شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • BETA
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 447

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

الا رفتن نرخ خوراک و بهره مالکانه و مالیات و هزینه انرژی ..بالا رفتن هزینه تولید…رکود…سمه برا بورس
    سیاست های ضد تورمی…افزایش نرخ بهره… جمع اوری نقدینگی ...اجازه ندادن به صنایع برای افزایش نرخ…..کاهش تورم انتظاری ...تقویت پول ملی….کاهش تورم…رکود ….سمه برا بورس
    دولت سیاست فشار از بالا و چانه زنی از پایین رو داره دنبال میکنه…
    کاهش فشار تقاضا از طریق سیاست انقباضی+افزایش هزینه تولید=تشدید رکود….چرا تشدید رکود؟؟

بنظرتون چرا دولت به سمت تشدید رکود رفته؟ از نظر اقتصادی..سیاسی…اجتماعی دلیلش چیه؟
    از نظر سیاسی میتونه فشار بر نظام برای پذیرش توافق باشه…مردم بیکار و گشنه و خسته سانتریفیوژ نمیخاد..حفظ نظام اوجب واجبات است….۲..توافق با امریکا یعنی حذف جناح مقابل از افکار عمومی.. چرا میگه بالله تالله و…سالهای ۸۴ تا ۹۲ گذشت؟؟یعنی کاسبین تحریم و مافیای واردات این ممه رو لولو برد...
    از نظر اقتصادی؟؟
    فکر میکنم دولت داره یه مدل تجربه شده رو برای رهایی از رکود تورمی دنبال میکنه…این مدل تجربه۲۰۰۳ ترکیه است؟؟ دهه ۱۹۷۰ امریکا؟ نمیدونم…
    اقتصاد کلان و بورس
    بورس دماسنج اقتصاده…اقصادی که اینا تحویل گرفتن…رکود تورمی….اقتصاد مد نظر دولت در فاز اول رکود غیر تورمی(سمه برا بورس)…. فاز بعدی؟؟
    تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
      بحث من اینه : قیمت سهام پتروشیمی ها کمترین افت را داشته پس نباید آدرس اشتباه به بازار بدهیم :: سهام گروه غذایی الان P/E چند داره ؟؟ کمتر از پتروشیمی ها هست :: چرا باید به پای اینا بسوزه ؟ قیمت فروش محصولات شیری هم که بالا میره چون قیمت خرید شیر هم بالا رفته :: یعنی سود اونها هم افزایش داره
      دوست عزیز نکته دیگه پشت این هیاهوی سیاسی اینه که اصلا" مگه تاثیر قیمت خوراک روی سود خالص شرکتهای پتروشیمی چقدر بوده ؟ خیلی کم ولی هیاهوی این را به جان بازار انداختن :: من و شما می توانیم تحلیل کنیم ولی آیا افراد تازه کار هم همینطور تحلیل می کنند ؟
      قیمت محصولات اوره و ... هم از تیرماه قرار است بالا برود پس اشتباه نرویم :: موفق باشید
      احسنت بر شما دقیقا زدی تو خال. نرخ خوراک خیلی داستانش عمیق تر از این حرفاست من با یکی از مدیران نفتی اسبق که بازنشست شده صحبت می کردم می گفت آقایون ده ها شرکت صوری شیمیایی و پتروشیمی دارن که انواع مختلف متریال ها رو با تخفیف ویژه می گرفتن تو بازار آزاد میفروختن سودهای بسیار کلانی در این کار وجود داره که اصلا در تصور نمی گنجه. از اسید سولفوریک و اوره و گوگرد گرفته تا قیر. مافیایی که تو قیر هست یک از این مثال هاست. یادتونه چند سال پیش یه شبه قیر ده برابر شد؟ من سهام دار شپاس و شتران هم هستم چه مافیایی در قیر هست کل محصول شپاس به دو نفر فروخته میشه!!!
      این شتران مگه 7 تومن نبود باز شد رفت تا 120. الان تو اوج رکود این بازار بیش از 2 ماه هست که بسته است و من مطمئن هستم سود بسیار خوبی بهم میده باری این که برادرای نفتی خودشون فول سوار شدن. همه سهام به خاک سیاه نشستن ولی شتران بسته موند. فارس رو راه به راه بستن که افت نکنه زیر 1500 نذاشتن بیاد. شیران رو هم آوردن پایین از چنگ ملت در بیارن اون 3.5 میلیونی که شیران تو یه روز معامله شد اصلا کی خرید کی فروخت چی شد؟ هیچ کس چیزی فهمید؟

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
        شب دوستان بخیر

یکی از نکات بارز و برجسته امروز این بود که علیرغم اینکه بازار در نیمه دوم دیروز و امروز مثبت بود و در روزهای مثبت حقوقی ها معمولا فروشنده هستند، امروز حقوقی ها خریدند و حقیقی ها فروختند...

حقیقی ها امروز 250 هزار سهم خریدند و590 هزار سهم فروختند
        حقوقی ها امروز 600 هزار سهم خریدند و 240 هزار سهم فروختند

به نظرم این نشانه محکمی است که روند صعودی در چند روز آینده هم پابرجاست...

ارادتمند- بهزاد
        اگر يکشنبه نوسان گيرها خالي کنند و حجم معاملات بره بالاي 200ميليارد تومان سپس دوباره صفهاي خريد تشکيل بشه ميشه به برگشت بازار اميد وار بود خصوصا اگر بيشتر خريدها را حقوقيها انجام بدهند نشون ميده دولت داره رو برنامه بازار سرمايه تجديد نظر مينکه.
        در اين شرايط نوسان گيرها فوري دوشنبه مياند تو صفهاي خريد سهام و ديگه بي خيال نوسان گيري ميشند.
        قرار شده کارگزارها 10برابر دارايي سهام حقوقيها بهشون اعتبار بدهند.
        .................................................. ...
        از سوي ديگر اگر روند مذاکرات مثبت باشه و به نتيجه برسه قطعا بين سرمايه گذاران داخلي و خارجي رقابت خوبي براي خريد سهام شرکتها در خواهد گرفت.چون با مثبت بودن مذاکرات و به نتيجه رسيدن ان ريسک سرمايه گذاري در ايران از 90درصد به 10درصد خواهد رسيد و خارجيها به ايران سرازير خواهند شد.کشوري که اقتصادش کشش 600ميليارد دلار سرمايه گذاري را دارد.
        لذا از اول مرداد تا پايان شهريور ماه ممکنه شاخص بر عدد 90هزار واحد هم بوسه بزنه.چيزي که الان کسي نمي تونه تصورش را هم بکنه.
        از پشت پرده مذاکراتي که سرمايه گذاران خودرويي کشورهاي مختلف با شرکتهاي خودرويي ايران در دو سه ماه گذشته بوده کاملا ميشه به فضاي اتي سرمايه گذاري خارجي در ايران پي برد.
        بازم سهامداري و صبوري مي کنيم.
        توکل بر خدا

نظر

• K.S
          عضو عادی
          • Jan 2014
          • 113

نظر

• ahmadreza
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 1294

دوستان با چند روز مثبت شدن بازار نباید فراموش کنیم تو این 6 ماه چقدر ضرر کردیم و چی به سرمون اومده و چقدر طول میکشه تا ضررمون جبران بشه دولت باید پاسخگو باشه

نظر

• علی نظامی
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 1033

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
              سلام دوستان. قطعا دوران رشد شارپی تموم شده و احتمالا اونطرف سال مقداری از ضررای دوستان البته اون هم تو سهام بنیادی و دی پی اس دار جبران میشه.

ضمنا یه نکته دیگه سود تخمینی بازار سهام 50هزار میلیاردتومن و ارزش بازار 370هزارمیلیارد که البته این سود کلش هم قرار نیست تقسیم بشه! ;) تو بعضی سهما هنوز خیلی باید شیون و ناله بشنویم. نمونش همونی که امروز تعدیل منفی داد واسه اولین پیش بینی!!

نقل قول بالا صحبتی هست که من در 22 اسفند گفتم که هنوز شاخص خیلی بالاتر از این اعداد بود و به وضوح مشخص بود بازار روند نزولی خواهد داشت.

تو یه پست دیگه اوایل سال که نتونستم پیدا کنم (از بس اینجا خدا رو شکر مطالب تحلیلی عمیق تند و تند ورق میخوره!) گفتم شاخص با شکست 72000 واحد وارد یک دوره رکودی طولانی و فرسایشی میشه.

بنابراین فعلا صحبت زیر چه توافق بشه چه نشه چه جنگی بشه چه نشه و و و .... همچنان پابرجا هست و بازار راه خودش رو خواهد رفت.

بازار تا 18 ماه دیگه رکودی نزولی هست و موج های اصلاحی صعودی هم صرفا فرصتی برای نوسانگیری.

اگر توافق انجام بشه آثار اقتصادیش از اوایل سال 95 ظاهر میشه که همزمانی اون با آخرین سال دولت اول روحانی ( سیکل سنتی رونق بازارها در آخرین سال دولت) میتونه شاخص رو از سقف قبلی عبور بده

با تشکر
              البته در پستهایی مثل پست زیر هم برای خودم هشدار ریزش بیشتر مسجل بود.

مشکل بازار این هست که یا از اینور بام میفته یا ازونور. سهمای دارویی همیشه پی به ای بالاتر از میانگین بازار داشتن. این وضعیت من یکی رو نسبت به آینده بازار خیلی بدبین کرده و احتمالا با هر موج صعودی احتمالی ناشی از توافق باقیمونده سهما رو هم نقد کنم.
              متاسفانه فعلا با هوچی گری و جار و جنجال مشغول باد کردن سهمای زیانده هستن.... فعلا.....
              پ.ن: ضمنا امیدوارم آویزون شدن از نماینده های مفتخور و بیسوادی مثل رسایی ریزش بازار رو تشدید کنه!
              آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/07/03, 12:22.

نظر

• بهزاد بهزادی
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 494

سلام به همه دوستان،

هفته آتی حداقل تا روز سه شنبه بازاری سبز رو شاهد هستیم... همین سبز بودن می تونه فشارهای ناشی بر وزیر رو در روز مربوطه کم کنه... بنابراین میشه گفت در هفته آینده شاخص حمایت خوبی خواهد شد... اما اینکه این حمایت ادامه دار باشه یا خیر و اینکه حقوقی ها رویکردی متفاوت از چندماه گذشته پیش رو بگیرند مشخص نیست...

تا انتهای هفته آینده اخبار و شایعاتی هم از مذاکرات طولانی وین شش به بیرون درز خواهد کرد.... به شخصه دیدگاهم بیشتر به سمت احتمال توافق نهایی در همین دوره است اگر چه برآیند تحلیلگران نشان از تمدید مذاکرات ولو برای زمانی کمتر از 6 ماه رو داره... من تصور می کنم تا 29 تیرماه توافق حاصل میشه و هر دو طرف عقب نشینی هایی مصلحتی خواهند داشت تا به این توافق که هم نیاز ایران و هم نیاز غرب هست برسند...

اگر توافق حاصل بشه مطمین باشید شاخص روند صعودی تا مدتها خواهد داشت و ماه هایی خوب همانند سال گذشته رو خواهیم دید چرا که دراین شرایط دورنمای اقتصادی به شدت خوب میشه و کشور آماده بیرون آمادن از رکود اقتصادی میشه... اگر توافق حاصل نشه اوضاع یک مقدار پیچیده میشه و احتمال بار منفی عدم توافق در ریزش شاخص خودنمایی می کند اما در این شرایط هیچ بعید نیست شاهد صعودی کردن دستوری شاخص به منظور خوب نشان دادن اوضاع باشیم...

در هر حال در این قیمت ها و در این نسبت قیمت به درآمد ها نگهداری سهام بنیادی کاری کم ریسک هست... این سه هفته باید اتفاقات بازار رو خیلی دقیق رصد کرد چرا که هر لحظه آن می تونه به معنای سیگنال ورود و یا خروج از بازار باشه... تو این مدت زیاد ذهن خودتون رو درگیر اعداد شاخص، تحلیل های تکنیکال و زمان اصلاح نکنید چون فقط باعث ایجاد خودباوری کاذب در شما میشه مانند آنچه برای بعضی اتفاق افتاده... بازار بر اساس تحلیل من و شما برنمیگردد و در چنین موقعیتی که بازار در نقطه عطف قرار گرفته است وزن داده های بنیادی بسیار بیشتر از داده های تکنیکی شاخص هست...

ارادتمند- بهزاد
                آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2014/07/03, 12:36.

نظر

• لولی بربط زن
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1862

سایت الف هم مثل اینکه از وضع بورس شاکی شده:

چه کسی به داد بورس می‌رسد؟!
                  تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۵

«۶ ماه است بورس روند نزولی شدید دارد و موجب زیان سهامداران شد. اما دولت کاری برای سهامداران نمی‌کند.»

به گزارش جهان، این موضوع را سایت الف منتشر کرد و با اشاره به برخی وعده‌های اقتصادی دولت نوشت: اکثر سهام‌ها با افت ۵۰ درصد یا بالاتر مواجه بوده است. نزول شدید بورس باعث بی‌اعتباری بورس می‌شود. دکتر روحانی در دوران انتخابات از بورس حمایت کرد و این موضوع بعد از انتخاب ایشان به ریاست جمهوری باعث خوش‌بینی به بازار بورس شد.

در ۶ آبان سال ۹۲ رئیس جمهور پس از گزارش رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از رشد ۱۱۳ درصدی ارزش بازار بورس در جلسه هیئت دولت با مثبت خواندن حضور مردم در بازار سرمایه بر حمایت از این بازار تأکید کرد. وزیر اقتصاد نیز از بازار سرمایه اعلام حمایت نمود. مردم هم با اعتبار سخنان رئیس جمهور و حمایت صدا و سیما در سقف و اوج قیمت‌ها در این بازار سرمایه‌گذاری کردند. سپس طبق مصوبه هیئت وزیران خصوصی‌سازی اقدام به عرضه سهام‌های بانکی، خودرو و... نمود که تقریباً باعث جمع‌آوری نقدینگی بالایی از مردم شد در دی ماه سال ۹۲ بورس شروع به نزول کرد.

الف می‌افزاید: با توجه به اینکه بورس نبض اقتصاد کشور است و اگر بورس سقوط کند کار و تولید سقوط کرده است، سؤالاتی پیش می‌آید که باید از رئیس جمهور پرسید؛ لطفاً نحوه مهار تورم در این ۶ ماه را گزارش دهید. با توجه به اینکه همه اجناس گران شده و حتی قیمت مسکن و دلار نیز تفاوتی نکرده است چگونه تورم را مهار نموده‌اید؟ وضعیت قدرت خرید مردم در دولت شما چگونه است؟

در ادامه این تحلیل آمده است: مردم به اعتماد سخنان رئیس جمهور و اعلام حمایت ایشان در اوج قیمت‌ها اقدام به خرید کرده‌اند. حال با گذشت ۶ ماه سرمایه آنها به نصف تقلیل یافته است. باید از آقای رئیس جمهور سؤال کرد آیا جمع‌آوری نقدینگی با نابودی سرمایه و اعتماد مردم و پایین آوردن تورم به هر نحو به صلاح کشور و اقتصاد است؟ سهامداران نیز می‌توانستند به جای سرمایه‌گذاری در کار و تولید همانند سایر دلال‌ها در دلار و مسکن سرمایه‌گذاری کنند.
                  سهامداران انتظار داشتند آقای رئیس جمهور به جای تماشای فوتبال در اوج نزول بازار بورس، به وضعیت بازار رسیدگی کنند.

نویسنده تأکید می‌کند: حتی دولت‌هایی که اقتصاد در آن آزاد است همیشه از بورس که نبض اقتصادی کشور است حمایت می‌کنند و مانع ضرر سهامداران می‌شوند. مثلاً در سال ۱۹۱۴ بازار سهام آمریکا سقوط کرد که دولت برای جلوگیری از ضرر سهامداران بازار را چندین ماه تعطیل کرد. متأسفانه ارزش سهام‌های بورس تهران بیش از ۵۰ درصد سقوط کرده است ولی تا به حال غیر از وعده‌های خالی هیچ نصیب سهامداران نشده است.
                  ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• علی نظامی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 1033

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                    سلام به همه دوستان،

هفته آتی حداقل تا روز سه شنبه بازاری سبز رو شاهد هستیم... همین سبز بودن می تونه فشارهای ناشی بر وزیر رو در روز مربوطه کم کنه... بنابراین میشه گفت در هفته آینده شاخص حمایت خوبی خواهد شد... اما اینکه این حمایت ادامه دار باشه یا خیر و اینکه حقوقی ها رویکردی متفاوت از چندماه گذشته پیش رو بگیرند مشخص نیست...

تا انتهای هفته آینده اخبار و شایعاتی هم از مذاکرات طولانی وین شش به بیرون درز خواهد کرد.... به شخصه دیدگاهم بیشتر به سمت احتمال توافق نهایی در همین دوره است اگر چه برآیند تحلیلگران نشان از تمدید مذاکرات ولو برای زمانی کمتر از 6 ماه رو داره... من تصور می کنم تا 29 تیرماه توافق حاصل میشه و هر دو طرف عقب نشینی هایی مصلحتی خواهند داشت تا به این توافق که هم نیاز ایران و هم نیاز غرب هست برسند...

اگر توافق حاصل بشه مطمین باشید شاخص روند صعودی تا مدتها خواهد داشت و ماه هایی خوب همانند سال گذشته رو خواهیم دید چرا که دراین شرایط دورنمای اقتصادی به شدت خوب میشه و کشور آماده بیرون آمادن از رکود اقتصادی میشه... اگر توافق حاصل نشه اوضاع یک مقدار پیچیده میشه و احتمال بار منفی عدم توافق در ریزش شاخص خودنمایی می کند اما در این شرایط هیچ بعید نیست شاهد صعودی کردن دستوری شاخص به منظور خوب نشان دادن اوضاع باشیم...

در هر حال در این قیمت ها و در این نسبت قیمت به درآمد ها نگهداری سهام بنیادی کاری کم ریسک هست... این سه هفته باید اتفاقات بازار رو خیلی دقیق رصد کرد چرا که هر لحظه آن می تونه به معنای سیگنال ورود و یا خروج از بازار باشه... تو این مدت زیاد ذهن خودتون رو درگیر اعداد شاخص، تحلیل های تکنیکال و زمان اصلاح نکنید چون فقط باعث ایجاد خودباوری کاذب در شما میشه مانند آنچه برای بعضی اتفاق افتاده... بازار بر اساس تحلیل من و شما برنمیگردد و در چنین موقعیتی که بازار در نقطه عطف قرار گرفته است وزن داده های بنیادی بسیار بیشتر از داده های تکنیکی شاخص هست...

ارادتمند- بهزاد
                    با شکسته شدن 72000 بورس رسما وارد فاز رکود شده و باز شما میاین امید میدید. توصیه می کنم برگردید و مطالبی که این یکی دوماه اینجا زدید رو یه مرور بکنید. جواب سوالات قبلی من رو ندادین هنوز استاد!

نظر

• لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

با شکسته شدن 72000 بورس رسما وارد فاز رکود شده و باز شما میاین امید میدید. توصیه می کنم برگردید و مطالبی که این یکی دوماه اینجا زدید رو یه مرور بکنید. جواب سوالات قبلی من رو ندادین هنوز استاد!
                      دوست عزیز، فکر کنم خواندن متن زیر برای شما بد نباشد.

داستان و حکایت از گلستان سعدی/ دروغ مصلحت آميز به ز راست فتنه برانگيز
                      در يكى از جنگها، عده اى را اسير كردند و نزد شاه آوردند. شاه فرمان داد تا يكى از اسيران را اعدام كنند. اسير كه از زندگى نااميد شده بود، خشمگين شد و شاه را مورد سرزنش و دشنام خود قرار داد كه گفته اند: ((هر كه دست از جان بشويد، هر چه در دل دارد بگويد.))

وقت ضرورت چو نماند گريز

دست بگيرد سر شمشير تيز

شاه از وزيران حاضر پرسيد: ((اين اسير چه مى گويد؟))

يكى از وزيران پاك نهاد گفت : اى آيه را مى خواند:

((والكاظمين الغيظ و العافين عن الناس ))

((پرهيزكاران آنان هستند كه هنگام خشم ، خشم خود را فرو برند و لغزش ‍ مردم را عفو كنند و آنها را ببخشند.))

(آل عمران / 134)

شاه با شنيدن اين آيه ، به آن اسير رحم كرد و او را بخشيد، ولى يكى از وزيرانى كه مخالف او بود (و سرشتى ناپاك داشت ) نزد شاه گفت : ((نبايد دولتمردانى چون ما نزد سخن دروغ بگويند. آن اسير به شاه دشنام داد و او را به باد سرزنش و بدگويى گرفت .

شاه از سخن آن وزير زشتخوى خشمگين شد و گفت : دروغ آن وزير براى من پسنديده تر از راستگويى تو بود، زيرا دروغ او از روى مصلحت بود، و تو از باطن پليدت برخاست . چنانكه خردمندان گفته اند: ((دروغ مصلحت آميز به ز راست فتنه انگيز))

هر كه شاه آن كند كه او گويد

حيف باشد كه جز نكو گويد

و بر پيشانى ايوان كاخ فريدون شاه ، نوشته شده بود:

جهان اى برادر نماند به كس

دل اندر جهان آفرين بند و بس

مكن تكيه بر ملك دنيا و پشت

كه بسيار كس چون تو پرورد و كشت

چو آهنگ رفتن كند جان پاك

چه بر تخت مردن چه بر روى خاك

(به اين ترتيب با يادآورى اين اشعار غرورشكن و توجه به خدا و عظمت خدا، بايد از خواسته هاى غرورزاى باطن پليد چشم پوشيد و به ارزشهاى معنوى روى آورد و با سر پنجه گذشت و بخشش ، از فتنه و بروز حوادث تلخ ، جلوگيرى كرد، تا خداوند خشنود گردد.)

ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

رشد ۶ درصدی اقتصاد در صورت دستیابی به توافق هسته‌ای

درحالی که صبح امروز تیم مذاکره کننده هسته ای ایران به وین رفت تا در دور جدید مذاکرات طولانی با غرب شرکت کند، قائم مقام بانک مرکزی در گفت‌وگو با وال استریت ژورنال گفته: در صورتی‌که ایران با آمریکا و دیگر قدرت‌های جهانی تابستان امسال در مورد آینده برنامه هسته‌ای خود به توافق برسد، اقتصاد ایران می‌تواند بسیار سریع‌تر و تا ۶ درصد رشد داشته باشد.

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس، وال استریت ژورنال طی مصاحبه‌ای با اکبر کمیجانی قائم مقام بانک مرکزی ایران نوشت، مردی که وظیفه مهندسی روند ترمیم اقتصاد ایران را دارد، ناگزیر است که این را از بانک مرکزی انجام دهد؛ نهادی که توانایی انجام مبادلات مالی با کشورها و شرکت‌های خارجی را ندارد.

بانک مرکزی ایران از سال ۲۰۱۲ به اتهام کمک به برنامه هسته‌ای ایران، مورد تحریم وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار گرفت. اکبر کمیجانی قائم مقام بانک مرکزی ایران در گفت‌ و گو با وال استریت ژورنال گفت: از وضعیت مالی دولت که به طرز چشم گیری در زمان دولت احمدی‌نژاد خراب شده بود، شوکه شدم.

وی در دفتر خود در ساختمان بانک مرکزی در تهران اضافه کرد: تحریم‌ها کاتالیزوری بودند که بسیاری مشکلات دیگر در اقتصاد ما را نمایان کردند. از جولای ۲۰۱۱، تاثیر تحریم‌ها حقیقتا آغاز شد.

کمیجانی تصریح کرد: تثبیت اقتصاد ایران پیشرفت چشمگیری داشته است. تورم ماه به ماه که ژوئن گذشته به بالای ۴۵ درصد رسیده بود با اقدامات انجام شده به کمتر از ۲۰ درصد رسیده است و دولت ایران پس از سال‌های متوالی رکود در حال برنامه‌ریزی برای رشد اقتصادی برای سال مالی منتهی به مارس ۲۰۱۵ (سال ۹۳) است.

این مقام بانک مرکزی ایران در ادامه تایید کرد که وضعیت مالی دولت ایران به علت لایه‌های تحریم‌های آمریکا، اروپا و سازمان ملل که سبب بلوکه شدن ۱۵۰ میلیارد دلار از درآمدهای ایران در حساب‌های خارجی شده، همچنان نامطلوب است.

وی معتقد است که در صورتی‌که ایران با آمریکا و دیگر قدرت‌های جهانی در تابستان امسال در مورد آینده برنامه هسته‌ای خود به توافق برسد، اقتصاد ایران می‌تواند بسیار سریع‌تر و تا ۶ درصد رشد داشته باشد.

کمیجانی خاطرنشان کرد: اگر روند مذاکرات سرعت بگیرد، ایران می‌تواند به میزان بیشتری از درآمدهای نفتی دسترسی پیدا کند و دسترسی بهتری به دارایی‌های خارجی خود داشته باشد.

وی افزود: ما فرصت واردات نهاده‌های ضروری برای صنایع خود را پیدا خواهیم کرد. به نوشته این گزارش، این مقام ایرانی مرتبا با سرمایه‌گذاران و تجار خارجی مشتاق به ورود به بازار ایران ملاقات می‌کند.

