فرآوری مواد معدنی (فرآور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس دوست
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 905

امیدوارم هر کی خرید سودمند بشه و براش خیر کنه
    اگه دوستان گلم ناراحت نشن باید عرض کنم
    فکر میکنم 570 بتونم دوباره بخرم
    موفق باشید

نظر

• parastom
      عضو عادی
      • Sep 2011
      • 150

حمايت هاي پيش رو فرآور
      626
      622
      616
      598

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط parastom پست شده است
        خريد فرآور از صف.................
        ديروز امروز كدهاي سنگيني وارد شدن...
        شما از كدهاي خريدار امروز خبر داريد؟امروز كد خاصي رو ما نتونستيم پيدا كنيم
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

شرکت کشاورزی سبزه کاران دشد مروارید
          فلش سبز زده
          فقط 3445 سهم خرید داشته است
          تعداد کل سهام ای شرکت 1300000 سهم

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
            امیدوارم هر کی خرید سودمند بشه و براش خیر کنه
            اگه دوستان گلم ناراحت نشن باید عرض کنم
            فکر میکنم 570 بتونم دوباره بخرم
            موفق باشید
            فردا اگر حمایت 625 را بشکند بله میتوان در آن قیمت خرید کرد. شواهد میگه فردا هم روز قرمزی هست اما باید ببینم rsi هفتگی این سهم میتونه فردا نگهش داره !؟
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
              فردا اگر حمایت 625 را بشکند بله میتوان در آن قیمت خرید کرد. شواهد میگه فردا هم روز قرمزی هست اما باید ببینم rsi هفتگی این سهم میتونه فردا نگهش داره !؟
              كيوان جان من امروز بدجوري تو منفي 4 خريدم يعني اشتباه كردم؟

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                كيوان جان من امروز بدجوري تو منفي 4 خريدم يعني اشتباه كردم؟
                ساده جان به معامله فردا خیلی بستگی داره. من احتمال حمایت را رو 625 می دهم. اگر پله ای خرید می کردی بهتر بود. اگر هم فردا حمایت را شکست اگر توانستی در محدوده 570 اضافه کنی که چه بهتر. البته مطمئن هستم سهم بر میگردد چون به نظرم جهش فوق تازه موج 1 از موج 3 بود و الان هم در حال تکمیل موج 2 از 3 هستش.

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

ساده جان به معامله فردا خیلی بستگی داره. من احتمال حمایت را رو 625 می دهم. اگر پله ای خرید می کردی بهتر بود. اگر هم فردا حمایت را شکست اگر توانستی در محدوده 570 اضافه کنی که چه بهتر. البته مطمئن هستم سهم بر میگردد چون به نظرم جهش فوق تازه موج 1 از موج 3 بود و الان هم در حال تکمیل موج 2 از 3 هستش.
                  كيوان جان اينكه ميگيد 625 حمايت داره منظورتون از شكست حمايت نفوذ قيمت آخرين معامله به زير 625 هست يا كلوز سهم در پايان معاملات فردا

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

كيوان جان اينكه ميگيد 625 حمايت داره منظورتون از شكست حمايت نفوذ قيمت آخرين معامله به زير 625 هست يا كلوز سهم در پايان معاملات فردا
                    من کلوز را در نظر می گیرم.

نظر

• parastom
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 150

شما از كدهاي خريدار امروز خبر داريد؟امروز كد خاصي رو ما نتونستيم پيدا كنيم
                      سلام.
                      از حجم معاملات ديروز( 649602 ) ، مقدار 58% (279925) رو حقوقي خريد كرده...

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

كيوان جان تا اينجاي معاملات نظرت چيه؟

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

كيوان جان تا اينجاي معاملات نظرت چيه؟
                          سامان جان باید برگردم منزل از روی چارت بررسی کنم ببینم نقطه 621 که امروز هم بعنوان مقاومت عمل کرد هم بعنوان حمایت رو چه سطحی قرار دارد.

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

خب چرا ميخنديد خب مگه خودتون اوايل بلد بوديد

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

سامان در مورد عکست شرحی ندادی اما به نظرم میخواستی ریزش سهم تا 473 را نشون بدی؟ اگر اینطوره باید بگم نه این اشتباه هست ! ;)

خب نظر من اما اینه ، بازهم 2 حالت پیش بینی میکنم :
                              سهم در موج 4 هست و تا محدوده 578 (حداکثر تا 570) اصلاحشو انجام میده که ترجیح میدم این حالت نباشه ! چون صعود موج 5 اون تا 780 خواهد بود! :p فلش صورتی (خب سودش خوبه ولی من بیشتر میخوام! :D )

ولی امیدوارم که این حالت باشه ! یعنی ما در ریز موج 2 از 3 بزرگ باشیم! ( این روزها چرا همه رو در موج 3 میبینم!! 8-} ) و کلی کار داشته باشیم! فلش قرمز . اگر شنبه یک کندل نزولی از 630 تا 610 بزنه برای من نشانه روشنی خواهد بود که همین فرضیه هست و هدف پایانی موج 3 قیمت 970 خواهد بود ! ( من با سود این راضیم!! :)) ) سامان تو فکر میکنی این اعداد چقدر میتونند به واقعیت نزدیک باشند ؟

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

سامان در مورد عکست شرحی ندادی اما به نظرم میخواستی ریزش سهم تا 473 را نشون بدی؟ اگر اینطوره باید بگم نه این اشتباه هست ! ;)

خب نظر من اما اینه ، بازهم 2 حالت پیش بینی میکنم :
                                سهم در موج 4 هست و تا محدوده 578 (حداکثر تا 570) اصلاحشو انجام میده که ترجیح میدم این حالت نباشه ! چون صعود موج 5 اون تا 780 خواهد بود! :p فلش صورتی (خب سودش خوبه ولی من بیشتر میخوام! :D )

ولی امیدوارم که این حالت باشه ! یعنی ما در ریز موج 2 از 3 بزرگ باشیم! ( این روزها چرا همه رو در موج 3 میبینم!! 8-} ) و کلی کار داشته باشیم! فلش قرمز . اگر شنبه یک کندل نزولی از 630 تا 610 بزنه برای من نشانه روشنی خواهد بود که همین فرضیه هست و هدف پایانی موج 3 قیمت 970 خواهد بود ! ( من با سود این راضیم!! :)) ) سامان تو فکر میکنی این اعداد چقدر میتونند به واقعیت نزدیک باشند ؟

راستشو بخاي كيوان جان من چيز خاصي رو نميخاستم نشون بدم ...داشتم تمرين كشيدن خطوط روند رو نمودار رو آزمايش ميكردم كه خودمم نفهميدم چي شد...البته دارم رو چنگال هم كار ميكنم

اما در مورد اينكه گفتي يه كندل نزولي از 630 تا 610 بزنه امروز اين اتفاق به نظرت نيفتاد؟چون 610 لمس شد و بعد بالا رفت...آخر وقتم با برگشت كروي داشتن رو اينم رنج ميزدن كه وقت تموم شد

970 تومن از لحاظ بنيادي واسه سهم تعريف شدست و منم باور دارم ضمن اينكه بازيگر اين سهم ساتاست و وقتي ساتا مياد وسط من ناخداگاه ياد كمنگنز و كبافق ميفتم

نظر

در حال کار...
                                X