شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farshidu
    کاربر ویژه بورسی
    • Apr 2014
    • 2222

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

جا داره از جناب بهزادي جهت حضور در اين تاپيك انهم در اين برهه از زمان تشكر كنم و كساني كه شناخت هرچند دورادور از ايشان داشته باشند مي دانند كه هدفشان چيست.
    ايشان تا يكماه پيش با داده هاي انروز به دوستان گوشزد مي كردند كه تا ٤ ماه ديگر در بورس خبري نيست و دنبال خريد نباشيد همين نشانگر اين است كه وصله فروم نويسي به جناب بهزادي نمي چسبد.
    Trade Mindfully

نظر

• student
      عضو جدید
      • Jul 2025
      • 13

جناب بهزادی

گاهی وقتا بد نیست اگر کمی احتیاط رو چاشنی کار کنیم و بعد تحلیل ارایه بدیم

اونطوری که شما هفته پیش از توافقات حرف میزدید ما گفتیم که دیگه رفتیم تا 90 هزار تا بالا

شمایی که دوستان رو به فروم نویسی درست نصیحت میکنید اگر کمی هم خودتان مراعات کنید بدنیست چراکه دوستان زیادی از این سایتا برای خرید سهام استفاده میکنند مخصوصا از روی دست کسایی که اعضای ویژه و استاد خطاب میشوند

شما همش میگید ریسک سیستماتیکی توی بازار وجود نداره پس این رشد ارزش دلار و افزایش نرخ سوخت و عدم توافقات هسته ای هویجن

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
        دقیقا آریو جان .

تحلیل دوستان خودرویی خیلی جالبه به خاطر دید به آینده سهم زیانده رو با p/e فضایی صف خرید میکنند ولی گروه های دیگه که همین الان سوده هستن و p/e زیر 5 دارن و با توفق نهایی تا حتی 100 درصد تعدیل سود میتونن داشته باشن صف فروش.

فقط شرکت های خارجی برا خودرو اومدن ایران؟!

برا شرکت هایی دارویی نیمدن به دیدن شرکت های درازک ،دپارس و... نرفتن برا بستن قرار داد؟!

برداشته شدن تحریما بیشترین تاثیرو روی سهم بانک صادرات داره با اون همه شعبه خارجی همونطوری که مدیرعاملش گفت دوبرابر میشه سودشون اگه تحریما برداشته بشه آیا صف خریده؟!

آیا برداشته شدن تحریما رابطه مستقیم با افزایش صادرات شرکت های صادراتی نداره و افزایش سود !؟

فقط هیجان کاذب تو گروه خودرو همین خدا به دادمون برسه اون روز که این جو بخوابه کل بورسو نابود میکنن.

این روند اصلا منطقی نیست رفع تحریم رو همه گروه ها تاثیر مثبت داره بعضی زیادتر بعضی کمتر و این منطقی نیست همه گروه های سود ده تو منفی دارن دستو پا میزنن و هر روز کف جدید میسازن ولی گروه خودرو .....

پر سود باشید.

محمد رضای عزیز .. نمیخواهم بر روی گروه ها ریز بشوم ... هر گروهی با توجه به پتانسیل های خودش رشد خواهد کرد ...

باز هم تکرار میکنم امیدوارم با تغییر نگرش بازار .. مثبت شدن دیدگاه سرمایه گذاران به بورس .. بورس نیز در لیست سرمایه گذاری دوستان قرار بگیرد ...
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          کیانوش جان این تحولات مثبت فقط برای گروه خودرو با زیان های انباشته 1000 میلیاردی نیست
          ما در بسیاری از صنایع با تحولات مثبت مواجه هستیم !
          پس ترديدي ندارم و نداشته باش که بزودي کل اون صنايع هم با تقاضاي خريد بالايي روبرو خواهد شد.
          منتظر خريد اون صنايع مي مانم.
          ولي فعلا از خودرو جا نمونيم ما امديم در بازار سود کنيم نه ازدواج با هيچ سهمي.
          يک زماني پتروها
          يک زماني پالايشگاه
          يک رماني داردها
          يک زماني سيمانيها
          يک زماني کاشي
          يک زماني غذايي
          يک زماني فلزات
          يک زماني معدن
          يک زماني سرمايه گذاري
          و..........
          و اينک خودرو
          قطعا دوباره به سراغ بقيه خواهيم رفت.
          10ماهه مثل افعي رو گروه خودرو چمبره زده ام و پس از هضم شکار بسراغ شکار ديگري خواهيم رفت.
          خاور 92توماني-خپارس107توماني-سايپاي 135توماني-خودروي 140توماني-زامياد 100توماني و.......
          اين گروه هنوز با چشم اندازهاي من فاصله داره.
          موفق باشيم.
          وساپا نجات همه زيان ديدگان خواهد شد.

نظر

• farshidu
            کاربر ویژه بورسی
            • Apr 2014
            • 2222

در اصل توسط student پست شده است View Post
            جناب بهزادی

گاهی وقتا بد نیست اگر کمی احتیاط رو چاشنی کار کنیم و بعد تحلیل ارایه بدیم

اونطوری که شما هفته پیش از توافقات حرف میزدید ما گفتیم که دیگه رفتیم تا 90 هزار تا بالا

شمایی که دوستان رو به فروم نویسی درست نصیحت میکنید اگر کمی هم خودتان مراعات کنید بدنیست چراکه دوستان زیادی از این سایتا برای خرید سهام استفاده میکنند مخصوصا از روی دست کسایی که اعضای ویژه و استاد خطاب میشوند

شما همش میگید ریسک سیستماتیکی توی بازار وجود نداره پس این رشد ارزش دلار و افزایش نرخ سوخت و عدم توافقات هسته ای هویجن

شما معلومه اصلا پست ها رو مطالعه نمي كنيد
            راجع به تمام مواردي كه شما ريسك ناميديد بحث و توضيح داده شده، لطفا تمام پست ها رو مطالعه و سپس اظهار نظر كنيد.
            Trade Mindfully

نظر

• بهزاد بهزادی
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 494

سیگنال ورود به بازار این بار از نگاه تکنیکال!

سلام مجدد به همه عزیزان،

انصافا تکنیکالیست ها راحت هستند و به دور از هیاهوی سیاسی با بازی احتمالات با چارت خرید و فروش می کنند... در هر حال نگاهی تکنیکال به وضعیت مهم امروز شاخص داشته باشیم و اتفاق مهمی که در اون نهفته هست...

قبل از هر چیز این توضیح رو بدهم که اصولا در علم تحلیل تکنیکال فارغ از اینکه از چه روشی استفاده بشه ما با احتمالات روبرو هستیم... اگر یک سکه رو بالا پرتاب کنیم احتمال اینکه شیر و یا خط بیاید هر یک 50 درصد هست... آنچه تکنیکال به تریدر می دهد سنگین شدن یک لبه احتمال به دیگری است...

به عنوان مثال بر اساس یک تحلیل به این نتیجه میرسیم که احتمال صعود بازار 60 درصد و احتمال نزول بازار 40 درصد است... پس می بینید که در علم تکنیکال چیزی به نام قطعیت نیست و شما تنها زمانی می توانید از موفق بودن روش مطمین بشید که تعداد زیادی الگو را در جامعه آماری داشته باشید تا ریسک شما پایین بیاد...

در هر حال همواره گفته ام که این تصویر که تکنیکال جهت بازار رو معین می کند کاملا غلط است و ما فقط بر اساس روشی که بر اساس الگو شناسی گذشته در چارت الگوهای احتمالی جدید رو پیدا می کند تصمیم می گیریم روی یک لبه بازار ریسک کنیم...

از این مقدمه که بگذریم حدود 4 هفته پیش و در زمانی که شاخص روی 73 هزار و اندی قرار داشت اشاره کردم که زمان ورود به بازار بعد از 4 ماه دوری از آن فرا رسیده است... معمولا ورود در انتهای یک سیکل چندماهه ریسک بالایی دارد و احتمال وقوع آن چندان بالا نیست... با این حال بازار همواره برای ورود مطمین تر فرصت هایی رو ایجاد می کنه...

در دیدگاه الیوتی اگر کسی در ابتدای موج 1 یا a وارد یک ترند یا کانتر ترند نشه بار دیگر این فرصت در انتهای موج 2 یا b برای اون فراهم میشه... با توجه به اینکه در ادامه این موج احتمال وقوع موج 3 بالا هست ورود در این نقطه دارای ریسک به ریواردی عالی است با این فرض که در صورت کانتر ترند بودن آن صعود حداقل انتظار یک موج c که تقریبا هم قدرت موج a هست رو داریم...

بگذارید ساده تر برای اونهایی که الیوت کار نیستند موضوع رو شرح بدهم... بازار صعودی رو در هفته اول اردیبشهت تجربه کرد که اولین موج و رالی صعودی بود... در ادامه یک نفس گیری و استراحت چند هفته ای رو تجربه کرده و در حال حاضر آماده ورود به رالی صعودی دیگری است که می تونه به مراتب قدرتی بالاتر از رالی اول داشته باشه....

سیگنال ورودی که 4 هفته پیش دادم یک سیگنال بنیادی و سیگنال ورود مجددی که امروز می دهم یک سیگنال تکنیکال هست... توجه کنید که بازار هنوز ساید هست و در مقطعی این سیگنال ورود رو می گذارم که هنوز رالی صعودی شروع نشده...

نمیشه الزاما گفت این رالی از فردا شروع میشه اما بسیار نزدیک به انتهای موج دوم هستیم و ورود به بازار در این روزها کاملا توجیه تکنیکال داره... و اما شواهد موجود:

1- بعد اول: تکمیل ساختار واضح abc در موج دوم
              2- بعد دوم: ورود قیمت به کلاستر محتمل متشکل از نسبت های 100 پروجکشن و 38 ریتریسمنت با این توضیح که به دلیل دستکاری شاخص قیمت ها تا سطوح محتمل تر موج 2 ریزش نکردند
              3- بعد سوم: تکمیل پروجکشن 100 زمانی
              4- بعد چهارم: قرارگیری پارامتر های 8 و 13 مومنتوم در منطقه اشباع از فروش
              5- سایر شواهد: دایورجنس زمانی، همچنین میشه در انتظار یک فرم کندلی مناسب مانند استار یا انگولفینگ بود که احتمالا در روزهای آتی کامل بشه...

از دید من کسانی که امروز وارد بازار می شوند هم در کف خریدهاشون رو کامل کرده اند...چارت رو هم براتوم ضمیمه می کنم با این تاکید مجدد نهایی که هرآنچه گفتم یک احتمال بالاست نه قطعیت...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• masoud ramezani
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 587

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                پس ترديدي ندارم و نداشته باش که بزودي کل اون صنايع هم با تقاضاي خريد بالايي روبرو خواهد شد.
                يک زماني پتروها
                يک زماني پالايشگاه
                يک رماني داردها
                يک زماني سيمانيها
                يک زماني کاشي
                يک زماني غذايي
                يک زماني فلزات
                يک زماني معدن
                يک زماني سرمايه گذاري
                و..........
                و اينک خودرو
                10ماهه مثل افعي رو گروه خودرو چمبره زده ام و پس از هضم شکار بسراغ شکار ديگري خواهيم رفت.
                خاور 92توماني-خپارس107توماني-سايپاي 135توماني-خودروي 140توماني-زامياد 100توماني و.......
                موفق باشيم.
                کیانوش جان روند معاملات(شاخص) فردا در گروه خودرویی رو چه جور میبینی

نظر

• ebiman
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 2071

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  يک زماني پتروها
                  يک زماني پالايشگاه
                  يک رماني داردها
                  يک زماني سيمانيها
                  يک زماني کاشي
                  يک زماني غذايي
                  يک زماني فلزات
                  يک زماني معدن
                  يک زماني سرمايه گذاري
                  و..........
                  و اينک خودرو
                  موفق باشيم.
                  مطمئن باشید هر کسی هم در هر گروهی مثل دارویی ها و سیمانی ها این مدتی که شما گفتید سهامداری کرده بود مطمئنا تا به حال سود خیلی خوبی نصیبش میشد حتی شاید بیشتر ار خودرویی ها همونطور که خودم و بسیاری از دوستان سود بسیاری بردند(البته به شرط سهامداری)
                  ولی من یادمه زمانی که بازار نزولی شده بود و خودرویی ها نزولی تر همین شما هر روز نومیدانه چندین پست می زدید و به زمین و زمان بد و بیراه می گفتید
                  امیدوارم دوباره اونطوری نشه
                  آخرین ویرایش توسط ebiman؛ 2014/05/18, 10:27.
                  سلام