گفتنی است روز گذشته حسن روحانی با اشاره به ترک برداشتن کاسه تحریم ها تاکید داشت که دولت توانسته به قولی که در زمینه مهار تورم داده است، عمل کند و در سال جدید رشد اقتصادی منفی سال های قبل را جبران خواهد کرد. با این حال به نظر می رسد رقم 6 درصدی رشد اقتصادی ایران می تواند تا حد زیادی خوش بینانه باشد. دولت روحانی اقتصاد ایران را در حالی تحویل گرفت که رشد اقتصادی ایران منفی 5.8 بود.
                        پايان خبر
                        .................................................. ...........................................
                        .................................................. ...........................................
                        راستي ازاد شدن 150ميليارد دلار از پولهاي بلوکه شده ايران چقدر در کاهش نرخ دلار تاثير خواهد داشت.
                        ازاد شدن 150ميليارد دلار چه تاثيري بر صنايع مختلف و شاخص گروههاي شرکتهاي بورسي دارد.
                        در ضمن ورود مثلا 50ميليارد دلار سرمايه سرمايه گذاران خارجي چه تاثيري در گروههاي مختلف شرکتهاي بورسي خواهد داشت.
                        .................................................. .................................................. ..................
                        قطعا پي به اي صنايع مختلف را به بالاي حتي 15 سوق خواهد داد.

نظر

• حمید89
                          عضو فعال
                          • Apr 2013
                          • 378

رکود به سیاستهای اقتصادی دولت ربط داره نه به عدد و رقم.
                          شاخص بعد از شش یا هفت ماه نزول به آرامی وارد یک دوره صعود تقریبا" به مدت همین 6 یا 7 ماه میشه
                          تا به سقف قبلی برسه و سپس یک نزول و صعود شش ماهه خواهد داشت تا همون سقف قبلی که جمعا" میشه 18 ماه درجا زدن حوالی شاخص 90000 سپس شروع به رشد مجدد به سمت بالا خواهد کرد.
                          البته در حال حاضر تغییر فاز از نزول به صعود به آرامی رخ خواهد داد و به تدریج به شیب صعود افزوده خواهد شد و در انتهای روند شاخص رشدهای 1000 واحدی را هم تجربه خواهد کرد.
                          این هم یک تحلیل از بنده

نظر

• servat
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 25

با سلام
                            این هم نظر آقای آرانی. پارسال که شاخص مدام رکورد می زد این آقا در برنامه پایش آمد
                            و اظهار نگرانی کرد از حبابی بودن قیمتها.

الان هم که هنوز می گه نگران شاخص نباشید.
                            جالبتر آنکه در پاراگراف یکی مانده به آخر می گه ممکنه تنزل هنوز ادامه داشته باشه
                            و انگار هنوز نگران حبابه ولی در پاراگراف آخر می گه دولت نمی ذاره که بیشتر از این نزول کنه! تضاد کامل.

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/3...A9%D9%86%D8%AF
                            آخرین ویرایش توسط servat؛ 2014/07/03, 13:47.

نظر

• روندشناس
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 1057

طبق بررسی ساده و دقیق که Ichimoku در تصویر نشان میدهد نمودار نشان دهنده از یک روند صعودی حداقل 7 روزه در پیش روی شاخص می باشد طبق این سناریو در این مدت شاخص میتونه 72900 را لمس کند و چنانچه در مدت 7 روز بالای 75600 برویم کف شاخص در محدوده 70000 بسته می شود و با تشکیل یک کف دوقلو در محدوده 73000میتونه به یک روند صعود قوی امیدوار بود. بنابراین در حال حاضر برای ورود مناسب می باشد. و چنانچه این حالت اتفاق نیافتد نزول بازار همچنان ادامه خواهد داشت. البته این فقط تحلیل و تجربه من هست.

نظر

• سرمایه گذار
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1925

با تشکر از مطلب شما،یک نکته مشترک که شما و من و دیگر این صفحات را ورق می زنند همان امید است و اصلا خرید در بورس با امید به سود انجام می گیرد ،همه کسانی که در بورس مانده اند(عیر از نوسان گیرها)به امید روز های خوب انتظار می کشند (البته با دیدگاه میان مدتی ،بلند مدتی و حد ضرر خود)پس با دید واقعگرایانه من از افکار مثبت دوستانی مثل آقای بهزادی کمال تشکر را دارم و آرزوی روزهای خوب برای اقتصاد کلان کشور که بورس زیر مجموعه آن است دارم.
                                با تشکر
                                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

در حال کار...
                                X