کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
يه مقدار سايپا و زامياد گرفته بودم فردا خارج ميشم...از غبشهر سوال ميشه تعديل قطعا مثبته ولي رو چه قيمتي باز بشه اين بازاره كه تصميم ميگيره.......البته اگه بخاد تسعير ارزو لحاظ كنه تعديل قطعا منفيه كه اميدوارم اينطوري نباشه چون تعديل منفي بدي رو به سهم تحميل ميكنه
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
يه نكته مهمي رو بايد بگم.....الان تقريبا موعد اومدن گزارش 91 شركتهاست و من احتمال ميدم گزارش بيشتر شركتها محتاطانه اعلام بشه....بنابراين تعديل منفي واسه 91 تو اكثر شركتا محتمل هست و شما نبايد بر اساس پيشبيني 91 شركتها قضاوت كنيد...ضمن اينكه نرخ ارز هم افزايش پيدا كرده و شركتهاي وارداتي پيشبينيهاي متفاوتي رو اعلام ميكنن.....يعني منطقي اين هست كه گزارشا محتاطانه باشه چون سال آينده سال حساسي واسه اين مملكته و نرخ تورم شديدا افزايش پيدا ميكنه....و به نظر من درست كردن يه سبد از گروه ساختمان كاشي فلزيو معدني و مخصوصا غذا ريسك سبدتونو در حالت نرمال حفظ ميكنه....به نظر من بريد رو سهمي سرمايه گذاري كنيد كه پيشبيني 91 اون خيلي خيلي محتاطانه باشه......البته حضور در بازار به شزط ثبات سياسي منطقيه وگرنه پولتونو سفت تو خونتون نگه داريد نه طلا نه سهام نه ملك فقط پول نقد
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر