جناب طيب از برخوردي كه تو اون سايت داره باشما ميشه واقعا ناراحتم
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاگه گزارش 6 ماهشو واقعي فرض كنيم اين زيان شايد غير منطقي نباشه اما دعا ميكنم درست نباشه چون شوك بزرگي به بورس وارد ميكنه
انگار واقعا صدرا نمیتونه سود بسازه دیگه باید حقیقت رو پذیرفت.مدیریتی تو شرکت نیست.!!آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/18, 23:57.///
نظر
-
من تو متن ماجرا نیستم وقعا صدرا 17 تومان زیان ساخته؟؟اگه اینجوری باشه که شاخص رو به پایین فعلا!!صدرا خیلی تو بازار تاثیر گذاره چه منفی بشه چه مثبت اما من فکر نمیکنم زیر 140 تومان بیاددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
الان داشتم نمودارها را نگاه می کردم. فکر میکنم مناسبترین جهش این هفته مخصوص خودرویی ها باشه و یک صعود یکهفته ای داشته باشیم. البته این صعود بزرگ خودرویی ها نیست . یعنی من این شکلی نمی بینمش! متاسفانه کمی خسته هستم و حوصله ویرایش و آپلود عکس ندارم. فقط گفتم یک ندایی بدم اونهایی که میخوان بررسی و اقدام کنند . قربون همهما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postمن تو متن ماجرا نیستم وقعا صدرا 17 تومان زیان ساخته؟؟اگه اینجوری باشه که شاخص رو به پایین فعلا!!صدرا خیلی تو بازار تاثیر گذاره چه منفی بشه چه مثبت اما من فکر نمیکنم زیر 140 تومان بیاد
ما که فاراک رو میخریم البته یه پله خریدم ولی در این شرایط فاراک و صدرا نداریم و فاراک با صدرا حرکت میکنه ;) و فاراک تو این قیمت ها به نظرم بدک نیست.
البته اگه صدرا بخواد پایین تر بیاد شاید صدرا رو هم بخرم ;)
چون این سهم یه چیزی داره که اگه رو کنه ...............
البته نظر قبلیم که نمیتونه سود بسازه رو پس میگیرم چون طبق گزارش 6 ماهه میتونه سود بسازه مشکل شرکت احتمالا بدهی ها به بانک ها و وام های بانکیه ;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/19, 00:50.///
نظر
-
وزمین کمترین قیمتی را که تا به حال دیده حوالی امروز بوده است. ( زیر 131 تومان برای خرید امروز عالیه.)
نظر
-
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاخابر داشتم يه مقدار ديگم اضافه كردم به خاطر گزارش همراه اولمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر