در اصل توسط حامد پست شده است
View Post
فرآوری مواد معدنی (فرآور)
Collapse
X
-
آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فرآوري مواد معدني ايران (فرآور )
برای سال (دوره) مالی منتهی به 1390/12/29
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز سه شنبه مورخ 1391/02/12 درمحل تهران خيابان آيت اله طالقاني نبش خيابان فرصت (شهيد موسوي) ساختمان شماره 254 اتاق بازرگاني و صنايع معادن ايران برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1390/12/29
انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
تعیین پاداش هیئت مدیرهما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postآگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فرآوري مواد معدني ايران (فرآور )
برای سال (دوره) مالی منتهی به 1390/12/29
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز سه شنبه مورخ 1391/02/12 درمحل تهران خيابان آيت اله طالقاني نبش خيابان فرصت (شهيد موسوي) ساختمان شماره 254 اتاق بازرگاني و صنايع معادن ايران برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1390/12/29
انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
تعیین پاداش هیئت مدیرهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postعدم فروش كروي در معاملات امروز 2 فرضيه رو تقويت ميكنه
1- كدهاي شخصي پر شدن و ديگه نيازي به فروش نيست و از يكي دو روز آينده سهم دوباره قفل ميشه
2- كروي فقط در صف خريد فروشنده هست
پس خيالمون از كروي راحت شد و من دوباره پيشنهاد خريد رو فرآور ميدممرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postنه دیگه الان با این وضعیت و اصلاح کوچیکش همون حالت دوم شد. یعنی الان ریز موج 3 از 3 شروع شده و من مقاومت جدی تا 740 نمی بینم. هدف موج 3 هم همون که گفتم...970 :)مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postميگم كيوان جان يعني فردا سهم هيچ واكنشي به 680 نشون نميده؟
اگر امروز سهم بدون صف صعودی میشد میگفتم از 663 برمیگرده ولی با این صف امروز این مقاومت نمی تونه جدی باشه و باید انتظار یک صعود شارپ دیگه با استراحتهای بسیار کوچک مثل اینبار را داشته باشیم. :-bما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postاون کندل نزولی که من میخواستم و نزد را امروز فقط با صف خرید میشد جبران کرد که کرد! :)
اگر امروز سهم بدون صف صعودی میشد میگفتم از 663 برمیگرده ولی با این صف امروز این مقاومت نمی تونه جدی باشه و باید انتظار یک صعود شارپ دیگه با استراحتهای بسیار کوچک مثل اینبار را داشته باشیم. :-b
فرآورمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط parastom پست شده است View Postسلام.
ساده جان اين 65 كه بررسي كردي، سال 90 رو پوشش ميده يا 91 ؟؟؟
به نظر من 91 بيش از اينها هست...مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
اگه امروز كروي عرضه نكرده باشه كه احتمالا نكرده ميتونيم مهر تاييدي بر فرضيه شماره 1 بزنيم...يعني پر شدن كدهاي شخصي و البته كدهايي هم كه خريد داشتن و اون موقع هم گفتم عمدتا كدهاي ساتا هستن اين فرضيه رو تقويت ميكنهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر