شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهزاد بهزادی
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 494

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط مشیری پست شده است View Post
    جناب بهزادی شما قبلا توی فارکس فعالیت می کردید(با توجه به ویدئو های اموزشی الیوت) الان دیگه فعال نیستید؟ اصولا با توجه به شناختی که از دو بازار دارید تکنیکال بیشتر در کدومشون بیشتر جواب می ده؟ ممنون
    بنده همواره در بازارهای موازی همزمان فعال هستم.. منتها در هر بازه زمانی وزنه یکی از بازارها با توجه به تحلیل چند ماه پیش رو و جو مثبت حاکم بر اون بازار برایم بیشتر می شود... به عنوان مثال در حال حاضر یک ماهی است که بیشتر سرمایه ام روی بورس متمرکز شده است (بعد از چهار ماه دوری از این بازار)...

اتفاقا این رویکرد باعث میشه شما نگرانی از آنچه پیش خواهد آمد نداشته باشید... فرض کنیم مذاکرات نتیجه ندهد... راهکار ساده هست، شیفت کردن سریع روی یکی از بازارهای موازی...

در مورد مثال های اون دوره ویدیویی حق با شماست و مثال ها فارکسی هستند.... این دوره مربوط به سالها پیش هست و زمانی که کارگزاری های فارکس در ایران مجاز به فعالیت بودند... حدود سه سالی هست که فعالیت این کارگزاری ها ممنوع شده و تنها راه فعالیت در فارکس اعتماد به بروکرهای دست چندم خارج از کشور و یا باز کردن حساب بانکی در خارج از کشور هست که هر یک معایب خاص خودش رو داره.... در حوزه فارکس بنده یک حساب بانکی در یکی از بانک های سوییس دارم و مستقیما با کارگزاری معتبر کار می کنم...

در هر حال روش تکنیکال در بازارهای گوناگون مشابه هست و اون ویدیو ها برای بازار بورس هم قابل استفاده است... منتها بخش مدیریت سرمایه کلا در بورس متفاوت هست و مدیریت سرمایه ای که اونجا توضیح داده شده است مختص بازار فارکس است...

و اما سوال شما:

در بازار بورس اولویت برای بنده تحلیل بنیادی است و سپس تحلیل تکنیکال به همین دلیل در بازه های بلند مدت تری در این بازار فعالیت می کنم... در بازار فارکس اولیت برای بنده تحلیل تکنیکال است و سپس بر اساس داده ها و آمارهای اقتصادی و بیانیه های بانکهای مرکزی به دنبال دلیل بنیادی هستم به همین دلیل در بازه های کوتاه مدت تری در اون بازار فعال هستم....

در بورس در تایم فریم هفتگی و در فارکس در تایم فریم روزانه ترید می کنم...

ارادتمند- بهزاد
    آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2014/05/17, 12:15.

نظر

• ارس 2000
      عضو عادی
      • May 2012
      • 39

سلام خسته نباشيد آقاي بهزادي
      آقاي بهزادي شما در اون فيلم هاي آموزشي تون مخصوصاً در قسمت تايم فريم چندگانه اينجور آموزش ميدادين که اگه تايم فريم مادر هفتگي باشه بايد تايم معاملاتي تون بايستي تايم فريم روزانه باشه(يه تايم فريم پايين تر) ، حال اين سوال برام پيش آمده شما در مطلب قبلي فرمودين که در بورس در تايم فريم هفتگي تريد مي کنين يعني تايم فريم مادر رو ماهيانه در نظر گرفتين ؟ اگه جواب بله باشد در بيشتر سهم ها تايم فريم ماهانه نزولي نمي باشد
      ممنمون از پاسخ تان؟

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
        دلار فعلا روند نزولی داره

از صبح تا الان 25 تومان ریزش کرده (نسبت به قیمت توافقی دیشب)..... به نظر میرسه هیجان کاذبی که ایجاد شده بود زودتر از حد انتظار داره فروکش می کنه...

من فکر می کنم به نوعی مصنوعی بودن صحبت های عراقچی برای همه رو شده و کاملا مشخص هست که پشت پرده روی خیلی از اختلافات به توافق رسیده اند.... از صحبت های نمایندگان خارجی در خبرگزاری ها این رو میشه به سادگی فهمید...

تنها مساله همانی است که عرض شد یعنی توافق یا سیاه هست یا سفید و چون هنوز روی چند مساله موضوع نهایی نشده پس رنگ آن سیاه شده و به اشتباه باعث سیاه نمایی وضعیت موجود شده است...

در هر صورت ورق زود برمیگردد... باز هم تاکید می کنم ایران راهی جز رسیدن به توافق نداره و گول ظاهر آرام آقای عراقچی رو که میگفت دنیا به آخر نرسیده است نخورید... اتفاقا مسوولین خوب می دونند که عدم توافق به منزله به آخر رسیدن دنیاست...

من ترجیح میدهم همچنان روی سفید ماجرا ریسک کنم و سهامدار باقی بمونم...

ارادتمند- بهزاد
        با تشکر از استاد
        من هم روند مذاکرات و کشور و بورس را روشن مي بينم لذا از امد و رفت نمايندگان شرکتهاي خودرويي خارجي -رنو-پژو-بنز-امريکا-چين -در جاده مخصوص تهران -کرج و نشستهايي که با مقامات خودرويي کشور دارند علاقه عجيبي به صنعت خودرو پيدا کرده ام و حدود بيش از نيمي از سرمايه را رو اين گروه گذاشته ام.
        فعلا هم سهامداري مي کنم.
        توکل بر خدا

نظر

• daryadel120
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 578

در حالی که روند بورس به وضوح نوسانی و فرسایشی است ، دلگرمی دادن بیهوده و امیدوار نگه داشتن اکثریت آماتور بورس که دنباله رو و فروم خوان نیز هستند، تنها بخاطر این است که پول این افراد و خود این اکثریت آماتور و نا آگاه در بورس نگه داشته شود ... این اقدام از طریق فروم نویسان حرفه ای به نمایندگی از سفته بازان بزرگ بورس در حال انجام است ... هشیار باشید
          برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• frankval
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 132

سفته باز بزرگ که همانا دولت است از دی ماه نه تنها آماتورها بلکه دست حرفه ایهای این بازار رو تو پوست گردو گذاشته!
            به نظر شما در این بازار من آماتور هم باید تبعیت از فروشندگان کنم و با ضرر از این بازار بیرون برم و پولم رو تو بانک بلوکه کنم یا سهامداری کنم و لااقل با ضرر از بازار بیرون نیام؟!
            شما باشی چه کار می کنی؟

Love many,trust few,but always paddle your own canoe!

نظر

• علی نظامی
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 1033

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
              در حالی که روند بورس به وضوح نوسانی و فرسایشی است ، دلگرمی دادن بیهوده و امیدوار نگه داشتن اکثریت آماتور بورس که دنباله رو و فروم خوان نیز هستند، تنها بخاطر این است که پول این افراد و خود این اکثریت آماتور و نا آگاه در بورس نگه داشته شود ... این اقدام از طریق فروم نویسان حرفه ای به نمایندگی از سفته بازان بزرگ بورس در حال انجام است ... هشیار باشید
              نیازی به بوق زدن نیست جناب دریادل. با این اوضاع بازار همه تا الان فهمیدن امسال خبری تو بازار نخواهد بود. خیلی از حرفه ای های بازار هم حداکثر با 50% سرمایه اونم بیشتر برای نوسانگیری تو بازار موندن.
              من فکر می کنم اگر توافق جامع انجام نشه شاخص با افت و خیز مسیر سال های 83 تا 87 رو خواهد رفت.
              البته در اینکه افراد زیادی هم هستن که سرمایه زیادی ازشون تو بازار گیر افتاده و خیلی دوست دارن با کمترین ضرر خارج بشن شکی نیست.

نظر

• Trader7
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 940

خدا تمام جاماندگان از روندهای مثبت و منفی رو به راه راست هدایت کنه /:.rolleyessmileyani
                کسانی که نزدیک سقف ها به جای خروج وارد شدند و در نزدیک کف ها به جای ورود خارج شدند!
                و قصد دارند برای خالی شدن از لحاظ روانی آماتور ها رو به چاهی بکشند که خودشون در اون گرفتار شدند...
                اشاره به شخص یا اشخاص خاصی نیست!

هنوز هم تاکید می کنم کف فعلی شاخص 76 هزار و در حال تکمیل الگوی سر و شانه کف و انجام پول بک که به احتمال زیاد فردا تکمیل خواهد شد
                آخرین ویرایش توسط Trader7؛ 2014/05/17, 20:52.

نظر

• محمد یزدی
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 948

اخرش میرسیم به حرف رهبری که :مخالفتی ندارم ولی خوشبین هم نیستم

------------------
                  سرمایه گذاری با دید مثبت بودن مذاکرات یه جورایی وقت تلف کردن به نظر میاد

--------
                  بهتره نگامون به پتانسیلهای داخلی و شرکای 30 ساله معطوف بشه که به نظر هیچ تحریمی اینها رو از ایران نمیگیره.
                  بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• arminfar
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 479

با درود و احترام خدمت تمامی عزیزان
                    به نظر این حقیر به دلیل نوسانگیری بیشتر سرمایه گذاران در این روزها شاهد بلاتکلیفی در بازار سرمایه میباشیم
                    با آن قسمت از سخن دوست عزیز دریادل " اکثریت آماتور بورس که دنباله رو و فروم خوان نیز هستند" کاملا موافقم ، با روند دوست بودن یک مطلب است و دنبال روند دویدن مطلبی دیگر ، دنباله روها معمولا دیر میرسند و زمانی میرسند که سوارکارها ، سواری خود را گرفته اند ، و تا سوار شوند ، مرکب خسته است و سواری نمیدهد ، این زیان ناشی از دنباله رو بودن باعث حس انتقام جویی از مرکب میشود ، که مشخصا نتیجه به مراتب زیانبارتر خواهد بود . متأسفانه 90 درصد از ما در تمام زمینه ها مفسر و تحلیلگریم و غالبا نظرات و دلخواسته های خود را در قالب تحلیل ، بیان میکنیم . در این بازار که تمام نگاهها به اخبار است و قبل از خود خبر تحلیلها بیرون میایند و هیجان بر فکرمان غلبه کرده ، بهتر است صبور بود و با سهام بنیادی ، سهامداری کرد . به جرأت میتوانم بگویم که اکثر غریب به اتفاق ، امروز صبح سفارش فروش خود را آماده کرده و چشم به ساعت و دست روی کلید موس برای ارسال نشسته بودند ، که بیشترین ریزش شاخص در ساعتهای اولیه اتفاق افتاد . در کل بورس مکانیست برای انتقال سرمایه انسانهای عجول به انسانهای صبور .
                    احتمال افت شاخص به مقدار 300 واحد در ساعات اولیه فردا نیز میرود ، ولی از دوشنبه بازار متعادل خواهد شد
                    ارادتمند آرمین فروهر
                    ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• عادل عطایی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 331

راستیتش فکر میکردم مذاکرات تا یکشنبه شب ادامه پیدا کنه و مثبت تموم شه ولی اینجوری هم فرقی نکرد. تحلیل من همان تحلیل 7-6 شب پیش هست. فقط این بار از این فیبوهای زمانی رونمایی میشه. (یک کم زیادی از حد شسته رفته س و همین شک برانگیزه) ببینیم ضایع میشم یا نه.
                      همه میگن دوشنبه، منم میگم دوشنبه :D

اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• مجيد رادمنش
                        مدیر (6)
                        • Oct 2010
                        • 4902

خوش‌بيني‌ها به دور آتي مذاكرات منتقل شد

مسعود‌رضا طاهري: واكنش منفي بازار سهام به اخبار وين در حالي موجب ريزش 715 واحدي شاخص كل شد كه كارشناسان اين واكنش را طبيعي و البته موقتي قلمداد مي‌كنند. كارشناسان روند دقيق بازار را به نوعي در مسير افزايش كارآيي و تصميم‌گيري‌هاي عقلايي سهامداران تفسير مي‌كنند. عده‌اي نيز البته تفسير عجولانه از نتايج اين دور از مذاكرات ژنو را نادرست دانسته و همچنان به توافق نهايي در دورهاي بعدي اميدوارند. دور اخير مذاكرات 3روزه در وين پايتخت اتريش، تقريبا بدون نگارش متني بر كاغذ پايان يافت و با اينكه سخنگوي اشتون، مسوول سياست خارجي اتحاديه اروپا نيز بر فضاي مثبت مذاكرات صحه گذاشته بود اما عراقچي، معاون وزير خارجه در كنفرانس خبري 9 شب جمعه اعلام كرد كه هنوز نتوانسته‌ايم چيزي از متن قرارداد را بنويسيم. وي در عين حال بر وجود 3 دور بعدي مذاكرات تا پايان تير ماه تاكيد داشت و روند فعلي را طبيعي عنوان كرد. به گفته وي اين شرايط به معني شكست مذاكرات نيست و امكان توافق تا پايان تير ماه البته به مراتب بيشتر است.

بازار اما رفتار قابل انتظار خود را داشت و اغلب نمادهايي كه در روزهاي قبل شيب خوش‌بيني را متوجه شاخص كل كرده بودند، با سرعت بيشتري از اين شيب پايين آمدند. خودرويي‌ها نمود عيني اين نماد‌ها بودند. روز گذشته بازار سهام شاهد ريزش 715 واحدي و كاهش شاخص به 76 هزار و 895 واحد بود. شرايط عمومي بازار منفي شد و تقريبا غير از نماد شبندر تقريبا اغلب تاثيرگذاران شاخص قرمز بودند و بازار تقريبا 92 صدم درصد افت كرد. علاوه‌بر خودرويي‌ها، پتروشيمي‌ها و پالايشگاهي‌ها، بانكي‌ها، معدني‌ها و بسياري صنايع در كنار اخابر و مپنا با افت شاخص روبه‌رو بودند. ديروز برخي دارويي‌ها با اقبال بيشتري روبه‌رو بودند كه در اين ميان نمادهاي تيپيكو و كي‌بي‌سي نيز همانند بقيه نمادهاي بزرگ بازار قرمز شدند. نصرالله برزني، مدير‌عامل كارگزاري اقتصاد نوين اما اتفاقات ديروز بازار و واكنش منفي 715 واحدي شاخص كل را مثبت ارزيابي كرد. اين كارشناس بازار سرمايه معتقد است كه اتفاق روز گذشته پيام بسيار خوبي را به همراه داشت كه كارآيي بازار را برجسته‌تر كرده و نشان مي‌دهد بورس كارآيي به مراتب بهتري دارد و حتي به سطوح بهتري از آن نيز نزديكتر مي‌شود. چراكه در مقابل خبرهاي خوب انتظارات خوش‌بينانه و در مقابل اخبار نا مناسب از خود انتظارات بد‌بينانه بروز مي‌دهد و سرمايه‌گذاران شفاف‌تر مي‌توانند در تصميم‌گيري براي رفتارهاي سرمايه‌گذاري خود انتخاب درست‌تري داشته باشند.

پس رويداد ديروز بازار عملا نتيجه دو عامل رفتار عقلايي سرمايه‌گذاران و در عين حال افزايش كارآيي بازار است. اين دو عامل البته در حالي محور رفتار سرمايه‌گذاران قرار گرفته كه نبايد فراموش كرد بازار سهام همچنان مسير تعادلي خود را مي‌پيمايد و شاخص كل البته پس از رسيدن به مرز 90 هزار واحدي و بازگشت از آن، در مسير تعادل واقعي خود ادامه مسير مي‌دهد. برزني در اين رابطه تاكيد كرد كه واكنش‌هاي متناسب بازار به رويداد‌هاي روز، درواقع اين نويد را مي‌دهد كه برخلاف گذشته تصميم‌گيري‌ها از يك بلوغ فكري بهتر برخوردار است كه اين خود نكته مثبت قضيه است. بايد توجه داشت كه عكس‌العمل‌ها در همه بورس‌هاي دنيا به اتفاقات چندان متناسب نيست و عكس‌العمل بيش از نياز (OVER REACTION) روي مي‌دهد كه البته امري طبيعي است و مي‌توان افت روز گذشته شاخص را نيز در بورس در اين راستا توجيه كرد كه بازار از خودش عكس‌العمل بيش از حد نشان داده و طبيعي است كه در روزهاي آينده رفتار مخالفي رخ بدهد و شرايط بازار عادي‌تر شود. نصرالله برزني در ادامه افزود: افت 715 واحدي شاخص كل بازار سرمايه در حالي روي داده كه صندوق حمايت از بازار سرمايه برخلاف انتظار چندان متناسب با روند حركتي بازار از خود واكنش نشان نداده و نقش قوي‌تري از آن انتظار مي‌رود و با اينكه روزهاي اول حركت‌هاي بهتري انجام شده بود اما به نظر مي‌رسد كه ناقص مانده است.

به گفته وي اگر منابع مشخص اين صندوق در قالب نقش تنظيمي بازار مي‌توانست سهامداران را به حفظ سهام خود قانع كند،روند مثبت بازار ادامه مي‌يافت و از آنجا كه به‌صورت كامل اجرا نشده، سهامداران از خريد دست كشيده‌اند. اين كه عاملان اين صندوق چرا احساس زيان كردند و از تنظيم بازار منصرف شدند، ممكن است به اين دليل باشد كه آنها با محدوديت منابع روبه‌رو بوده يا برآورد دقيقي از حجم فروش نداشته‌اند. به عقيده برزني ممكن است كه آنها در شرايط منفي خريد كرده باشند و شاخص را منفي نگه داشته و حجم مبنا را در شرايط منفي پر كردند و به خريد‌ها ادامه ندادند تا شرايط مثبت شده و از افت بيشتر جلوگيري كنند. اين كارشناس بازار با اشاره به اينكه سهامداران فرصتي كه بتوانند شرايط فروش را به خريد تبديل كنند برايشان به وجود نيامده است، گفت: با تمامي اين شرايط بايد روند بازار را به فال نيك گرفت و از كارآيي بازار حمايت كرد. برزني عامل ديگري را نيز براي منفي شدن بازار برشمرد و در پايان نظرات كارشناسي خود يك سوال مطرح كرد. او گفت: بازاري كه بايد در آن خريدهاي ميان مدت صورت بگيرد، متاسفانه با خريدارهاي روزانه و نوسان‌گيران درگير است. در واقع نقش معامله‌گران روزانه (DAY TRADERS) در بازار به مراتب پر‌رنگ‌تر شده كه اين افراد به نوسان بازار دامن مي‌زنند.

البته بايد اين اصل را نيز در نظر داشت كه بازار بايد نوسان داشته باشد اما بايد اين مشكل را نيز در نظر داشت كه معامله‌گران روزانه افزايش يافته‌اند، اما موسسات حضور جدي در اين عرصه ندارند. او همچنين اين سوال را مطرح كرد كه در سال‌هاي قبل كه حقوقي‌ها نقش تعيين‌كننده‌اي در بازار داشته و اغلب با تجميع بازار به سودهايي نيز مي‌رسيدند چرا ديگر مثل قبل حضور ندارند؟ در اين بين به گزارش «سنا»، هنريك وسكانيانس، مدير صندوق سرمايه‌گذاري يكم سامان، در خصوص شرايط پيش روي بازار سرمايه با توجه به آينده مذاكرات هسته‌اي، گفت: بنده نسبت به روند كلي مذاكرات ژنو به‌رغم بدون نتيجه ماندن اين دور از مذاكرات خوش‌بين هستم؛ اگرچه روند توافق نهايي ايران و گروه 1+5 پروسه‌اي زمانبر است، اما در مجموع شامل نتايج مثبتي خواهد بود. علاوه‌بر اين توافقات بين دو طرف چنانچه در فضايي آرام و به دور از شتاب صورت گيرد باعث حصول نتايج بهتري خواهد شد. وي افزود: روند بازار سرمايه طي دو سال اخير توأم با نوسانات زيادي بوده است اما پيش‌بيني مي‌شود كه روند بازار طي سال جاري با آرامش بيشتري همراه باشد و اخبار حاشيه‌اي تاثير كمتري بر روند كلي بازار سرمايه بگذارد.

به‌طور كلي مي‌توان اظهار كرد كه بازار سرمايه به ثبات رسيده است اگرچه شاخص كل بورس، بازدهي سال قبل را نخواهد داشت اما داراي بازدهي نرمالي خواهد بود. مدير صندوق سرمايه‌گذاري يكم سامان بيان كرد: به نظر مي‌رسد روند كلي بازار سرمايه با توجه به سياست‌هاي كلان دولت در جهت كاهش تورم و همچنين با توجه به لغو تحريم‌ها و گشايشات بين‌المللي مثبت همراه با شيب ملايم در بلندمدت باشد همچنين روند بازار سرمايه را در كوتاه‌مدت توأم با نوسان اما مثبت ارزيابي مي‌كنم. وسكانيانس عنوان كرد: به نظر بنده صنعت خودرو، بانكداري و پتروشيمي جزو سه صنعت پيشرو در سال 93 هستند و از صنعت خودرو به عنوان برترين صنعت مي‌توان نام برد كه با توجه به لغو تحريم‌ها و گشايشات حاصله در صنعت مذكور، افزايش توليد و كاهش بهاي تمام شده محصولات، مي‌تواند پربازده‌ترين صنعت طي سال جاري باشد. همچنين بانكداري با توجه به لغو تحريم‌ها و گشايشات در مبادلات بين‌المللي در رتبه دوم از نظر بازدهي مي‌تواند بازدهي مطلوبي توأم با ريسك پايين داشته باشد، صنعت پتروشيمي نيز با توجه به طرح‌هاي توسعه‌اي، افزايش صادرات ناشي از لغو تحريم‌ها نيز مي‌تواند بازدهي مطلوبي را نصيب سهامداران كند.

یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• ali20005
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 230

بنده هم مثل دوستان با دوشنبه موافقم. تا این هیجان فروکش کنه و صندوق وارد عمل بشه، احتمال سرو شانه هست
                          [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                          [/CENTER]

نظر

• بهزاد بهزادی
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 494

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                            سلام،

کمی ابهام در مورد پست شما برای من پیش آمد و به همین دلیل بخش هایی رو توضیحاتی اجمالی ارایه می دهم:

گفتید روند بورس به وضوح فرسایشی و نوسانی هست! به نظر من چنین نیست و اگر نگاهی به کارنامه شاخص در اردیبهشت بیندازیم می بینیم که امروز اولین کندل بلند منفی در کل ماه اردیبشهت بود... درواقع شاخص با احتساب نزول امروز همچنان بالای 3000 واحد در چهار هفته گذشته رشد داشته و ماه اردیبهشت، با رشد 4 درصدی شاخص ماه قابل قبولی برای بورس بود...

در اینکه عده ای در انجمن ها اهل جو دادن های مثبت و یا منفی هستند شکی نیست... اما این موضوع بدین مفهوم نیست که حتما همه باید در جهت تحلیل مورد نظر ما تحلیلشون رو ارایه بدهند وگرنه کلاهبردارند... چنین دیدگاهی در هر جامعه ای مردود هست...

تحلیل هایی که بنده در این تاپیک از طرف بیشتر کاربران می بینم عمدتا دارای ارایه دلایل محکمی هستند ضمن اینکه در این تاپیک در مورد سهمی صحبت نمیشه که بخواهیم چنین تعبیر اشتباهی داشته باشیم و شاخص قابل خرید و فروش نیست... خیلی صریح بگویم، با همان دلایل و ادله خودتان و زاویه دید خودتان میشه اینطور فرض کرد که افرادی که مدام دم از نزولی بودن شاخص می زنند نقدینگیشان در بازار دیگری است و خواستار بیرون بردن سرمایه ها از بازار بورس هستند... آیا به واقع چنین است؟ آیا شما در زمره این افراد هستید؟ آیا درست است بنده و سایر دوستانی که تحلیل مثبت از بازار در این مقطع ارایه می دهیم چنین عینکی بر چشم بزنیم؟

و باز هم با همان ادبیات خودتان میشه اینطور گفت که پست های منفی اقدامی هماهنگ از سفته بازان بازارهایی مانند سکه و ارز و مسکن است که صد البته فعالیت در بورس به آنها ارجحیت داره... آیا به واقع چنین است؟ آیا تهمت زدن به سایرین به این راحتی است؟ آیا بهتر نیست کمی فروم نویسی رو یاد بگیریم و به جای اینجور پست ها تحلیل خود را با ادله از بازار ارایه دهیم؟

در نهایت اونهایی که در این بازار هستند به قدر کافی هوشیار هستند و خوب می دانند که مسوولیت هر خرید و فروشی در بازار بر عهده خودشان است... بازار بورس جای ریسک پذیری است و افراد ریسک گریز بهتر است به سمت سپرده های بانکی بروند و زمان خودشان رو در این انجمن ها هدر ندهند....

اگر فروم نویس حرفه ای با ویژگی هایی که می فرمایید اینجا هست که مدنظر شماست خیلی صریح نام ببرید و مدرک خودتان رو ارایه بدهید و در غیر اینصورت دم فرو بندید که اینگونه نوشتار در شان یک انجمن حرفه ای نیست...

بدرود- بهزاد

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
                              راستیتش فکر میکردم مذاکرات تا یکشنبه شب ادامه پیدا کنه و مثبت تموم شه ولی اینجوری هم فرقی نکرد. تحلیل من همان تحلیل 7-6 شب پیش هست. فقط این بار از این فیبوهای زمانی رونمایی میشه. (یک کم زیادی از حد شسته رفته س و همین شک برانگیزه) ببینیم ضایع میشم یا نه.
                              همه میگن دوشنبه، منم میگم دوشنبه :D

با عرض ادب و احترام

قبل از هرچیزی نرم افزار متا تریدر را برای انجام تحلیل زمانی ناقص میدانم

و بهتر است از نرم افزار داینامیک تریدر که امکانات بیشتر دارد استفاده شود

ولی با این حساب نحوه ترسیم شما و استفاده از فیبوی زمانی در تصویر فوق اشتباه بوده

همانطور که در فیبوی قیمتی ما از یک کف تا سقف و یا برعکس برای ریتریس استفاده میکنم

برای فیبوی زمانی نیز باید از یک سقف و یک کف اینکار انجام بگیرد که در تصویر فوق شما

در اولین کف بعد از سقف 89 هزار محل کف را اشتباها در محلی دورتر از کف اول قرار داده اید

با توجه به اینکه یک کورس اموزشی کامل از استاد نیما ازادی در بخش اموزشی این فروم

و در قسمت ویدیوهای اموزشی با دانلود رایگان قرار داده ام

ویدیوهای اموزشی با دانلود رایگان

علاقمندان به مباحث تحلیل زمانی را به ان ارجاع می دهم

ارادتمند نوام چامسکی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• عادل عطایی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 331

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                                با عرض ادب و احترام

قبل از هرچیزی نرم افزار متا تریدر را برای انجام تحلیل زمانی ناقص میدانم

و بهتر است از نرم افزار داینامیک تریدر که امکانات بیشتر دارد استفاده شود

ولی با این حساب نحوه ترسیم شما و استفاده از فیبوی زمانی در تصویر فوق اشتباه بوده

همانطور که در فیبوی قیمتی ما از یک کف تا سقف و یا برعکس برای ریتریس استفاده میکنم

برای فیبوی زمانی نیز باید از یک سقف و یک کف اینکار انجام بگیرد که در تصویر فوق شما

در اولین کف بعد از سقف 89 هزار محل کف را اشتباها در محلی دورتر از کف اول قرار داده اید

با توجه به اینکه یک کورس اموزشی کامل از استاد نیما ازادی در بخش اموزشی این فروم

و در قسمت ویدیوهای اموزشی با دانلود رایگان قرار داده ام

ویدیوهای اموزشی با دانلود رایگان

علاقمندان به مباحث تحلیل زمانی را به ان ارجاع می دهم

ارادتمند نوام چامسکی
                                البته که ممنون میشم اگه اول با دقت بیشتری نگاه کنید و کامل متوجه بشید من چی کار کردم و بعد ایراد بگیرید. اگه دوباره نگاه کردید و متوجه نشدید بفرمایید تا توضیح بدم.
                                آخرین ویرایش توسط عادل عطایی؛ 2014/05/18, 07:35.
                                اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

در حال کار...
                                X