسيم كه اون مبلغ سنگين 8 ميلياردتومن از كجا به موجودي انبار شركت اضافه شده؟

تنها جوابي كه ميتونيم به اين سوال بديم اينه كه توليد شركت از اين حرفا بيشتر بوده و اين توليد بسيار زياد باعث افزايش سنگين انبار شركت شده..... سود 28 تومني اعلامي براي 90 بسيار پايين اعلام شده و بايد در گزارش 12 ماهه منتظر تعديل سنگيني در بودجه شركت باشيم.....شركت بدون شفاف سازي سود پاييني رو اعلام كرده كه تنها نكته منفي در شفافيت ترازنامه محسوب ميشه

اما وارد صورت سود و زيان ميشيم و پوشش 54 درصدي فروش در 9 ماهه شايد در نگاه اول اين موضوع رو به تحليلگر القا كنه كه شركت با مشكل فروش مواجه هست اما وقتي به رشد وحشتناك 8 ميلياردي انبار شركت نگاه ميكنيم متوجه ميشيم نه تنها شركت مشكل فروش نداره بلكه عمدا شركت فروش اصليشو رو نكرده كه اگه ميخاست فروش اصليشو رو كنه چه انفجاري در صورتهاي مالي رخ ميداد......حالا جالب تر از همه اينها اينكه تابع توليد شركت فروش شركت رو در محدوده 30 ميليارد برآورد ميكنه در حالي كه فروش 9 ماهه شركت 21 ميليارد اعلام شده و 9 ميلياردتومن در صورت سودو زيان آورده نشده .....البته اين 9 ميليارد گم نشده بلكه اگه مقداري تلورانس واسش در نظر بگيريم دقيقا همون 8 ميلياردي هست كه وارد ترازنامه شركت شده و در قسمت موجودي مواد وكالا جا خوش كرده......

بهاي تمام شده شركت معقول اعلام شده و تابع هزينه هم اينو تاييد ميكنه...سرفصلهاي درآمدهاي متفرقه و درآمدهاي عملياتي و سرمايه گذاري با توجه به پولي كه الان در حسابهاي شركت هست و هنوز به طور كامل سرمايه گذاري نشده به سال 91 انتقال داده شده كه معقول به نظر ميرسه.....

در مورد قيمتهاي روي در بودجه جناب naruto توضيحات كامل رو دادن كه مورد تاييد بنده هم هست

نتيجه نهايي:شركت با دستكاري در ميزان فروش تونسته سود پاييني رو به بازار اعلام كنه كه مطمئنا سود 28 تومني شركت در گزارش 12 ماهه با تعديل سنگيني مواجه خواهد شد كه رقم اين تعديل اينقد بزرگ هست كه من بعيد ميدونم مدير شركت اين رقم رو اعلام كنه و البته سازمان هم مخالفت خواهد كرد....ولي شركت توانايي اعلام 60 تومن سود رو در 12 ماهه داره كه تعديل بسيار سنگيني هست......اما چون احتمال ميدم اجازه اعلام اين سود رو در سال 90 ندن واسه همين تعديل شركت در گزارش 12 ماهه رو تا محدوده 45 تومن البته با مقداري تلورانس محتمل ميدونم.......سود 40 تومني 91 پايين اعلام شده و شركت توانايي پوشش 80 تومن در سال 91 رو خواهد داشت كه عمده اين 80 تومن احتمال ميدم از سال 90 به 91 انتقال پيدا كنه
                      جناب ساده از تحلیل خرمندانه و حسابگرانه فرآور توسط شما متشکرم
                      فقط سئوالی که میماند
                      شما ابتدا میفرمائید در 12 ماهه 90 تعدیل سنگینی مواجه خواهد شد
                      ودر آخر محدوده 45 تومان را در نظر میگیرید
                      در صورتیکه در گزارش 9 ماهه پیش بینی سود 12 ماهه 487 ریال برآورد شده است

ضمنا پیش بینی 12 ماهه 90که درگزارش و تعدیل 9 ماهه شرکت 487 ریال آمده
                      در tsetmc بر مبنای پیش بینی اولیه سال 91 محاسبه میگردد یعنی 399 ریال درج میگردد
                      که با همان 487 ریال پی بی ای پایین تر میباشد
                      موفق باشید

حالا فهميدم چي به چيه.....شركت اومده تو برج 11 گزارش 28 تومني داده به بورس و در برج 12 اون گزارش 28 تومني رو مجدد تعديل زده و به 48 تومن افزايش داده و من اصلا گزارش 48 تومني فرآور رو نديدم و ناخاسته تحليل بالاي من درست از آب درومده...من تحليلمو بر اساس گزارش 28 تومني زدم و چون پوشش سود همون قبيليه هست لزا شركت ترازنامه جديد ارائه نكرده
                      پس نتيجه نهايي به اين شكل بايد تغيير پيدا كنه

شركت 48 تومن اعلام كرده كه اين 48 تومن باز هم قابليت تعديل داره و در 12 ماهه ميتونه 60 تومن سود اعلام كنه.....شركت فروش اصليشو پايين اعلام كرده و شايد مديريت شركت هدفش اين بوده كه فروش محصول رو به سال 91 منتقل كنه....بنابراين در گزارش 12 ماهه احتمال عدم تعديل وجود داره ولي گزارش 3 ماهه شركت حاوي تعديل سنگيني خواهد بود
                      دوستان به اصلاحيه اي كه تحليل خورد خوب دقت كنيد

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

واسه من که اثبات شده بود اما همین نکته نشان از سطح بالای علمی و تسلط شما بر مطالب هست >:d<
                        سامان طوری گزارشو تحلیل میکنی انگار وسط اون اعداد الرقام داری قدم میزنی. :*
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

ناظم جان اگه كروي اون فروش سنگين رو نميزد با اطمينان ميگفتم بخريد اما فعلا بايد سياست كروي رو بدونيم چيه و بعد تصميم بگيريم.....روز 4 شنبه كه پيشنهاد خريدش رو دادم اصلا از فروش كروي اطلاعي نداشتم....فقط به من خبر دادن كدهاي ساتا رو وصندوق و فرآوري فعال هستن...همون كدهايي كه رو كمنگنز فعال بودن
                          نسبت به میزان سهمش و حجم معامله فکر نکنم بشه گفت سنگین ها ! 200 هزارتا فروخته بود
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

[QUOTE=keyvan;109150]نسبت به میزان سهمش و حجم معامله فکر نکنم بشه گفت سنگین ها ! 200 هزارتا فروخته بود[/QUOTE]جناب كيوان كروي دو ميليون و سيصد هزار تا فروخته نه دويست هزارتا
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                              نسبت به میزان سهمش و حجم معامله فکر نکنم بشه گفت سنگین ها ! 200 هزارتا فروخته بود
                              2 ميليونو خورده اي فروخته

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                                واسه من که اثبات شده بود اما همین نکته نشان از سطح بالای علمی و تسلط شما بر مطالب هست >:d<
                                سامان طوری گزارشو تحلیل میکنی انگار وسط اون اعداد الرقام داری قدم میزنی. :*
                                كيوان جان ازت ممنونم و بدون تعارف ميگم تحليلهاي تكنيكال شما و محسن عزيز رو من به دقت ميخونم و علاوه بر اينكه به اطلاعات تكنيكيم اضافه ميكنم اون تحليلها رو هم مبناي تصميم گيري خودم قرار ميدم

نظر

در حال کار...
                                X