شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
    صبح همه ی دوستان بخیر،
    با توجه به اینکه این تاپیک مختص به حرکت شاخص بورسه و اینکه رشد یا عدم رشد فعلیه بازار متاثر از مذاکرات اتمیه لازم دیدم ایم مطالبو خدمتتون عرض کنم.
    علل احتمالی توفیق در مذاکرات چند روز آینده :
    1. گسترش روابط ایران با دنیای غرب
    2. احتمال بهبود روابط ایران با کشورهای حاشیه ی خلیج پارس با محوریت عربستان سعودی
    3.فشار شدید اقتصادی بر حاکمیت و دولت ایران
    4. گسترش بحران اوکراین و خواسته ی غرب مبنی بر جداسازی ایران از اردوی روسیه
    5. تفوق نیروهای بشار اسد در سوریه و عقب نشینی ضمنی آمریکا از مواضع پیشین
    6. فشار تندروها از هر دو طرف برای به بن بست کشاندن مذاکرات
    .......
    علل احتمالی عدم رسیدن به توافق در چند روز آینده:
    1. فشار تندروها از هر دو طرف برای "حداقل" به تاخیر انداختن توافق جامع
    2. عدم تمایل غیر ملموس روسیه به امضای توافق جامع با توجه به بحران اوکراین در مقطع فعلی
    3.پیچیدگی های بسیار در راه رسیدن به یک توافق جامع؛ این مشکل بعد از مذاکرات دور اول نمود کرده و مسائل زیادی هنوز از جانب هر دو طرف بی پاسخ مونده و در هاله ای از ابهامه
    .........
    بنده خیلی امیدوارم نیستم که در چند روز آینده توافق جامع امضا بشه....و حدسم بر اینه که مدت توافق موقت برای چند ماه آینده تمدید بشه....
    با این حال توافق جامع به احتمال قریب به یقین...دور از دسترس نیست
    سوای از اینکه از مذاکرات تمدید توافق موقت بیرون بیاد یا توافق جامع یا هر چیز دیگری، مشکل اصلی بازار به نظر من اینه که فضای ذهنی بازار از مسایل و رخدادهای سیاسی با آنچه در عمل اتفاق میفته اختلاف زیادی داره و همین باعث ضربه خوردن بازار و سهامداران میشه، نمونه این تفاوت ذهنی رو در زمان اعلام اجرایی شدن توافق ! ژنو در ماههای قبل دیدیم، فقط یک روز همه مثبت شدید و عرضه های فراوان و از فرداش سقوطهای متوالی و کمبود شدید نقدینگی و کاهش شدید حجم و ارزش معاملات و گیر افتادن نقدینگی بازار و . . .

این مشکل همچنان وجود داره و حتی ممکنه با حصول توافق جامع نیز باز همین بلا سر بازار بیاد و اون اعداد محدوده 60 هزار و اینها که از طرف برخی نزدیکان دولت شنیده شده در مورد شاخص رو شاهد باشیم! به نظر من عدم تطابق "تلقی بازار از اتفاقات سیاسی" با آنچه در عمل اتفاق میفته ریسک بزرگ و قدرتمندی هست که بورس رو تهدید میکنه و عبور نکردن شاخص از 78 هزار هم یه جورایی این موضوع رو تایید میکنه.

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

اگر فقط 2بند توافق بياد رو کاغذ شنبه بازار کولاک خواهد کرد.
      .................................................. .........................
      گروه خودرو و قطعات خودرو
      بانک و ليزينگ
      مهندسي و تجهيزات و برق
      رايانه و کامپيوتر و شبکه
      پتروشيمي
      پالايشگاهها
      سيمان
      فلزات
      سرمايه گذاريهاي وابسته به صنايع
      و.............
      به ترتيب مقدار حجم پول معاملاتي در بازار سرمايه صعود خواهند کرد و پي به اي خواهند گرفت.
      به اعتقاد من حجم معاملات در بازار سرمايه به بيش از 600ميليارد تومان خواهد رسيد.هم اکنون حددو 150ميليارد تومان هست.

نظر

• علی علیزاده
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1159

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
        شاخصی که منفی نمی شود ... /:.yead.:/
        جناب دریا دل عزیز شما هم دیگه شورشو دراوردید از بس میگید شاخص منفی میشه منفی میشه...حالا درسته اول روند نزولی شاخص شما پیش بینی کردید ولی این درست نیس که دیگه بازار با نظر شما پیش بره و تحلیل شما به کرسی بشینه همیشه....از روزی که میگید منفی میشه منفی میشه هر کدوم از سهام خودرویی ها خرید بودید الان 15 درصد حداقل تو سود بودید...با روند دوست باشید ...اینجا ایرانه و همه چی یهو عوض میشه اینو یادت باشه همیشه
        یا غنی....

نظر

• daryadel120
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 578

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
          جناب دریا دل عزیز شما هم دیگه شورشو دراوردید از بس میگید شاخص منفی میشه منفی میشه...حالا درسته اول روند نزولی شاخص شما پیش بینی کردید ولی این درست نیس که دیگه بازار با نظر شما پیش بره و تحلیل شما به کرسی بشینه همیشه....از روزی که میگید منفی میشه منفی میشه هر کدوم از سهام خودرویی ها خرید بودید الان 15 درصد حداقل تو سود بودید...با روند دوست باشید ...اینجا ایرانه و همه چی یهو عوض میشه اینو یادت باشه همیشه

من بارها در ابتدای جملاتم نوشته ام "به نظرم" ...

اینها نظر من است ... به نظر من روند نزولی است ... من مثل صندوق توسعه با روند نمی جنگم ...(هر چند که به دلیل اعتیاد به بورس همیشه مجبورم سهام داشته باشم!)

شما هم برو فقط جملات و تفسیرهای مثبت رو بخون ... شاید یک عده هم در کنار اون بشارتها به این نذارت ها نیاز داشته باشند :D
          آخرین ویرایش توسط daryadel120؛ 2014/05/14, 11:35.
          برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• علی علیزاده
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1159

من بارها در ابتدای جملاتم نوشته ام "به نظرم" ...

اینها نظر من است ... به نظر من روند نزولی است ... من مثل صندوق توسعه با روند نمی جنگم ...(هر چند که به دلیل اعتیاد به بورس همیشه مجبورم سهام داشته باشم!)

شما هم برو فقط جملات و تفسیرهای مثبت رو بخون ... شاید یک عده هم در کنار اون بشارتها به این نذارت ها نیاز داشته باشند :D
            عزیز دل برادر من نه دنبا جملات مثبت هسم نه منفی اینم که از شما انتقاد کردم دیدم اخه هردفه داری دم از نا امیدی میزنی واسه شاخص و هی میگی منفی منفیه...اخه شاید ی نفر بخواد به حرف شما گوش بده ببینید تو این چند وقته چقد از سود کردن عقب میوفتاده؟؟؟
            یا غنی....

نظر

• daryadel120
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 578

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
              عزیز دل برادر من نه دنبا جملات مثبت هسم نه منفی اینم که از شما انتقاد کردم دیدم اخه هردفه داری دم از نا امیدی میزنی واسه شاخص و هی میگی منفی منفیه...اخه شاید ی نفر بخواد به حرف شما گوش بده ببینید تو این چند وقته چقد از سود کردن عقب میوفتاده؟؟؟
              دوست عزیز ... اگر از جملات من اینطوری برداشت کردید که گفتم خودرویی نخر و ضرر کردی عذرخواهی میکنم ... اما انصافا برو یه دونه نصفه پست از من بیار بالا که بگم فلان سهم رو نخرید(مخصوصا خودرویی!!!)

من صرفا نظرم رو راجع به کل بازار گفتم (مخصوصا در این تاپیک) ...

ضمنا تو تمام روزهای کاری سال هم می توان حداقل 20 سهم را پیدا کرد که مثبت اند ... یا به قول اون دوستمون در اقیانوس بازار سهام همیشه مرواریدهایی برای صید کردن هست

در پایان اینکه اگر 1000 نفر نظر مثبت دادند چطور روی شما تاثیر نگذاشت ولی من یک نفر تاثیر گذاشتم؟؟؟

برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• trojan
                ستاره دار(1)
                • Nov 2013
                • 881

کندل امروز دلار تا این لحظه :

نظر

• علی علیزاده
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1159

دوست عزیز ... اگر از جملات من اینطوری برداشت کردید که گفتم خودرویی نخر و ضرر کردی عذرخواهی میکنم ... اما انصافا برو یه دونه نصفه پست از من بیار بالا که بگم فلان سهم رو نخرید(مخصوصا خودرویی!!!)

من صرفا نظرم رو راجع به کل بازار گفتم (مخصوصا در این تاپیک) ...

ضمنا تو تمام روزهای کاری سال هم می توان حداقل 20 سهم را پیدا کرد که مثبت اند ... یا به قول اون دوستمون در اقیانوس بازار سهام همیشه مرواریدهایی برای صید کردن هست

در پایان اینکه اگر 1000 نفر نظر مثبت دادند چطور روی شما تاثیر نگذاشت ولی من یک نفر تاثیر گذاشتم؟؟؟

چون دوست دارم دوست داشتم باهات یکم حرف بزنم :D...خوب برادر اخه شما هر روز پستات شبیه هم هس و معنیش یکی هس...من تو ای سایت فقط فقط چندتا تحلیل گر حسابی رو قبول دارم یکیشون جناب محمد ساده بود که دیگه خبری ازشون نیس...البته خود شما هم تحلیلگر خوبی هسی ....به هر حال شاد باشی و پرسود وسلامت.../:.Heart.:/
                  یا غنی....

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

گروه های لیدر در سال 93 ( با فرض حل بحران هسته ای)

سلام دوستان،

ممنون از همه عزیزانی که در نظر سنجی به صورت فعال شرکت کردند... با توجه به عبور تعداد افراد رای دهند از 200 نفر در کمتر از یک روز و نیم، امروز صبح تاپیک بسته شد...

تصور می کنم 200 نفر یک جامعه آماری و برآیند فکری مناسبی رو به همه ما ارایه میده...

خیلی از عزیزان لطف کردند و علاوه بر انتخاب گروه های لیدر توضیحات جامع و کاملی هم ارایه دادند... در هر حال به نظر میرسه میشه به نتیجه این نظرسنجی به عنوان دید کلی تریدرها در این مرحله نگریست...

گروهای لیدر در سال 93 با فرض حل بحران هسته ای کدامند؟

1- گروه خودرویی (152 رای):
                    از 200 نفر شرکت کننده بیشتر از 75 درصد اونها معتقد به لیدر بودن این گروه (یکی از سه لیدر اصلی) در سال 93 هستند.

2- گروه بانکی (134 رای): از 200 نفر شرکت کننده در حدود 70 درصد، معتقد به لیدر بودن این گروه (یکی از سه لیدر اصلی) در سال 93 هستند.

3- گروه شیمیایی (80 رای): از 200 نفر شرکت کننده در حدود 40 درصد، معتقد به لیدر بودن این گروه (یکی از سه لیدر اصلی) در سال 93 هستند.

در رده های چهارم و پنجم شاهد قرارگیری گروه های فرآورده های نفتی با 46 رای (23 درصد) و همچنین گروه سیمان، گچ و آهک با 38 رای (20 درصد) هستیم...

به این مهم اشاره کنم که در این جمع بندی هدف تحلیلی نداریم و با این فرض که بازار محل عرضه و تقاضا هست، سعی کردیم در یک جامعه آماری با تعداد مناسب شرکت کننده به عنوان نماینده کل بازار گروه های پرتقاضای بازار رو در شرایط روز و با فرضی که عنوان شد شناسایی کنید....

