کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
كيوان جان من امروز بدجوري تو منفي 4 خريدم يعني اشتباه كردم؟
ساده جان به معامله فردا خیلی بستگی داره. من احتمال حمایت را رو 625 می دهم. اگر پله ای خرید می کردی بهتر بود. اگر هم فردا حمایت را شکست اگر توانستی در محدوده 570 اضافه کنی که چه بهتر. البته مطمئن هستم سهم بر میگردد چون به نظرم جهش فوق تازه موج 1 از موج 3 بود و الان هم در حال تکمیل موج 2 از 3 هستش.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
ساده جان به معامله فردا خیلی بستگی داره. من احتمال حمایت را رو 625 می دهم. اگر پله ای خرید می کردی بهتر بود. اگر هم فردا حمایت را شکست اگر توانستی در محدوده 570 اضافه کنی که چه بهتر. البته مطمئن هستم سهم بر میگردد چون به نظرم جهش فوق تازه موج 1 از موج 3 بود و الان هم در حال تکمیل موج 2 از 3 هستش.
كيوان جان اينكه ميگيد 625 حمايت داره منظورتون از شكست حمايت نفوذ قيمت آخرين معامله به زير 625 هست يا كلوز سهم در پايان معاملات فردا
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
سامان در مورد عکست شرحی ندادی اما به نظرم میخواستی ریزش سهم تا 473 را نشون بدی؟ اگر اینطوره باید بگم نه این اشتباه هست ! ;)
خب نظر من اما اینه ، بازهم 2 حالت پیش بینی میکنم :
سهم در موج 4 هست و تا محدوده 578 (حداکثر تا 570) اصلاحشو انجام میده که ترجیح میدم این حالت نباشه ! چون صعود موج 5 اون تا 780 خواهد بود! :p فلش صورتی (خب سودش خوبه ولی من بیشتر میخوام! :D )
ولی امیدوارم که این حالت باشه ! یعنی ما در ریز موج 2 از 3 بزرگ باشیم! ( این روزها چرا همه رو در موج 3 میبینم!! 8-} ) و کلی کار داشته باشیم! فلش قرمز . اگر شنبه یک کندل نزولی از 630 تا 610 بزنه برای من نشانه روشنی خواهد بود که همین فرضیه هست و هدف پایانی موج 3 قیمت 970 خواهد بود ! ( من با سود این راضیم!! :)) ) سامان تو فکر میکنی این اعداد چقدر میتونند به واقعیت نزدیک باشند ؟
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
سامان در مورد عکست شرحی ندادی اما به نظرم میخواستی ریزش سهم تا 473 را نشون بدی؟ اگر اینطوره باید بگم نه این اشتباه هست ! ;)
خب نظر من اما اینه ، بازهم 2 حالت پیش بینی میکنم :
سهم در موج 4 هست و تا محدوده 578 (حداکثر تا 570) اصلاحشو انجام میده که ترجیح میدم این حالت نباشه ! چون صعود موج 5 اون تا 780 خواهد بود! :p فلش صورتی (خب سودش خوبه ولی من بیشتر میخوام! :D )
ولی امیدوارم که این حالت باشه ! یعنی ما در ریز موج 2 از 3 بزرگ باشیم! ( این روزها چرا همه رو در موج 3 میبینم!! 8-} ) و کلی کار داشته باشیم! فلش قرمز . اگر شنبه یک کندل نزولی از 630 تا 610 بزنه برای من نشانه روشنی خواهد بود که همین فرضیه هست و هدف پایانی موج 3 قیمت 970 خواهد بود ! ( من با سود این راضیم!! :)) ) سامان تو فکر میکنی این اعداد چقدر میتونند به واقعیت نزدیک باشند ؟
راستشو بخاي كيوان جان من چيز خاصي رو نميخاستم نشون بدم ...داشتم تمرين كشيدن خطوط روند رو نمودار رو آزمايش ميكردم كه خودمم نفهميدم چي شد...البته دارم رو چنگال هم كار ميكنم
اما در مورد اينكه گفتي يه كندل نزولي از 630 تا 610 بزنه امروز اين اتفاق به نظرت نيفتاد؟چون 610 لمس شد و بعد بالا رفت...آخر وقتم با برگشت كروي داشتن رو اينم رنج ميزدن كه وقت تموم شد
970 تومن از لحاظ بنيادي واسه سهم تعريف شدست و منم باور دارم ضمن اينكه بازيگر اين سهم ساتاست و وقتي ساتا مياد وسط من ناخداگاه ياد كمنگنز و كبافق ميفتم
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر