در اصل توسط حامد پست شده است
View Post
فرآوری مواد معدنی (فرآور)
Collapse
X
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاينا چاره اي جز واردات خاك ندارن ....هنوز خاك انگوران به اون درجه خلوص لازم نرسيده
ساده جان روتغيير قيمت خاك وارداتي اطلاعي نداري؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postبد که قطعا نشد . ولی الان با قطعیت نمی تونم هنوز بگم کدومیک از 2 حالت پیش بینی رخ میده. هنوز احتمال هردوش هست.
اگر فردا نوع معاملاتش شتاب رو بالا بگیره که دیگه رفته ادامه راهو. اگر شل بود هنوز اون اصلاح میتونه رخ بده.
ولی فکر کنم فردا یک رنجی زده بشه! B-) و تو هم با خیال راحت بشینی یک فنجان چای بخوری!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postنگا كنيد هدف خودم از تريد كوتاه مدت فقط نوسانات 10 درصدي هست و رو فرآورم همين ديدو دارم...حالا اگه ديدم شرايط مساعد بود خب منم از پول بدم نمياد نگه ميدارم...ولي هدف سود 10 درصدي هستدر اصل توسط amir13 پست شده است View Postدوست عزیز از قیمت فعلی انتظار چه میزان سود و در چه بازه زمانی رو دارید؟
شخصا بیش از 60 درصد سبدم فراوری با میانگین زیر 450 هست.20 درصد هم باما با میانگین کمتر از 1000 دارم. نوسانگیری روی فراور رو برای خودم ممنوع کردم و دید کوتاه مدت روش ندارم.بار گذشته که فراور رو تو محدوده 440 خرید کردم سه ماهه دوبرابر شد.متاسفانه درصدش تو سبدم خیلی کم بود.اینبار هم انشالا من و شما اشتباه نکردیم و سود مناسبی از فراور خواهیم گرفت.
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postميگم كيوان جان فردا ميخوره به مقاومت 680 ...فك كنم اگه رد كنه تا 750 مشكلي نداشته باشه..درسته يا مقاومت جاي ديگه اي هست؟ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر