وتوشه سهم بنیادی قوی در قیمت 2136 ریال ارزنده خرید و نگهداری است از دید بورس دوست ..........لطفا بیشتر بررسی کنید
پارس توشه (وتوشه)
Collapse
X
-
چند فروشنده چموش روی 213 داره.فکرکنم فقط 1نفره داره اذیت میکنه 4 نفر بقیه پول لازم بودن سهمیم نداشتن. با توجه به رشد لخزر و بشهاب امیدوارم از شنبه وتوشه هم شروع کنه.البته دوست دارم هرچه زودتر آگهی افزایش سرمایه بیاد ببینم اونوقت سهم 90 100 تومنی با پی به ای فعلا 3.5 و سود 100 تومنی سال آینده چند معامله خواهد شد
بنقل ازalijavid
نظر
-
دوستان مگر شک دارید 4=2*2 سهمی که ارزشش بالاست و به زودی افزایش سرمایه از انباشته داردنگرانی ندارد. لزومی ندارد هر روز مثبت بخورد؛ اتفاقا بهتر که چند روز دیگر هم بتوانیم سود حاصل از دیگر سهمهای خود را در قیمت صفر و یا حتی منفی از سهم با اطمینانی مثل وتوشه خرید کنیم.
برای نمونه غبهنوش را ببینید؛ قبل افزایش سرمایه مشتری نداشت, اما امروز در روز بازگشایی حتی 200 تومان بالاتر از قیمت پایانی بعد از احتساب افزایش سرمایه هم آنچنان فروشنده نداشت.
بنقل ازahmad123
نظر
-
پیرو شمارش قبلی سهم ، در ابتدای 5 از 3 از (5) میدونمش :
برای تکمیل موج 3 از (5) انتظار دارم تا آخر فروردین قیمت به 331 تومن برسه
نظر
-
نقل از سایت همسایه:
داشتم نگاه میکردم میدیم
برخی سهمها عجیب نمودار های دارند
یعنی وقتی شروع به رشد میکنند با شیب تند بالا میروند و وقتی اصلاح میکنند با شیب ملایم و فرسایشی روند نزولی را طی میکنند
یکی از اینها بشهاب 285 تا 300 تومنی چند ماه پیش بود که چندی پیش خریدم و بالای 400 هم خداحافظی کردیم
ساختار مالی شرکت همان وضعیت را دارد
یعنی بهتر شده که بدتر نشده
یک افزایش سرمایه در حد صحبت داشت که شرکت در اخرین گزارش ان را رسمی کرده
اما سهم دوباره داره میاد به سمت 300 و به نظرم بازی میتونه بازم تکرار بشه
و میشه کم کم خرید پله ای در محدوده 285 تا 300 را برای این سهم مد نظر داشت
سهمی که 780 ریال سود داره و افزایش سرمایه از سود انباشته را نیز در دستور کار قرار داده
سهمی که برابر قیمت فعلیش حدودا سود انباشته داره
اگر موج بزرگ 230 تا 420 را برای سهم ملاک قرار دهیم
محدود 300 برابر با 61.8 فیبوی موج مورد نظر می شود و ار اس ای نزدیک 30 و سی سی ای زیر -100
به ما میگه اماده یک رشد در این سهم باید بود
ولی حد ضرر فراموش نشه
بشهاب هم 9 ماهه را روانه كدال كرد
و 30 ريالي كه در 6 ماهه كم كرده بود را اينبار 29 ريال اضافه كرد
جالبه وقتي 30 ريال را كم كرد از 420 تومان تا اينجا اصلاح داشته
ببينيم الان كه سود دوباره زياد شده روند عكس خواهيم داشت يا خير
شركت 150 درصد افزايش سرمايه از محل سود انباشته
هم در دستور كار داره كه از مراحل ان بي خبرم
اما در صورتهاي مالي نكته اي كه مشهود است
تمايل شركت براي افزايش ميزان توليىد لامب كم مصرف به نسبت رشته اي است
كه با توجه به افزايش نرخي كه اين نوع محصول دارد و افتتاح كارخانه شهاب نقره
انتظار ميرود فرايند كاري شركت در اينده رويكرد مناسبي را دنبال كند
البته از نكات منفي بايد به 75 درصد واردات مواد اوليه يورويي با نرخ 35768 اشاره كرد
كه انتظار ميروداين موضوع با افزايش نرخ محصولات در اينده جبران شود
وقتي ميبينم سهمي كه برابر قيمتش حدودا سود انباشته دارد را بازار با بي ميلي ميفروشد
تقريبا از صعودش مطمين تر مي شوم
اما در راه صعود بي شك مقاومتهاي مهمي هم وجود خواهند داشت كه بايد بررسي شوند
نظر
-
سلام و وقت بخیر
دوستان
که قبلا عرض کردم اصلاح موقت شاخص تمام شده
و همانطور که میدانید بورس کنترلی و مهندسی و مدیریت میشود
انتخابات نقطه عطف کشور و تابلو و ویترین اقتصاد کشور بورس است
بازارهای موازی قمیتشان حبابی است (مسکن .طلا.خودرو و ارز ) و نیاز به استراحت و اصلاح دارند
و به نظر خواست مدیریت کلان نظام تا انتخابات کنترل قیمت آنهاست
نقدینگی به جایی هدایت میشود که به نفع نظام بوده مخصوصا در این برهه
اکثر سهام بنیادی و پرپتانسیل در قیمتهای مناسب قرار دارند
نظر بورس دوست اینست که حرکت رشد سهام با ارزش و در قیمت پائین نرمک نرمک در حال شروع است
و هر چه جلوتر برویم این رشد بیشتر قابل لمس بوده و هست
بنا بر این استارت رشد سهام با ارزش در حال انجام است و پله پله و از دنده سنگین به سبک و سرعت بیشتر انجام خواهد شد
البته بنده در مورد سهام با ارزش که رشدشان را به اندازه و یا بیش از اندازه کرده اند و یا سهام کم ارزش بحثی ندارم
اما قدر سهام بنیادی و در قیمت مناسب خود را بدانید
و به نظر بورس دوست فصل خرید این نوع سهام با دید 3 ماهه و پله ای فرا رسیده است و بنده به شخصه از فردا خریدهای پله ای خودم را در سهام مورد نظرم بیشتر از پیش انجام میدهم
به امید اینکه لطف خدا با سهامداران بورس که جهاد گران عرصه افتصادی در مقایسه با بازارهای کاذب موازی هستند همراه باشد
سلامت و سودمند باشید
بورس دوست
نظر
-
کل گروه لوازم خانگی امروز صف خرید شدند که نشان از خبر از این افزایش نرخ بود وتوشه هم احتیاج به یه هل داره که ببینیم این خبر که امروز بعد از بازار اومد تکونش میده
افزایش 5 تا 20 درصدی قیمت لوازم خانگی
کد خبر: ۳۰۲۰۹۶
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۸
دبیر کل انجمن صنایع لوازم خانگی از موافقت سازمان حمایت با افزایش 5 تا 20 درصدی قیمت مصوب لوازم خانگی خبر داد.
حبیبالله انصاری در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: به دنبال درخواست شرکتهای تولیدکننده لوازم خانگی مبنی بر افزایش هزینه تولید و لزوم تعدیل قیمت فروش محصولاتشان، پیشنهاد تغییر قیمت لوازم خانگی از سوی انجمن لوازم خانگی به سازمان حمایت ارائه و در نهایت با افزایش 5 تا 20 درصدی قیمت برخی لوازم خانگی موافقت شد.
وی ادامه داد: به این ترتیب قیمت لوازم خانگی از جمله یخچال، اجاق گاز، لباسشویی، آبگرمکن، جاروبرقی، کولر، بخاری و چرخ خیاطی مشمول افزایش شده است.
انصاری افزود: کمترین افزایش قیمت مربوط به کولر و بیشترین افزایش قیمت مربوط به چرخ خیاطی بوده است.
گفتنی است قیمت مصوب برخی لوازم خانگی در شهریور امسال نیز بین 10 تا 12 درصد افزایش یافته بود.
قیمت جدید انواع لوازم خانگی بر روی سایت http://124.ir قابل مشاهده است.
نظر
-
باعرض سلام خدمت به سهامداران پارس توشه وپارس شهاب وپارس خزر
خبری که اینک به شما عرض می کنم بابت سهام پارس خزر می باشد که 92درصد آن متعلق به پارس توشه می باشد
که از 91/10/07 20درصد محصولات پارس خزر گران شده وبا توجه به موجودی محصولات در برج 9توانست است تا 10ماهه اول سال 93تومان پوشش دهد که این خبر از یکی ازمدیران تولید به بنده پیام رسانده تا آخر امسال 20درصد دوباره به قیمت محصولات اضافه می گردد وسوده باور نکردنی 120تومانی تا پیایان سال 91 محقق خواهد گردید وقیمت nav پارس توشه به شدت بالا خواهد رفت واین سهم دست نیافتنی خواهدشد
بنقل ازarash 20
نظر
-
نقل قول نوشته شده توسط ahmad_abedini مشاهده گفتگو
جناب بورس دوست عزیز بی صبرانه منتظر تحلیل جنابعالی هستیم . فکر کنم کمتر کسی باشه تحلیل های فوق العاده شما رو شمواد 120 تومنی را به یاد نداشته باشه . ممنون
دوست خوبم جناب احمد عابدینی عزیز سلام و تشکر
تحلیل بورس دوست هر چند قابل نیست اما چون موشکافی ارقام و اعداد است
کمی زمانبر شده مضاف بر اینکه این چند روز در گیر کار دیگری هستم
با اجازه شما و دوستان گلم آخر هفته تقدیم خواهد شد
اما مطالب اصلی را امروز دوستان بزرگوارم اشاره نمودند .
و جمله پر ارزش دوست خوبم علی جاوید عزیز که
وتوشه امن ترین سهم با بازدهی مناسب است واقعا عینیت دارد
فقط به دوستان وتوشه ایم عرض میکنم قدر سهمتان را در این قیمتها بدانید
سلامت وسودمند باشید
بورس دوست
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نظر
-
مطلب ۴۶۱۳۲۷
توسط قاسي : ۱۳۹۱/۱۱/۲۹ - ۲۳:۳۱:۰۳
.........................وتوشه
وارد موج 3 بزرگ شده است.
سیگنال خریدش صادر شده .هم برای کوتاه مدت وهم بلند مدت در روند صعودی محکمی قراردارد.
فردا هم در قیمت های بالایی معامله شود، در روند منظم صعودی قرار می گیرد.
خرید با رعایت حدضرر مناسب و در دونوبت بهتر است.تنها نکته قابل توجه وجود یک مقاومت در همین نزدیکی هاست.یعنی 247تومن.
شب خوش
نتیجه نظرات : ۱۰ - ۶ = ۴
---------------------------------------------------------
mahmoodve : ۱۳۹۱/۱۱/۳۰ - ۰۹:۲۷:۰۰
خریدم قاسی دوست
----------------------------------------------------------
بورس دوست : ۱۳۹۱/۱۱/۳۰ - ۰۹:۲۰:۵۷
دوست دیرین قاسی عزیز سلام
خوشحالم که در سهمی با شما متفق القول هستم
موفق و برقرار باشید
نظر
-
[SIZE=3]]با عرض سلام
خبری که اینک به دست بنده رسیده است امروز دوشنبه تعدادی از کارمندان درون شرکت خرید سنگینی کرده اند واز افزایش سرمایه که از 10 اسفند روی کدال می آیدباخبراند
پرسود باشید[/SIZE][/B]آخرین ویرایش توسط آرش 64؛ 2013/02/18, 15:08.پول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
راه ارتباطی 09196910020
نظر
-
نقل قول از سایت همسایه
45تومان 9 ماهه ساخته؛ آنهم یک شرکت سرمایه گذاری!
147 تومان انباشته دارد,
450 تومان پرتفوی بورسی دارد,
100 تومان سپرده بانکی دارد,
که تا اینجا می شود 742 تومان, بماند که هر سهم بشهاب با 270 تومان انباشته برایش فقط 15 تومان درآمده است!
به نظر من وتوشه حتی اگر افزایش سرمایه هم ندهد (که به زودی می دهد چون حقوقی خبردار مدتهاست حتی با وجود رشد قیمت فروشنده نیست)؛ حداقل باید به نصف حداقل ارزشش یعنی 370 تومان برسد.
نظر
نظر