پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
سوای از اینکه از مذاکرات تمدید توافق موقت بیرون بیاد یا توافق جامع یا هر چیز دیگری، مشکل اصلی بازار به نظر من اینه که فضای ذهنی بازار از مسایل و رخدادهای سیاسی با آنچه در عمل اتفاق میفته اختلاف زیادی داره و همین باعث ضربه خوردن بازار و سهامداران میشه، نمونه این تفاوت ذهنی رو در زمان اعلام اجرایی شدن توافق ! ژنو در ماههای قبل دیدیم، فقط یک روز همه مثبت شدید و عرضه های فراوان و از فرداش سقوطهای متوالی و کمبود شدید نقدینگی و کاهش شدید حجم و ارزش معاملات و گیر افتادن نقدینگی بازار و . . .
این مشکل همچنان وجود داره و حتی ممکنه با حصول توافق جامع نیز باز همین بلا سر بازار بیاد و اون اعداد محدوده 60 هزار و اینها که از طرف برخی نزدیکان دولت شنیده شده در مورد شاخص رو شاهد باشیم! به نظر من عدم تطابق "تلقی بازار از اتفاقات سیاسی" با آنچه در عمل اتفاق میفته ریسک بزرگ و قدرتمندی هست که بورس رو تهدید میکنه و عبور نکردن شاخص از 78 هزار هم یه جورایی این موضوع رو تایید میکنه.
در اصل توسط zorba پست شده است
View Post
این مشکل همچنان وجود داره و حتی ممکنه با حصول توافق جامع نیز باز همین بلا سر بازار بیاد و اون اعداد محدوده 60 هزار و اینها که از طرف برخی نزدیکان دولت شنیده شده در مورد شاخص رو شاهد باشیم! به نظر من عدم تطابق "تلقی بازار از اتفاقات سیاسی" با آنچه در عمل اتفاق میفته ریسک بزرگ و قدرتمندی هست که بورس رو تهدید میکنه و عبور نکردن شاخص از 78 هزار هم یه جورایی این موضوع رو تایید میکنه.
نظر