شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
    دیدم بعضی از دوستان اعتراضات شون شدید شده به روحانی و میگن با این اوضاع رای نمیاره، خواستم یادآوری کنم اگه روحانی رای نیاره کی رای میاره. قصد من این بود که بگم کفر نعمت نکنید، نه دفاع از آقای احمدی نژاد.

بعضی دوستان هیچی براشون مهم نیست فقط پورتفوی بورسیشون ....

تازه دارم جماعت بورسی رو میشناسم ...
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ebiman
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 2071

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

بعضی دوستان هم انگار همه چیز براشون مهمه غیر از پرتفوی بورسیشون
      جالبتر اینکه وقتی بررسی میکنی میبینی خیلی از این افراد نقدند اونوقته که تازه این افراد را میشناسی
      سلام

نظر

• PETROLEUM
        Banned
        • May 2014
        • 853

بازم ای ول به رسایی :: دمش گرم بدجوری وزیر رو تهدید کرده برای هفته بعد :: بقیه نماینده ها که همه افت بورس رو ربط دادن به قیمت خوراک پتروشیمی !!!! ولی لااقل این یکی قشنگ زد به هدف
        /:.smilingsmiley.:/
        پشت صحنه بورس رو قشنگ تشریح کرد نه اینکه بازیچه دست سهامداران عمده پتروشیمی ها بشه و قیمت خوراک رو بهانه کند

کاری به دیدگاههای سیاسیش ندارم ولی در این مورد بموقع وارد شد و چرت و پرتهای بقیه نمایندگان در مورد خوراک پتروشیمی رو تکرار نکرد

نظر

• ali20005
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 230

سلام دوستان
          خواهشا از بحثهای حاشیه ای و کم ارزش پرهیز کنید ، یه موضوعی رو زیاد کش ندید و عقاید همدیگه رو واکاوی نکنید.
          این هم مطلبی امیدوار کننده از کاظم خان:

Kazem Naderali

‎23 hours ago‎ · ویرایش شد

روز یکشنبه پیشبینی برگشت بازار از روز دوشنبه را داشتم البته از سه شنبه برگشت
          از دید تکنیکی این برگشت براحتی قابل پیشبینی بود هم واگرایی های مثبت روزانه هم واگرایی های هفتگی در بعضی نمادها و کار شاقی نبود
          همانگونه که از شکست حمایت 85هزار هشدار دادم70%نقد باشید ولی یکعده مسخره کردن و توصیه به خرید مپنای1200و خودروی400و...میکردند و تا کنون توصیه به موندن در بازار و خرید و...میکردند
          الان این افراد ترسیدن و اذعان میکنند این برگشت مطمئن نیست و ...

با اینکه خیلی وقت دوست ندارم تحلیلی ارایه بدم(بنا به دلایلی)
          اما چند خطی مطلب مینویسم تا یادگاری بمونه برای یکسری مخاطب خاص پر مدعا

قیمتهای زیر میتونه کف قیمتی تا2ماه آینده باشه
          پارسان700-660تومن
          زاگرس1635
          جم1650
          سایپا190-187
          خبهمن 166
          وبصادر88-84
          ذوب300
          مپنا585
          و.....
          شاخص69-68هزار

افرادی که تا الان صبر کردند دلیلی نداره الان بترسند بفروشند به حرفهای صدمن یه غاز یکعده یاوه سرا گوش ندید اینا اگر بیل زن بودند باغ خودشون بیل میزدند نه اینکه رو 1200بگند مپنا بخرید و الان بگند جوگیر نشید خرید نکنید

کسی که سیگنالهای واضح ریزش بازار طی این5ماه ندیده چطور میتونه بیاد توصیه کنه و راهکار ارایه بده

به همان دلیل که5ماه پیش گفتم70%نقد بشید الانم میگم نترسید محدوده68-69هزار حمایتی است که به این سادگی نمیشکنه

بنظر من مهمترین مقاومت شاخص77-78هزار است و کوتاه مدت 72400واحد مقاومتی است که شاخص باید با حجم بالا این سطح بشکند

در ضمن چون بعدا یکعده یاوه سرایی خواهند کرد اینو از الان بگم که خودمن سهمی ندارم از بهمن70%و از 10فروردین به بعد عمدتا نقد و بیرون بورس بودم پس رشد بازار واسه من نفعی نداره که مثل بعضیا بخوام جو بدم یا....
          من تحلیل میکنم نتیجشو میگم
          تحلیل من میگه شاخص68-69هزار ترسی نداره نگهداری سهام این سطوح شاخص بهتر از فروش و شناسایی زیان هست.

کامنت:
          Kazem Naderali آقا سعید احتمالا چون از وزیر و هم از سازمان بورس شکایت کردند بنظرم هر دو اینا دنبال این هستند سریع بسته های حمایت از تولید را عملی کنند تکنیکال بازار نشان از برگشت و رشد میده حالا چه اخباری میاد الله اعلم
          [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
          [/CENTER]

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11250

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
            دیدم بعضی از دوستان دلشون برای این آقا تنگ شده، خواستم یادآوری کنم که آقای روحانی جانشین چه کسی شدن، شاید اندکی از دلتنگی برخی دوستان کم شه.

این مرد شخصی است
            که نامش برای سال ها درکتاب گینس ثبت شده
            مردی که تاسال ها جاویدان خواهد ماند
            ومردی که ایران را قرن ها به عقب انداخت

:D:D:D:D
            ازاین بحث ها بگذریم
            وزن اخبار مثبت مذاکرات تاکنون بیشتر ازاخبار منفی بوده است

بدرود

نظر

• Diamond_di2014
              Banned
              • Jul 2025
              • 365

ايران / سياسی

«رایزنی» ایران و آمریکا پیش از آغاز نگارش توافق‌نامه نهایی

ویلیام برنز، معاون وزیر خارجه آمریکا، که با عباس عراقچی دیدارهای دوجانبه داشته است

۱۳۹۳/۰۴/۱۳

دو کشور ایران و آمریکا روز جمعه، ۱۳ تیرماه، در سطح معاون وزارت امور خارجه و پیش از آغاز کار نگارش متن توافق‌نامه اتمی نهایی با یکدیگر رایزنی کردند. این چهارمین مذاکره دوجانبه دو دشمن قدیمی در سه روز گذشته بود.
              خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی، ایرنا، پیشتر از شهر وین، محل برگزاری مذاکرات موسوم به «وین ۶»، خبر داده بود که عباس عراقچی، معاون محمدجواد ظریف، قرار است با ویلیام برنز، معاون جان کری، به رایزنی بنشیند.
              همین خبرگزاری پیش‌بینی کرده است که کار روی روند نگارش توافق نهایی ایران با گروه ۵+۱ درباره فعالیت‌های مناقشه‌برانگیز هسته‌ای جمهوری اسلامی بعدازظهر روز جمعه و پس از این جلسه رایزنی برگزار شود.
              در دورهای پیشین مذاکرات اتمی اعلام شده بود که کار اصلی تدوین این توافق‌نامه نهایی به دست آقای عراقچی از ایران و هلگا اشمیت، معاون کاترین اشتون از اتحادیه اروپا، انجام خواهد شد.
              در همین زمینه ساعاتی پیش اعلام شد که جلسه این دو مقام عالی‌رتبه ایرانی و اروپایی با اندکی تاخیر به بعدازظهر روز جمعه موکول شده است.
              عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه ایران و از اعضای ارشد مذاکره‌کننده در مورد برنامه اتمی، خود پنج‌شنبه شب از احتمال آغاز روند نگارش متن توافق نهایی اتمی در سطح معاونان وزیر ایران و کاترین اشتون، نماینده ۵+۱ در مذاکرات، خبر داده بود.
              طرف‌های مذاکره هسته‌ای با ایران روز سوم آذرماه سال گذشته به توافقی موقت دست یافتند و هم‌اینک ایران و ۱+۵ در تلاش هستند تا پیش از پایان یافتن مهلت شش‌ ماهه توافق هسته‌ای یعنی بیستم ژوئیه (۳۰ تیرماه)، به توافقی جامع و نهایی دست یابند.

در این زمینه خبرهایی که از پایتخت اتریش می‌رسد حکایت از فضایی مثبت و تلاش برای پایان غائله اتمی ایران دارد.

از جمله روز جمعه خبرگزاری فرانسه به نقل از نماینده کشور روسیه،
              یکی از اعضای گروه ۵+۱، از وجود «اراده سیاسی» لازم برای رسیدن به توافق نهایی خبر داد.
              سرگی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه، از «انرژی» و «اراده سیاسی» طرفین حاضر در مذاکره و «بیم» از دست دادن زمان در این زمینه خبر داد که به گفته او «
              در موقعیت حاضر نشانه خوبی است».
              با این حال آن طور که یک مقام اروپایی حاضر در مذاکرات وین ۶ به رادیوفردا گفته است، از آنجا که هنوز تا پایان مهلت شش‌ماهه چندین روز باقی است، «طرفین برای دستیابی به توافق نهایی عجله ندارند».
              مذاکرات موسوم به وین ۶ روز چهارشنبه هفته گذشته با دیدار محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، با کاترین اشتون، همتای او از اتحادیه اروپا، آغاز شد.
              کاترین اشتون،‌ رئیس دستگاه دیپلماسی اتحادیه اروپا،‌ ریاست گروه ۱+۵ متشکل از کشورهای آمریکا، روسیه، فرانسه، آلمان، چین و بریتانیا را بر عهده دارد.
              گفته می شود رئیس دستگاه دیپلماسی ایران قرار است ۲۰ روز یعنی کل دوره این مذاکرات را در وین بماند تا مذاکرات اتمی به نتیجه برسد، گرچه در میان اقامت چندین روزه این مقامات عالی در وین ممکن است سفرهایی هم به پایتخت‌های مربوطه برای مشورت اتفاق بیفتد.

نظر

• PETROLEUM
                Banned
                • May 2014
                • 853

جالبه بعضی دوستان کارشناس این انجمن اومدن میگن باید به طیب نیا لوح تقدیر داد که بورس رو واسه سرمایه گذاری آماده کرد !!! و مبنای محاسباتشون قیمت الان هست نه قیمت هشت ماه قبل !!/:.nono.:/
                من قضاوت در مورد این حرف رو میذارم بعهده اعضای محترم
                ولی من یک سوال دارم : آقای محترم که میگویی بموقع خارج شدی و نباید به دولت تهمت کلاهبرداری زد ، خود جنابعالی خداییش بر اساس تحلیل تکنیکال خارج شدی یا براساس رانت ؟؟
                جواب این سوال ساده هست

شما واقعا" اعتقاد داری به اینکه عرضه و تقاضای واقعی ، قیمت رو تعیین میکنه ؟ یا فراموش کرده اید که تیم بی لیاقت سازمان و بازیگردانان اصلی روند بازار رو تعیین می کنند ؟ :: نمونه اش قیمت سهام پتروشیمی ها که کمتر از همه افت کرد

نظر

• ali20005
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 230

واگرایی مثبت مکدی و واکنش دادن خوب RSI و برخورد شاخص به خط روند صعودی همه میتونه از بازگشت بازار خبر بده که کف شاخص هم 69000 پایینتر بعید میدونم بره ان شاءالله.
                  با تشکر از جناب بهزادی عزیز و دیگر اساتید/:.Heart.:/

[CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                  [/CENTER]

نظر

• علی نظامی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 1033

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

آریو جان بنده هم همینطور....

جناب بهزادی سوالام 4 تا شد قربان:

1- اگه میشه بفرمایید هر صنعت چند درصد پرتفوی شما را تشکیل داده؟

2- اگه میشه یه رزومه ای ای فعالیتهای تحقیقاتی و علمی خودتون در زمینه مسائل مالی رو ارائه بدین (هر چند در زمینه مسائل سیاسی هم نظرات زیادی دارید ولی اون فعلا واسم مهم نیست)

3- آیا از نظر شما شاخص کل وارد فاز رکودی میان مدت و طولانی مدت شده یا نه؟

4- از نظر شما چه زمانی رشد اقتصادی کشور ضامن رشد شاخص بورس میشه و به چه دلایلی؟

ایشالا از این به بعد هر نظر کارشناسی بدین که قانع کننده نباشه یه سوال به سوالات بنده اضافه خواهد شد /:.Heart.:/

پ.ن: از دوستان دیگه هم خواهش میکنم حکایت کلیله و دمنه و گلستان سعدی و حسین کرد اینجا نذارن. تشکر

نظر

• alireza51
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 1205

سلام
                      به نظر دوستان، اگر مذاکرات نتیجه ندهد روند بازار در کوتاه مدت چگونه خواهد بود؟
                      ممنون
                      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11250

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                        سلام
                        به نظر دوستان، اگر مذاکرات نتیجه ندهد روند بازار در کوتاه مدت چگونه خواهد بود؟
                        ممنون
                        اگر توافق هسته ای نشود
                        بازار1-2هفته ای منفی خواهد بود وسپس اتفاق سال91و92خواهد افتاد
                        دلار دوباره بالای 4500را میبینه
                        وگروه های پتروشیمی وپالایشی وبه نوعی صادرات محور رشدی درخور سال گذشته خواهند داشت
                        تعدیل های مثبت سنگین برای این گروه
                        وتعدیل های منفی سنگین برای واردات محوری ها

احتمال بالای 99درصد این اتفاق را شاهد نخواهیم بود
                        وتوافق اتفاق می افتد

:D:D

نظر

• yesman
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 541

با سلام خدمت دوستان

ظاهرا بحثی که چند وقتیه شروع شده، همچنان بین دوستان ادامه داره. بحثی برای یافتن مقصر زیانهای مالی 6 ماهه اخیر بورس.

چند نکته رو هم از من سهامدار جزء به عنوان یه برادر کوچیکتر بشنوید

دوستان قبل ورود به این بازار و دونستن قوانین درون بازار باید یه نکته رو همیشه بیاد داشته باشیم و اون هم ماهیت این بازاره.

این بازار میدون رقابته اونم از نوع بسیار جدیش که شاید در سطحی بشه اسمش رو میدون جنگ گذاشت. خوب تو میدون جنگ هم برای کسی حلوا پخش نمی کنن.

اینکه تمام علل ضرر و زیانمون رو از جای دیگه ببینیم شاید یه جوری شونه خالی کردن از پذیرش اشتباهاتمون باشه. شاید دولت مقصر باشه شاید مجلس، ولیکن اگر کسی سهم خریده خودش خریده با اصرار کسی نبوده. اگر دولت تبلیغ کرده برای خودش بوده و نه منو شما. چون سود بردن از این بازار هدف اوله. دولت هم یک سهامداره. سود بردن دولت به عنوان یک سهامدار میتونه مساوی با ضرر کردن من سهامدار جزء باشه. نکته اینجاست که خیلی از دوستان میگن چرا دولت نمی یاد از سهام ها حمایت کنه. خوب تو این بازار بیاد از سهامها حمایت کنه 20 درصد سهامها برن بالا، حالا کی میاد 20 درصد بالاتر از دولت این سهامها رو بخره. یعنی دولت هم اینجا متضر میشه و می دونیم که هیچ کسی به دنبال ضرر کردن نیست. اگر هم حمایت طوری بشه که دوباره برخی تحت تاثیر جو مثبت به هر قیمت سهم بخرن میرسیم به همین جایی که الان هستیم.

تفاوت زندگی در بازار بورس رو با زندگی در جامعه مقایسه کنید. برای روشن تر شدن حرفهام به متن زیر نگاهی بندازید.

همونطور که می بینید بازار بورس یک دربی ویران کننده است. مساوی نداره.

در این بازار به دنبال کمک های انسان دوستانه نباشید. هر تریدری می خواد کسی دیگه رو بزنه و بقیه هم سعی می کنن که اونو بزنن. بزرگراه معامله گری پر از ماشینهای اوراقیه که اشراف به ماهیت مسیر نداشتن.
                          و یادتون باشه معامله گری پس از جنگ خطرناک ترین کاری بشریه. اگر هم ماشینتون کوچکتر باشه معمولا در برخورها صدمات بیشتری میبینه. مخصوصا اگر برخورد با ماشین سنگین داشته باشید که نقش حقوقی رو در این بزرگراه بازی می کنند.

و نکته بعدی که باید بگم اینه که معامله گران دیگر دوست دارند شما ضرر کنید چون سود اونها در گرو ضرر شماست.

حالا ما در بازار بازی می کنیم نه تنها دوستی نداریم بلکه حریف های قدری داریم مثل دولت. فکر می کنید بتونید در این مسیر پر از خطر دوام بیارید؟ اگر پاسختون مثبته پس شروع کنید و اگر نمی تونید بهتره از این اتوبان در اولین فرعی خارج شید. چون شاید تمام خسارتی که به ماشین تون (سرمایتون) وارد شده رو با ماشین جدیدتون هم در اینده تجربه خواهید کرد.

دوستان امید وارم یه مقدار عمیق تر و از نقطه بالاتر به صحبت هام فکر کنید. خیلی از دوستان این تاپیک شاید بخوان تا سالیان سال در این اتوبان بمانند پس بهتره به ماهیت رانندگان دیگر این اتوبان بیشتر فکر کنید و بدونید این اتوبان پلیسی (منظورم دولته که خیلیها نقش پلیس بهش دادن) نداره و شاید بهتر باشه بگم پلیسی داره که خودش در این رالی شرکت داره و حتی در برخی مواقع از رنگ ماشینش و از آژیرش سوء استفاده می کنه تا زودتر به مقصدش برسه....

دوستان اولین مخاطب این گفته ها خودم هستم چون به این پلیس اعتماد کردم.

شاد باشید
                          شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• moslem.zm2060
                            عضو فعال
                            • May 2014
                            • 121

سلام
                            دوستان این جز ذات بورسه که یه عده ضرر بکنن یه عده سود وگر نه از جذابیت میفته البته من خودم جز ضررهاشم. چون دقیق تو 89000اومدم البته این سیاست دولت و سازمان بورس بود که یه عده رو وارد بازار کرد تا بتونن جواب گوی عرضه های شدید بشن
                            اگر بخوایم کلی حساب کنیم خیلی ها سود کردن. اثباتش هم شاخص 89000هستش
                            آخرین ویرایش توسط moslem.zm2060؛ 2014/07/04, 19:47.
                            Using Tapatalk

نظر

• PETROLEUM
                              Banned
                              • May 2014
                              • 853

اتفاقا" این بچه خوشگله هم بعد از نزول بورس اومد گفت "نوسان در ذات بازار هست" !!! البته همین پیتزافروش یک ماه قبلش اومد میگفت " یک عده می خواهد بازار را با شایعات بهم بریزند و سهمها را مفت از دست مردم بگیرند" !!! جالبه این مصاحبه دومی رو قشنگ موقع پیک قیمتها گفت !!! این دوتا رو کنار هم بگذارید ::

نظر

• moslem.zm2060
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 121

اگه همه باید سود کنن خوب دیگه اسمشو بزاریم بانک بورس البته الان هم کم کم داره بانک میشه خوب همین اوراق تبعی داره به ما میگه سود بیست درصد در شش ماه
                                Using Tapatalk

نظر

در حال کار...
                                X