اهمیت این داده ها زمانی معین میشه که بدونیم قیمت ها بر اساس عرضه و تقاضا معین میشه... تصور نکنم نیازی به توضیح مازاد باشه...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 494

مجددا سلام،

این روزها بازار فقط و فقط نظاره گر نتایجی هست که از نشست هسته ای بیرون می آید... بنابراین ارایه تحلیل فعلا توجیهی نداره و این مهم رو به جمعه شب و مشخص تر شدن ابعاد نشست مهم هسته ای موکول می کنم...

روز خوش- بهزاد

نظر

• moslem.zm2060
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 121

شاخص از نظر تکنیکال هم اماده است واسه منفی شدن و هم واسه مثبت شدن تایید کدوم روند هم از خبرهایی که قراره برسه معلوم میشه و به نظر میاد خبرهای خوبی از مذاکرات بیرون بیاد
                        Using Tapatalk

نظر

• anahita
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 769

تبریک
                          *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• مجيد رادمنش
                            مدیر (6)
                            • Oct 2010
                            • 4902

نوسانات بورس در محدوده صفر

زهرا رحيمي: افت و خيز‌هاي بازار در آخرين روز كاري هفته در نهايت مانند روزهاي گذشته شاخص را با اندكي نوسان مواجه ساخت به طوري‌كه بازار سهام، روز گذشته با افزايش 02/0 درصدي معادل 14 واحد به كار خود پايان داد و به رقم 77 هزار و 610 واحد رسيد. بر اين اساس آخرين روز معاملاتي از سومين هفته ارديبهشت‌ماه با این رشد اندك بازار به پایان رسید. بازار روز چهارشنبه در ابتداي ساعت فعاليت خود با رشد شاخص همراه شد اما پس از گذشت دقايقي روند معكوسي را در پيش گرفت، با اين حال بالاخره در ساعات پاياني معاملات با افزايش 14 واحدي مواجه شد. به گزارش «دنياي اقتصاد»، فعالان بازار در جريان معاملات روز چهارشنبه به دادوستد بيش از697 ميليون سهم به ارزش حدود 1864 ميليارد ريال پرداختند كه نشان‌دهنده رشد 14/20 درصدي ارزش معاملات است. بررسي‌ها نشان مي‌دهند نمادهاي فملي و خودرو بيشترين تاثير مثبت را بر شاخص داشتند و نمادهاي شبندر و پارسان بيشترين تاثير منفي را بر بازار ديروز به همراه داشتند. نمادهاي دزرو، خزاميا، خودرو و خپارس در صدر بهترين تقاضا و نمادهاي كبافق، بنيرو، غبهنوش و حكشتي در صدر بهترين عرضه قرار داشتند. بر‌اساس آمارهاي منتشر شده بيشترين ارزش مبادلات در ميان نمادهاي بورسي به ترتيب به خساپا، خودرو، وساپا و ورنا تعلق داشت؛ همچنين نمادهاي خساپا، وساپا، خودرو و ورنا بيشترين حجم معاملات را دارا شدند.

خودرو همچنان پيشتاز

در ميان صنايع فعال در بازار صنعت خودرو همچنان پيشتاز بورس است. پس از گروه خودرو گروه مالي و شيميايي به عنوان پيشتازان بازار قرار گرفتند. در جريان معاملات ديروز نمادهاي تكشا، فباهنر، خپارس و شسينا بيشترين افزايش قيمت را تجربه كردند و بيشترين كاهش قيمت نيز نصيب نمادهاي دسينا، پدرخش، دكوثر و كمنگنز شد. صنعت خودرو در اين ميان كه به دليل وضع تحريم‌ها چند سالي به حاشيه رفته بود، در هفته‌هاي اخير با استقبال سهامداران مواجه شد و مجددا اقبال از دست رفته خود را به دست آورد. كارشناسان معتقدند صنعت خودرو در دو سال اخير به دليل وضع تحريم‌هاي جديد به انزوا رفته بود و پرطرفدار‌ترين صنعت بورسي با بي اقبالي سهامداران روبه‌رو شد و سهامداران متحمل زيان شدند اما در سال گذشته روند مثبت مذاكرات هسته‌اي و رفع تحريم‌ها در كنار حضور مدير‌عامل پژو در ايران و اعلام آمادگي براي گسترش همكاري‌ها خبر خوبي براي این صنعت بود؛ به طوري كه با اين اتفاقات توجه سهامداران به اين صنعت جلب شد و صف‌هاي خريد ميليوني براي سهام خودروسازي‌ها تشكيل شد به همين دليل طي دو هفته گذشته سهام شركت‌هاي خودروسازي مورد استقبال شديد سرمايه‌گذاران قرار گرفت و با افزايش شديد قيمت مواجه شد.

علي گلپاشا، كارشناس بازار سرمايه با اشاره به دلايل رشد ديروز شاخص گفت: چشم‌انداز مثبت مذاكرات هسته‌اي و نزديك شدن به فصل مجامع و جابه‌جا‌يي سهم‌ها در برخي نمادها و خبرهاي مربوط به برخي شركت‌ها شاخص ديروز را مثبت كرد. وي ادامه داد: صنايعي كه در بازار سرمايه با توجه به رفع تحريم‌ها و چشم‌انداز روشن روابط بين‌المللي آسيب ديده بودند هم‌اكنون از پتانسيل لازم جهت سودآوري برخوردارند. اين كارشناس افزود: با توجه به نزديك شدن به فصل مجامع شركت‌ها، روند بازار سرمايه منطقي و به دور از هيجانات پيش خواهد رفت و بورس با توجه به چشم‌انداز مثبتي كه در پيش دارد، بازدهي مطلوبي را براي سهامداران به ارمغان خواهد آورد. گلپاشا افزود: همچنين بازار سرمايه به دليل اجرايي شدن كاهش نرخ سپرده‌هاي بانكي، ارجح‌ترين مكان جهت سرمايه‌گذاري خواهد شد و در هفته‌هاي آينده شاخص به دلايل ذكر شده با رشد ملايمي مواجه مي‌شود. وي ادامه داد: نزديك شدن به فصل مجامع و افزايش سرمايه برخي نمادها از جمله خپارس كه روز گذشته از موثرترين نمادها بر شاخص بودند، مهم‌ترين‌ دليل رشد آينده بازار خواهد بود. وي به يكه‌تازي خودرويي‌ها اشاره كرد و گفت: اخبار مثبت پيرامون مذاكرات، افزايش تيراژ توليد اين شركت‌ها و اخباري پيرامون ورود خودروسازان خارجي از دلايل پيشتاز بودن اين صنعت شده است. گلپاشا به وضعيت مثبت بانك‌ها در روزهاي اخير اشاره كرد و گفت: رونق گروه بانك‌ها به دليل كاهش نرخ سود بانكي است؛ به اين دليل كه بخشي از منابع بانك‌ها از طرف بانك مركزي آزاد مي‌شود.

یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• بهزاد بهزادی
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 494

ظهر پنجشنبه همه دوستان بخیر،

تحلیل نهایی بازار رو میگذارم برای فرداشب و زمانی که نتایج نشست هسته ای کمی قابل اتکا تر شد.... در مجموع تا به این لحظه نشست هسته ای مثبت بوده و اخبار نسبتا مثبتی از نشست منتشر شده.... البته باید توجه کنیم که اختلافاتی همچنان وجود داره که اصولا دلیل برگزاری این نشست و سه نشست بعدی در فاصله ای زمانی کم به دلیل حل کردن همین اختلافات هست...

بنابراین همانطور که قبلا هم توضیح داده ام ما در یک مسیر هستیم و نباید انتظار جواب نهایی در همین نشست اول داشت... با این حال هر ورودی به مرحله تدوین توافقنامه نهایی خبری مطلوب برای بازار سرمایه است حتی در گام های نخستین...

به شخصه تا حدود زیادی خیالم از نتیجه مذاکرات آسوده هست... اگر قرار بود نرمش قهرمانانه ای در کار نباشه خیلی اتفاقات یک سال اخیر که بنده اونها رو تکه های یک پازل می دانم نباید اتفاق می افتاد... از سویی نظام و حکومت به خوبی به تبعات سیاسی و اقتصادی شکست مذاکرات واقف هست... مسلم هست که ایران تلاش خواهد کرد تا بیشترین امتیاز را بدست آورد و یا بهتر بگوییم کمترین امتیاز را از دست بدهد اما در آخرین گام مطمین باشید هردو طرف و علی الخصوص ایران کوتاه خواهند آمد چون راه جاگزینی برای حل این بحران وجود نداره...

فرداشب در خدمت عزیزان خواهم بود...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• عادل عطایی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 331

با سلام
                                مذاکرات هسته ای در حال انجام هست و هر دقیقه یک جور خبر می شنویم. یک بار خبر از توافق میاد و یک بار هم خبر از اختلافات بین دو طرف. تقریبا هیچ کس نمیدونه چی پیش میاد و بالاخره توافقی میشه یا نه، اگر چه چشم انداز کلی مثبت هست ولی مشکلات هم کم نیست.
                                در مورد این مذاکرات یه نکته خیلی مهم وجود داره که تا چند روز پیش من یکی که از اون خبر نداشتم، و اون این که قرار هست مذاکرات سه دور دیگه ادامه داشته باشه. این موضوع یک معنی خیلی واضح داره:
                                اگر خبر خوبی وجود داشته باشه قرار هست به صورت تدریجی به بازار اعلام بشه و هر بار اثر مثبتی رو بر بازار شاهد باشیم. درست مثل این که مذاکرات با چهار بار توافق نهایی انجام بشه.
                                واقعیت اینه که بازار بورس ایران در حال حاضر با شرایط چندان خوبی روبرو نیست و اگر مذاکرات در همین مرحله نهایی می شد چند روزی بازار مثبت می شد و بعد بر می گشت به حالت قبل و دیگه هیچ توافق نهایی دیگه ای هم نبود که دلمون به اون خوش باشه. شخصا اگه قرار شه توافق نهایی همین فردا امضا بشه خیلی نگران تر خواهم شد تا الان که حرف از سه دور دیگه مذاکرات هست. در حال حاضر سلسله ای از اخبار مثبت پی در پی رو خواهیم داشت که طی مدت کوتاهی میتونه وضعیت بورس رو روبراه کنه. و از طرفی تا زمان توافق نهایی بازار فرصت خواهد داشت تا خودش رو برای شرایط جدید آماده کنه. البته نه یکباره بلکه پله پله و تدریجی. با گام هایی کوتاه اما محکم.
                                این که در پایان مذاکرات اعلام بشه که مذاکرات خوب و سازنده بوده و طرفین قدم های مثبتی برداشتند به نظرم به اندازه کافی خوب هست که بازار رو به سمت بالا هل بده. اثر اخبار و شایعات از خود اتفاقات خوب یا بد بیشتر هست. شاید به علت برآورده نشدن خواسته های عده ای از سهامداران عجول یکی دو روزی یه نیمچه منفی ای داشته باشیم ولی سیگنال های مثبت پی در پی قطعا سهامداران در مقیاس بزرگ به خصوص حقوقی های بازار رو به سمت سرمایه گذاری در بازار سوق خواهد داد و کم کم شاهد یک مثبت واقعی در بازار خواهیم بود. به نوبه خودم این که قرار هست سه مرحله پی در پی امیدوار به اخبار مثبت درباره مذاکرات باشیم تا بعد از اون توافق نهایی اصلی امضا بشه رو به شدت به فال نیک میگیرم . به خصوص اگه باعث شه شُک منفی یا مثبتی به بازار ارز وارد نشده و شاهد رفتار هیجانی در بازار ارز نباشیم.
                                آخرین ویرایش توسط عادل عطایی؛ 2014/05/15, 23:34.
                                اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

در حال کار...
                                X