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

در اصل توسط masoud ramezani پست شده است View Post
                    کیانوش جان روند معاملات(شاخص) فردا در گروه خودرویی رو چه جور میبینی
                    من تکنيکال نمي دونم.فاندم هم قوي نيست.از نظرات بزرگان بهره مند ميشم از علم و دانش ديگران.
                    فردا ممکنه عين همه صفهاي خريد به صفهاي فروش تبديل بشه.اتفاقي که در بازار ايران زياد رخ ميده.
                    لذا فقط بايد سهامداري کرد.
                    از فرصت استفاده مي کنم و يکي از مصاحبه هاي گذشته مدير عامل خاور را مي گذارم.بعد از اين مصاحبه تا کنون چندين بار مسولين خاور و بنز به ايران و المان رفته اند و ديدارهايي داشته اند.که بزودي نتيجه ان بيرون درز خواهد کرد.
                    .................................................. .....................
                    تاریخ انتشار:يکشنبه 24 آذر 1392 13:56 مدیرعامل ایران خودرو دیزل: مشکلی پیش نیاید هفته آینده تحویل پیکاپ آغاز می شود عصرخودرو: مدیرعامل ایران خودرودیزل در گفتگویی تلفنی با خبرنگار ما از تحویل اولین سری خودرو پیکاپ دیزل این شرکت در اوایل هفته آینده به شرط پیش نیامدن مشکلات غیرمترقبه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» مهدی یونسیان با اعلام این خبر افزود: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان امسال حدود هزار دستگاه وانت پیکاپ در شرکت تولید و تحویل مشتریان خواهد شد.

وی تصریح کرد: هم اکنون این محصول در حال طی مراحل کسب مجوز شماره گذاری است.

مدیرعامل ایران خودرو دیزل درباره کشنده A7 نیز گفت: مراحل شماره گذاری این محصول به صورت کامل طی شده و بر اساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان امسال حدود 600 دستگاه از این A7 تولید و عرضه خواهد شد.

وی همچنین درباره برنامه سال آینده این شرکت نیز گفت: در صورت ادامه تحریم ها تولید محصولات پیشین مانند A7، واگن هود، سهند و ... را در کنار یک ون جدید، یک مینی بوس ساخت داخل، یک کامیونت یورو و 4 و یک کشنده از برند های معتبر دنیا را در برنامه داریم.
                    .................................................. ................
                    یونسیان در ادامه نیز با اشاره به علاقه بنز و هیوندای برای آغاز دوباره همکاری با ایران خودرو دیزل گفت: بعد از توافقنامه ژنو این شرکت ها نسبت به آغاز همکاری اظهار تمایل کرده اند، اما هنوز منتظر دریافت نامه رسمی هستند که در این صورت برای سال آینده تولید محصولات این شرکت ها را در برنامه هایمان خواهیم داشت
                    .................................................. .................

نظر

• بهزاد بهزادی
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 494

سراب یا واقعیت

سلام دوستان،

همانطور که در پست قبلی اشاره کردم در کلاستر قدرتمند تکنیکال قرار گرفته ایم... با این حال دلیل بنیادی لازم رو برای صعود قدرتمند در این مقطع پیدا نمی کنم اگرچه بازار رو صعودی می بینم نه نزولی... سوالی که ذهن من رو الان به خودش مشغول کرده اینه که در این دو سه روز چه خبر محکمی می تونه باعث پرواز شاخص بشه؟؟؟ آیا آنچه در تکنیکال به ما خودنمایی می کنه فقط سراب هست؟؟؟ تصور نکنم....

باید منتظر شد و دید....

ارادتمند- بهزاد

نظر

• عادل عطایی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 331

شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                        با عرض ادب و احترام

قبل از هرچیزی نرم افزار متا تریدر را برای انجام تحلیل زمانی ناقص میدانم

و بهتر است از نرم افزار داینامیک تریدر که امکانات بیشتر دارد استفاده شود

ولی با این حساب نحوه ترسیم شما و استفاده از فیبوی زمانی در تصویر فوق اشتباه بوده

همانطور که در فیبوی قیمتی ما از یک کف تا سقف و یا برعکس برای ریتریس استفاده میکنم

برای فیبوی زمانی نیز باید از یک سقف و یک کف اینکار انجام بگیرد که در تصویر فوق شما

در اولین کف بعد از سقف 89 هزار محل کف را اشتباها در محلی دورتر از کف اول قرار داده اید

با توجه به اینکه یک کورس اموزشی کامل از استاد نیما ازادی در بخش اموزشی این فروم

و در قسمت ویدیوهای اموزشی با دانلود رایگان قرار داده ام

ویدیوهای اموزشی با دانلود رایگان

علاقمندان به مباحث تحلیل زمانی را به ان ارجاع می دهم

ارادتمند نوام چامسکی
                        در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                        درود

دوست عزیز

من هم نخواستم بیشتر تشریح کنم خلاقیت شما را

در کشیدن فیبو قیمتی و قرار دادن فیبوی زمانی در ترازهای قیمتی

عرض کردم این روش صحیحی نیست

و قصد موچگیری هم ندارم و اصرار ی بر تغییر رویه شما نیست

یاعلی
                        جناب نوام چامسکی
                        روش من این بود که از سقف به کندل بعد وصل کردم و در واقع هریک از نسبتهای فیبو معادل یک روز قرار داده شد. از اعداد فیبوی کوچکتر از ۱۳ صرف نظر شده. دست بر قضا هر یک از فازهای نزولی و صعودی منطبق با فواصل زمانی اعداد فیبوناچی بوده. شاید به صورت شانسی بوده ولی همون جور که در تصویر هم واضحه شاخص از لحاظ زمانی به این روزها واکنشهای خوبی نشون داده. به هر حال من از این روش استفاده میکنم و نتیجه بدی هم نگرفتم. شاید بعدا یه سبکی شد برا خودش.

یا حق
                        اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• شاهین محلوجی
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 2050

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post

بنظر در برهه فعلی در شاخص خودرو دو الگوی احتمالی و هارمونیک گارتلی (کوتاه مدت) با تارگت حوالی 13150 و الگوی بت (میان مدت) 14500 تشکیل شده اند. که با صعود احتمالی شاخص خودرو لیدرهای گروه و بهتربن های این گروه رشد قابل توجهی خواهند داشت ...

موفق باشید ...

تا تکمیل الگوی بت در شاخص خودرو و تایم ویکلی همچنان زمان باقیست ...

جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

پاسخ : سراب یا واقعیت

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                            سلام دوستان،

همانطور که در پست قبلی اشاره کردم در کلاستر قدرتمند تکنیکال قرار گرفته ایم... با این حال دلیل بنیادی لازم رو برای صعود قدرتمند در این مقطع پیدا نمی کنم اگرچه بازار رو صعودی می بینم نه نزولی... سوالی که ذهن من رو الان به خودش مشغول کرده اینه که در این دو سه روز چه خبر محکمی می تونه باعث پرواز شاخص بشه؟؟؟ آیا آنچه در تکنیکال به ما خودنمایی می کنه فقط سراب هست؟؟؟ تصور نکنم....

باید منتظر شد و دید....

ارادتمند- بهزاد
                            با سلام آقای بهزدای پولبک نیست با تشکر
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• هوای آفتابی
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 184

دوستان شما بودید در این موقعیت رفتن به مجمع رو صلاح می دونستید؟ در این زمان کدام را انتخاب می کنید خواب سرمایه و سود مشخص و یا افزایش نرخ در اثر صعود بازار؟ سپاسگزارم اگر پاسخ بدید.

ضمناً پیشبینی باز شدن سهام در کدام بازار را دارید مثبت و یا منفی؟
                              [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

پاسخ : سراب یا واقعیت

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                                سلام دوستان،

باید منتظر شد و دید....

ارادتمند- بهزاد
                                تکنيکال جام جهان نماي بازار سرمايه هست.

نظر

در حال کار...
                                X